BONHEUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BONHEUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.905.526

Publication

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.07.2013, NGL 23.07.2013 13325-0294-014
30/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302141*

Neergelegd

28-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): BONHEUR

0834905526

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8770 Ingelmunster Oostrozebekestraat 24

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Sabine Destrooper te Ledegem op

vijfentwintig maart tweeduizend elf, te registreren, dat onder:

de Heer GOEGEBEUR Dries, dierenarts en echtgenote mevrouw BONTE Ann Magda Marie-

Louise Elisa, apotheker, samen wonende te Ingelmunster, Oostrozebekestraat 24, een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

Artikel één  Naam:  BONHEUR .

Artikel twee  Zetel: 8770 Ingelmunster, Oostrozebekestraat 24.

Artikel drie  Doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, opportuniteitsonderzoek, marketing, acquisitieonderzoek en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

2. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig

beheer van roerend of onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en de opbrengst,; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

3. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële , commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

4. De groot-en kleinhandel, de import en export, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest ruime zin van alle roerende goederen, materialen en gereedschappen.

5. Alle commissieverhandelingen.

6. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

7. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, zaakvoerders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

8. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland,

op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Artikel vier  Duur: een onbeperkte duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel vijf  Kapitaal: zevenentachtigduizend vijfhonderd Euro (87.500 EUR) vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde, doch die elk een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal is geplaatst als volgt:

1. door de heer Dries Goegebeur, voornoemd, werd ingeschreven voor driehonderd vijftig euro met persoonlijke middelen, hetzij voor één aandeel;

2. door mevrouw Ann Bonte, voornoemd, werd ingeschreven voor zevenentachtig duizend honderd

vijftig euro met persoonlijke middelen, hetzij voor tweehonderd negenenveertig

Ieder aandeel waarop in speciën ingeschreven werd, werd afbetaald door storting in geld, als volgt:

1. door de heer Dries Goegebeur, ten belope van zeventig euro;

2. door mevrouw Ann Bonte, ten belope van zeventien duizend vierhonderd dertig euro. TOTAAL van de stortingen: zeventien duizend vijfhonderd euro, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE20 7310 1695 4056 op naam van de vennootschap-in-oprichting bij de KBC Bank.

Door de Heer Dries Goegebeur is nog een bedrag te volstorten van tweehonderd tachtig euro en door Mevrouw Ann Bonte een bedrag van negenenzestigduizend zevenhonderd twintig euro.

Artikel dertien - Benoemen en uittreden van de zaakvoerder.-

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere natuurlijke of rechtspersonen, vennoot of niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten, hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten wordt de vennootschap bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel veertien - Bevoegdheid - Vertegenwoordiging.-

Ieder zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder of zaakvoerders mogen één of meerdere lasthebbers aanduiden voor bepaalde handelingen of voor een reeks bepaalde handelingen.

Artikel zeventien: De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door een bedrijfsrevisor die commissaris wordt genoemd.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van drie jaar.

Zo de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, gebeurlijk met bijstand van een accountant; onverminderd het recht ter vervanging van het individueel controlestelsel een commissaris te benoemen.

Artikel negentien  Jaarvergadering: in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping de tweede woensdag van de maand juni om 19 uur. Artikel tweeëntwintig  Stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zesentwintig  Boekjaar: één januari - eenendertig december.

Artikel achtentwintig - Wettelijke reserve - Bestemming van de winst.-

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerder kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgende boekjaar of aanwenden tot het spijzen van een reservefonds van algemene of bijzondere aard, en mits inachtneming van de beperkingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Deze besluiten worden genomen bij gewone meerderheid.

Artikel éénendertig  Vereffening:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt de verdeling door de bevoegde rechtbank van koophandel goedgekeurd.

In deze akte-oprichting werd benoemd tot NIET-statutair zaakvoerder

1. De oprichters verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die zijn aangegaan in naam van de vennootschap-in-oprichting.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

2. Eerste boekjaar: vijfentwintig maart tweeduizend en elf tot eenendertig december tweeduizend twaalf. Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

3. Eerste jaarvergadering: de tweede woensdag van juni 2013.

4. Er werd geen commissaris benoemd.

5. Volmacht KBO en fiscale administraties.

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de Kruispuntbank der ondernemingen en ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de BTW- en belastingsadministraties naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven met macht van indeplaatsstelling aan Accofisc Kortrijk bvba en Luminad bvba.

VOOR UITTREKSEL,

Mevrouw BONTE Ann, [RR 820602-136-16] voornoemd.

De aldus benoemde zaakvoerder verklaart het haar toegekende mandaat te aanvaarden en verklaart

niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

OVERGANGSBEPALINGEN

Sabine Destrooper, geassocieerd notaris.

zonder beperking van duur:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15360-0539-013

Coordonnées
BONHEUR

Adresse
OOSTROZEBEKESTRAAT 24 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande