BOUWWERKEN LEFEBVRE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BOUWWERKEN LEFEBVRE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.479.228

Publication

11/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

il.fi( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbia

IIIIIII//I/IIIIIIIIIIII/IIIIIII/I/IIIIIIIi/ii/iiii

NEE,RGELEGtD

28, 02, 2014

,.~.~~

l3,ck~êA~II~ ~C~b(c-H.AMDEI_

Gr" ifeitil1JK



Ondernemingsar : 0844.479.228

Benaming

(voluit) : BOUWWERKEN LEFEBVRE

(verkort) : I

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : LIMNANDERSTRAAT 7 , 8780 OOSTROZEBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen van de beslissing van de enige zaakvoerder de dato 1 januari 2014 gehouden op de maatschappelijke zetel blijkt:

de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2014 naar

Muizebeekstraat 36 te 8740 Pittem.

Matthias LEFEBVRE

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/03/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : d.P1/4 47-9« U'

Benaming

(voluit) : BOUWWERKEN LEFEBVRE

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Limnanderstraat 7, 8780 Oostrozebeke

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een onderhandse akte dd. 24 februari 2012 geregistreerd te Kortrijk op 6 maart 2012, acht bladen, boek 6-183 blad 31 vak 8 blijkt dat een vennootschap onder firma werd opgericht als volgt:

1. vennoten :

dhr. Matthias LEFEBVRE, wonende te 8780 Oostrozebeke, Limnanderstraat 7, en geboren te Waregem op 04/03/1986,

dhr, Patrick LEFEBVRE, wonende te 8780 Oostrozebeke, Limnanderstraat 7, en geboren te Avelgem op 16107/1961.

2. rechtsvorm en naam :

De vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma en draagt de naam BOUWWERKEN LEFEBVRE.

3. zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8780 Oostrozebeke, Limnanderstraat 7.

4. duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

5, doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

Het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord, het oprichten en/of laten oprichten van "sleutelklare" woningen en gebouwen, het aankopen, kopen en verhuren van deze woningen en gebouwen, het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van : algemene bouwwerken, grondwerken, wegeniswerken, rioleringswerken, aanplantingen, boringen, peilingen en uitdiepingen, funderingswerken, draineringswerken, niet-metalen kunstwerken, bekistings  en ijzervlechtwerken, bouwen van stellingen, voegwerken en reinigen van gevels, slopen, plaatsen van afsluitingen, dakbedekkingswerken met asfalt en teer, droogmaken van gebouwen, leggen van tegelvloeren en alle andere muur  en vloerbekledingen, plaatsen van faïencen, warmte  en geluidsisolering, plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, steenhouwen, marmerwerken, plaatsen van sierschouwen, leggen van parketvloeren, timmer  en schrijnwerken, bedekken van gebouwen, plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk, idem in diverse kunststoffen, plaatsen van ruiten, glas en gekleurde ramen, schilderwerken, behangen en garnieren, plaatsen van centrale verwarming, van ventilatie en van verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en diverse leidingen, van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood  en zinkwerk, plaatsen van bliksemafleiders, elektrische installaties, metaalconstructies, de coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*iaasassi*

11

bel

a

BE

4

NEERGELEGD

16. 03. 7I:/

id i VAr3Y. PCOt)PHAidDE1.~

iÇORTR1JK

BijlagenT, j Tiet Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

studie --en raadgevend bureau, de onderneming in onroerende goederen, de bouwpromotie, alle verhandelingen van onroerende goederen, de aan  en verkoop, de fabricatie en de plaatsing van alle bouwmaterialen, de aanneming en uitvoering, de fabricatie en de groot  en kleinhandel van alle

geprefabriceerde betonelementen, het verkopen, verwerken of herstellen van aile aannemers  en vervoermateriaal, het vervoer voor eigen rekening en voor derden, de uitbating van natuursteengroeven, de groot  en kleinhandel in bouwproducten en materialen, werken in coördinatie met onderaannemers, de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, preventieadvisering en veiligheidscoërdinatie, projectontwikkeling voor woningbouw, kantoorbouw, infrastructuurwerken, leggen van sterkstroom  en telecommunicatiekabels in sleuven zonder aaneenkoppeling, algemene aanneming van bouwwerken, geluid  en warmteisolatie, lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren, al dan niet geprefabriceerd, reinigen en opknappen van gevels, moerriolen plaatsen, borings  en sonderingswerken en injecties, de restauratie van gebouwen en monumenten.

Het beheer, het verwerven, de aan  en de verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van roerende goederen, de huurfinanciering, het Leasen en in leasing geven van roerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

Het beheer, het verwerven, de aan  en verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen, verkaveling, bouwen en verbouwen, bouwpromotie, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze onroerende goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

6, kapitaal en aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 100,00 en is verdeeld in 100 aandelen.

dhr. Matthias LEFEBVRE heeft ingetekend op 75 aandelen,

dhr. Patrick LEFEBVRE heeft ingetekend op 25 aandelen.

7, bestuur en vertegenwoordiging

wordt benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : dhr. Matthias Lefebvre. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

8. boekjaar - jaarvergadering

het boekjaar vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30 september.

de jaarvergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de 3° zaterdag van de maand

maart om 19h. Indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur,

9. overgangsbepalingen

het eerste boekjaar eindigt op 30 september 2013. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014,

De verschijners verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Matthias Lefebvre

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch StactsbEad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOUWWERKEN LEFEBVRE

Adresse
LIMNANDERSTRAAT 7 8780 OOSTROZEBEKE

Code postal : 8780
Localité : OOSTROZEBEKE
Commune : OOSTROZEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande