BOETIEK SHIRLEY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOETIEK SHIRLEY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.207.058

Publication

02/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.01.2014, GGK 23.09.2014, NGL 29.09.2014 14611-0522-017
30/05/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ittnnell

NEERGELEGD ter GRIFFE der M.NITEUR BELGE RECHiBANK VAN i40t lAtt1DELTE

BRUGr E(Afdeljng Brugge)

2 3 -05- 2013 'D: s MEI 2013

BEL 1 ISCH STAATSBLAD G rifle Qr:le^

Ondernemingen r: 0421.207.058

Benaming (voluit) : Boetiek Shirley

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Astridiaan 29

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :Ontbinding - invereffeningstelling

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten opgemaakti door notaris Stefaan Buylaert, te Torhout, op 30 april 2013, neergelegd voor registratie, heeft de; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Boetiek Shirley" volgende besluiten;! genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORAFGAANDE VERSLAGEN

De voorzitter doet voorlezing van de voorafgaande verslagen aan de voornoemde aanwezige': vennoten, die voor zoveel als nodig goedgekeurd worden door de algemene vergadering. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk overgenomen: "Ondergetekende, Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Gent, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy der Biest, bedrijfsrevisor, aangesteld op 02/04/2013 door de zaakvoerder van de BVBA Boetiek: Shirley, met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Oostendestraat 22, ingeschreven in het,; rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0421.207.058, gekend op de Rechtbank te;: Brugge, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 § 1 W. Venn., de zaakvoerder van de BVBA Boetiek Shirley, onder haar verantwoordelijkheid, eem boekhoudkundige staat per 31/01/2013 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de, vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 216.872,99: en een nettoactief van ¬ 56.686, 61.

De boekhoudkundige staat per 31/01/2013 werd, gelet op het voorste! tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit, : van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van

de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid: toe.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen: van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks; voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist, weergeeft, onder voorbehoud van de volledigheid van de onder de handelsschulden en de te;= ontvangen facturen opgenomen bedrag(en) en onder voorbehoud van eventuele navorderingen; i, inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de vereffeningsprocedure;; zouden kunnen ontstaan, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes:; gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

bij nazicht van de belastingberekening blijkt dat een bedrag van ¬ 6.474,62 betaald dient te warden': in plaats van ¬ 40,98 terug te vorderen. We geven dan ook een voorbehoud voor een bedrag van ¬ " 6.515,60.

_" De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de'` buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen v66r de buitengewone algemene,'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1, W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Drongen, 25 april 2013

Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA,

vertegenwoordigd door:

mevrouw Wendy Van der Biest,

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met het afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT : VERVROEGDE ONTBINDING

De algemene vergadering beslist de vennootschap met ingang van heden te ontbinden, vanaf die datum bestaat zij enkel nog voort voor haar vereffening.

DERDE BESLUIT  BENOEMING VEREFFENAAR

De algemene vergadering stelt aan als vereffenaar:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Vandelanotte Accountancy (0876.286.023), met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1a, vertegenwoordigd door de heer Hein Vandelanotte, wonende te 8500 Kortrijk, Monseigneur de Haernelaan 64.

De benoeming van de vereffenaar moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging warden voorgelegd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

De vereffenaar bevestigt dat hij niet valt onder enige verbodsbepaling van artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen zijnde tevens de handelingen waarvoor de vereffenaar de toestemming van de algemene vergadering nodig heeft, dewelke bij deze uitdrukkelijk verleend wordt, met uitzondering van de machtiging om het bedrijf of de handel voort te zetten.

Onverminderd de rapporteringsverplichtingen voorgeschreven door artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen, legt de vereffenaar elk jaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voor met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Onverminderd zijn verplichting om het plan voor de verdeling van activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel, legt de vereffenaar, na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de sluiting van de vereffening, op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving, dit overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap in vereffening wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de vereffenaar, De vereffenaar wordt door ondergetekende notaris ingelicht dat iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening verboden is en dat de zetel van de onderhavige vennootschap enkel nog kan verplaatst worden na homologatie door de rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT  BEVOEGDHEDEN EN VERGOEDING VEREFFENAAR

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om zijn taak te vervullen, met inbegrip van alle bevoegdheden die voortvloeien uit de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van ' Vennootschappen, zonder om de machtiging van een nieuwe algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval de wet daarin voorziet.

Zij is met name bevoegd om afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten en vorderingen tot ontbinding van een overeenkomst, voor of na betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzetten en beletsels en de hypotheekbewaarder ervan te ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen.

Zij kan lasthebbers aanstellen en hen alle algemene of bijzondere volmachten verlenen die zij gepast achten.

' Zij is ontdaan van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Het mandaat van vereffenaar is bezoldigd.

VIJFDE BESLUIT: ONTSLAG ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Voor-

" behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder dat ingaat op heden.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op 31 januari 2013 waargenomen bestuur.

De eerstvolgende algemene vergadering zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen 1 februari 2013 en vandaag.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad)

Tegelijk hiermee neergelegd:

' -expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd 30/04/2013,

-versaag van de zaakvoerder,

-verslag van de bedrijfsrevisor

-staat van actief en passief per 31/01/2013

Notaris Stefaan Buylaert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 27.03.2013, NGL 06.05.2013 13111-0084-018
29/04/2013 : OO009882
02/08/2012 : OO009882
11/10/2011 : OO009882
14/10/2010 : OO009882
18/07/2008 : OO009882
06/09/2007 : OO009882
08/08/2006 : OO009882
20/07/2005 : OO009882
27/07/2004 : OO009882
17/03/2004 : OO009882
21/10/2003 : OO009882
10/08/2002 : OO009882
22/11/2000 : OO009882
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.01.2016, GGK 31.01.2016, NGL 30.09.2016 16639-0028-013

Coordonnées
BOETIEK SHIRLEY

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 29 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande