BISTRO NOVO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BISTRO NOVO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.248.784

Publication

26/05/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2012, GGK 13.01.2013, NGL 20.05.2014 14131-0453-016
26/04/2013 : KO138758
18/01/2013 : KO138758
22/02/2012 : KO138758
29/11/2010 : KO138758
27/11/2009 : KO138758
18/11/2008 : KO138758
24/12/2007 : KO138758
13/10/2006 : KO138758
22/11/2005 : KO138758
20/10/2005 : KO138758
03/11/2004 : KO138758
27/07/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

07, 07. 2015

201 j RE:C1ITEM I<KOOFHANDEL

,.... ' KbWl R1JK

ArSB~~D Griffie

11111,111111111111 'uI'





Ondernemingsnr : 0458.248.784

Benaming (voluit): BISTRO NOVO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verwerijstraat 23

8800 Roeselare

Onderwee akte : BVBA: ontslag & benoeming  naamswijziging  zetelverplaatsing doeluitbreiding -wijziging datum afsluiting boekjaar  wijziging datum jaarvergadering - herformulering statutaire bepalingen  aanneming nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester KATHLEEN VAN DEN EYNDE, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 26 juni 2015, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BISTRO NOVO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8800 Roeselare, Verwerijstraat 23, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering besluit:

-- te aanvaarden, het alhier vrijwillig aangeboden ontslag als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden door zowel voornoemde mevrouw DE WANDEL Tine als door voornoemde heer JOYE

Michie

te benoemen tot statutair zaakvoerder met ingang van heden en voor de duur van de vennootschap: mevrouw DE WANDEL Tine en de heer JOYE Michiel, beide voornoemd, en alhier uitdrukkelijk verklaren hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

Gelet op het te nemen besluit tot aanneming van een volledig nieuwe tekst der statuten, beslist de vergadering alhier tot de pro forma aanpassing van artikel 20 der statuten.

Tweede besluit

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "Van Soorten", alsmede tot aanpassing van artikel 9 der statuten aan de aard van de vennootschap. Aldus luidt artikel 9 der statuten voortaan als volgt: "De " vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Van Soorten"."

De vergadering besluit verder om aan zelfde artikel 9 een nieuwe tweede alinea toe te voegen waarvan de tekst luidt zoals voorgesteld onder het tweede agendapunt,

Derde besluit

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap over te brengen naar het volgende adres: Koekuitweg 4 te 8890 Moorslede.

De vergadering stelt verder vast dat artikel 226 van het Wetboek van vennootschappen slechts eist dat de zetel van de vennootschap wordt opgegeven in de vennootschapsakte van de vennootschap. De vermelding van de zetel in de statuten zelf (het normatief gedeelte van de akte) is bijgevolg niet nodig. Aldus besluit de vergadering tot schrapping van de eerste alinea van artikel 2 der statuten.

Vierde besluit

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van het bestuursorgaan, inhoudend een omstandige verantwoording van de geplande doeluitbreiding en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerders en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door vervanging van de huidige tekst van artikel 3 der statuten door de in het vierde agendapunt vermelde tekst. Vijfde b se luit

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op 01 januari van elk jaar om te eindigen op 31 " december van hetzelfde jaar.

Op de laatste blz. van LUIK B vermelden : Recto : t'laam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopend boekjaar, aangevangen op 01 juli 2014, te laten eindigen op 31 december 2015.

Dienvolgens beslist de vergadering het bestaande artikel 24 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met onderhavig besluit, door vervanging van de bestaande tekst van de eerste alinea ervan door de hierna volgende tekst: "Het boekjaar begint op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar."

Zesde besluit

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur.

Dienvolgens beslist de vergadering de eerste alinea van het bestaande artikel 11 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met onderhavig besluit, door vervanging van de bestaande tekst ervan door

" de hierna volgende tekst: "De jaarvergadering zal steeds gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur."

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering dat de jaarvergadering welke dient te beraadslagen en te besluiten over het lopende boekjaar zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar 2016 te tien uur.

Zevende besluit

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden, ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten, beslag, beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s) en commissaris(sen), bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, winstverdeling, ontbinding, vereffening, omzetting en geschillenbeslechting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het hierna volgende besluit.

Achtste besluit

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, tot de aanneming van een volledige nieuwe tekst van de statuten met behoud van de kenmerken van de vennootschap en onder meer rekening gehouden met:

- de genomen besluiten en hun gevolgen;

- de thans vigerende wetgeving, zijnde de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ingevoerd door de wet van 07 mei 1999 houdende het Wetboek van vennootschappen, zoals laatst gewijzigd door de Wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft.

Deze tekst zal tevens gelden als coördinatie van de statuten. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt: :

Uittreksel statuten:

Artikel 1- Aard - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam "Van Soorten".

Artikel 2- Zetel

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest overgebracht worden. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap meg ook, bij enkele beslissing van het bestuursorgaan, bijkomende administratieve en bedrijfszetels, alsmede kantoren, filialen, bijhuizen, stapelhuizen en agentschappen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan,

Artikel 3- Doel

Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft (hebben), heeft de vennootschap tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden - door ondermeer te handelen in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als agent, als makelaar, als vertegenwoordiger, ais concessionaris, en/of onder franchising - of voor gezamenlijke rekening met derden, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staande prestaties in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

1. - Specifieke activiteiten:

- aannemer in algemene metsel-, voeg-, bouw- en dakwerken.

het uitvoeren van overige algemene en gespecialiseerde bouwwerken zoals, maar niet beperkt tot:

 % algemene coördinatie van bouwwerken;

" dakbedekking en het bouwen van dakconstructies van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en terrassen;

" het gieten van gewapend beton;

 % het uitvoeren van metselwerken;

" het aanbrengen van chape;

" het bouwen van schoorstenen, open haarden, stookplaatsen, sierschouwen;

" het reinigen van gevels;

 % het monteren van niet zelf vervaardigde metalen, houten en kunststoffen constructiewerken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan /rat Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken enzovoort, in hout, metaal en kunststof;

" het uitvoeren van warmte- en geluidsisolatie;

" het uitvoeren van stukadoorswerken, hierin begrepen het plaatsen van gyproc;

-~~

Voorbehouden waan hit Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" het plaatsen van omheiningen;

" het plaatsen van alle houten wand-, vloer- en plafondbekledingen (laminaat, parket, ...);

" het plaatsen van wand-, vloer- en plafondbekledingen in overige materialen;

" de montage en installatie van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen ongeacht welk materiaal;

" sanitaire werken, het plaatsen van centrale verwarming en klimaatregeling;

= het leggen van stoep dallen en klinkers;

" het schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen, overige schilderwerken;

- de installatie van elektrische materialen.

het ontwerp, de creatie, aanleg en het onderhoud van tuinen, dakterrassen, parken, boomgaarden,

sportvelden en andere groene zones en gedeelten.

- het ontwerp, de creatie, aanleg en het onderhoud van vijvers, zwemvijvers, zwembaden en andere mogelijke waterpartijen en alle bijhorigheden,

- alle grond-, drainage-r waterbouwkundige en zuiveringswerken.

- het waterdicht maken en dichtmaken met dichtingsproducten zoals folies en vloeibare soepele of flexibele polyester voor vijvers, zwemvijvers, zwembaden en andere en/of mogelijke waterpartijen met alle bijhorigheden.

-- het plaatsen, herstellen en onderhouden van beregeningsinstallaties,

- het ontwerp, creatie, aanleg en het onderhoud van opritten, terrassen en andere vormen van verharding.

- het aanleggen, onderhoud, snoeien en vellen van bomen, struiken, heggen en andere gewassen, ook met hoogtewerkers en andere machines.

- het plaatsen, herstellen en onderhouden van afsluitingen en afrasteringen in eender welk materiaal.

-- het kweken, de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van bloemen, bomen, struiken en alle

andere mogelijke vormen van gewassen, zaden, bollen, mest- en sproeistoffen, potgrond, potterie en andere land-, tuinbouw- en tuinbenodigdheden en in het algemeen alle artikelen betreffende de tuinbouw en de bloemenkweek, zoals tuinmeubelen, tuingereedschap, enzomeer.

- de verhuur van planten van alle soorten, zowel natuurlijke als synthetische producten.

- de exploitatie van een landbouw-, tuinbouw- en veeteeitbedrijf.

Bedoelde exploitatie omvat het telen van landbouwgewassen en het uitvoeren van alle handelingen die daarmee verband houden, zoals het draineren, onderhouden en bemesten van grond, het zaaien, bewerken, maaien, opslaan en verkopen van de gewassen, dit alles in de gebouwen en op de gronden die bij de oprichting van de vennootschap of later worden ingebracht, of waarvan de exploitatie aan de vennootschap, krachtens welke overeenkomst ook, is toevertrouwd.

Deze exploitatie omvat bovendien de veeteelt in al zijn aspecten, zoals het houden, fokken en vetmesten van alle vee, inclusief varkens, in het kader van de landbouwexploitatie, met de bedoeling om de producten die ze voortbrengen of de dieren zelf te verkopen, in pacht of in huur nemen, het genot of gebruik ervan verwerven, voor zover deze rechtshandelingen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap of van aard zijn om dit doel te vergemakkelijken.

- het uitbaten van een landbouwbedrijf met het oog op het voortbrengen en verhandelen van landbouwproducten die hoofdzakelijk zijn bestemd voor de verkoop.

- onderneming voor het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en van werken in verband met de veeteelt voor eigen rekening en voor rekening van derden, evenals alle landbouwloonwerken.

- onderneming voor het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en van werken in verband met de veeteelt voor eigen rekening en voor rekening van derden, evenals alle landbouwloonwerken.

-- het in- en uitvoeren, zowel in groothandel als kleinhandel, van dieren en dit in de meest ruime betekenis van het woord.

- het kweken van fokmateriaal.

- de verwerking, het transport en het uitspreiden van mest in de meest ruime zin van het woord,

- de aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel van levende en geslachte dieren en pluimvee, de verwerking ervan, zoals slachten, uitbenen, versnijden, invriezen en verpakken, zonder dat deze beschrijving als beperkend kan beschouwd worden.

- het uitbaten van één of meer beenhouwerijen, spekslagerijen, traiteurdiensten, inbegrepen de bereiding, de aan- en verkoop, zowel in het klein als in het groot van vers vlees, vleeswaren, pluimvee, vis, conserven, zuivelproducten, brood, producten van de brood- en suikerbakkerij, fruit, groenten en aardappels, algemene voedingswaren en huishoudartikelen, belegde broodjes, bereide schotels, bereide vleeswaren en verkoopklare vis- en vleesgerechten.

- het uitbaten van een groot- en kleinhandel in verkoopklare gerechten, hierin begrepen de volledige dienstverlening eigen aan de gaarkeukens en/of traiteurdiensten, restaurateur en banketaannemer.

-- het uitbaten van activiteiten van traiteur-, restaurateur-, banketaannemer, omvattende de bereiding, de verkoop en de bedeling van warme en koude bereide en alle andere eetwaren en dranken.

- alle verrichtingen en hoegenaamde handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot de activiteiten van;: het hotel-, motel- en restaurantwezen; de hotel- en vakantieverblijven, met inbegrip van vakantieboerderij; het beroep van restaurateur en traiteur; het organiseren van feesten en spektakels; het huren en verhuren van zaten voor alle doeleinden; de verkoop van bereide eetwaren en voedingswaren; de uitbating van horecabedrijven in de meest ruime zin, zoals het uitbaten van over het algemeen welkdanige spijs-, drank- en logeergelegenheden, jeugdherbergen en jeugdheems, alsook hotels, restaurants, cafés, dancings, (wijn/koffie/milkbars, grill, tearocms, cafetaria's, feest- en vergaderzalen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- het verhuren van horecamateriaal en personeel in de ruimste zin van het woord.

- het organiseren, inrichten en uitbaten van welkdanige feesten, dansfeesten, recepties, banketten, modeshows, tentoonstellingen, vergaderingen, animatie, braderijen, markten, evenementen en soortgelijke.

- de handel in alle voedingswaren, gevogelte, vis, bier en alle alcoholische en niet-alcoholische dranken en aanverwante artikelen, alsook van aile rookartikelen; de uitbating van brood- en banketbakkerijen.

- de destillatie van allerhande dranken.

2. Algemene activiteiten:

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen; het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt, het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om riet even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan ' kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- het Verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- het besturen van vennootschappen en verenigingen, niet name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

- het verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, marketing, financieel en commercieel beleid, administratieve prestaties en computerservices, personeelsbeleid en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, uitbaten, in licentie nemen of geven van octrooien, brevetten, licenties, knowhow, fabrieks- en handelsmerken, en aanverwante immateriële duurzame activa.

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

3. - Beheer van eigen roerend en onroerend vermogen;

-- het beheer van een eigen onroerend vermogen, omvattend: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en

beheren van een onroerend vermogen zowel in binnen- als buitenland; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer vruchtgebruik, erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden; het aan- en verkopen in zowel volle eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, (doen) bouwen, (doen) verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het te gelde maken, inbrengen, afstaan, verhandelen en het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- het beheer, het verwerven, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van roerende goederen; de huurfinanciering, het leasen in leasing geven van roerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

4, - Bijzondere bepalingen:

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is:

- elle handelingen van commerciële, industriële, burgerlijke, financiële, administratieve, onroerende of roerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel in verband staan, ermee verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, bevorderen en/of helpen uitbreiden; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan tiet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden 2 aan tiet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

zich door deelneming, vereniging, inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping, overname, samenwerking, onderschrijving, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of afspraak, of op om het even welke wijze interesseren in alle Belgische of buitenlandse bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, syndicaten, beroepsverenigingen, organisaties of groeperingen waarvan het doel gelijkaardig, soortgelijk, verwant, aanvullend of samenhangend aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Aldus:

- mag de vennootschap geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de vigerende wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies;

- behoren evenmin tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig de vigerende wetgeving tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar,

- zijn uitgesloten alle handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de Financial Services and Markets Authority vereist is.

De algemene vergadering kan het doe! van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Artikel 4 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die bij de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertig duizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 30.986,69) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 Jaarvergadering  Buitengewone en bijzondere algemene vergadering

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen cp de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze vergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissaris(sen) en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele- of videoconferentie.

Artikel 14  Stemrecht - Vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, mag iedere vennoot, wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is en op voorwaarde dat de vocrwaarden voor toelating tot de algemene vergadering door beiden vervuld zijn.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. De onbekwamen en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan, zelfs indien deze zelf geen vennoten zijn

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden °aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel ' toekomen.

Artikel 18  Beraadslaging - Aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

Op de laatste blz. van Lui 8 vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan Fret Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

' De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezig en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke en/of rechtspersonen, ai dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

1) niet-statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet;

2) statutaire zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van alle vennoten. Hun opdracht kan echter wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Werden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering de dato 26 juni 2015 aangesteld tot statutair zaakvoerder.

- mevrouw DE WANDEL Tine en de heer JOYE Michiel, beide voornoemd, die elk afzonderlijk uitdrukkelijk verklaarden hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

De duurtijd van het mandaat dezer zaakvoerders is onbeperkt, en hun afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Aan iedere zaakvoerder kunnen, onverminderd de vergoeding voor zijn reis-, verplaatsings- en representatiekosten, als vergoeding voor zijn bedrijvigheid vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en welke ten laste komen van de algemene kosten van de vennootschap,

Aan de zaakvoerder(s) kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld.

Bovendien kan de algemene vergadering aan iedere zaakvoerder een aandeel in de winsten toekennen,

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerder(s) toestaan om tijdens het lopende boekjaar voorschotten op hun bezoldiging op te nemen.

Zolang de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen uitdrukkelijke beslissing neemt, is de opdracht van zaakvoerder onbezoldigd.

In het geval van een rechtstreeks of onrechtstreeks tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard is elke zaakvoerder er toe gehouden de in het Wetboek van vennootschappen opgelegde verplichtingen na te komen. Artikel 21- Bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder kan aile handelingen stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van hun bevoegdheid. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, en hen daartoe vergoedingen toekennen, welke aangerekend zullen worden op de algemene kosten van de vennootschap. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor één of meer rechtshandelingen of een reeks van rechtshandelingen zijn geoorloofd. De volmachtdragers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in alle handelingen in en buiten rechte. Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd en verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend.

De vennootschap wordt verder tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering ontslagen worden.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een deskundige. De vergoeding van de deskundige komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aanliet Belgisch Staatsblad

J a ,

gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 24 - Boekjaar- Jaarrekening - Jaarverslag

Het boekjaar begint op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar,

Op het einde van het elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België,

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de in het Wetboek van vennootschappen gestelde voorwaarden.

Artikel 25 - Verdeling van het resultaat

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het resultaat alsmede van de voorheen aangelegde reserves en overgedragen resultaten.

Artikel 27- Ontbinding en vereffening

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdelingvan de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling. -

In de gevallen bepaald door het Wetboek vari vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en 'de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte.

Alsdan dient geen vereffenaar benoemd te Worden. ,.

Negende laatste besluit

De vergadering geeft.

- opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten;

- volmacht aan de ondergetekende notaris om`over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten;

- bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARE[." met maatschappelijke zetel te 8800 RoeselarefRumbeke, lzegemsestraat 52A, RPR Gent (afdeling Kortrijk), ondememings- en BTW-nummer BE 0466.459.637, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle noodzakelijke formaliteiten bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en desgevallend de diensten van de B.T.W.) te verzekeren naar aanleiding van onderhavige statutenwijziging.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- verslag van het bestuursorgaan omtrent de geplande doeluitbreiding (art. 287 Wb. Venn.) met bijgevoegde staat van activa en passiva per 31/03/2015;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

24/10/2003 : KO138758
18/11/2002 : KO138758
21/12/2001 : KO138758
18/11/1999 : KO138758

Coordonnées
BISTRO NOVO

Adresse
VERWERIJSTRAAT 23 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande