BOND VAN EIGENSCHIPPERS, AFGEKORT : B.V.E. , IN HET FRANS : UNION DES BATELIERS ARTISANS, EN ABREGE : U.B.A.

Association sans but lucratif


Dénomination : BOND VAN EIGENSCHIPPERS, AFGEKORT : B.V.E. , IN HET FRANS : UNION DES BATELIERS ARTISANS, EN ABREGE : U.B.A.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.812.420

Publication

23/03/2015
ÿþMOD2.2

i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte t

111E1111111j111111

Griffie Rechtbank EGO

Kaophanaej

MRT 2015

Gent Afclig Br

e griffier

Onderneniingsnr : 0410.812.420

Benamingin het frans (voluut: Rond vanaf eershtAP ~ssans

rvei kolt) B.V.E. U .B .A .

Rechtsvorm vzw

Zetel Sint-Pieterskaai 74 - 8000 Brugge

Onderwerp akte : Nieuwe statuten - raad van bestuur, gemachtigden, dagelijks bestuur

Uittreksel uit de statuten en akten:

De algemene vergadering van 14 juni 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

ARTIKEL 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: Bond van Eigenschippers, Haar afgekorte benaming is B.V.E.. De Franstalige benaming van de vereniging is Union des Bateliers Artisans, afgekort U.B,A,

De vereniging is opgericht op 1 december 1954.

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Sint-Pieterskaai 74 te 8000 Brugge en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen.

Hij kan slechts verplaatst warden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel:

1.Alle eigenaars en exploitanten van binnen- en Rijnvaartschepen en van sleep- en duwboten te verenigen, ten einde aldus beter hun algemene stoffelijke en zedelijke belangen te bevorderen;

2.AI deze eigenaars en exploitanten ten privaten titel bij te staan in hun beroepsbelangen, van welke aard deze ook mogen wezen.

Om dit doel te bereiken zef:

1.Contact genomen worden met de bestaande verenigingen, onderhandelingen en besprekingen gevoerd worden met de bevoegde overheden van ministeries en openbare of private diensten, conferenties en vergaderingen worden belegd;

2.Raadgevingen, inlichtingen en praktische bijstand Inzake beroepsaangelegenheden voor schippers worden verstrekt, Bovenstaande middelen zijn enkel aanwijzend en geenszins beperkt.

Op de aatsie uses LEs k B veMeiclt1.n : Recto : lVnass7 ers hoedanigheid van de imtsnnnwrsteresde s1otuslS, hetzij v<)n de per13.o(a))n(en1 bevoegd do vereniging, stichting of orr{anisine ten aanzien van deren te vr,rtr^çten!" ruof8iyen Verso Naara ers handdekening.

Union des Ba-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2

De vereniging mag alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, maar kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

ARTIKEL 5

De vereniging telt zowel effectieve als toegetreden leden

De effectieve leden zijn de stemgerechtigden op de bijeenkomsten van de algemene vergadering. Hun gegevens worden vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Hun minimumaantal is bepaald op drie.

Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Hun rechten en plichten kunnen worden vermeld in een huishoudelijk reglement.

Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden. ARTIKEL 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard .Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de raad van bestuur. De beslissing van de algemene vergadering moet niet met redenen omkleed zijn.

Om als lid aangenomen te worden moet men inwoners zijn van de Europese Unie, juridisch bekwaam zijn, van onberispelijk gedrag zijn en de grondverordeningen van de vereniging in hun geheel onvoorwaardelijk bijtreden.

ARTIKEL $

De leden en toegetreden leden zijn tot een jaarlijkse bijdrage van maximum 10.000 euro verplicht, De jaarlijkse te betalen bijdrage wordt vastgelegd door de algemene vergadering. De leden en toegetreden leden worden jaarlijks door de raad van bestuur aangemaand hun bijdrage binnen een bepaalde termijn te betalen. Het lid of toegetreden lid dat niet betaalt in het jaar waarbinnen het lidgeld betaald moet zijn, wordt als ontslagnemend beschouwd, zonder hierdoor ontslagen te zijn van de achterstallige lidbijdragen.

ARTIKEL 9

Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht

Elk lid kan te allen tijde worden uitgesloten door een beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen in artikel 32 van de statuten.

ARTIKEL 12

De bestuurders worden benoemd voor een periode van vier jaar en zijn opnieuw herkiesbaar.

ARTIKEL 13

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige enfof vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

ARTIKEL 14

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval), door verlies van het lidmaatschap of door overlijden.

De afzetting door de algemene vergaderi ng wordt beslist bij meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

~ r M0D22

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen. De ontslagnemende bestuurder is gehouden diens mandaat aan te houden tot in zijn vervanging wordt voorzien.

ARTIKEL 15

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen. De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet in de beoordeling meegerekend. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

ARTIKEL 18

De raad van bestuur vaardigt aile huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

ARTIKEL 19

Elke bestuurder kan geldig tekenen namens de vereniging tegenover bpost (zoals bijvoorbeeld voor het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen).

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

ARTIKEL 20

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De raad van bestuur benoemt uit zijn bestuurders een voorzitter en al dan niet onder zijn bestuurders een secretaris en kan daarnaast elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijke optreden van twee bestuurders of door het individuele optreden van een hiertoe aangestelde directeur of afgevaardigde bestuurder.

De voor bijzondere opdrachten aangestelde gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit,

ARTIKEL 21

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MDD 2.2

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging hoogdringend worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b}doar atzetting door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur worden op intern vlak steeds genomen in collegiaal overleg. Voor de externe vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur betreft, kan een dagelijks bestuurder alleen handelen.

ARTIKEL 23

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 24

De algemene vergadering komt samen na een beslissing door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

De beslissingsbevoegdheid is voorbehouden aan de raad van bestuur, de uitvoeringsbevoegdheid wordt gedelegeerd aan een door de raad van bestuur aan te duiden persoon.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar, voor het goedkeuren van de begroting van het komend jaar en om zich uit te spreken over de kwijting van de bestuurders.

ARTIKEL 25

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

ARTIKEL 26

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5e van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. De raad van bestuur moet binnen 21 dagen na het verzoek voorzien in de bijeenroeping van de algemene vergadering, die uiterlijk de 40e dag na het verzoek moet georganiseerd worden.

ARTIKEL 27

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend of verzonden worden door een door de raad van bestuur aan te duiden persoon. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per mail of per aangetekende brief tenminste acht dagen voor de vergadering.

ARTIKEL 28

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

M0D2.2

De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20e van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet door het 1/20e van de leden ondertekend zijn en tenminste twee dagen voor de vergadering aan de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

ARTIKEL 33

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

ARTIKEL 35

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3e van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 415e meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3e van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordgd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5e meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardige doelstelling, aangeduid door de algemene vergadering.

De algemene vergadering heeft op 27 juni 2008 kennis genomen van het ontslag ais bestuurder van:

Noterdaeme Michel, Havenstraat 5, 8620 Nieuwpoort, geboren op 10/05/1955, te Tertre

Van den Broele Fernand, Sint-Walburgastraat 24/01/01, 8000 Brugge, geboren op 03/06/1929

De algemene vergadering heeft op 26 juni 2010 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van: Van Haecke André, Komvest 40, 8000 Brugge, geboren op 28/07/1942, te Gent

De algemene vergadering heeft op 26 juni 2010 tot nieuwe bestuurders benoemd:

Pylyser Donat, Paul de Ryckestraat 7, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 17112/1965, te Gent Verheijen Jean, Sint-Pieterskaai 74, 8000 Brugge, geboren op 02/03/1960, te Gent

De algemene vergadering heeft op 15juni 2013 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van: Vermeulen Hugo, Albrecht Durerstraat 8, 9940 Evergem, geboren op 06/03/1972, te Antwerpen

De algemene vergadering heeft op 14 juni 2014 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

Lahaye Willy, Rietschoorvelden 146, 2170 Merksem, geboren op 02/05/1938, te Elsene Vandeweghe André, May Sartonstraat 12, 9032 Wondelgem, geboren op 05/06/1948, te Antwerpen Westerlinck Petrus, Tunnellaan 67, 9060 Zelzate, geboren op 03/05/1937, te Kruibeke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

De algemene vergadering heeft op 14 juni 2014 tot nieuwe bestuurders benoemd:

Albrecht Martin, Lambrechtshoeklaan 317 bus 3, 2170 Merksem, geboren op 02/01/1964, te Gent Vermeulen Pascal, Sint Pieterskaai 74, 8000 Brugge, geboren op 17/08/1967, te Brugge

De algemene vergadering heeft op 14 juni 2014 tot bestuurders herbenoemd:

Albrecht Emmanuel, Wolterslaan 97, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 21107/1958, te Gent

Albrecht Roger, Wolterslaan 97, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 08/02/1931, te Gentbrugge

Everaert Christian, Sint-Pieterskaai 74, 8000 Brugge, geboren op 23/08/1946, te Gent

Govaert Emiel, Sint-Pieterskaai 74, 8000 Brugge, geboren op 28/04/1957, te Gent

Lahaye Patrick, De Prolistraat 58, 2930 Brasschaat, geboren op 01/12/1964, te Gent

Pylyser Donat, Paul de Ryckestraat 7, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 17112/1965, te Gent

Rogiers Raymond, Loodsenstraat 62, 9000 Gent, geboren op 03/03/1941, te Grimbergen

Vandeweghe Erik, Zondernaamstraat 11, 9940 Evergem, geboren op 04/05/1969, te Gent

Vanhaecke Rudi, Onderwijsstraat 92, 8301 Knokke-Heist, geboren op 23/03/1957, te Antwerpen

Verheijen Jean, Sint Pieterskaai 74, 8000 Brugge, geboren op 02/03/1960, te Gent

Vermeir Brigitte, Sint-Pieterskaai 74, 8000 Brugge, geboren op 11/06/195g te Flines lez Mortagnes

(Frankrijk)

Vermeulen Sylveer, Sint-Salvatorstraat 40, 9000 Gent, geboren op 14/11/1927, te Aalbeke

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor ais volgt

Albrecht Emmanuel, Wolterslaan 97, 9040 Sint-Arnandsberg, geboren op 21/07/1958, te Gent

Albrecht Martin, Lambrechtshoeklaan 317 bus 3, 2170 Merksem, geboren op 21/01/1964, te Gent

Albrecht Roger, Wolterslaan 97, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 08/02/1931, te Gentbrugge

Everaert Christian, Sint Pieterskaai 74, 8000 Brugge, geboren op 23/08/1946, te Gent

Govaert Emiel, Sint Pieterskaai 74, 8000 Brugge, geboren op 28/04/1957, te Gent

Lahaye Patrick, De Prolistraat 58, 2930 Brasschaat, geboren op 01/12/1964, te Gent

Pylyser Donat, Paul de Ryckestraat 7, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 17/12/1965, te Gent

Rogiers Raymond, Loodsenstraat 62, 9000 Gent, geboren op 03/03/1941, te Grimbergen

Vandeweghe Erik, Zondernaamstraat 11, 9940 Evergem, geboren op 04/05/1969, te Gent

Vanhaecke Rudi, Onderwijsstraat 92, 8301 Knokke-Heist, geboren op 23/03/1957, te Antwerpen

Verheijen Jean, Sint Pieterskaai 74, 8000 Brugge, geboren op 02/03/1960, te Gent

Vermeir Brigitte, Sint-Pieterskaai 74, 8000 Brugge, geboren op 11/06/1950, te Flines lez Mortagnes

(Frankrijk)

Vermeulen Pascal, Sint Pieterskaai 74, 8000 Brugge, geboren op 1710811967, te Brugge

Vermeulen Sylveer, Sint-Salvatorstraat 40, 9000 Gent, geboren op 14/1111927, te Aalbeke

De raad van bestuur oefent haar mandaat ais college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht

De raad van bestuur heeft op 27 juni 2008 kennis genomen van het ontslag als vertegenwoordiger (niet-bestuurder) in de hoedanigheid van afgevaardigd bestuurder van:

Van Mullem Rony, Jagerspad 11, 8310 Assebroek, geboren op 30/05/1947, te Brugge

MOD 2.2

Luik E1 - VervolC

De raad van bestuur herbevestigt als vertegenwoordiger niet-bestuurder in de hoedanigheid als directeur: Van Lancker Christiaan, Pilaarstraat 19, 9820 Schelderode, geboren op 13/11/1959, te Gent

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur ais college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijke optreden van twee bestuurders of door het individuele optreden van de directeur.

Voor-b" .h5tider

aars let Beigiub Staat% blad

J L~

De raad van bestuur herbevestigt het mandaat als dagelijks bestuurder van, benoemd sinds 20 november 2004:

Van Lancker Christiaan, Pilaarstraat 19, 9820 Schelderode, geboren op 13/11/1959, te Gent

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging hoogdringend worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen.

Voor de externe vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur betreft, kan de dagelijks bestuurder alleen handelen.

Te Brugge, op 14 juni 2014 ,

Albrecht Martin Bestuurder

Vandeweghe Erik

Bestuurder

Op ,le !aatsle blx van I,_r B vermelden . Recto - Naam en hoedanigheid van die instrumenierendc, notaris. hetzij van de pu s0í°jrr(en) bevoegd de vereniging. stichting ol organisme ton aanzien van derden ie vcrtc:çl; rneunrdrgen

Verso Noem en handtekening

Coordonnées
BOND VAN EIGENSCHIPPERS, AFGEKORT : B.V.E. …

Adresse
SINT-PIETERSKAAI 74 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande