BLACK GOOSE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BLACK GOOSE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 632.643.502

Publication

24/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

klasse B;

totaal: zesduizend (6.000) aandelen.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING Bank. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 8340 Damme (Moerkerke), Vissersstraat 21B.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, bijkantoren en bedrijfszetels, filialen, dochtervennootschappen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel het investeren in en het realiseren van productiecapaciteit van duurzame energie door middel van eigen projecten of door te participeren in projecten van derden, evenals de investering in en realisatie van alle daaraan gerelateerde diensten en producten. De vennootschap kan evenwel ook investeren, rechtstreeks of onrechtstreeks, in projecten en/of ondernemingen die niet gerelateerd zijn aan duurzame energie.

In dit kader is de vennootschap gemachtigd tot elke aankoop, inschrijving, verwerving, verkoop of overdracht van aandelen, obligaties, converteerbare obligaties of andere effecten in bestaande of nog op te richten niet beursgenoteerde vennootschappen, verenigingen, fondsen, andere instellingen voor collectieve belegging of andere samenwerkingsverbanden evenals tot het voorschieten van middelen, toestaan van leningen of stellen van zekerheden in het kader van kapitaal of kapitaal gerelateerde investeringen in bovenvermelde entiteiten.

De vennootschap mag alle activiteiten uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen, op de wijze en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

De vennootschap mag samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

De vennootschap mag de functies uitoefenen van bestuurder, lid van het directiecomité, zaakvoerder of vereffenaar van vennootschappen waarin zij een belang of een deelneming heeft.

De vennootschap mag kredieten en leningen aangaan en toestaan en mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen.

De vennootschap kan in het algemeen, in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ZESHONDERDDUIZEND EURO (¬ 600.000,00).

Het is vertegenwoordigd door zesduizend (6.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, samengesteld uit vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen klasse A en duizend vijfhonderd (1.500) aandelen klasse B, die elk één/zesduizendste (1/6.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. In het geval van uitgifte van nieuwe aandelen zullen deze nieuwe aandelen toegewezen worden aan dezelfde klasse van aandelen als diegene die eigendom waren van de inschrijver voorafgaand aan zulke kapitaalverhoging. Ingeval de inschrijver geen aandelen had (die behoorden tot een bijzondere klasse van aandelen), zullen die nieuwe aandelen worden toegewezen aan een bestaande klasse van aandelen of aan een nieuwe klasse van aandelen.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

11.1 De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet, statuten en/of enige van toepassing zijnde aandeelhoudersovereenkomst aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

11.2 Niettegenstaande de bevoegdheden van de gedelegeerd-bestuurder, is de raad van bestuur bevoegd voor:

(i) het toezien op de realisatie van de door de algemene vergadering goedgekeurde investeringsstrategie; en

(ii) het controleren en evalueren van de gedelegeerd-bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

11.3 De raad van bestuur behoeft evenwel de voorafgaandelijke schriftelijke goedkeuring van de algemene vergadering voor volgende aangelegenheden:

(i) Het nemen van de definitieve beslissing of het definitief engagement om een Investering of Exit te doen;

(ii) Het uitkeren van Opbrengst;

(iii) Het aangaan van leningen;

(iv) Het stellen van zekerheden.

11.4 Gedelegeerd-bestuurder

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer

sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur

delegeren aan een gedelegeerd-bestuurder, die wordt benoemd op voordracht van de bestuurder

klasse B.

De gedelegeerd-bestuurder heeft meer in het bijzonder tot taak:

(a) het formuleren van de investeringsstrategie; en

(b) het implementeren van de investeringsstrategie, met inbegrip van maar niet beperkt tot het identificeren, onderzoeken, onderhandelen, beheren en opvolgen van de Investeringen en Exits. 11.5 Volmachten

De raad van bestuur, evenals de gedelegeerd bestuurder binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

11.6 Voor doeleinden van dit artikel 11 hebben volgende termen de betekenis die hierna wordt gegeven:

Exit betekent de gehele of gedeeltelijke beëindiging van een Investering door verkoop, overdracht of inkoop van een belang in een Portefeuille Vennootschap of de vereffening of het faillissement van een Portefeuille Vennootschap;

Investering betekent elke aankoop, inschrijving, verwerving, verkoop of overdracht (zonder daartoe beperkt te zijn) van aandelen, obligaties, converteerbare obligaties of andere effecten in niet beursgenoteerde vennootschappen, verenigingen, fondsen, andere instellingen voor collectieve belegging of andere samenwerkingsverbanden evenals het voorschieten van middelen, toestaan van leningen of stellen van zekerheden in het kader van kapitaal of kapitaalgerelateerde investeringen in bovenvermelde entiteiten;

Opbrengst betekent het totale bedrag van de netto opbrengsten resulterend uit een Exit,

vermeerderd met alle andere opbrengsten en inkomsten van de vennootschap die beschikbaar zijn voor uitkering aan de aandeelhouders (na betaling van of aanleg van provisies voor andere kosten en uitgaven van de vennootschap);

Portefeuille Vennootschap betekent elke niet beursgenoteerde vennootschap, vereniging of ander samenwerkingsverband waarin de vennootschap een Investering heeft lopen. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap zal tegenover derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig worden vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend.

De gedelegeerd bestuurder kan de vennootschap vertegenwoordigen in aangelegenheden die het dagelijks bestuur van de vennootschap aanbelangen tot aan een bedrag tweehonderdvijftigduizend euro (EUR 250.000) per transactie.

ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op 30 september om 17u00 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist, met inachtneming van een oproepingstermijn van vijftien (15) dagen.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of, in voorkomend geval, de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

OPROEPING

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minimum vijftien dagen voor de algemene aandeelhoudersvergadering, aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, bestuurder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene aandeelhoudersvergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BOEKJAAR - BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VEREFFENING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene aandeelhoudersvergadering. De algemene aandeelhoudersvergadering kan evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene

aandeelhoudersvergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

1/ De heer BULTIAUW Christian Lucien Marie, geboren te Kortrijk op 18 februari 1944, nationaal nummer 44.02.18-333-65, wonende te 8300 Knokke, Berkenlaan 19, bestuurder klasse A;

2/ De heer ROGIEST Olivier Emmanuel Bernard, geboren 2 mei 1974, nationaal nummer 74.05.02071-03, wonende te 8500 Kortrijk, Jan van Ruusbroeclaan(KOR) 8, bestuurder klasse A;

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  NEXT GEAR , met maatschappelijke zetel te Vissersstraat 21 bus B, 8340 Damme (Moerkerke), ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Brugge onder nummer 0869.565.210, met als vaste vertegenwoordiger de heer THEYS Anthony Dries Jan, geboren te Roeselare op 18 april 1975, nationaal nummer 75.04.18-007-86, wonende te 8420 De Haan, Zwaluwenlaan 16, bestuurder klasse B.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarverga¬dering van het jaar 2020.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. In toepassing van hetzelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2016.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de heer Jens Van Hecke, de heer Michiel Gevers en mevrouw Karen De Clercq, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1200 Brussel, Neerveldstraat 109, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

EERSTE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Terstond beslissen de hierboven benoemde bestuurders, samen in raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen als gedelegeerd bestuurder te benoemen, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  NEXT GEAR , met maatschappelijke zetel te Vissersstraat 21 bus B, 8340 Damme (Moerkerke), ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Brugge onder nummer 0869.565.210, met als vaste vertegenwoordiger de heer THEYS Anthony Dries Jan, geboren te Roeselare op 18 april 1975, nationaal nummer 75.04.18-007-86, wonende te 8420 De Haan, Zwaluwenlaan 16, voornoemd, die aanvaardt.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Thomas DUSSELIER.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.09.2016, NGL 28.11.2016 16686-0532-012

Coordonnées
BLACK GOOSE

Adresse
VISSERSSTRAAT 21, BUS B 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande