BOELS BEHEER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOELS BEHEER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.106.423

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 02.07.2014 14264-0423-011
23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 15.07.2013 13315-0415-011
02/01/2013
ÿþ" Mal Wad 11.1

~i !`i 4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IVI

' Ondernemingsnr : 0472.106.423

Benaming

tvoluit) : BOELS BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8210 Zedelgem, De arend (volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 13 december 2012, geregistreerd, vijf bladen, geen renvooien, te Izegem, op 17 december 2012, Reg, 5, Boek 261, Blad 50, Vak 18. Ontvangen; vijfentwintig euro (25,00- ¬ ). De EA Inspecteur B. PLANCKAERT"

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "BOELS BEHEER opgericht bij akte verleden voor Notaris Alfons Loontjens, te Izegem, op 19 mei 2000, bekendgemaakt in de` Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 juni daarna, onder het nummer 20000622-226, waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Alfons Loontjens, te Izegem, op 15 maart 2004, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 6 april daarna, onder het nummer 04053868, gehouden op 13 december 2012 heeft beslist wat volgt:

1. Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met honderd vijftig duizend Euro (150.000,00 ¬ ), om het te brengen van honderd vier en twintig duizend euro (124.000,00 ¬ ) op tweehonderd vier en zeventig: duizend (274.000,00 ¬ ). Deze kapitaalsverhoging zal verwezelijkt worden door inbreng in geld,

Deze kapitaalsverhoging wordt verwezelijkt zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Men kan afwijken van de algemene regel die stelt dat ingeval van inbreng in geld er nieuwe aandelen worden toegekend, wanneer de bestaande vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit op het nieuwe kapitaal intekenen en het om aandelen gaat zonder nominale waarde.

2. 1. Vervolgens hebben de Heer Jean Boels, wonende te 8420 De Haan, Vinkendreef, 7, en de Heer Paul' goels, wonende te Sint-Martens-Latem (Deurle), Kriekenbergdreef, 9, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «BOELS BEHEER», en in te schrijven op de kapitaalsverhoging tegen de globale prijs van honderd vijftig duizend euro (150.000,00 ¬ ), hetzij respectievelijk vijf en zeventig duizend euro (75.000,00¬ ) en vijf en zeventig duizend euro (75.000,00 ¬ ), en dit onder de hogers gestelde voorwaarden

2. Erkenning dat de hogerbeschreven kapitaalsverhoging volledig volgestort is. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van honderd vijftig duizend euro (150.000,00 ¬ ).

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 363-1139862-55 bij de Naamloze Vennootschap "ING BELGIE", te Zedelgem, zoals blijkt uit een attest afgeleverd op 12 december 2012.

3. Vaststelling en verzoek aan de Notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd vijftig duizend Euro (150.000,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd, en dat het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd vier en zeventig duizend euro (274.000,00 ¬ ),, verdeeld in honderd vier en twintig (124) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder, één/honderd vier en twintigste (1/124ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

4. Uiteenzetting en bevestiging dat de aandelen sinds datum van de oprichting van de vennootschap steeds op naam zijn tot staving waarvan de aandeelhouders het aandelenregister voorleggen.

Wijziging van de statutaire aard van de aandelen in die zin dat de aandelen statutair op naam of gedematerialiseerd zullen zijn,

5. Herformulering van de modaliteiten van bijeenroeping, toelating tot de algemene vergadering en ontbinding en vereffening van de vennootschap en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

6. Aanpassing van de statuten als gevolg van voorgaande besluiten:

- De tekst van de eerste alinea van artikel vijf van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als

volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD VIER EN ZEVENTIG DUIZEND EURO

(274.000,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door honderd vier en twintig (124) aandelen, zonder nominale

waarde, die ieder één/honderd vier en twintigste (1/124ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I1Ji~i n agi i~iiu

1 000579*

Y

Nedergelegd ter griffie yeq de rechtbank van ko Brugge  af op i g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

rti V

-De tekst van artikel acht van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde effecten, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander commun icatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen."

- De tekst van de titel bijeenroeping onder artikel achttien van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit"

-De tekst van artikel twintig van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"De houders van effecten op naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend."

- De tekst van artikel vijf en twintig van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zallzullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1 " er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 02.07.2012 12251-0466-011
03/10/2011
ÿþ .1 Mptl 2.1

r- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ~~~[ti ~.

~



iw~~W~~inmim~ua~

" 1114018"

V beh aa Bel Staa

iVei3ergeleg41 ter flref1e Yen tes rechtbank von koophandel Brugge -- afdeling te Oosterttte

00 2 1 SEP. 201

Griffier Je crrrrrre.

Ondernemingsnr : 0472.106.423

Benaming

(voluit) : BOELS BEHEER

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8210 Zedelgem, Industriepark De Arend, 13

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS - GEDELEGEERDE BESTUURDERS -

VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR - MACHTEN

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 30 juni 2011 en de onmiddellijk daarna gehouden raad van bestuur de dato 30 juni 2011 blijkt:

1/ de herbenoeming van de heer Jean BOELS, Vinkendreef 7, 6420 De Haan, en de heer Paul BOELS,

Kriekenbergdreef 9, 9831 Deurle, als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur voor een periode ingaand op 30 juni 2011 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017.

Het mandaat van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur van de heer Jean BOELS en de heer Paul BOELS, beide voornoemd, zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Elke gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigen en verbinden, zoals bepaald in artikel 16 van de statuten.

Elke gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit onder meer dat elke gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of de te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag.

Elke gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere, zonder beperking van bedrag.

De heer Paul BOELS, voornoemd, zal het voorzitterschap waarnemen gedurende de kalenderjaren die afsluiten op een even jaartal en de heer Jean BOELS, voornoemd zal het voorzitterschap waarnemen gedurende de kalenderjaren die afsluiten op een oneven jaartal.

Paul BOELS

gedelegeerd bestuurder

Bi;jtagen- bij- het Belgisch-Staatstrtad - 03f10>2tr11 = Annexes ùu`Murrtteür b-e1ge

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 01.07.2011 11252-0388-011
20/07/2009 : OO092421
03/07/2008 : OO092421
06/07/2007 : OO092421
12/07/2006 : OO092421
03/08/2005 : BG092421
13/07/2005 : BG092421
12/07/2004 : BG092421
06/04/2004 : BG092421
08/07/2003 : BG092421
31/07/2002 : BG092421
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 15.07.2016 16323-0137-012

Coordonnées
BOELS BEHEER

Adresse
INDUSTRIEPARK DE AREND Z/N 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande