BOUWPROJEKT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOUWPROJEKT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 412.594.844

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.05.2014, NGL 24.06.2014 14200-0009-016
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 28.06.2013 13225-0528-015
29/01/2013
ÿþMod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR tit: j

1 ô -Oi- Zui3

BELGISCH STAATSCLAD 2 8' 12. 2012

FiECHTBM PHANDEL

KORTRIJiC

+130165 5* 1 N

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0412.594.844

Benaming

(voluit) : BOUWPROJEKT

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8930 Menen, Krommebeekstraat 32

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging -statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 20 december 2012, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

- De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de revisor. Dit verslag besluit als volgt:

"Besluit 6

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging door inbreng in natura van een achtergestelde lening en een vordering in lopende rekening bij de NV BOUWPROJEKT kan ik besluiten dat:

1, de kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. Het bedrijfsorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegensprestatie verstrekste vergoeding;

2. de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De inbrengwaarde is slechts gerechtvaardigd voor zover de vorderingen die het voorwerp uitmaken van de inbreng in natura, op datum van de akte niet zijn gedaald beneden de inbrengwaarde, zijnde 750.000,00 EUR;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit 672 nieuw uit te geven aandelen van de NV BOUWPROJEKT met een fractiewaarde van 61,9734 EUR per aandeel, te. verhogen met een globale uitgiftepremie van 708.353,88 EUR, stemt overeen met de totale inbrengwaarde. De aandelen worden toegekend aan de inbrenger de heer Leo De Sutter.

Voormelde toekoenning doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit' het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel van de inbrenger.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de. rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Wevelgem, 7 december 2012

(get.) nv Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

Vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujarin, bedrijfsrevisor"

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Deze verslagen zullen hierbij aangehecht blijven, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

- 2a. Eerste kapitaalverhoging

De vergadering beslist een eerste kapitaalverhoging door te voeren om het kapitaal te verhogen met: eenenveertigduizend zeshonderd zesenveertig euro twaalf eurocent (41.646,12 EUR) om het van; eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (61.973,38 EUR) te brengen naar honderd en drie duizend euro zeshonderd negentien euro vijftig eurocent (103.619,50 EUR), door creatie' van 672 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Op de laatste biz. van Luilam vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De nieuwe aandelen zullen onmiddellijk onderschreven worden, door inbreng in natura, zoals hierna bepaald, voor de prijs van afgerond 1.116,0714 per aandeel, hetzij aan de fractiewaarde van 61,9734 euro per aandeel, vermeerderd met een uitgiftepremie van 1.054,098 euro per aandeel (globale uitgiftepremie van zevenhonderd en acht duizend driehonderd drieënvijftig euro achtentachtig eurocent (708.353,88 EUR)),

peze nieuwe aandelen worden bij de onderschrijving volledig volstort, inclusief de uitgiftepremie.

2b. Verwezenlijking van de inbreng

De heer Leo De Sutter verklaart, nadat hij verklaart volkomen op de hoogte te zijn gebracht zowel van de statuten, als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, volgende bestanddelen in te brengen:

- een achterstallige lening ten belope van vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR) ten aanzien van de heer Leo De Sutter.

- een schuldvordering in lopende rekening ten belope van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR) ten aanzien van de heer Leo Pe Sutter.

- 2c. Toekenning van de nieuwe aandelen

pe vergadering beslist dat de 672 nieuwe aandelen, volledig volgestort, aan de heer Leo De Sutter toegekend zullen worden als vergoeding voor de inbreng van de hierboven beschreven bestanddelen. VERKLARING

De comparant verklaart dat de aldus verkregen aandelen eigen zijn.

Mevrouw Claudine heeft bij schrijven van

verklaart kennis te hebben genomen van deze verklaring.

2d. Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

De vergadering beslist het totale bedrag van de uitgiftepremie, hetzij zevenhonderd en acht duizend driehonderd drieënvijftig euro achtentachtig eurocent (708,353,88 EUR) te boeken op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die zoals de andere inbrengen, ten behoeve van derden werd vastgesteld en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

- 2e. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk van eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro zevenentwintig eurocent (61.973,27 EUR) naar honderd en drie duizend euro zeshonderd negentien euro vijftig eurocent (103.619,50 EUR), werd gebracht en is vertegenwoordigd door 1.672 aandelen, zonder nominale waarde,

- 3a. Tweede kapitaalverhoging

pe vergadering stelt vast dat de eerste kapitaalverhoging werd verwezenlijkt

krachtens beslissing hierboven en beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen

om het kapitaal te brengen van honderd en drie duizend euro zeshonderd negentien euro vijftig eurocent

(103.619,50 EUR), tot achthonderd elfduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent

(811.973,38 EUR) door volledige incorporatie van de rekening "Uitgiftepremies" ten bedrage van

zevenhonderd en acht duizend driehonderd drieënvijftig euro achtentachtig eurocent (708.353,86 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

- 3b. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemd besluit, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk van honderd en drie duizend euro zeshonderd negentien euro vijftig eurocent (103.619,50 EUR), op achthonderd elfduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (811.973,38 EUR) werd gebracht en is vertegenwoordigd door 1.672 aandelen, zonder nominale waarde.

- Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering het artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderd elfduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (811.973,38 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door 1.672 aandelen, zonder nominale waarde, die ieder 1/1,672ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

- De vergadering beslist om machten toe te kennen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van voormelde beslissingen.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijk bepalingen ter zake.

De vergadering beslist tevens volmacht te verlenen aan Cormafisk te Brugge evenals aan zijn bedienden, aangestelden of lasthebbers met de macht om afzonderlijk te handelen en mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde aangaande voormelde beslissingen alle nog nood-'zake-'lijke of nuttige stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale admi-'nis-'tra-'tie, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, KBO, verzekeringskas, ondernemingsloketten en aanverwante instanties.

VOOR ONTLEDENI UITTREKSEL

(get.) Notaris Vincent Guillemyn

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

L

a

-gecoirdineerde statuten

- verslag raad van bestuur

- verslag bedrijfsrevisor

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

t

o x Voo gehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 13.06.2012 12164-0497-016
14/11/2011
ÿþMai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neer ing ter griffie van de akte

MONITEUR#

- O1Et' lOi~t

0 4 pp1- 201i

}

IIu 1 171 I3 6I9 I BE

GISCH STF;gTSgLA.' ~

eEsrU ~~Jj

ANK KOOPHANDEL

unzTPLIK

Ondernemingsnr : 0412.594.844

Benaming

(voluit) : LAGAE CONSTRUCT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8930 Menen, Krommebeekstraat 32

Ondenecsr eCee : Naamswijziging - zetel - doeluitbreiding - euro - (het)benoeming bestuurders - statutenwijziging - aanpassing wetboek vennootschappen

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guiltemyn te Menen (Lauwe) op 20 oktober. 2011 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

- om de naam van de vennootschap te wijzigen van `LAGAE CONSTRUCT naar `BOUWPROJEKT'. Dienvolgens wordt beslist artikel 1 te vervangen door: `Zij draagt de naam 'BOUWPROJEKT'.

- voor zoveel als nodig de zetelverplaatsing naar huidig adres zoals beslist in datum van 14 november 2008. De vergadering beslist om de zetel van de vennootschap niet langer in de statuten te vermelden. Dienvolgens wordt beslist de eerste zin van artikel 2 te schrappen. En hetvolgende woord 'Deze' te vervangen door de woorden 'de zetel'.

- om het doel te vervolledigen en artikel 3 van de statuten aan te vullen met volgende tekst:

"- realisatie bouwprojecten en coordinatie van de bouwwerkzaamheden op de bouwwerf, projectontwikkeling

- bouwpromotie zijnde aankoop,verkoop,huur,verhuring,doen oprichten,coárdinatie en bemiddeling inzake allerhande onroerende goederen en de totstandkoming en/of oprichting ervan, alles voor eigen rekening of voor rekening van derden

- optreden als coördinator wat impliceert: bestuderen van dossiers en plans,opstellen van offertes door contactname met onderaannemers, onderhandelen met architecten en klanten om tot een contract te komen, werfplanning opzetten, volledige coördinatie van de werken, de voorlopige en definitieve opleveringen van de werken, de financiële en administratieve opvolging van het dossier en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt

- zij kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, tussenpersoon in de handel.

-l-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen: alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten."

De vergadering beslist de statuten aan te passen door herformulering van het artikel 3 ingevolge voormelde beslissing, zoals hierna vermeld.

Alle vennoten betuigen hun instemming met de voorgenomen doeluitbreiding van de vennootschap en verklaren dat de formaliteiten voorzien door artikel 559 van de Vennootschappenwet geacht worden te zijn vervuld.

- De vergadering stelt vast dat de uitdrukkingsmunt van het kapitaal omgezet is in euro, zodat het kapitaal van 2.500.000 Belgische Frank voortaan 61.973,38 euro bedraagt.

Dienvolgens wordt de tekst van de statuten aangepast zoals hierna vermeld.

- om artikel 8 aangaande het toegestaan kapitaal te schrappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Voreo : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

- om artikel 9 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten."

De bestaande aandelen aan toonder dewelke hier thans allemaal worden voorgelegd, worden thans vernietigd door aanbrengen van de melding 'vernietigd' en worden onmiddellijk vervangen door inschrijving op naam in het aandelenregister.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen. Bijgevolg worden de statuten aangepast zoals hierna bepaald.

- om artikel 21 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toe-latingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

- om artikel artikel 16 van de statuten te wijzigen door aanvulling met volgende tekst `hetzij een gedelegeerd bestuurder die alleen kan optreden'.

- om thans reeds te herbenoemen tot bestuurders: de Heer Leo De Sutter en Mevrouw Claudine Claeys en de vennootschap `LAGAE INVEST & MANAGEMENT.

De Heer Leo De Sutter alhier aanwezig verklaart, en Mevrouw Claudine Claeys heeft bij schrijven in datum van 19-10-2011 verklaard dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

De vergadering neemt kennis van het feit dat de Heer Leo De Sutter voornoemd werd aangeduid als vast vertegenwoordiger.

- om de statuten aan te passen aan de voorafgaande besluiten en aan het wetboek van vennootschappen,

zonder wijziging aan de wezenlijke bestanddelen van de vennootschap en keurt volgende tekst goed, ze beslist

onder meer ook tot invoering van de schriftelijke besluitvorming en nieuwe terminologie zoals in het wetboek

van vennootschappen en hernummering :

"Statuten

Artikel 1  Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam

«BOUWPROJEKT».

Artikel 2  Zetel

De zetel mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van

bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

- algemene aanneming van bouwwerken

- handel in bouwmaterialen

-handel in immobiliën

-geprefabriceerde woningen

- realisatie bouwprojecten en coördinatie van de bouwwerkzaamheden op de bouwwerf, projectontwikkeling

- bouwpromotie zijnde aankoop,verkoop,huur,verhuring,doen oprichten,coordinatie en bemiddeling inzake allerhande onroerende goederen en de totstandkoming en/of oprichting ervan, alles voor eigen rekening of voor rekening van derden

- optreden als coördinator wat impliceert: bestuderen van dossiers en plans,opstellen van offertes door contactname met onderaannemers, onderhandelen met architecten en klanten om tot een contract te komen, werfplanning opzetten, volledige coördinatie van de werken, de voorlopige en definitieve opleveringen van de werken, de financiële en administratieve opvolging van het dossier en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt

- zij kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, tussenpersoon in de handel.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat wordne; zij is geegeven ter verduidelijking men niet ter beperking.

De vennootschap mag haar voorwerp nastreven en verwezenlijken op elke wijze en op elke plaats die zij daartoe geschikt acht.

Zij mag alle nijverheids- handels-, finanicële, roerend een onroerende, burgerlijke en juridische verrichtingen en daden stellen die van aard zijn om rechtstreeks of indirect de verwezenlijking van haar voorwerp te vergemakkelijken en te bevorderen; zij mag onder gelijk welke vorm belangen nemen in de vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp.

Artikel 5  Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 61.973,38 euro.

Het wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 17  Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend of een gedelegeerd bestuurder die alleen kan handelen.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 20  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand mei om vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 21  Oproeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 22  Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Ven-nootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Artikel 30  Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding «ja», «neen» of «onthouding». De aandeelhouder die per brief stemt, is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

Artikel 32bis  Schriftelijke besluitvorming

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatablad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten warden verleden, kunnen de aandeel'Ihouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 34  Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang " de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, la van het Wetboek van : Vennootschappen.

Artikel 35  Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 40  Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennoot-schappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate' werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. "

- aan de notaris opdracht te geven tot coordinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, en om alle

machten aan de raad van bestuur te geven tot uitvoering van de genomen besluiten. "

- De comparanten geven bij deze bijzondere volmacht aan Cormafisk te Brugge evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met de macht om ; afzonderlijk te handelen, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving en wijziging inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Raad van Bestuur.

Onmiddellijk aansluitend is de raad van bestuur bijeengekomen die bij unanimiteit beslist de Heer Leo De Sutter eveneens te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur.

Deze beslissingen worden alle unaniem genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guiltemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 22.06.2011 11184-0438-015
18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 16.06.2010 10176-0550-015
15/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 13.05.2009 09142-0387-014
26/11/2008 : KO087000
09/07/2008 : KO087000
09/05/2008 : KO087000
20/02/2007 : KO087000
12/12/2006 : KO087000
30/09/2005 : KO087000
26/05/2004 : KO087000
13/06/2003 : KO087000
30/05/2003 : KO087000
24/04/2003 : KO087000
19/02/2003 : KO087000
13/06/2002 : KO087000
04/07/2001 : KO087000
29/06/2000 : KO087000
29/07/1999 : KO087000
22/04/1998 : KO87000
22/04/1998 : KO87000
01/01/1997 : KO87000
01/01/1995 : KO87000
01/01/1993 : KO87000
01/01/1992 : KO87000
17/01/1989 : KO87000
01/01/1988 : KO87000
01/01/1986 : KO87000
10/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BOUWPROJEKT

Adresse
KROMMEBEEKSTRAAT 32 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande