BLIJF ACTIEF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLIJF ACTIEF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.848.577

Publication

24/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13304219*

Neergelegd

22-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536848577

Benaming (voluit): Blijf Actief (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Plataanlaan(Kor) 12

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 19 juli 2013, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat er door: de heer LEFEBVRE, Jean-Paul Pieter, consulent, geboren te Kortrijk op 18 augustus 1967, wonende te 8510 Kortrijk, Abdis Erkastraat(Mar), 17 een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "Blijf Actief" met zetel te 8500 Plataanlaan, 12.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF

IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Totaalbegeleiding in het kader van woningaanpassingen zowel voor zorgbehoevenden als voor anderen om de klant te garanderen dat deze zo lang mogelijk in zijn/haar eigen huis kan blijven wonen, met inbegrip maar niet beperkt tot: adviesverlening, ondersteuning bij zoektocht naar aannemer (offertes opvragen, kostprijsberekening), opstellen van aanvraagdossiers, informeren over bestaande premies en opstellen van een aanvraagdossier en mee begeleiden en opvolgen van verbouwingswerken;

2. Adviesverlening aan privaat- en publiekrechtelijke instanties en overheden over alle aspecten van de sociale economie, waaronder begrepen doch niet beperkt advies over aanvragen tot subsidies, tussenkomsten en terugbetaling van hulpmiddelen voor zorgbehoevenden, woningaanpassingen, en dergelijke.

3. Advies en consultancy op het vlak van arbeidsintegratie en woonbegeleiding.

4. Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie, management en algemeen bestuur, kinesitherapie, ergonomisch advies en verkoop van ergonomische slaapbenodigdheden.

5. Geestelijke en lichamelijke verzorging en begeleiding van mensen, zowel ten huize als in inrichtingen, al dan niet eigendom van de vennootschap.

6. Sociaal dienstbetoon in de ruimste zin van het woord.

7. Het verstrekken van paramedische verzorging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

8. Klein- en groothandel in verzorgingsproducten,

voedingssupplementen, medische en orthopedische artikelen.

9. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin.

10. Gespecialiseerde handelsbemiddeling.

11. Adviezen op het vlak van verkoopstrategieën, marketing, marktonderzoek.

12. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. het uitoefenen van mandaat van vereffenaar.

13. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

14. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of

commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

15. Elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de voorgaande activiteiten doelstellingen.

II. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot

onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten

(vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals

de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

2. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur en werd opgericht op 19 juli 2013.

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De comparant heeft op alle honderd (100) aandelen ingeschreven en volledig volgestort heeft.

De vennootschap beschikt bijgevolg vanaf heden over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigde dat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de BCKP Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 17 juli 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door de zaakvoerder, wanneer er maar één is of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De stemming per brief is niet toegelaten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende

Luik B - Vervolg

schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging op de griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend vijftien.

2. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één en tot deze functie wordt benoemd voor onbepaalde duur de heer Lefebvre Jean-Paul, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaarde de opdracht te aanvaarden.

Zijn mandaat is bezoldigd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslist de comparant op dit moment geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 19 juli 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

30/04/2015
ÿþ Mod Word sla

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onciernemingsnr : 0536.848.577

Benaming

(voluit) : BLIJF ACTIEF

(verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Plataanlaan 12 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BLIJF ACTIEF", met maatschappelijke zetel te 8500` Kortrijk, Plataanlaan 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling te Kortrijk, met: ondernemingsnummer 0536,848.577, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, notaris met standplaats te Roeselare, op twee april tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen;

EERSTE BESLISSING -- Heruitdrukking kapitaal wat het aantal aandelen betreft

De vergadering beslist om het kapitaal opnieuw uit te drukken, wat het aantal aandelen betreft: waar. voorheen het kapitaal vertegenwoordigd werd door honderd (100) aandelen, wordt dit vanaf heden vertegenwoordigd dcor vierhonderd vijfenzestig (465) aandelen.

Dit gebeurt zonder verhoging noch vermindering van het maatschappelijk kapitaal, doch met proportionele: vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De enige vennoot ziet bijgevolg zijn aandelenbezit proportioneel toenemen, doch de fractiewaarde van elk. van zijn aandelen gaat proportioneel verminderen.

TWEEDE BESLISSING - Kapitaalverhoging door inbreng in speciën

De vergadering beslist om over te gaan tot een kapitaalverhoging door inbreng in speciën ten belope van: vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op: achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600,00), door de creatie van duizend tweehonderd vijftig (1.250): nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, welke aandelen dezelfde rechten en voordelen' zullen hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst vanaf heden.

a) Besluit omtrent het voorkeurrecht zoals voorzien door de wet.

De heer LEFEBVRE Jean-Paul, voornoemd, doet met betrekking tot deze kapitaalverhoging afstand van de'

uitoefening van zijn voorkeurrecht dat hem is toegekend in de statuten.

b) Plaatsing en afbetaling van de kapitaalverhoging.

De kapitaalverhoging door inbreng in speciën wordt onderschreven als volgt:

-de heer LEFEBVRE Jean-Paul, voornoemd, schrijft in op vijfhonderd vierenzestig (564) aandelen, door inbreng van een bedrag van tweeëntwintig duizend vijfhonderd zestig euro (¬ 22.560,00);

-mevrouw BRUGGEMAN Lieve, voornoemde tussenkomende partij, schrijft in op zeshonderd zesentachtig (686) aandelen, dcor inbreng van een bedrag van zevenentwintig duizend vierhonderd veertig euro (¬ . ' 27.440,00).

Voormelde inschrijvers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële: toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met al hetgeen hiervoor werd bepaald, inzonderheid het aantal aandelen dat hen ingevolge hun inbreng wordt toegekend.

De inschrijvers, hier aanwezig, verklaren dat elk nieuw aandeel waarop aldus werd ingeschreven voor een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) volledig is volstort overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen door een storting in geld door hen gedaan op een bijzondere geblokkeerde rekening op, naam van de venncotschap bij BNP Paribas Fortis Bank, kantoor te Poperinge onder rekeningnummer BE83 0017 5172 4515.

Een attest van deze stortingen werd afgeleverd door voormelde bank op één april tweeduizend veertien, en, blijft door de instrumenterende notaris in het dossier bewaard.

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden die bij voornoemde bank werden geplaatst,' beschikbaar zijn.

c) Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

III u





NEERGELEGD

{}

~ V AK. 2f415

Rechtbank vdGT.iff.%°l-IANbEL

'tf1PTP1,IK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is, dat deze kapitaalverhoging volledig volstort werd, en dat het kapitaal werd verhoogd tot achtenzestigduizend zeshonderd euro (E 68.600,00), verdeeld over duizend zevenhonderd vijftien (1.715) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend zevenhonderd vijftiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLISSING -- Vervanging artikel 5 statuten

De vergadering besluit, overeenkomstig voorgaande beslissingen tot vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtenzestigduizend zeshonderd euro (E 68.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd vijftien (1.715) aandelen op naam, zonder

nominale waarde, die elk één/duizend zevenhonderd vijftiende (1/1.715de) van het kapitaal

vertegenwoordigen.".

VIERDE BESLISSING - Opdracht tot coördinatie van de statuten en volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering besluit om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en geeft hiertoe de nodige opdracht. De vergadering verleent hiertoe aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

VIJFDE BESLISSING - Machtiging aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren en in het bijzonder om de nodige vermeldingen te verrichten in het aandelenregister van de vennootschap naar aanleiding van de creatie van het hiervoor genoemd aantal aandelen naar aanleiding van onderhavige kapitaalverhoging.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift proces-verbaal dd. 02/04/2015 - gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

oor-be Ouden -ti nhet Be gisch Staatsblad

15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 08.09.2015 15583-0054-014
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16534-0531-014

Coordonnées
BLIJF ACTIEF

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 97, BUS 11 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande