BOUWONDERNEMING STROBBE EN ZOON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWONDERNEMING STROBBE EN ZOON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.731.608

Publication

22/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



l lIlII IlIIlI Il

*19085658*

i









Ondernemingsnr : 0458.731.608

Benaming (voluit) : Bouwonderneming Strobbe en Zoon

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel (volledig adres) : Tolstraat 6 - 8840 Staden

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging -- Omzetting in een BVBA

Kapitaalvermindering

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Christophe KINT te Staden op 31 maart 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap NV Bouwonderneming Strobbe en Zoon, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Tolstraat 6 - 8840 Staden, de volgende beslissingen heeft genomen niet eenparigheid van stemmen

Eerste beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur op eenendertig december tweeduizend en dertien, met in bijlage een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap afgestoten op eenendertig december tweeduizend en dertien, die de omzetting van de rechtsvorm in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toelicht.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag, dat zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Ieper en verklaren dit goed te keuren.

Tweede beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "Vander Donckt  Roobrouck -- Christiaens Bedrijfsrevisoren", te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, de dato negenentwintig maart tweeduizend en veertien, over de staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per eenendertig december tweeduizend en dertien.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag, dat zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel te leper en verklaren het goed te keuren.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"6. BESLUIT

De staat van activa en passiva op 31 december 2013, van de naamloze vennootschap `BOUWONDERNEMING STROBBE EN ZOON" te Staden, zoals deze in het verslag werd opgenomen, werd aan een beperkt nazicht, overeenkomstig 'De norm inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap', opgelegd door' het Instituut der Bedrierevisoren, onderworpen, en dit met het oog op de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Min werkzaamheden zijn er op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dit blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013, opgesteld onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad

Behoudens het mij kort toegemeten tijdsbestek voor het uitvoeren van de opdracht was ik in de onmogelijkheid voor het aanvragen van de nodige saldobevestigingen zodat ik mij geen oordeel kan vergen inzake eventuele hangende geschillen en mogelijke zekerheden welke dienen vermeld te worden in de toelichting van deze staat van activa en passiva en welke een mogelijkse impact kunnen hebben op de voorgelegde cers..

Onder voorbehoud van voormelde onzekerheden kan ik verklaren in het raam van de voorgenomen verrichting dat de staat van activa en passiva in overeenstemming is met de boekhouding en dat deze geen kennelijke overwaardering omvat van het netto-actief

Het netto-actief volgens deze staat van 194.915,32 EUR is 132.915,32 EUR hoger dan het maatschappelijk kapitaal van 62.000, 00 EUR.

Volgens het ontwerp van akte zal het maatschappelijk kapitaal vooraf de geplande omzetting worden verminderd tot 18.600 Euro zonder vernietiging van aandelen door inschrijving van het bedrag op een rekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

courant van de enige aandeelhouder.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedresrevisor en is bestemd om neergelegd te worden samen met de akte van omzetting van de naamloze vennootschap "BOUWONDERNEMING STROBBE EN ZOON" en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend

Aldus opgemaakt te Roeselare op 29 maart 2014 door "Viander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedriffirevisoren", afgekort "V.RC. Bedrierevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedriffsrevisor.

Hedwig VALADER DONCKT

Bedrsrevisor"

Derde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de naam, de duur, de zetel en het vennootschapsdoel dezelfde zullen zijn als deze van de huidige vennootschap (zoals deze zullen zijn na de doorgevoerde beslissingen over de vermelde agendapunten) en waarvan de activa- en passivabestanddelen met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen worden behouden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaan, ter uitzondering van hetgeen hierna vermeld.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0458.731.608 waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Ieper.

De omzetting gebeurt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig december tweeduizend en dertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Vierde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van de bestuurders van de naamloze vennootschap, met name:

- De heer Strobbe Kris, voornoemd;

- Mevrouw Christiaen Maria, voornoemd;

- Mevrouw Strobbe Ann, voornoemd.

De eerstvolgende jaarvergadering zal beslissen over de te verlenen kwijting aan de bestuurders voor hun mandaat uitgeoefend tot op heden.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om als niet-statutair zaakvoerder te benoemen:

De heer Strobbe Kris, voornoemd.

De bij deze benoemde zaakvoerder die aanwezig is, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

Zesde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Kris Strobbe" en om de statuten in die zin aan te passen.

Zevende beslissing

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met drieënveertig duizend vier honderd euro (43.400,00 EUR) om het te brengen van tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR) op achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 EUR), zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalvermindering zal geschieden door het boeken op de rekening-courant van de vennoot van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalvermindering van drieënveertigduizend vierhonderd euro (43.400,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttien duizend zes honderd euro (I8.600,00 EUR).

Toelichting van de instrumenterende notaris:

De aandeelhouder verklaart door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Achtste beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om, rekening houdend met voorgaande beslissingen een volledig nieuwe tekst van de statuten aan te nemen die onder meer luidt als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

A. Naam - Duur - Zetel - Poel.

Artikel 1: Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam "KRIS

STROBBE".

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

,Artikel 3: Zetel

De vennootschap is gevestigd te 8840 Staden, Tolstraat 6.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandse taalgebied of het tweetalig gebied

Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel

zal in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de vennootschap overgaan tot het oprichten, in België en in

het buitenland, van bijhuizen, administratieve zetels, filialen, exploitatiezetels, kantoren en agentschappen.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft als doel;

De restauratie van gebouwen en monumenten, het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord, het oprichten en/of laten oprichten van `sleutelklare' woningen en gebouwen, het aankopen, verkopen en verhuren van deze woningen en gebouwen, het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van: grondwerken, wegenwerken, rioleringswerken, plaatsen van moerriolen, tuinarchitect, aanplantingen, snoeien van bomen, het aanleggen van speelpleinen en sportvelden, alsmede van parken en tuinen, boringen, peilingen en uitdieping funderingswerken, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes, draineringswerken, niet-metalen kunstwerken, algemene bouwwerken, bekistings- en ijzervlechtwerken, bouwen van stellingen, voegwerken, en reinigen van gevels, slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, plaatsen van afsluitingen, dakbedekkingswerken met asfalt en teer, droogmaken van gebouwen, leggen van tegelvloeren en mozaiek en alle andere muur- en vloerbekledingen, warmte- en geluidsisolerende, plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, steenhouwen, marmerwerken, plaatsen van sierschouwen, leggen van parketvloeren, timmer- en schrijnwerken, bedekken van gebouwen, plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk, idem in diverse kunststoffen, plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas en gekleurde ramen, schilder- en versieringswerken, behangen en garneren, plaatsen van centrale verwarming, van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van Iuchtregeling en diverse leidingen, van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, van lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters, algemene aanneming van mechanische uitrustingen, industriële mechanica, uitrusten van pomp- en turbinestations, algemene aannemingen van elektronische uitrustingen, nijverheidsinrichtingen en elektrische buiteninstallaties, installaties van bovengrondse elektriciteitsleidingen, algemene aannemingen van telecommunicatie-uitrustingen en van het databeheer, horizontale doorpersingen van buizen voor kabels en leidingen, eigenlijke zee- en stroomwerken, grote irrigatiewerken en regeling der waterlopen, installeren van niet-elektrisch zee- en stroomsignalisatie, installeren van elektrische signalisatie voor wegen, spoorwegen, zeeen luchtwegen, installeren van pompstations en zuiveringsinrichtingen van water, plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon, plaatsen van bliksemafleiders, elektrische installaties, metaalconstructies, de coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, studie- en raadgevend bureau, de onderneming in onroerende goederen, de bouwpromotie, alle fabricatie en de plaatsing van alle bouwmaterialen, aanneming en de uitvoering, de fabricatie en de groot- en kleinhandel van alle geprefabriceerde betonelementen, het verkopen, verhuren of herstellen van alle aannemers- en vervoermateriaal, het vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden, de uitbating van natuursteengroeven, de groot- en kleinhandel in bouwproducten en materialen, landbouwloonwerk. De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, door middeI van inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even welke andere wijze deelnemen in alle ondernemingen en vennootschappen hebbend een gelijkaardig of daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend voorwerp. Deze opsomming is niet beperkend doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

B. Kapitaal en Aandelen

Artikel 5: kapitaal

Het kapitaaI van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt

vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 7: Aandelen

a) De aandelen zijn steeds op naam.

b) Register:

ln de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de vennoten, de hen toebehorende

aandelen en de op die aandelen gedane stortingen. Van dit register kan iedere vennoot en iedere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

belanghebbende derde kennis nemen.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging alsmede, na overdracht of overgang, door inschrijving in voormeld register, De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam.

c) De verbintenis tot volstorting van een niet-volgestort aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar. Bijstorting of volstorting worden door de zaakvoerders opgevraagd op een door hen te bepalen tijdstip. Aan de aandeelhouders wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een rekeningnummer, waarop de betaling bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling door overschrijving of storting dient te worden gedaan. De aandeelhouder komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en is rente verschuldigd tegen de op dat ogenblik vastgestelde wettelijke rentevoet, vermeerderd met zes ten honderd.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan overeenkomstig voorgaande bepalingen, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

De bevoegde rechtbanken zijn deze van het rechtsgebied waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is.

d) Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande schriftelijke instemming van de zaakvoerders worden gedaan. In geen geval kunnen deze bijstortingen als terugbetaalbaar voorschot worden behandeld.

e) Overdracht van aandelen:

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet afgestaan worden onder levenden, noch overgedragen wegens overlijden dan met de toestemming van ten minste de helft van de vennoten die in het bezit zijn van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand of overdracht ter sprake is.

Deze toestemming is niet vereist wanneer de aandelen worden afgestaan of overgedragen aan een vennoot, aan de echtgenoot van de afstanddoener of van de erflater, of aan voor- of nazaten in rechte lijn.

De weigering van toestemming tot afstand of overdracht van aandelen geeft geen aanleiding tot enig verhaal.

De verzetdoende vennoten beschikken over drie maand te rekenen vanaf de weigering, om een koper te vinden, bij gebreke hieraan zijn zij gehouden zelf de aandelen te kopen, ofwel hun verzet op te heffen; in geen geval zal de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap kunnen eisen. Natuurlijke- of rechtspersonen die na overdracht of overgang van aandelen aan hen geen vennoot kunnen worden, kunnen de afkoopwaarde van hun aandelen vorderen bij aangetekend schrijven gericht aan de zaakvoerders.

Behoudens akkoord anderszins wordt de waarde bepaald op de gemiddelde waarde, vastgesteld volgens de balansen van de laatste drie jaar, of zo de vennootschap nog geen drie jaar bestaat, van het laatste of van de laatste twee jaar.

De afkoopwaarde kan slechts bepaald worden na de regelmatige goedkeuring van de balansen bij het einde van het lopende boekjaar.

De koopprijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar te rekenen van dezelfde data. Bij vertraging van de betaling is van rechtswege en zonder ingebrekestelling een verwijlintrest verschuldigd van drie ten honderd 's jaars boven de discontovoet van de Nationale Bank van België.

Het dividend van het lopende boekjaar wordt pro rata temporis verdeeld te rekenen van het overlijden of van de vraag tot afstand,

f) Verkrijging door de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van haar eigen aandelen. Op straffe van nietigheid kan de vennootschap haar eigen aandelen slechts verwerven mits de toestemming bekomen wordt van minstens de helft der vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de verwerving wordt voorgesteld, en mits voldaan wordt aan de voorwaarden gesteld in het wetboek van vennootschappen,

De beperking van het stemrecht zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen is in casu niet toepasselijk.

g) In pand nemen der aandelen door de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

De in pandneming door de vennootschap van haar aandelen is onderworpen aan de bepalingen van het

wetboek van vennootschappen.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 8: Zaakvoerders

a) Het mandaat van zaakvoerder,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer Iasthebbers, al dan niet vennoten, benoemd door de

algemene vergadering.

De algemene vergadering stelt hun aantal, hun statuut en het bedrag van hun vergoedingen vast,

b) Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering.

c) Beëindiging van het mandaat.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Indien er slechts één zaakvoerder is kan het vrijwillig aftreden van de zaakvoerder niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd,

Is er meer clan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

Artikel 9: Intern Bes ur

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of

dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij, voor wat het intern bestuur betreft, de bestuurstaken onder

elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden en vermin-

dert in niets de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Artikel 10: Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte.

Artikel 11: Bijzonder " evolmachti " den

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmach-

ten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de

vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de

zaakvoerder in geval van overdreven volmacht,

D. Toezicht

Artikel 12:

Zolang de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepalingen voorzien in het Wetboek van

vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een

commissaris.

Er moet dus geen commissaris benoemd worden,

Van het feit dat geen commissaris benoemd werd, wordt melding gemaakt op alle uittreksels van akten en

stukken die volgens de wet tot de verantwoordelijkheid van de commissarissen behoren.

Indien de vennootschap niet kan genieten van deze uitzonderingsbepalingen, moet de algemene vergadering

binnen de kortst mogelijke tijd overgaan tot het bepalen van het aantal commissarissen en hun benoeming. De

commissarissen worden gekozen tussen de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het bedrag van de vergoedingen der commissarissen, dat te boeken is bij de

algemene kosten, De duur van het mandaat is drie jaar, doch de mandaten zijn hernieuwbaar.

Artikel 13: Tiidstip van vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand december om zestien uur.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te

besluiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten

inhouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

F. Inventaris-jaarrekening-Reserve-Winstverdeling

Artikel 29:Einde van et boekaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder

overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande, de inventaris op alsmede de jaarrekening, bestaande

uit balans, resultatenrekening, en toelichting, en het jaarverslag,

De commissarissen maken in voorkomend geval het door de wet vereiste controleverslag op.

Artikel 30: Winstbestemming

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, de nodig geachte

afschrijvingen en provisies, vormt de nettowinst van de vennootschap,

Deze winst wordt verdeeld als volgt:

a) vijf procent ervan voor de vorming van de wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt,

b) het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer dividenden worden uitgekeerd mag dit niet tot gevolg hebben dat, op de datum van afsluiting van het

laatste boekjaar, het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vprvnja

dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die niet mogen uitgekeerd worden.

Artikel 31: kwijting aan zaakvoerders en commissarissen

De algemene vergadering moet, na goedkeuring van de balans, beslissen bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Deze kwijting is alleen rechtsgeldig wanneer de ware toestand van de vennootschap niet verborgen wordt door enige weglating of onjuiste opgave in de balans, en wat de extra-statutaire verrichtingen betreft, wanneer deze bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping,

De statutaire clausules die naar hun inhoud zouden beantwoorden aan bepalingen van het wetboek van vennootschappen, worden als informatie zonder meer opgenomen en verkrijgen door die opneming niet de waarde van statutaire clausules in de zin van en voor de toepassing van de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen die de kwijting regelen.

G. Ontbinding - Vereffening

Artikel 32:

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering.

Indien ten gevolge geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moeten de zaakvoerders de kwestie van de ontbinding van de vennootschap onderwerpen aan de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

Indien ten gevolge geleden verlies het netto-actief minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal bereikt, zal de ontbinding kunnen uitgelokt worden door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden zesduizend tweehonderd euro, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de Rechtbank vorderen.

In voorkomend geval kan de Rechtbank een termijn toestaan om de vennootschap toe te laten haar toestand te regulariseren.

Artikel 33:

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemen en ontslaan.

De vereffenaars nemen hun mandaat op onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring of homologatie van hun benoeming door de Rechtbank van Koophandel.

Artikel 34:

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Artikel 35:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, zal het netto-actief door de vereffenaars eerst worden aangewend tot terugbetaling aan de aandeelhouders van het gestorte bedrag der aandelen, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten. Indien op alle aandelen niet in gelijke mate is gestort, zullen de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met deze ongelijkheid rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen vooraf op volkomen gelijke voet te brengen, hetzij door aanvullende stortingen te vorderen lastens de aandelen waarop minder volstort werd, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in kontanten in voordeel van de aandelen waarop in hogere mate werd gestort.

Het saldo zal onder alle aandelen gelijkelijk, in natura en/of in geld, worden verdeeld.

Negende beslissing

De vergadering geeft aan de notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werd in voorgaande besluiten en heerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe KINT Gemaakt voor registratie met het enkel doel neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte statutenwijziging;

-

Gecoördineerde tekst der statuten per 31/03/2014; Verslag bestuursorgaan aangaande omvorming; Verslag revisor aangaande omvorming;

Voor-lehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/02/2014 : IE036721
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 27.12.2014, NGL 15.01.2015 15016-0070-014
13/02/2013 : IE036721
20/02/2012 : IE036721
12/01/2012 : IE036721
17/02/2011 : IE036721
04/02/2010 : IE036721
30/03/2009 : IE036721
16/01/2009 : IE036721
16/01/2008 : IE036721
29/01/2007 : IE036721
02/01/2006 : IE036721
13/10/2005 : IE036721
12/01/2005 : IE036721
30/12/2004 : IE036721
06/02/2004 : IE036721
03/06/2003 : IE036721
03/06/2003 : IE036721
04/02/2003 : IE036721
29/03/2002 : IE036721
11/01/2001 : IE036731

Coordonnées
BOUWONDERNEMING STROBBE EN ZOON

Adresse
TOLSTRAAT 6 8840 STADEN

Code postal : 8840
Localité : STADEN
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande