BOX 4

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOX 4
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.968.313

Publication

08/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-01-2015

Griffie

*15300360*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507968313

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BOX 4

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 5 januari 2015, neergelegd voor registratie, inhoudende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

VENNOTEN

1. De heer VAN IMPE, Bram, geboren te Roeselare op 3 maart 1980, echtgenoot van mevrouw DE KLERCK Sophie, hierna genoemd, wonende te 8750 Wingene, Herreweg 4;

2. Mevrouw DE KLERCK, Sophie Maria Andre, geboren te Brugge op 13 december 1982,

echtgenote van de heer VAN IMPE Bram, voornoemd, wonende te 8750 Wingene, Herreweg 4.

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt  BOX 4 .

ZETEL

8750 Wingene, Herreweg 4.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel het verlenen van alle vormen van management bijstand, voor eigen

rekening als voor rekening van derden, inclusief het waarnemen van mandaten als bestuurder,

zaakvoerder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het

adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

1. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsing; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

2. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen;

3. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties te verrichten, behalve die die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

5. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

6. Het uitvoeren van studies en marktonderzoek;

7. Het verzamelen, aanmaken, ter beschikking stellen, beheren en onderhouden van allerhande

Onderwerp akte :

Herreweg 4 8750 Wingene

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

informatie en databanken; het samenstellen en uitgeven van alle informatie op alle beschikbare dragers. Het verder uitbouwen van een leercentrum waarbij seminaries en scholing gegeven wordt aan diverse groepen actueel onder de naam  The Liebaert Academy  .

8. Het ontwikkelen, opstarten en uitbouwen van organisatiesystemen en alle praktische toepassing van alle systemen en technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven;

9. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

10. Het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van opleidingen, seminaries, business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als buitenland en alles wat daarmede verband houdt;

11. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

12. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

13. Het organiseren van import en export van goederen en meer in het bijzonder van antieke meubelen en voorwerpen.

De vennootschap mag alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en in alle uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meerder activiteitsattesten. Deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag een belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volstort door inbreng in geld ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Volgende vennoten hebben hun inbreng niet volledig volstort:

1. De heer VAN IMPE Bram, voornoemd, verklaart inbreng in geld te hebben gedaan van negenduizend vierhonderd zesentachtig euro (9.486,00 EUR), volstort ten belope van drieduizend honderd tweeënzestig euro (3.162,00 EUR), waarvoor hem eenenvijftig (51) aandelen werden toegekend;

2. Mevrouw DE KLERCK Sophie, voornoemd, verklaart inbreng in geld te hebben gedaan van negenduizend honderd veertien euro (9.114,00 EUR), volstort ten belope van drieduizend achtendertig euro (3.038,00 EUR), waarvoor haar negenenveertig (49) aandelen werden toegekend. Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij ING met rekening nummer BE66 3631 4179 4943. BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van vennoten (hierna genoemd de  jaarvergadering ) wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand mei om 10.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de loop van 2016, overeenkomstig de statuten. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2015.

BENOEMINGEN

Wordt benoemd als gewone zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer VAN IMPE Bram, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

Coordonnées
BOX 4

Adresse
HERREWEG 4 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande