BOBON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOBON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.688.553

Publication

07/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden'

aan het Belgisch Staatsblad

16 58077

IIflhII

Mod Mn' Il k

LeÉRGELEGD TEP GRIFFIE VAN DE U~~ RECHTBANK Bii~IGGE (AFDELING BRUGGE) E

Pc1 re 1 FEB. Ze

Griffie De griffier.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vaa.de..akte

ON1TEUR

2 8 -02-SE GISCH ST,

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : BOBON

(verkort) :

0544.688.553

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Neptunuslaan 6, 8420 DE HAAN (WENDU1NE)

(volledig adres)

Onderwerp akte, : Oprichting door inbreng in natura - verklaring artikel 219 §3 W, Venn.

Wordt neergelegd de verklaring opgesteld op 17 februari 2014 overeenkomstig artikel 219 §3 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA "BOBON`.

Glen LAMPO

ZpifFeirder-

451pai9itiekeitilg.mL.4e11594Stlffekeril:: ,~::i4á~ftn~4i~11i,~kt~i!!r}eítà~iifbni~lliiett~~t%tl4Qrft4i~ilp i#wt~ji+?+~ítiQlp~(i~~f(Í~11)

eyeeemtittereaseiteememerele eetreemeweigte

~:: luftetP ato fletl4itatains1

27/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14300899*

Neergelegd

23-01-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0544688553

Benaming (voluit): BOBON

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8420 De Haan, Neptunuslaan 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op drieëntwintig januari tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging, BLIJKT dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Zij draagt de benaming BOBON

1° Identificatie der oprichters :

1/ De heer LAMPO Glen Martin Carolina, geboren te Brugge op veertien november negentienhonderd tachtig, wonende te 8420 De Haan (Wenduine), Neptunuslaan 6.

2/ De heer LAMPO Roy Paul Katty, geboren te Knokke-Heist op zeventien augustus negentienhonderd negenentachtig, echtgenoot van mevrouw De Lobelle Fiona, wonende te 8420 De Haan, Poseidonlaan 3.

A/ BESCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE AANDELEN:

De comparanten verklaren dat volgende aandelen in volle eigendom worden ingebracht:

·ð Driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  NEW CAMPING IDEAL , met zetel te 8420 De Haan (Wenduine),

Neptunuslaan 6, ondernemingsnummer 0439.323.292, rechtspersonenregister Brugge. B/ INBRENG VAN DE AANDELEN:

De verschijners LAMPO Glen en LAMPO Roy verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van de volle eigendom over volgende aandelen:

·ð Door de heer LAMPO Glen worden honderd zevenentachtig (187) aandelen ingebracht van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  NEW CAMPING IDEAL , met zetel te 8420 De Haan (Wenduine), Neptunuslaan 6, ondernemingsnummer 0439.323.292, rechtspersonenregister Brugge.

·ð Door de heer LAMPO Roy worden honderd zevenentachtig (187) aandelen ingebracht van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  NEW CAMPING IDEAL , met zetel te 8420 De Haan (Wenduine), Neptunuslaan 6, ondernemingsnummer 0439.323.292, rechtspersonenregister Brugge.

·ð Door de heer LAMPO Glen en de heer LAMPO Roy wordt één (1) aandeel in onverdeeldheid ingebracht van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  NEW CAMPING IDEAL , met zetel te 8420 De Haan (Wenduine), Neptunuslaan 6, ondernemingsnummer 0439.323.292, rechtspersonenregister Brugge.

Voor een totale waarde van driehonderdachtentwintigduizend negenhonderdzevenenvijftig euro drieëndertig cent (¬ 328.957,50).

Er werd een waarderingsverslag opgemaakt door BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. o.v.v.e. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor, met kantooradres te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, in datum van dertien januari tweeduizend en veertien.

De besluiten van dit waarderingsverslag luiden als volgt:

 7. BESLUIT

Op basis van ons onderzoek bedraagt:

de bedrijfseconomische waarde van de onderneming 657.914,67 EUR,

de waarde van het aandelenpakket 657.914,67 EUR,

aantal aandelen van het pakket 750 hetzij per aandeel binnen het beschouwde aandelenpakket: 877,22 EUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekende wenst er tenslotte op te wijzen dat huidige verslag alleen bedoelding heeft de opdrachtgever een zicht te geven in een benaderende waarde van de vennootschap en van het betreffende aandelenpakket zonder dat de bekomen waarderingen als de  juiste prijs mogen beschouwd worden.

Opgesteld te Roeselare op

14 maart 2013

Peter VANDEWALLE

Bedrijfsrevisor

Op grond van artikel 219, § 2, 2° van het Wetboek van vennootschappen, hebben de oprichters beslist om de inbreng in natura te laten plaatsvinden zonder voorlegging, lezing en onderzoek van de voorafgaandelijke verslagen van de oprichters en van de bedrijfsrevisor. De inbreng heeft immers enkel betrekking op vermogensbestanddelen welke reeds door een bedrijfsrevisor zijn gewaardeerd en waarvan de waarde in het economisch verkeer werd bepaald op een datum die niet meer dan zes maanden aan de effectieve datum van de inbreng voorafgaat en waarbij de waardering is uitgevoerd met inachtneming van de algemeen aanvaarde normen en beginselen voor de waardering van de categorie vermogensbestanddelen die de inbreng vormen.

De vennootschap verbindt er zich evenwel toe, overeenkomstig artikel 219, § 3 W. Venn. om binnen één maand vanaf heden een verklaring neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge, overeenkomstig artikel 75 W. Venn.

Deze verklaring bevat een beschrijving van de desbetreffende inbreng in natura; de naam van de inbrenger; de waarde van deze inbreng, de herkomst van deze waardering, en in voorkomend geval, de waarderingsmethode; de nominale waarde van de aandelen, of, bij gebreke van een nominale waarde, het aantal aandelen die tegen elke inbreng in natura zijn uitgegeven; een attest dat bepaalt of de verkregen waarde ten minste met het aantal en de nominale waarde of, bij gebreke van een nominale waarde, de fractiewaarde en, in voorkomend geval, met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen overeenkomt; een attest dat er zich geen nieuwe en bijzondere omstandigheden hebben voorgedaan ten opzichte van de oorspronkelijke waardering die deze kunnen beïnvloeden.

1/ De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf heden. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

2/ De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien verklaren zij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in zijn hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de vennootschap en/of in de aandeelhouderovereenkomsten.

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van driehonderdachtentwintigduizend negenhonderdzevenenvijftig euro vijftigcent (¬ 328.957,50) worden in totaal honderd (100) aandelen toebedeeld en dit als volgt:

" Aan de heer LAMPO Glen worden vijftig (50) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap in volle eigendom toebedeeld.

" Aan de heer LAMPO Roy worden vijftig (50) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap in volle eigendom toebedeeld

2° Doel :

De vennootschap heeft tot doel de uitbating van kampeerterreinen, evenals van hotels, restaurants, cafees, tearooms en traiteurdiensten, samen met de levering van alle bijhorigheden. De vennootschap heeft eveneens tot doel de aan-en verkoop van algemene voedingswaren, speelgoed, kledij en in het algemeen van alle roerende goederen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de aan- en verkoop van caravans en alle mogelijke toebehoren hiervan.

De vennootschap kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, financiële en commerciële verrichtingen stellen die bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij mag eveneens participaties nemen in, samenwerkingsakkoorden sluiten met, fusioneren met of overgaan tot het opslorpen van ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel. Zij mag eveneens participaties nemen in, samenwerkingsakkoorden sluiten met, fusioneren met of overgaan tot het opslorpen van ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel. Zij mag bestuursmandaten opnemen in andere vennootschappen en waarborgen verstrekken voor derden.

3° De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8420 De Haan (Wenduine), Neptunuslaan 6.

4° Duur : De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5° Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdachtentwintigduizend negenhonderdzevenenvijftig comma drieëndertig euro (328.957,33 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6° boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en veertien. (31/12/2014).

7° Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

8° Winstverdeling. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De benoeming van de vereffenaar(s) dient te worden bevestigd door de Voorzitter van de rechtbank van koophandel.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. 9° Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. STATUTAIRE ZAAKVOERDERS:

Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

1/ De heer LAMPO Glen Martin Carolina, geboren te Brugge op veertien november negentienhonderd tachtig, wonende te 8420 De Haan (Wenduine), Neptunuslaan 6.

2/ De heer LAMPO Roy Paul Katty, geboren te Knokke-Heist op zeventien augustus negentienhonderd negenentachtig, wonende te 8420 De Haan, Poseidonlaan 3.

Die aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist waaronder minimum een statutaire zaakvoerder. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Luik B - Vervolg

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Bekrachtiging

De comparanten-oprichters bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen.

Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan CORMAFISK NV, kantoor houdende te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 367, en alle bedienden en aangestelden.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verklaring opgesteld overeenkomstig art 219 §3 van het Wetb Venn

Waarderingsadvies inzake aandelen, opgesteld door de bedrijfsrevisor

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap  Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme , geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BOBON

Adresse
NEPTUNUSLAAN 6 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande