BISTRO DE MEESTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BISTRO DE MEESTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.930.403

Publication

17/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

15-09-2014

Griffie

*14308163*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0561930403

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Bistro De Meester

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte OPRICHTING verleden voor notaris Ludo DEBUCQUOY te

PASSENDA­LEZonnebeke, op negen september tweeduizend veertien en neergelegd ter publicatie vóór de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met als :

BENAMING: Bistro De Meester

- ZETEL: Grote Markt 25, 8800 Roeselare.

VENNOOT : de heer DEGRYSE Jean-Louis Roger Camiel, geboren te Roeselare op achttien november negentienhonderd vierennegentig, ongehuwd, wonende te 8800 Roeselare, Grote Markt 25/18;

- DOEL : De vennootschap heeft voor doel zowel in BELGIE, de Europese Unie en derde landen:

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen: de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

- DUUR : onbepaalde duur vanaf haar oprichting en neemt ten hare laste de verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting door de heer Jean-Louis Degryse voornoemd, vanaf 1 september 2014.

KAPITAAL : achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

- BESTUUR : Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer deelhebbende of

Onderwerp akte :

Grote Markt 25 8800 Roeselare

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van zijn besluiten opdragen aan een van de zaakvoerders of aan een directeur of bijzonder lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Doch in tegenstelling met voorgaande, zal ingeval er : a/ twee zaakvoerders zouden zijn deze het bestuur gezamenlijk voeren; b/ meer dan twee zaakvoerders zouden zijn, deze een bestuurscollege moeten vormen, en ze aldus via de gewone meerderheid beslissingen dienen te nemen.

De afzonderlijke handtekening van elke zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Voor verrichtingen die vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) (zaakvoerdersraad) zal tegenover derden van de beraadslaging van de zaakvoerdersraad geen blijk moeten gegeven worden.

Volgens beslissing der Buitengewone Algemene Vergadering onmiddellijk na de oprichting, werd de heer Jean-Louis Degryse, voornoemd tot niet statutair zaakvoerder van de vennootschap aangesteld voor de duur van de vennootschap.

Het statuut van zaakvoerder(s) en commissarissen is bezoldigd; behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ALGEMENE VERGADERING : de eerste zaterdag van de maand september om 9 uur en voor de eerste maal in twee duizend en zestien;

BOEKJAAR : ingaande op één april van ieder jaar om te eindigen op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf één september tweeduizend veertien tot eenendertig maart tweeduizend zestien.

- WINSTDELING: Het batig overschot van de jaarrekening, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt: 1.tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is; 2.Het saldo zal worden aangewend volgens beslissing der algemene vergadering.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Roslar Boekhoudkantoor BV ovve BVBA, Manestraat 17 A bus 1 te 8800 Roeselare, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om  met mogelijkheid van indeplaatsstelling  alle nuttige of noodzakelijk formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) en voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor BTW.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte oprichting

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL. Notaris Ludo Debucquoy

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BISTRO DE MEESTER

Adresse
GROTE MARKT 25 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande