BOUCKAERT DRIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUCKAERT DRIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.991.132

Publication

14/02/2014
ÿþ qq pypy Modwort11.1

`~145 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N 11







Ondernemingsar : 0846991132 Benaming

(voluit) : BOUCKAERT DRIES

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kortemarkstraat 234 - 8820 Torhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging adres maatschappelijke zetel

Bij bijzondere algemene vergadering van 27 januari 2014 wordt éénparig beslist het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Kortemarkstraat 234, 8820 Torhout naar de industrielaan 3, 8810 Lichtervelde, dit vanaf heden.

yeeertiete@á ter finie. vern ge ,echtbank van kooph:

8relgge ~e º% E n~e

°p 0 5 FEB. 2014

Allen hier aanwezig, die goedkeuren

Bouckaert Dries

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 08.11.2013, NGL 20.12.2013 13694-0346-011
10/07/2012
ÿþ Mal Word 11.1

r i`i; ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I IIi

behouden *iaiaioaa*

aan het

Belgisch

Staatsblad





Nteetgetegd ter griffie van le

rectiÍi3ank vast koophandel

&ti$se - afdie *ta ;V«

JUNI

Griffie

Ondernerningsnr : o g YC 3 W . 43.2

Benaming

(voluit) : BOUCKAERT DRIES

(verkort) :

Rechtsvaren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 8820 Torhout, Kortemarkstraat 234

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

UIT DE AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout,; Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440 te Torhout op zesentwintig juni tweeduizend en twaalf,

BLIJKT DAT

jongeheer BOUCKAERT Dries Gerard Cecile, arbeider, geboren te Torhout op dertien augustus negentien-'honderd zeven-len-'tach-tig, wonende te 8820 Torhout, Kortemarkstraat 234, ongehuwd.

Een besloten vennootschap met beperkte aan-'sprake-'lijkheid heeft opgericht onder de benaming BOUCKAERT DRIES met zetel te 8820 Torhout, Kortemarkstraat 234.

De vennootschap heeft tot doel :. zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij ais tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, mana-'gementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstem-'ming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleg-'gingsad-'vies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negen-itig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer:

1. Alle dakwerkzaamheden, bouw van daken, afdichting van platte daken, bouw van daken, plaatsen van; dakbedekking van ongeacht welk materiaal, waterdicht maken van daken en dakterrassen.

2. Stukadoor, cementeer- en dekvloeractiviteiten.

3. Tegel, marmer- en natuursteenactiviteiten, plaaten van vloer- of wandtegels, van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei, enz.

4. Elektrotechnieken en elektrotechnische installatiewerken.

5. Plaatsen/herstellen van schrijnwerk-glazenmaker, installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof, installatie van binnendeuren, scheidingswanden enz. van glas.

6. Aanbrengen van pleister-stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van hechtgrond) aan de binnen- of, buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken.

7. Plaatsen van tussenwanden en gipsplaten.

8. Montage van serres, veranda's enz, in metaal, hout of kunststof.

9. Schilderen van gebouwen, schilderen van binnen- en buitenwerk van gebouwen, schilderen van metalen constructies,

10. Plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen,

11. Waterdichtingswerken van muren, waterdicht maken van daken en dakterrassen, behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten.

12. Chapewerken.

13. Alle aannemingen en onderaannemingen van bouwwerken, inclusief grond- en metselwerken, alle beton-, metaal- en houtconstructies, de uitrusting van terreinen, de inrichting en afwerking van gebouwen, de fabricatie en verwerking van en de handel in betonproducten en aile andere bouw- en constructiematerialen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

14. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onder houden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- de ontwikkeling, promotie en financiering van aile onroerende goederen en van bouwprojekten, alsmede het voeren van management bij de verwezenlijking ervan.

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een porte-'feuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

15. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtin-'gen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en lenin-igen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhu-'ren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroe-'rende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, wonin-'gen, studen''tenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen,

16. De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk, en aile inrichtingen.

17. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

18. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

19. Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzake-lijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doet nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan wettelijke of reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHT^TIEN-'DUI-'ZEND ZES-'HON-'DERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoor-'digen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in speciën, ten beloop van twee/derden, door de voornoemde heer Dries BOUCKAERT.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alla handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar warden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand november om vijftien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gebonden, Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boeklaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig junivan ieder jaar. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Het batig saldo van de veref-'fening zal onder de vennoten ' verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op dertig juni tweeduizend en dertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de ven-+nootschap: de heer Dries BOUCKAERT, arbeider, wonende te 8820 Torhout, Kortemarkstraat 234, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevesthging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hierte-'gen verzet. ' Het mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Afschrift van de oprichting.

Op de laatste blz van Luik B vermelden ; Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 13.11.2015, NGL 26.01.2016 16028-0029-014

Coordonnées
BOUCKAERT DRIES

Adresse
INDUSTRIELAAN 3 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande