BOUCKAERT & BOUCKAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUCKAERT & BOUCKAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.457.634

Publication

27/01/2014
ÿþModWard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

20

BELGISC

" 01- 2014

ST4APC S1,Ar

EERGELEGD

10, 01. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL

RTRI,IK

11111111

*19026937

Ondernerningsnr : © 9 i{

Benaming

(voluit) : BOUCKAERT & BOUCKAERT

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8520 Kuurne, Huistsestraat 217

Onderwerp akte : splitsing door oprichting van nieuwe vennootschap

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Frederic Maelfait te Harelbeke op 27 november 2013, BLIJKT DAT:

- De gesplitste vennootschap "PAVEBO' heeft overeenkomstig artikel 682 het Wetboek Vennootschappen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te splitsen door overdracht van haar geheel vermogen. De algemene vergadering van deze vennootschap `PAVEBO' besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde splitsing.

Bijgevolg zal gans het vermogen van de naamloze vennootschap'PAVEBO', met aile rechten en plichten, voor een deel overgaan op de voornoemde vennootschap `BMP', voor een deel op de voornoemde vennootschap `P1MAREL' en voor een deel op de vennootschap `BOUCKAERT & BOUCKAERT.

- De algemene vergadering beslist de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BOUCKAERT & BOUCKAERT', op te richten en de statuten van voornoemde vennootschappen vast te stellen als volgt:.

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid het beheer van een onroerend en roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende en roerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroe-rende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de ver-huring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenis-sen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende, roe-rende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doe! verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap kan zich rechtstreeks of onrechtstreeks interesseren bij middel van in-brengsten, afstand, samensmelting, inschrijving of aankoop van titels, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in aile zaken, ondernemingen, associaties of vennootschappen waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig, soortgelijk, samenhangend of eenvoudigweg nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel in België en in het buiten-land.

Zij zal eveneens alle beheersopdrachten kunnen waarnemen en mandaten en functies uit-oefenen in andere vennootschappen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappe-lijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap zal zich onthou-den van alle handelsactiviteiten die haar haar burgerlijk karakter zouden doen verliezen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maat-schappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

De zetel is gevestigd te 8520 Kuurne, Hulstsestraat 217 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 euro, samengesteld door inbreng in geld, Het besluit van het verslag door de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

Vil. Conclusies

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschappen onder toepassing van artikel 746 voorlaatste en laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen bestaat uit de inbreng van een gedeelte van het vermogen van de vennootschap NV PAVEBO, en zowel de rechten als de verplichtingen overneemt, als gevolg van ontbinding zonder vereffening waarbij deze overgaan op verscheide-ne vennootschappen nieuwe door haar opgerichte vennootschappen tegen de uitreiking aan de vennoten van de ontbonden vennootschap van aandelen in de nieuwe vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat onder voor-behoud van het doorvoeren van de kapitaalsverhoging

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Insti-tuut van Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennoot-schap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de be-paling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de in-breng in natura.

2.de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeu-righeid en duidelijkheid,

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desge-vallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bij oprichting bestaat uit 74 nieuwe aandelen van de BVBA BOUCKAERT&BOUCKAERT zonder vermelding van nominale waarde, zijnde het eigen vermogen ten bedrage van ¬ 18.600,00, waarbij 1 aandeel werd toegekend aan de heer Daniël BOUCKAERT en 73 aandelen aan de heer Jos BOUCKAERT.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting

Gedaan te Aalst,

op 25 november 2013

Burg. BVBA VAN CAUTER - SAEYS & C°, bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse -- bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer J. Degryse  zaakvoerder"

- De heer Jos Bouckaert heeft ingetekend op 73 aandelen.

- De heer Daniël Bouckaert heeft ingetekend op 1 aandeel.

De aandelen zullen recht geven op deelname in het resultaat vanaf 15 juni 2013, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Vennootschap  in oprichting.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van achttienduizend zeshonderd eu-ro (¬ 18.600,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE09 0688 9791 2657 bij Belfius Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 25 november 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven,

Als niet-statutaire zaakvoerder is de heer Jos Bouckaert, voornoemd, aangesteld, die zijn opdracht heeft aanvaard. leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Bij het beëindigen van de heer Jos Bouckaert, voornoemd, van zijn ambt van zaakvoerder, om welke reden ook, zal hij van rechtswege in dezelfde hoedanigheid worden opgevolgd zonder beperking van duur door mevrouw Lesley Dawes, wonende te 8520 Kuume, Harelbeeksestraat 92.

- Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

- Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2014.

- De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede woensdag van de maand juni om 19.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

- Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat,

- De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is

of zou dalen beneden het bedrag van het indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal,

vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

- De verdeling van het no vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de ve,efen|nQ, na aanzuivering van aile schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodigen om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij

bezitten, nadat, indien nod\Q, de aandelen op gel worden gesteld ofwel door aanrekenin van de nog

openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil,

- De zaakvoerder verleent volmacht aan VGD ACCOUNTANTS en BELASTINGCONSULENTEN, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle of de heer Fili Viaene, om namens en voor rekening van de vænnuutouhup, naar aanleiding van haar o ichd g. door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheids-nummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor echt verklaard ontiedenduittreksel

Frederic Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag bedrijfsrevisor en verslag oprichters

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste h:c van Lulk B vernielden . Rect Naam en hoedanigheid van de instrumenerende notaris, hetzij van de peisc(o)n(eri) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Nairn en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 07.07.2015 15284-0596-016

Coordonnées
BOUCKAERT & BOUCKAERT

Adresse
HULSTSESTRAAT 217 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande