BOUWGROEP JOYE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOUWGROEP JOYE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 833.542.378

Publication

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 12.07.2013 13292-0476-014
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 21.06.2012 12189-0073-014
17/02/2011
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NZERCELECD ter CRIFFIE ;i r

I MONITEUR BELGE._

Dl

RECTION

1.*

I 9 -02- 2011

SCH STAATSBLAD BESTUUR

1111

X11026799"

bel

a; BE Sta

iu

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°p' 3 1 JAN. 2011

De griffier,

Griffie

Ondernemingsnr :

0833 5 4 2 3 7 8

Benaming

(voluit) : BOUWGROEP JOYE

Rechtsvorm : nv

Zetel : 8420 De Haan, Normandiëlaan 13

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op 25 januari 2011 voor notaris Eddy Baudry te Brugge, in zijn kantoor, dat; een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtspersoon en naam: naamloze vennootschap met de naam "Bouwgroep Joye".

2/ zetel: 8420 De Haan, Normandiëlaan 13, RPR Brugge

3/ duur: onbepaald

4/ oprichters: (1) de heer Joye Dimitri wonende te 8420 De Haan, Hoefijzerlaan 21 (2) de besloten.

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nationale Konstruktie Maatschappij" in het kort "NKM" met zetel' te 8420 De Haan (Klemskerke), Normandiëlaan 13, RPR Brugge 0407.862.432.

5/ kapitaal: honderdduizend euro, volledig volstort; er is geen toegestaan kapitaal voorzien.

6/ samenstelling kapitaal: verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal. Op deze aandelen werd: ingeschreven als volgt:

1. door de heer Joye Dimitri, voornoemd, tot beloop van negenennegentigduizend euro, waarvoor hem'. negenennegentig aandelen worden toegekend.

2. door voormelde BVBA Nationale Konstruktie Maatschappij, tot beloop van duizend euro, waarvoor hem. een aandeel wordt toegekend.

3/ boekjaar: 1/01-31/12; eerste boekjaar tot 31/12/2011.

6/ reserves - winstverdeling: de nettowinst wordt verdeeld als volgt:

1.Ten minste één/twintigste wordt vooraf genomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat deze: één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt.

2.Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die over de bestemming ervan zal. beslissen.

De algemene vergadering kan beslissen dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De raad van bestuur bepaalt de wijze en het tijdstip waarop de dividenden zullen worden betaald.

liquidatiesaldo: De netto opbrengst van de vereffening, na aanzuivering van alle maatschappelijke schulden, wordt verdeeld onder alle maatschappelijke aandelen, nadat de vereffenaars alle aandelen op volstrekte voet: van gelijkheid hebben gesteld, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen; waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten bate van de in' een hogere verhouding volgestorte effecten.

3/ bestuur - bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van ten minste drie leden,. aandeelhouder of niet. Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een; algemene vergadering is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de: raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, volgend op. de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De bestuurders worden' benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar en zijn te allen tijde door haar afzetbaar; zij zijn herbenoembaar.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en eventueel een ondervoorzitter.

De raad kan tevens een secretaris benoemen die geen bestuurder hoeft te zijn.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de" wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging met: betrekking tot dit bestuur, aan een algemeen directeur, al dan niet lid van de raad van bestuur, toevertrouwen. Is deze een bestuurder dan draagt hij de titel van "gedelegeerd bestuurder". De raad van bestuur stelt de: gebeurlijke bezoldiging vast van de persoon (personen) belast met het dagelijkse bestuur. De raad van bestuur: kan ook volmacht geven voor bepaalde opdrachten,.binnen de perken die hij zal bepalen._---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

.. r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Verder kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité als bedoeld in artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dit comité. De raad van bestuur zal de werkwijze van het directiecomité bepalen, evenals de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, voor hun ontslag, bezoldiging en de duur van hun opdracht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, rechtsgeldig verbonden door een gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt, of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. Binnen de perken van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door de personen die krachtens artikel 12 van de statuten met dit bestuur worden belast.

Tot bestuurders werden benoemd voor de duur van zes jaar:

1.de voomoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nationale Konstruktie Maatschappij", RPR Brugge 0407.862.432 met als vaste vertegenwoordiger de heer Dimitri Joye, wonende te 8420 De Haan, Hoefijzerlaan 21.

2.de naamloze vennootschap "Immogroep Joye" in het kort "Immo Joye", met zetel te 8420 De Haan, Normandiëlaan 13, RPR Brugge 0415.284.813 en met als vaste vertegenwoordiger de heer Joye André wonende te 8420 De Haan, Normandiëlaan 13.

Hun aanstelling geldt tot na de gewone algemene vergadering in het jaar tweeduizend zestien.

Deze bestuurders hebben terstond, onder voorbehoud van verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, tot voorzitter van de Raad van Bestuur benoemd :

-de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nationale Konstruktie Maatschappij", met als vaste vertegenwoordiger de heer Dimitri Joye, voornoemd;

en tot gedelegeerd bestuurders benoemd:

-De naamloze vennootschap "Immogroep Joye", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Joye André, voornoemd.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nationale Konstruktie Maatschappij" voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Joye Dimitri, voornoemd.

die allen hun mandaat aanvaarden.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn.

10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris aan te stellen.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

«Alle handelingen stellen of transacties verrichten in verband met onroerende goederen en de studie en/of de uitvoering van onroerende markten, met name de aankoop, de verkoop, de ruiling, afbraak, oprichting, huur, verhuring, leasing, inrichting, inzonderheid van gemeubileerde appartementen en woningen; de expertise, het beheer, de uitbating, het valoriseren en het laten bouwen en verbouwen van onroerende goederen van aile aard; alsmede de promotie en de coördinatie van de leiding van dergelijke werken; hetzij in de algemene exploitatie van een immobiliënkantoor en woningbureau, met inbegrip van tussenkomsten in de overdrachten van handelsfondsen, contracten van leningen en financieringen, verzekeringsmakelaardij van alle risico's en alle administratie en beheerzaken dienaangaande. Het verkavelen van gronden.

" Het geven van adviezen en leveren van diensten op het vlak van rendementsstudies, in het domein van vastgoedontwikkeling en renovatieprojecten.

" Algemene bouwonderneming; onderneming voor timmer- en schrijnwerk; voor het opstellen van gebouwen (ruwbouw en onderdak zetten); voor het bouwen van stellingen, het invoegen en reinigen van gevels, warmte en geluidsisolatie, het vervaardigen en plaatsen van sierschoorsteenmantels, voor het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen en vloeren.

" Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelneming met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consultancy, merchandising, franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren van personeel.

-Net inrichten van winkelruimtes in de meest ruime zin van het woord, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Dit omvat onder meer de planning en conceptie van zulke inrichtingen, evenals de uitvoering van de nodige werkzaamheden daartoe, alsook de aankoop en verkoop van de benodigde materialen en goederen.

"Alle uitbatingen van horecabedrijven in de ruimste zin van het woord zoals onder meer, restaurant, tearoom, brasserie, taverne, snackbar, verbruikssalon, restauratiehouder (traiteur), drankgelegenheid, inrichting voor vertoningen en exposities, dancing, hotel en logementhuis.

«De import en export, aan- en verkoop van voedingswaren, grondstoffen en ingrediënten voor voedingswaren en dranken (met inbegrip van alcoholische dranken).

«De aan- en verkoop, import en export, commercialiseren, leasing en restauratie van antiquiteiten, curiosa, kunst- en gebruiksvoorwerpen. Dit in de meest ruime zin van het woord, samen met alle mogelijke aanverwante activiteiten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn.

«Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbaren middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen dit kader:

- overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

" r

- overgaan tot het aankopen, verkopen, 'opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

" Het optreden als tussenpersoon in de handel en in de dienstensector in de ruimste zin van het woord;

" Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, , financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, , overdragen en uitbaten en alle genotrechten terzake toestaan.

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime " zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en ka p ita lisatieond ernemi ragen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, " ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten, en de Wet op het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf " augustus negentienhonderd tweeënnegentig, en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag een belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

12/ gewone algemene vergadering: de tweede woensdag van de maand juni om negentien uur, de eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in tweeduizend en twaalf.

De aandeelhouders dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben de algemene vergadering, zowel gewone als buitengewone, bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Ieder aandeel heeft recht op één stem behoudens de wettelijke beperkingen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Eddy Baudry

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.07.2015, NGL 27.07.2015 15363-0020-013

Coordonnées
BOUWGROEP JOYE

Adresse
NORMANDIELAAN 13 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande