BOND ROOM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BOND ROOM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.728.089

Publication

12/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/05/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/12/2011
ÿþ lAotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nllAllllll IIYI III

*11193530*

V bah aa Bel Stat

m

728 089

NEERGELEGD ter GRIFFIE de: RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Ti.

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

1 2: DEC. 20t1

Grif1De ariffiPr

Qndernerningsnr

Benaming

(voluit) : BOND ROOM

(verkort)

Rechtsvorm : VOF

Zetel : 8100 TIELT - St-Jansstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er wordt opgericht tussen :

" De Heer André DANNEELS, wonende te 81,00 TELT - St-Jansstraat 16, 27/12/1972  NN 721227-219-e2; ;

" Mevrouw IKANGA - BOLEMO, wonende te FR  75010 PARIS  Rue Flog Poisonnière 46, née le 09/09/1977, NN 770909-000-00.

VORM  NAAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1 : vorm & naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma onder de naam "BOND ROOM".

Artikel 2 ; zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te

ne TIELT  St-.lansstraat 16.

Hij kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) worden overgeheveld naar een andere plaats in het: Koninkrijk, mits publicatie in het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap hangt af van het gerechtelijk arrondissment van BRUGGE.

Artikel 3 : doel van de vennootschap

De vennootschap heeft to doel het uitbaten van, afzonderlijk of gezamenlijk, zowel in het binnen- als in het buitenland, één of meerdere inlichtingen, behorende tot de horecasector in het algemeen, zoals bij wijze van voorbeeld, een drankgelegenheid, een taverne met kleine restauratie, een bar, een disco, een pizzeria, een snackbar, een ijs- of theesalon, een kunstgalerij, een brocanterie, enz. zonder dat deze opsomming beperkend is. De vennootschap mag dus iedere activiteit uitoefenen, die bijdraagt tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, in franchise, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een. gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband: staan niet het maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 4 : duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt op 1 december 2011. Zij kan te allen tijde worden ontbonden.

KAPITAAL -- AANDELEN  VENNOTEN

Artikel 5 : kapitaal en inbreng

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 5.000 ¬ , met de volgende inbreng per vennoot :

" De Heer André DANNEELS met 80 aandelen : 4.000 ¬

" Mevrouw IKANGA-BOLEMO met 20 aandelen : 1.000 ¬

Totaal : 100 aandelen

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

Artikel 6 : wijziging van het kapitaal

Het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in één of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Artikel 7 : aansprakelijkheid van de vennoten

Te tekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk of hoofdelijk aansprakelijk voor het maatschappelijk passief.

BESTUUR  BEVOEGDHEDEN  UITTREDING  ZAAKVOERDERS  MANDATEN  BELANGEN  BEZOLDIGINGEN

Artikel 8 : bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders benoemd onder de vennoten.

Artikel 9 : bevoegdheden

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verichten die hij nodig of nuttig acht voor het bereiken van het doe! van de vennootschap.

Hij vertegenwoordigt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, zelfs zonder akkoord van de andere vennoten.

Kwalitateve beperking : voor het (ver)kopen, het (ver)huren of verpanden van onroerende goederen en het handelsfonds en het aangaan van leningen, moeten alle zaakvoerders, indien er meerdere benoemd worden, gezamenlijk optreden of moet de ene zaakvoerder gerechtigd zijn door de algemene vergadering. Deze beperking is tegenstelbaar aan derden, vanaf hun bekendmaking.

Artikel 10 : zaakvoerders

Wordt benoemd als enige zaakvoerder van de vennootschap :

" De Heer André DANEELS

die aanvaardt.

Artikel 11 : uittreding & toelating van vennoten

Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid van de vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Deze beslissing wordt bekendgemaakt in de bijlagen aan het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten beschikken ten overstaan van de vennootschap, vanaf zijn intrede. Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden vanaf zijn toetreding.

Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzeg van 6 maanden. Deze zal per aangetekend schrijven ter kennis worden gebracht van de vennootschap en van alle andere vennoten.

De uitredende vennot heeft recht op een scheidingsaandeel, dat gelijk is aan een evenredig deel van het netto-vermogen van de vennootschap, zoals dat blijkt uit de laatst gepubliceerde jaarrekening.

Wanneer een vennoot echter uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar, te rekenen vanaf zijn intrede, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden enkel recht hebben op zijn inbreng in de vennootschap.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap, blijft hij onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden, die ontstaan zijn voor zijn vertrek.

Ingeval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel 13 : tegenstrijdige belangen

Indien een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, wordt de verrichting gedaan door de overige zaakvoerders. Is er slechts één zaakvoerderof is de andere zaakvoerder met dezelfde tegenstrijdigheid geplaatst, dan is de toestemming vereist van de andere vennoten.

Artikel 13 : mandaat

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder-vennoot kan slechts herroepen worden mits eenparige instemming van alle vennoten (de desbetreffende zaakvoerder inbegrepen) of door de rechtbank om wettige redenen.

Is de statutaire zaakvoerder geen vennoot of is de zaakvoerder niet statutair benoemd, dan kan tot zijn ontslag besloten worden met eenparig besluit van de overige vennoten.

Artikel 14 : bezoldiging van de vennoten

Elke vennoot heeft het recht op een bezoldiging waarvan hef bedrag en de wijze van .betaling bepaald worden door de vennoten in algemene vergadering. De bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene onkosten.

BOEKJAAR  ALGEMENE VERGADERING  RESULTAAT Artikel 15 : boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar. Op die datum wordt een inventaris, balans en resultaatrekening opgemaakt. Het eerste boekjaar loopt van 1 december 2011 tot 31 december 2012.

Artikel 16 : algemene vergadering

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, de tweede maandag van de maand mei om 10 uur, tenzij anders bepaald wordt in de oproepingsbrieven.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen als minstens de helft van de vennoten, die minstens drievierden van het kapitaal vertegenwoordigen, aanwezig zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 17 : resultaten & verdeling

Het resultaat, na boeking van alle kosten, afschrijvingen en bezoldigingen van de vennoten, wordt bestemd volgens de besluiten van de algemene vergadering.

Het batige saldo van de balans maakt de netto-winst uit van de vennootschap.

De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zullen ieder jaar bij eenparigheid van stemmen beslissen over de bestemming van het resultaat.

ALGEMEEN

Artikel 18 : diversen

Alles wat niet is voorzien in de onderhavige statuten, wordt geregeld door het Wetboek op het vennootschapsrecht.

De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel van de onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Oe vennoten verklaren zich uitdrukkelijk en geheel te schikken naar de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen van het Burgerlijk Wetboek. De bepalingen die met deze wetten of gebiedende . beschikkingen zouden tegenstrijdig zijn, zullen aanzien worden als hier niet meer geschreven zonder dat : daartoe deze akte als nietig kan worden aanzien.

OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in 2012.

Opgesteld te TIELT, op 1 december 2011.

André DANNEELS,

Zaakvoerder.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOND ROOM

Adresse
ST-JANSSTRAAT 16 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande