BLONDEAU & PARTNERS

BV CVBA


Dénomination : BLONDEAU & PARTNERS
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 870.664.575

Publication

17/11/2014
ÿþMai Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0870.664.575

Benaming

(voluit) : BLONDEAU & PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Casselstraat 55 - 8970 Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 15/09/2014 werden de volgende beslissingen genomen:

- na beraadslaging beslist de vergadering, unaniem, om het ontslag van de heer BLONDEAU Serge als bestuurder met ingang van 31/05/2014 te aanvaarden en te bekrachtigen.

- tevens beslist de vergadering, unaniem, om de BV o.v.v.e. BVBA HELJUWA, met maatschappelijke zetel te 8830 Hooglede - Amersveldestraat 36 en ondernemingsnummer 0844.461.313, te benoemen als bestuurder en dit met ingang van 15/09/2014.

- De vergadering neemt tevens akte van de beslissing dd. 15/09/2014 van het bestuursorgaan van de bestuurder-vennootschap BV o.v.v.e. BVBA HELJUWA met maatschappelijke zetel te 8830 Hooglede - Amersveldestraat 36, vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 §2 W.Venn. haar bestuurdersmandaat in onze vennootschap met ingang van 15/09/2014 uitgevoerd wordt door haar vaste vertegenwoordiger, de heer D'HONDT Stefaan, wonende te 8830 Hooglede - Amersveldestraat 36.

- tevens beslist de vergadering, unaniem, om de BV o.v.v.e. BVBA LUTINO, met maatschappelijke zetel te 8630 Veurne - Calonnegracht 23A en ondernemingsnummer 0833.596.026, te benoemen als bestuurder en dit met ingang van 0110612014.

- De vergadering neemt tevens akte van de beslissing dd. 01/06/2014 van het bestuursorgaan van de bestuurder-vennootschap BV o,v,v.e, BVBA LUTINO met maatschappelijke zetel te 8630 Veurne - Calonnegracht 23A, vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 §2 W.Venn. haar bestuurdersmandaat in onze vennootschap met ingang van 01/06/2014 uitgevoerd wordt door haar vaste vertegenwoordiger, de heer FLORIZOONE Frederic, wonende te 8630 Veurne - Calonnegracht 23A

BILLE Jan

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MI2LIIII

v beh III i

aa

Bel

Sta.





II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/01/2015
ÿþf, i

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1i0

I

1111.110111116111

i

III

lI

riiiliiZzi

26 DEC. 2014

i,-------- ---'Grif" fie

e

,,.4c . I' - ~..--

Zetel : Casselstraat, 55

8970 Poperinge

Onderwerp akte :Wijziging statuten.

Er is een akte ondertekend ten kantore van notaris Stephan Mourisse met standplaats te Roesbrugge-, Haringe/Poperinge op twee en twintig december tweeduizend en veertien, akte ter registratie aangeboden: ii waarbij

IS BIJEENGEKOMEN:

De Buitengewone Algemene Vergadering van de vennoten van de Burgerrechtelijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid AABLONDEAU & PARTNERS", met zetel te 8970 Poperinge, Casselstraat, 55.

BTW-plichtig onder het nummer BE 0870.664.575 en ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0870.664.575, RPR Gent (afdeling leper).

Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Stephan Mourisse te Roesbrugge-

i Haringe/1Poperinge op zes december tweeduizend en vier, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch;

Staatsblad van dertig december daarna, onder nummer 2004.12.30/0182413.

Waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd, zo wordt verklaard.

Waarbij de zetel werd verplaatst naar actueel adres krachten een besluit van de Raad van

Bestuur van eenentwintig maart tweeduizend en acht, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad van elf april daarna, onder nummer 2008-04-1110054995.

AGENDA

De voorzitter verklaart dat deze Buitengewone Algemene Vergadering is bijeengekomen om over

: de volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten:

1, Wijziging artikel 11 van de statuten.

2 Wijziging artikel 13 punt 2 van de statuten.

3. Opdracht tot coördinatie van de statuten en tot uitvoering van de genomen besluiten 

opdrachten.

ii EERSTE BESLUIT  Wijzitting Artikel 11 van de Statuten.

De Algemene Vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om artikel 11 der statuten te ;r wijzigen in die zin dat aandelen vanaf heden aan derden kunnen worden overgedragen, doch op voorwaarde d. deze derde voldoet aan de voorwaarden gesteld in artikel dertien (13) der statuten.

i Ingeval een derde aandelen wenst te verwerven zoals hiervoor beschreven, dient eerst de hierna: beschreven voorkoopregelinq en voorkeurregeling te worden gerespecteerd.

Aldus besluit de Buitengewone Algemene Vergadering tot de integrale opheffing van de bestaande teKst der statuten ten einde deze te vervangen door de tekst uitvoerig beschreven in artikel 11 der statuten, uitvoerig beschreven in het derde besluit.

ii TWEEDE BESLUIT- WIJZIGING Artikel 13 punt 2 van de statuten..

De Algemene Vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de bestaande tekst van

artikel 13 2° te wijzigen.

1/ Schrapping van de volgende zinsnede

"De natuurlijke en rechtspersonen aanvaard als vennoten door de algemene vergadering

:i beraadslagend bij algeheelheid van stemmen en deel uitmakend van de volgende categorieën"

Ondernemingsnr : 0870.664.575

Il

Benaming (voluit) : Blondeau & Partners

I

(verkort) ;

Rechtsvorm :

Burgerrechtelijke vennootschap onder de vomr van een Coöperatieve vennootschap met i beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

21 Invoeging van volgende zinsnede

"de natuurlijke en rechtspersonen aanvaard als vennoten door de algemene vergadering en die door het Instituut van de Accountants en de Belastingsconsulenten worden erkend als accountant of belastingsconsulent of wanneer zij in het buitenland een hoedanigheid bezitten die in België als gelijkwaardig wordt erkend aan die van accountant of belastingsconsulent en deeluitmakend van de volgende categorieën ;"

DERDE BESLUIT OPDRACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

STATUTEN

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam `BLONDEAU & PARTNERS".

Deze naam moet steeds door de woorden "Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting " BV CVBA " worden voorafgegaan of gevolgd.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8970 Poperinge, Casselstraat 55

De zetel van de vennootschap mag, bij besluit van het bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in België, rekening houdende met de taalwetgeving.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Het bestuur kan, in België of in het buitenland, administratieve zetels, bedrijfszetels, agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten

Doel

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen vier en dertig en acht en dertig

van de wet van twee en twintig april negentienhonderd negen negentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name toe tot de functie van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nummer 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel honderd zes en zestig van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° en 5° en waarvan de uitvoering hem bij de krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de beiastingconsuIent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2 het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten die krachtens het Wetboek van vennootschappen en

bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Op de laatste blz. van ,, ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van twee en twintig april negentienhonderd negen en negentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingsconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent,

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitende professionele aard,

Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingsconsulent aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheden van het instituut hebben verkregen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt ACHT EN VEERTIGDUIZEND EURO (¬ 48.000,00). Het kapitaal van de vennootschap is veranderlijk wat het bedrag betreft dat het vaste gedeelte te boven gaat.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door vierhonderd tachtig (480) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk aandeel een gelijke fractiewaarde van het vast kapitaal vertegenwoordigend.

Buiten de aandelen die inbrengen vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of die recht geven op een deel van de winst worden uitgegeven, onder welke benaming ook.

Het aantal aandelen dat het vast gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigt, zal op ieder ogenblik geplaatst moeten zijn.

Buiten de hierboven genoemde aandelen, kunnen nieuwe aandelen uitgegeven worden, gedurende het tijdsverloop van de vennootschap, door een besluit genomen door de algemene vergadering bij een meerderheid van drie/vierden dat de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag, de tijdstippen van eisbaarheid van de nog te storten bedragen en de eventueel verschuldigde rente op deze bedragen in geval van laattijdige storting.

Overdracht en overgang van aandelen

De afstand en overgang van aandelen kunnen plaatsvinden tussen a) vennoten onderling en b) vennoten en derden, doch in de hypothese dat deze derden voldoen aan de voorwaarden gesteld in artikel 13 der statuten.

Iedere overeenkomst of procedure die ertoe kan leiden dat het aantal vennoten onder het wettelijk minimum zakt, wordt voor niet geschreven gehouden.

AI Overdracht en overganq tussen vennoten onderling

Ingeval de afstand en de overdracht van aandelen tussen vennoten plaatsvindt dan moeten de over te dragen aandelen EERST worden aangeboden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigend, overeenkomstig de nabeschreven procedures.

B/ Overdracht en overgang aan derden (doch enkel voorzover deze laatste voldoen aan artikel dertien der statuten)

ALGEMEEN

Aandelen mogen worden overgedragen aan derde(n), op voorwaarde echter dat deze derde voldoet aan de voorwaarden gesteld in artikel dertien der statuten.

ingeval de aandelen onder bezwarende titel worden overdragen, dienen deze eerst te worden aangeboden aan alle andere medevennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigend

Met aandelenoverdracht in de zin van het vorig lid, wordt naast een overdracht in volle eigendom ook de overdracht van vruchtgebruik en blote eigendom bedoeld, alsmede het verlenen van pandrechten op aandelen.

Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

A. Eerste ronde

De vennoot die aile of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen (hierna genoemd: de kandidaat-overdrager), brengt hiervan bij aangetekend schrijven alle mede-vennoten gelijktijdig op de hoogte, met vermelding van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat de kandidaat-overdrager wil overdragen en de voorwaarden voor de vooropgestelde overdracht, inclusief de prijs.

Wanneer de hiervoor gemelde kennisgeving alle voormelde gegevens niet bevat, wordt zij als niet geschreven gehouden.

Dit aangetekend schrijven moet mee ondertekend worden door de kandidaat-overnemer(s) en geldt gedurende de ganse voorkoopperiode als een onherroepelijk verkoopaanbod van de kandidaat-overdrager aan de voorgestelde prijs in voordeel van de medevennoten,

De vennoten hebben een recht van voorkoop pro rata hun aandelenbezit om de aangeboden aandelen aan de kopen.

De medevennoten beschikken over een termijn van twee maanden, die ingaat op datum van het aangetekend schrijven waardoor zij door de kandidaat-overdrager verwittigd worden, om bij aangetekend schrijven aan deze laatste mede te delen of zij hun recht van voorkoop al dan niet wensen uit te oefenen, met opgave van het maximaal aantal aandelen dat zij wensen te verwerven.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken medevennoot geacht zijn recht van voorkoop niet uit te oefenen.

B. Tweede ronde

Indien één of meerdere van de vennoten hun voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend hebben, komt het voorkooprecht op de resterende aandelen toe aan de vennoten die reeds van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt, en dit in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten, hetzij in eender welke andere verhouding te bepalen tussen deze vennoten.

Daartoe zal de kandidaat-overdrager de vennoten die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben op de hoogte brengen per aangetekend schrijven binnen een periode van acht dagen na het verstrijken van de eerste ronde,

Het voorkooprecht in de tweede ronde kan uitgeoefend worden gedurende een termijn van één maand na deze kennisgeving.

C. Resultaat uitoefening voorkooprecht

Binnen de acht dagen na het verstrijken van de tweede ronde, zal de kandidaat-overdrager alle vennoten aangetekend op de hoogte brengen van het uiteindelijke resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht,

D. Verkoop en betaling

Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend op de totaliteit van de aangeboden aandelen, ontstaat een verkoopovereenkomst tussen de betrokken partijen op de derde dag na de postdatum van de aangetekende bevestiging met het resultaat van het voorkooprecht

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de partijen, zal de betaling van de prijs dienen te gebeuren uiterlijk drie maanden na het totstandkomen van deze verkoopovereenkomst.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

E. Verzaking voorkooprecht

Indien het voorkooprecht uitgeoefend werd op minder dan de totaliteit van de te koop aangeboden aandelen worden de vennoten geacht integraal aan hun voorkooprecht te verzaken en zal de goedkeuringsclausule, voorzien hierna, in werking treden, behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle vennoten.

AANDELENOVERDRACHTEN ONDER LEVENDEN  GOEDKEURINGSREGELING

Indien het voorkooprecht niet uitgeoefend werd, of vervalt ingevolge de niet uitoefening op het totaal aantal aangeboden aandelen, is de overdracht van aandelen onder levenden enkel toegelaten mits de uitdrukkelijke toestemming van de andere vennoten, overeenkomstig de procedure hierna uiteengezet. Deze procedure is eveneens van toepassing op aandelenoverdrachten onder levenden ten kosteloze titel.

A. Procedure goedkeuringsregeling

De kandidaat-overnemer en de kandidaat-overdrager verzoeken bij aangetekend schrijven de medevennoten om de overdracht van de aandelen en, in voorkomend geval, de aanvaarding van de overnemer als vennoot goed te keuren.

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Waardebepaling

Behoudens unanieme instemming met de aandelenoverdracht en, in voorkomend geval, met de aanvaarding van de overnemer als vennoot binnen de maand na ontvangst van dit aangetekend schrijven, wordt een deskundige aangeduid in gemeen overleg tussen de kandidaat-overdrager en de overige vennoten, stemmende pro rata hun aandelenbezit, met als opdracht het bepalen van de waarde van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst tussen partijen aangaande de aanduiding van deze deskundige binnen dezelfde termijn van één maand, zal deze aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap, zetelend zoals in kort geding en dit op verzoek van de meest gerede partij.

Bij de waardebepaling zal de deskundige minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de toekomstverwachtingen van de vennootschap. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie.

In de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn, dient de deskundige deze commissaris(sen) te aanhoren teneinde tot een correcte waardering te komen.

De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan alle vennoten aangetekend te verzenden binnen de twee maanden na de aanvaarding van zijn opdracht.

De kosten en erelonen van de deskundige, en in voorkomend geval de aanstellingskosten, worden gedragen door de kandidaat-overdrager voor de helft en door de overige vennoten, pro rata hun aandelenbezit, voor de andere helft.

Minder dan drie vennoten

Elke voorgenomen overdracht wordt voor niet geschreven gehouden indien de overdracht tot gevolg zou hebben de vennootschap minder dan het wettelijk minimum aan vennoten zou hebben. Minstens drie vennoten

indien de vennootschap minstens drie vennoten telt, is de overdracht van aandelen alleen toegelaten mits unanimiteit van alle overige aandeelhouders.

De algemene vergadering die over de overdracht van de aandelen en, in voorkomend geval, over de aanvaarding van de kandidaat-overnemer als vennoot moet beraadslagen, wordt bijeengeroepen door de bestuurder(s) en zal gehouden worden binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.

De beslissing moet per aangetekende brief aan de kandidaat-overdrager meegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij weigering dienen de weigerende vennoten de betrokken aandelen over te nemen, pro rata hun aandelenbezit, onverminderd het recht van de niet weigerende vennoten om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te riemen, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende vennoten.

De vennoten die zich moeten uitspreken over de aandelenoverdracht en, in voorkomend geval, over de aanvaarding als vennoot, hebben het recht om v6ár het verstrijken van de termijn waarbinnen de beslissing moet meegedeeld worden, gezamenlijk zelf een kandidaat-overnemer voor te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald.

De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan de mede-vennoten of deze derde-overnemer te verkopen, tenzij hij zijn aanbod tot verkoop herroept overeenkomstig hetgeen is bepaald onder punt B. hierna.

B~Prijs

In geval van aanvaarding van de aandelenoverdracht ten bezwarende titel, is de prijs per aandeel, de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkooprecht.

ln geval van weigering van de aandelenoverdracht ten bezwarende titel, is de prijs per aandeel, de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige, tenzij deze hoger zou liggen dan de prijs zoals meegedeeld in het voorkoopreoht, waarbij alsdan de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkooprecht zal gehanteerd worden.

Indien de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige lager is dan de door de kandidaat-overnemer geboden prijs, heeft de kandidaat-overdrager de mogelijkheid om binnen de vijftien dagen na de kennisgeving van de beslissing van de algemene vergadering, zijn aanbod tot verkoop te herroepen bij aangetekend schrijven gericht aan de vennoten en de eventueel door hen aangebrachte kandidaat-overnemer.

ln geval van weigering van de aandelenoverdracht ten kosteloze titel, is de prijs per aandeel, de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige. De kandidaat-overdrager behoudt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



evenwel het recht om binnen de vijftien dagen na kennisgeving van de beslissing van de algemene vergadering mee te delen, bij aangetekend schrijven aan alle vennoten, dat hij niet instemt met de verkoop van de aandelen aan de mede-vennoten of de door hen aangebrachte overnemer. Hij blijft aldus vennoot met de totaliteit van zijn aandelen.

C. Betaling -- eigendomsoverdracht

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, dient de prijs door de vennoten of de door hen aangebrachte koper, betaald te worden binnen de drie maanden na ontvangst van de beslissing van de algemene vergadering houdende weigering van de voorgestelde aandelenoverdracht.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met Twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling.

Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

OVERGANG VAN AANDELEN TEN GEVOLGE VAN OVERLIJDEN

Bij overlijden van een vennoot zal de vennootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overige vennoten.

De overgang van aandelen ten gevolge van het overlijden van een vennoot zal steeds

onderworpen zijn aan de goedkeuring door de overige vennoten volgens de procedure zoals hierna voorzien, waarbij rekening dient te worden gehouden met bepalingen vervat in artikel 13 der statuten.

A. Procedure goedkeuringsregeling

De procedure voor het al dan niet aanvaarden van de overgang van aandelen aan de erfgenamen en/of legatarissen kan ingesteld worden zowel door deze laatsten als door de overige vennoot of vennoten, of één van hen.

Bij de aanvraag door de erfgenamen en/of legatarissen, te richten aan het bestuursorgaan van de vennootschap bij een ter post aangetekende brief, zullen deze een door een Belgische notaris ondertekende erfrechtverklaring moeten voegen, waaruit duidelijk blijkt op welke manier de aandelen van de overleden vennoot werden vererfd.

Indien de aandelenoverdracht geweigerd wordt, hebben zij recht op de waarde van de

overgedragen aandelen berekend overeenkomstig de waardering van de deskundige zoals hierna bepaald.

De weigering van aanvaarding is zonder verhaal.

Indien de afkoop niet binnen de drie maanden na weigering is geschied, hebben de erfgenamen en/of legatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen,

B. Waardering afkoopwaarde

Behoudens unanieme aanvaarding van de overgang van de aandelen van de overleden vennoot aan zijn rechtsopvolgers binnen de maand na ontvangst van een aangetekende aanvraag, wordt over de aanvaarding of weigering beslist nadat een deskundige is aangeduid in gemeen overleg tussen de vennoten en de erfgenamen en/of legatarissen met als opdracht het bepalen van de waarde van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst tussen partijen tot aanduiding van deze deskundige binnen de termijn van één maand zoals hiervoor bepaald, zal deze aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel, zetelend zcals in kort geding en dit op verzoek van de meest gerede partij.

Bij de waardebepaling zal de deskundige minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de toekomstverwachtingen van de vennootschap. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie

In de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn, dient de deskundige deze commissaris(sen) te aanhoren teneinde tot een correcte waardering te komen.

De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan alle vennoten, het bestuursorgaan en de erfgenamen en/of legatarissen aangetekend te verzenden binnen de maand na de aanvaarding van zijn opdracht.

De kosten en erelonen van de deskundige, en in voorkomend geval de aanstellingskosten, worden gedragen door de erfgenamen en/of legatarissen voor de helft en door de vennoten, pro rata hun aandelenbezit, voor de andere helft.

C. Besluitvorming over aanvaarding -- gevolgen

Drie vennoten

De vennootschap dient steeds minstens drie vennoten te hebben.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Iedere overeenkomst die tot gevolg zou hebben dat het aantal vennoten daalt onder het wettelijk minimum wordt voor niet geschreven gehouden.

D. Prijs

De prijs per aandeel is de prijs bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige.

E. Betaling

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, dient de prijs door de vennoten of de

door hen aangebrachte koper, betaald te worden binnen de drie maanden na ontvangst van de

beslissing van de algemene vergadering houdende weigering van de aandelenoverdracht,

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt op datum van ontvangst van de

kennisgeving van de weigering.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder

ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met

twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling,

Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen

te zijn de derde werkdag na postdatum.

Bestuurder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoten.

De bestuurder wordt benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor een periode te

bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar, zonder motivering noch

vooropzeg. De bestuurder is steeds herbenoembaar.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de bestuurder

kosteloos uitgeoefend,

Bestuur

De bestuurder(s) kan/kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of deze

statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere bestuurders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen,

Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Werking van het Bestuur

A. Taakverdeling

Is het bestuur samengesteld uit twee bestuurders, dan benoemen zij in gemeen overleg een

voorzitter en een ondervoorzitter.

Is het bestuur samengesteld uit drie of meer bestuurders, dan vormen zij een college, 'Raad van

Bestuur" genoemd, die onder zijn leden een voorzitter benoemt,

B. Werking

Is er slechts één bestuurder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee bestuurders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

Zijn er drie of meer bestuurders, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluit volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

De bestuurders of de raad van bestuur komen bijeen telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist en telkens wanneer de voorzitter van de raad of één bestuurder erom vraagt.

De oproepingen worden minstens acht dagen voor de vergadering verstuurd, behalve in geval van hoogdringendheid, waarvan verantwoording moet worden gegeven in de notulen van de vergadering. Deze oproepingen bevatten de agenda, datum, plaats en uur van de vergadering, en worden gedaan per brief, luchtpost, telegram, telex, telecopie of op een andere schriftelijke wijze.

De oproepingen worden geacht gedaan te zijn bij hun verzending.

Wanneer alle leden van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van een voorafgaandelijke oproeping.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen, in België of - uitzonderlijk - in het buitenland.

Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, indien deze laatste verhinderd is, door de oudste ondervoorzitter, of, bij ontstentenis van beiden, door een door de andere leden aangeduide bestuurder.

Indien in dit laatste geval geen overeenstemming kan worden bereikt wordt de raad voorgezeten door de oudste bestuurder in jaren, die aanwezig is.

C. Besluitvorming - Vertegenwoordiging van afwezige leden



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto_ : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

N

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Overmacht ten gevolge van oorlog, opstand of andere onheilen uitgezonderd, kan de raad

slechts beraadslagen en besluiten indien tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of

vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder kan, per brief, telex, telegram, telecopie, of op een andere schriftelijke wijze,

een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem op één vergadering van de raad te

vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

Een bestuurder kan niet meer dan één collega vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen,

behalve indien er slechts twee bestuurders zijn die moeten besluiten bij éénparigheid van stemmen.

Indien in een raadszitting, geldig samengesteld, één of meerdere bestuurders of hun

gevolmachtigden zich van stemming onthouden, worden de besluiten op geldige wijze getroffen bij

meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad.

Bij staking van stemmen of bij gelijke verdeling met er opnieuw worden beraadslaagt totdat er

een meerderheid gevonden wordt,

D. Notulen

De besluiten van de bestuurders worden in notulen opgenomen, ondertekend door de

meerderheid van de aanwezige leden. Deze notulen worden in een speciaal register opgetekend of

ingebonden.

De volmachten, net als de andere schriftelijke berichtgevingen, worden daaraan gehecht.

De afschriften van of de uittreksels uit deze notulen, die in rechte of elders dienen te worden

voorgelegd, worden ondertekend door één bestuurder,

Vertegenwoordiging

De bestuurder (bestuurders) vertegenwoordigt (vertegenwoordigen) de vennootschap ten

aanzien van derden en in rechte als eiser of als verweerder, Indien er meerdere bestuurders zijn gelden vol

Kwalitatieve beperkingen

Alle aan- en verkopen van onroerende goederen, afsluiten van leningen, vestigen van

hypotheken, afsluiten van verzekeringen moeten worden getekend door alle bestuurders

gezamenlijk optredend.

Deze bevoegdheidsbeperking kan worden tegengeworpen aan derden, indien zij

openbaargemaakt is.

Kwantitatieve beperkingen

Behoudens uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van de algemene vergadering, wordt de

vennootschap in enige rechtshandeling verbonden voor:

1° een bedrag kleiner dan tweehonderd vijftig euro (¬ 250,00), door één bestuurder;

2° van tweehonderd vijftig euro (¬ 250,00) tot tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00), door

twee bestuurders gezamenlijk optredend;

3° een bedrag groter dan tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00), door alle bestuurders

gezamenlijk optredend.

Deze bevoegdheidsbeperking kan worden tegengeworpen aan derden, indien zij

openbaargemaakt is,

Bevoegdheidsdelegatie-Bijzondere volmachten

De bestuurder(s) kan (kunnen) bijzondere gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde

rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende

volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurder(s) ingeval van overschrijding van

zijn (hun) bevoegdheid tot delegeren.

Aansprakelijkheid

De bestuurder(s) is (zijn) niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de

vennootschap, maar hij (ze) is (zijn) verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn (hun) opdracht en

aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van

vennootschappen.

Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om elf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende

werkdag.

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de commissaris(sen), bespreekt de jaarrekening en hecht er haar goedkeuring aan, zij verleent - bij aparte stemming - kwijting aan de bestuurders en commissaris(sen), gaat over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en commissaris(sen) en neemt al de besluiten in verband met de andere punten die voorkomen op de agenda,

Buitengewone algemene vergadering

Een buitengewone algemene vergadering kan, te allen tijde, worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid, die tot haar bevoegdheid behoort,

Een buitengewone algemene vergadering moet worden bijeengeroepen op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of op aanvraag van de voorzitter van de raad van bestuur of twee bestuurders, telkens het belang van de vennootschap het vereist.

Vertegenwoordiging

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een laathebber, al of niet vennoot. Het bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen.

De volmachten dienen In de algemene vergadering voorgelegd te worden ten einde aan de notulen van de vergadering gehecht te worden.

Boeklaar -Jaarrekening- Controleverslag

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar,

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuur een inventaris op, mede de jaarrekening volgens de bepalingen van artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Het bestuur stelt bovendien een verslag op "jaarverslag" genoemd, waarin het rekenschap geeft van zijn beleid, voor zover dit verslag vereist is door het Wetboek van vennootschappen.

Het verslag bevat de commentaren, informaties en toelichtingen die vermeld zijn in artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen, voor zover die van toepassing zijn,

Ten minste één maand voor de jaarvergadering overhandigt het bestuur de stukken opgesomd in artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen, met het jaarverslag aan de eventuele commissaris(sen), of steltistellen hij/zij het ter beschikking van de vennoten indien er geen commissaris bestaat in de vennootschap.

De eventuele commissarissen stellen met het oog op de jaarvergadering een omstandig schriftelijk verslag op, "controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in de artikelen 143 en 144 van het Wetboek van vennootschappen.

Vijftien dagen voor de jaarvergadering mogen de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, en de obligatiehouders in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de onder artikel 283 van het Wetboek van Vennootschappen opgesomde documenten.

Het bestuur legt binnen de dertig dagen, na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in de artikelen 98, 100, 101 en 102 van het Wetboek Vennootschappen genoemde dokumenten neer bij de Nationale Bank van België.

BESTEMMING VAN DE WINST

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de Jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur.

Aan het bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften vervat in het Wetboek van Vennootschappen, interimdividenden uit te keren. Oorzaken van ontbinding

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod1L1

"

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ontbinding -Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Benoeming van vereffenaar(s),

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient / dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien de aandelen niet in gelijke mate volgestort zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op een gelijke voet te plaatsen, ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling in geld of in aandelen ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort.

Het saldo wordt evenredig verdeeld over alle aandelen.

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

Het reglement van inwendige orde wordt opgesteld door het bestuur en kan, binnen de perken van de wettelijke en statutaire voorschriften, alle bepalingen voorzien met betrekking tot de uitvoering van de huidige statuten en de afhandeling van de vennootschapszaken. Zo kan het reglement onder meer aan de vennoten en hun rechthebbenden elke verbintenis opleggen die in het belang van de vennootschap zou zijn aangegaan.

Hierbij neergelegd : expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 16.07.2013 13311-0428-018
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.07.2012, NGL 20.07.2012 12322-0263-019
05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.08.2011, NGL 30.09.2011 11566-0274-019
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.07.2010, NGL 23.07.2010 10338-0376-019
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 27.08.2009 09661-0123-019
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 11.07.2008, NGL 05.08.2008 08537-0149-016
09/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.07.2007, NGL 03.08.2007 07538-0204-015
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.08.2015, NGL 25.09.2015 15603-0271-017

Coordonnées
BLONDEAU & PARTNERS

Adresse
CASSELSTRAAT 55 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande