BOLON AKTIEBOLAG

Divers


Dénomination : BOLON AKTIEBOLAG
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 898.339.368

Publication

11/12/2014
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON

O;

BELGIS

ITEUR B-ELGE NEERGELEGD

-12- ZtJl4 -- 6 UT, 2014

~H ST^,^,TSSLA Rechtbank van rtuui t;ANDEL

&ripLeafd, KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0898.339.368

Benaming

(voluit) : BOLON AKTIEBOLAG

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap naar Zweeds recht

Zetel : Industrievagen 12, 523 90 Ulricehamn (Zweden) met belgisch bijkantoor te Nijverheidslaan 52, 8580 Avelgem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge (volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting Belgisch bijkantoor

Uit het proces-verbaal van de bestuursvergadering van Bolon AB gehouden op 4 juli 2014 blijkt dat het bestuur besloten heeft dat het filiaal van Bolon AB, België, werkzaam onder de naam Bolon Belgium en gevestigd in 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 52, op 30 juni werd gesloten. Het bestuur heeft tevens het verzoek van mevrouw Annica Anita Eklund, wonende te 523 30 Ulricehamn (Zweden), Storgatan 29 strekkende tot het neerleggen van haar opdracht als wettelijk vertegenwoordiger van Bolon Belgium ontvangen en aanvaard.

Verder heeft het bestuur VOD accountants en belastingconsulenten met kantoor in België, Spinnerijkaai 43A, 8500 Kortrijk - of één van de medewerkers van dat kantoor, Filip Viaene, Delphine Vandamme of Nathalie Vandromme - aangesteld als bijzondere lasthebber met de opdracht de nodige maatregelen te nemen in naam van het filiaal Bolon Belgium en om, voor rekening van het bestuur, het filiaal te vertegenwoordigen tegenover de Kruispuntbank voor Ondernemingen met betrekking tot de annulering van de registratie. De verleende machtiging geeft degene die deze volmacht heeft gekregen het recht om zich te laten vervangen; tevens worden de door de gevolmachtigde wettig genomen maatregelen bekrachtigd die daarmee verband houden.

Tenslotte voor zover nodig of verplicht, heeft het bestuur besloten VGD accountants en belastingconsulenten met kantoor in België, Spinnerijkaai 43A, 8500 Kortrijk - of één van de medewerkers van dat kantoor, Filip Viaene, Delphine Vandamme of Nathalie Vandromme - het recht en de opdracht te geven om de genomen besluiten bekend te maken door publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend

Nathalie Vandromme

Bijzonder Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Snell

Coordonnées
BOLON AKTIEBOLAG

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 52 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande