BLUE FARM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BLUE FARM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.449.142

Publication

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 21.10.2013 13634-0551-014
31/07/2013
ÿþOndernemingsnr : 0434.449.142

Benaming (voluit) : BLUE FARM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hugevliet 7

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - PV van de overnemende vennootschap - ontslag - actualisatie en coördinatie van statuten

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te! !! Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van! Damme - Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries): op achtentwintig juni tweeduizend dertien, waarvan huidig ulttreksel werd opgemaakt voor; !! registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er! een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap; « BLUE FARM », te 8300 Knokke-Heist, Hugevliet 7, waarbij volgende beslissingen werden! ! genomen met eenparigheid van stemmen :

L. FUSIEVOORSTEL 1/ De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel,! waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! "IMMOBLUE VASTGOED", door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "BLUE FARM". !! 2/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "IMMOBLUE VASTGOED" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op; voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "BLUE FARM".

2, BESLUIT TOT FUSIE

1/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BLUE FARM" besluit over te gaan tot! fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid "IMMOBLUE VASTGOED".

!! Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "IMMOBLuE VASTGOED", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op; de overnemende naamloze vennootschap "BLUE FARM".

Vermits de naamloze vennootschap "BLUE FARM" houdster is van alle aandelen van de overgenomen! vennootschap ""IMMOBLUE VASTGOED", worden de aandelen van de overgenomen vennootschap; "" IMMOBLUE VASTGOED" vernietigd, conform artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan sedert één januari tweeduizend en dertien,; worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze! vennootschap "BLUE FARM".

2/ Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de! !! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMoilwE VASTGOED", zoals hierna! !! beschreven, over op de overnemende naamloze vennootschap "BLUE FARM".

!; 3. A/ BESCHRIJVING EN VOORWAARDEN VAN DE UIT DE FUSIE VOORTVLOEIENDE OVERDRACHT. De aandeelhouders verklaren dat de overgegane activa- en passivabestanddelen van de besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immoblue Vastgoed", op basis van de! jaarrekening per éénendertig december tweeduizend en twaalf, worden overgenomen.

De voormelde bestuurders en aandeelhouders verklaren dat er in het overgenomen vermogen! geen onroerende goederen begrepen zijn.

!! De voorzitter van de vergadering verklaart dat er naar aanleiding van de fusie geen overdracht! geschiedt van onroerend goed, noch van intellectuele en industriële eigendom, indien er sprake!

1 zou_-zijn_yArl_de__4uerslra bt. verg_ )ntelleeunie__etx_incluetri e Teiggt_domr _dient-A leze:swgr zubt ter-:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

UR BÊIÊ ELE D ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tt

7- 2 UGGE (Afdeling Brugge)

Lt 2013

TAATS8I. GVif f iteege

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

24 -0 ELGISCH

II

1~

-1.~~< ~®~--" ~ -i

mod 11.1

b

s

*13120198*

iu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 51.1

kennis gebracht worden aan de bevoegde instanties, dit volgens de bijzondere wetten, die deze verrichtingen beheersen (artikel 683 derde lid Wetboek van Vennootschappen): dienaangaande verklaart de voorzitter van de vergadering uitdrukkelijk desgevallend het nodige te zullen doen.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

De overgang van het vermogen van de BVBA "IMMOBLUE VASTGOED" op de overnemende

vennootschap NV "BLUE FARM", geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zijnde vanaf één januari tweeduizend en dertien (01/01/2013), alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan,

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4, Het eventueel personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden door de overnemende vennootschap, met behoud van rechten en anciënniteit.

5. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen

ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

B/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden, dit conform het fusievoorstel.

C/ VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP.

De voorzitter van de algemene vergadering van alle betrokken vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophouden te bestaan.

4. De vergadering besloot het doel van de vennootschap niet uit te breiden, ondanks de beslissing tot fusie. De vergadering besloot om geen doelswijziging door te voeren, daar de activiteiten van de overgenomen vennootschap BVBA "IMMOBLUE VASTGOED" reeds opgenomen zijn in het doel van de overnemende vennootschap NV "BLUE FARM".

5, ONTSLAGEN ZAAKVOERDERS BVBA "IMMOBLUE VASTGOED" EN BENOEMINGEN VAN BESTUURDERS IN DE NV `BLUE FARM"

De vergadering nam akte van het ontslag van alle zaakvoerders omwille van de onderhavige fusie, dit met ingang van heden, hetzij ontslag van:

Zaakvoerders BVBA "IMMOBLUE VASTGOED":

1/ de heer SWANNET Sven, geboren te Antwerpen op 16 juni 1968 wonende te 8300 Knokke-Heist, Hugevliet 7, benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, blijkens beslissing door de vennoten op twintig november tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien december daarna, onder nummer 20071210-0177257.

2/ mevrouw REYMENANTS Christel Alfons Jeanne, geboren te Mechelen op 19 november 1965, wonende te 8300 Knokke-Heist, Hugevliet 7, benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, blijkens beslissing door de vennoten op achtentwintig juli tweeduizend en acht, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig augustus daarna, onder nummer 20080829-0141345.

De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de kwijting voor hun mandaten.

De vergadering besluit tot de herbenoeming tot bestuurders van de NV `BLUE FARM, met ingang vanaf heden, voor een periode van zes jaar:

1/ de heer SWANNET Sven, geboren te Antwerpen op 16 juni 1968 wonende te 8300 Knokke-Heist, Hugevliet 7.

2/ mevrouw REYMENANTS Christel Alfons Jeanne, geboren te Mechelen op 19 november 1965, wonende te 8300 Knokke-Heist, Hugevliet 7.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

r f

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

,

w , J

Voor-

, behouden aan het Belgisch Staatsblad



De aldus herbenoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen:

a/ tot voorzitter van de raad van bestuur:

De heer SWANNET Sven, geboren te Antwerpen op 16 juni 1968 wonende te 8300 Knokke-Heist, Hugevliet 7.

b/ tot gedelegeerd bestuurders:

1/ de heer SWANNET Sven, geboren te Antwerpen op 16 juni 1968, wonende te 8300 Knokke-Helst, Hugevliet 7.

2/ mevrouw REYMENANTS Christel Alfons Jeanne, geboren te Mechelen op 19 november 1965, wonende te 8300 Knokke-Heist, Hugevliet 7.

De gedelegeerde bestuurder zal in deze hoedanigheid de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel 17 van de statuten.

De vergadering besloot om de goedkeuring van de jaarrekening van de BVBA "IMMOBLUE VASTGOED", voor de periode tussen de datum van de laatste jaarafsluiting, zijnde eenendertig december tweeduizend en twaalf en de boekhoudkundige retroactiviteitsdatum (een januari tweeduizend en dertien), alsook om de kwijting van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap BVBA "IMMOBL.UE VASTGOED", uit te stellen. Partijen verklaren uitdrukkelijk dit op de agenda te plaatsen van de volgende algemene vergadering.

6. De vergadering besloot de statutaire bepalingen inzake : bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van het bestuur; benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissarissen; bijeenkomst, werking en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, uitoefening van het stemrecht te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

7. De vergadering besluit een tweede handelsnaam aan te nemen, zijnde `Immo Blue Knokker.

8. De vergadering besluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Zoute 714.

9. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren kenmerken:

Naam De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de

benaming "BLUE FARM" en heeft als handelsnaam "Immo Blue Knokke".

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Zoute 714.

Doel : De vennootschap heeft tot doel op te treden als tussenpersoon of bemiddelaar in het

economisch, financieel en commercieel verkeer, zulks in de ruimste zin, en wel met name, maar

niet uitsluitend, door op te treden als tussenpersoon:

" Bij het afsluiten van verzekeringscontracten, zulks hetzij als agent, hetzij ais zelfstandig makelaar;

" Bij het afsluiten van leningen en financieringen;

" Bij het plaatsen van gelden op naam of aan toonder bij private spaarkassen of parastatale instellingen;

" Bij verhandelingen van en verrichtingen betreffende onroerende goederen, handelszaken, hierin begrepen beheer, de handel en promotie en verhuring van dergelijke goederen;

" Bij het adviseren en bijstaan in financiële, commerciële en fiscale kwesties;

" Bij het plaatsen van beleggingen;

" Bij het beheren van goederen voor rekening van derden;

" De aankoop, verkoop, import, export, groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling in diervoeding, zowel voor huisdieren als andere, alsook in aanverwante artikelen, dit alles in de meest uitgebreide zin;

" Het houden en fokken van paarden, pony's, ezels en andere hoefdieren;

" Ondersteunende diensten in verband met sportbeoefening, verzorging, onderhoud, voeding en training met paarden;

" D organisatie van seminaries en cursussen in verband met sportbeoefening, verzorging, onderhoud, voeding en training met paarden;

" De overige activiteiten in verband met recreatie die niet elders zijn gerangschikt;

" De exploitatie van een manege;

" Verhuur van stallen, weiden en andere plaatsen voor paarden, pony's, ezels en andere hoefdieren;

" Het vervoer van personen met de door dieren getrokken voertuigen;

" Het kopen, verkopen, de bemiddeling van de aankoop, ruilen, hypothekeren, schatten, evalueren, huren, verhuren, onderverhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het uitoefenen van het beroep van makelaar, projectontwikkeling en het drijven van handel in onroerende goederen, projectontwikkeling met het oog op de verhuur van woningen, het nemen en afstaan van optierechten voor het



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

kopen van onroerende goederen of immobliliënmaatschappijen, het projectbeheer, de' expertise, agentuur en leasing inzake onroerende goederen, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

" Het verlenen in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaar, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen, alsook het innen van de huur (zowel voor residentiële gebouwen als voor niet-residentiële gebouwen);

" Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

" Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a/ het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b/ het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,

hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen, ondernemingen voor

vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d/ het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

f/ het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

g/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderddertigduizend zeshonderd euro (¬ 330.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tienduizend vierenzestig (10.064) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/tienduizendvierenzestigste (1/10.064ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de

aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Na de ontbinding blijft de vennootschap voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffening gebeurt door de in functie zijnde bestuurders en op de door hen te bepalen wijze, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de werkwijze, de bevoegdheden en vergoedingen vastlegt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen warden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

nestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te alle tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet In de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders en vaste vertegenwoordigers van bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

Alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren, worden tot de daden van dagelijks bestuur gerekend.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

l/e__voorwaarden_ vnor__de__aansteliing_ man..de..leden_van_h.et_.direct'resnm.ité,._hura__ontsiag,__luan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

`

Vad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524 ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Commissaris

Nihil

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op de eerste maandag van de maand juni om elf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De

aandeelhoudersvergaderingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Om tot de vergadering te worden toegelaten moeten de aandeelhouders de richtlijnen volgen die vermeld staan in de oproeping.

De houders van aandelen op naam, alsook de houders van obligaties of warrants, de houders van certificaten op naam, de bestuurders en de eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd, tenzij zij individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschapen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping, of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

" Voor-

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voorvermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten warden vermeld. Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek),

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)men en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te warden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

9. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de bestuurders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

10. Voor zover als nodig, worden aile voor de uitvoering van voorafgaande besluiten

noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan alle medewerkers van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, alsook aan VERSCHELDEN  WALKIERS & Co, kantoor houdende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, en meer specifiek met de bevoegdheid:

_Om..alle_mogelijke f-ormaliteiten-te.veruullen_betreffende.neerleggingen_en/.of_verklaringen-op_.het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Verklaringen pro fisco

A. De ondergetekende notaris geeft lezing van artikel 203, eerste alinea van het Wetboek van Registratierechten betreffende de veinzing van de prijs en de lasten of van de overeengekomen waarde van de goederen welke het voorwerp uitmaken van een overeenkomst vastgesteld in een akte, die ter registratie moet worden voorgelegd, alsook van de artikelen 62, § 2 en 73 van het B.T. W.-Wetboek.

Ais gevolg waarvan, de verschijnende vennootschappen ons hebben verklaard de hoedanigheid te hebben van B.T.W.-plichtige :

- BVBA "IMMOBLUE VASTGOED" onder het nummer BE 0893.815.903;

- NV "BLUE FARM" onder het nummer BE 0434.449.142;

B. De inbreng vormt een universaliteit van goederen.

C. De inbreng wordt enkel vergoed met maatschappelijke rechten.

D. De fusie van de overgenomen vennootschappen vindt plaats onder het voordeel:

 van de artikelen 117, § 1 en 120 alinea 3 van het Wetboek der Registratierechten;

 van de artikelen 211 en volgende van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992;

 desgevallend, van artikelen 11, § 3 en 18 van het B.T.W.-Wetboek.

Sluiting van de vergadering

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen binnen elke vergadering. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMOBLUE VASTGOED" door de naamloze vennootschap "BLUE FARM" verwezenlijkt is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMOBLUE VASTGOED" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Staat van actief en passief

Gecoördineerde statuten

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

26/02/2013
ÿþâ. Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



ui

V





Ondernemingsnr : 0434.449.142 Benaming

(voluit) : BLUE FARM (verkort) :

NEERGELEGD ter GREfiFiE de,

REGHrgANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afering Brugge)

op: ;1 2 FFB, 2013

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HUGEVLIET 7, 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel d.d. 04102/2013 Blue Farm NV  ImmoBlue Vastgoed BVBA

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 4 februari 2013 uitgaande van de bestuursorganen van de NV Blue Farni NV en de BVBA ImmoBlue Vastgoed

"A. DOELSTELLING

De bestuursorganen van BLUE FARM NV en van IMMOBLUE VASTGOED BVBA leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig artikel 719 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van voormelde vennootschappen.

Het fusievoorstel strekt ertoe een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen  zowel de rechten als de plichten  van IMMOBLUE VASTGOED BVBA, overgaat naar BLUE FARM NV op basis van de balans per 31 december 2012.

Alle verrichtingen van IMMOBLUE VASTGOED BVBA verwezenlijkt vanaf 1 januari 2013 zijn voor rekening van de ovememende vennootschap, BLUE FARM NV.

De fusie gebeurt ingevolge artikel 211, §1 W.I.B. met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge artikel 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit.

De fusie is wenselijk om reden dat het vanuit economisch standpunt niet langer opportuun wordt geacht naast elkaar te werken. De fusie maakt onder meer een vereenvoudiging mogelijk van beheers- en managementstructuren binnen de vennootschap.

Alle kosten voortvloeiende uit de fusie worden gedragen door BLUE FARM NV. B.RECHTSVORM  NAAM  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOEL  KAPITAAL B. 1. BLUE FARM NV

Zij is een naamloze vennootschap met als maatschappelijke benaming "BLUE FARM".

De vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Hugevliet 7, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0434.449.142 en is gekend op de Rechtbank te Brugge.

Het maatschappelijk doel van BLUE FARM NV luidt als volgt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening.

.J.2

"De vennootschap heeft toi doel op te treden ais tussenpersoon of bemiddelaar in het economisch, financieel en

commercieel verkeer, zulks in de ruimste zin, en wel met name, maar niet uitsluitend, door op te treden als

tussenpersoon:

bij het afsluiten van verzekeringscontracten, zulks hetzij als agent, hetzij als zelfstandig makelaar;

bij het afsluiten van leningen en financieringen;

bij het plaatsen van gelden op naam of aan toonder bij private spaarkassen of parastatale instellingen;

bij verhandelingen van en verrichtingen betreffende onroerende goederen, handelszaken, hierin begrepen

beheer, de handel en promotie en verhuring van dergelijke goederen;

- bij het adviseren en bijstaan in financiële, commerciële en fiscale kwesties;

bij het plaatsen van beleggingen;

biij het beheren van goederen voor rekening van derden;

de aankoop, verkoop, import, export, groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling in diervoeding, zowel voor

huisdieren als andere, alsook in aanverwante artikelen, dit alles in de meest uitgebreide zin;

het houden en fokken van paarden, pony's, ezels en andere hoefdieren;

ondersteunende diensten in verband met sportbeoefening, verzorging, onderhoud, voeding en training met

paarden;

de organisatie van seminaries en cursussen in verband met sportbeoefening, verzorging, onderhoud,

voeding en training met paarden;

- de overige activiteiten in verband met recreatie die niet elders zijn gerangschikt;

- de exploitatie van een manege;

verhuur van stallen, weiden en andere plaatsen voor paarden, pony's, ezels en andere hoefdieren;

het vervoer van personen met de door dieren getrokken voertuigen;

het kopen, verkopen, de bemiddeling van de aankoop, ruilen, hypothekeren, schatten, evalueren, huren, verhuren, onderverhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het uitoefenen van het beroep van makelaar, projectontwikkeling en het drijven van handel in onroerende goederen, projectontwikkeling met het oog op de verhuur van woningen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, het projectbeheer, de expertise, agentuur en leasing inzake onroerende goederen, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

het verlenen in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaar, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen, alsook het innen van de huur (zowel voor residentiële gebouwen als voor niet-residentiële gebouwen);

- het verfenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

o) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het

even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandater en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

ij het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede aile activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

a. Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv:oordiigen

Verso : Naam en handtekening

Luik 1; - Vervolg,

..13

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, In pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

Het maatschappelijk kapitaal van BLUE FARM NV bedraagt E 312.000,00 aandelen en is verdeeld in 10.064 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

" : UP VASTGOED BVBA

Zij is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming IMMOBLUE VASTGOED°.

De vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Zoute 714, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0893.815.903 en is gekend op de Rechtbank te Brugge.

Het maatschappelijk doel van IMMOBLUE VASTGOED BVBA luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel op te treden als tussenpersoon of bemiddelaar in het economisch, financieel en commercieel verkeer, zulks in de ruimste zin, en wel met name, maar niet uitsluitend, door op te treden als tussenpersoonz

- bij het afsluiten van verzekeringscontracten, zulks hetzij als agent, hetzij als zelfstandig makelaar;

bij het afsluiten van leningen en financieringen;

bij het plaatsen van gelden op naam of aan toonder bij private spaarkassen of parastatale instellingen;

bij verhandelingen van en verrichtingen betreffende onroerende goederen, handelszaken, hierin begrepen,

beheer, de handel en promotie en verhuring van dergelijke goederen;

- bij het adviseren en bijstaan in financiële, commerciële en fiscale kwesties;

bij het plaatsen van beleggingen;

bij het beheren van goederen voor rekening van derden;

het kopen, verkopen, de bemiddeling van de aankoop, ruilen, hypothekeren, schatten, evalueren, huren, verhuren, onderverhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het uitoefenen van het beroep van makelaar, projectontwikkeling en het drijven van handel in onroerende goederen, projectontwikkeling met het oog op de verhuur van woningen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, het projectbeheer, de expertise, agentuur en leasing inzake onroerende goederen, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen, alsook het innen van de huur (zowel voor residentiële gebouwen ais voor niet-residentiële gebouwen);

het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer of beleggingsadvies;

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e) het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

iM

Voor;

`behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik Q - Venolg

.14

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa.

Bovengemelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, voor haar zelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

Het maatschappelijk kapitaal van IMMOBLUE VASTGOED BVBA bedraagt E 18.600,00 en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

C.BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van IMMOBLUE VASTGOED BVBA boekhoudkundig geacht te worden zijn verricht voor rekening van BLUE FARM NV is vastgesteld op 1 januari 2013.

D. RECHTEN VAN AANDEELHOUDERS

IMMOBLUE VASTGOED BVBA heeft geen andere aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

Er zijn geen rechten noch andere maatregelen toegekend door de overnemende vennootschap (BLUE FARM NV) aan de vennoten van de over te nemen vennootschap (IMMOBLUE VASTGOED BVBA), die bijzondere rechten hebben, noch aan de houders van andere effecten dan aandelen.

E. BIJZONDERE VOORDELEN

Aan de bestuursorganen van de respectievelijke vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

F. VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer en aan de heer Hans De Wachter, medewerkers bij Verscheiden  Walkiers & Co, Accountants & Belastingconsulenten BV CVBA, Esplanade 1 bus 96,1020 Brussel (Buro & Design Center), waarbij zij elk afzonderlijk de mogelijkheid hebben:

" alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

" alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

" de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

" alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds."

Te Knokke-Heist, 4 februari 2013.

BLUE FARM NV,

vertegenwoordigd door haar bestuursorgaan:

Sven Swannet, Christel Reymenants,

gedelegeerd bestuurder. gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,,a Voors behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

10/10/2012 : BGA018456
07/08/2012 : BGA018456
02/09/2011 : BGA018456
23/08/2010 : BGA018456
27/07/2009 : BGA018456
12/03/2009 : BGA018456
21/08/2008 : BGA018456
27/07/2007 : BGA018456
06/12/2006 : BGA018456
23/08/2006 : BGA018456
20/07/2005 : BGA018456
12/01/2005 : BGA018456
10/10/2003 : BGA018456
10/12/2002 : BGA018456
05/12/2002 : BGA018456
11/07/2000 : AN263678
03/01/1997 : AN263678
29/09/1994 : AN263678
25/03/1992 : AN263678
10/03/1990 : AN263678
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 26.10.2016 16665-0157-014

Coordonnées
BLUE FARM

Adresse
HUGEVLIET 7 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande