BPM CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BPM CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.789.432

Publication

10/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307491*

Neergelegd

06-12-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542789432

Benaming (voluit): BPM CONSTRUCT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8793 Waregem, Lindetuin 19

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Frederic MAELFAIT, notaris met standplaats te Harelbeke, op 2 december

2013,

BLIJKT DAT:

1. De heer VERSTRAETE Bert, geboren te Waregem op 5 december 1985, wonend te 9870 Zulte, Staatsbaan 155.

2. De heer VERSTRAETE Pieter, geboren te Waregem op 4 maart 1982, wonend te 8793 Waregem, Lindetuin 19.

3. De heer SEYNS Mike, geboren te Kortrijk op 28 september 1982, wonend te 8790 Waregem,

Drogenboomstraat 11.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "BPM

CONSTRUCT",

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

 De volgende bouwactiviteiten:

" Onderneming voor restauratie en renovatie van gebouwen en monumenten.

" Onderneming voor het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord.

" Onderneming voor het oprichten en / of laten oprichten van  sleutelklare woningen en gebouwen.

" Onderneming voor het aankopen, kopen en verhuren van woningen en gebouwen.

" Onderneming voor grondwerken.

" Onderneming voor het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van grond-, wegen- en rioleringswerken.

" Onderneming voor boringen, peilingen en uitdiepingen omvat het neerslaan van de grondwaterspiegel.

" Onderneming voor fundering voor het heien van palen en damplanken en voor versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes.

" Onderneming voor draineringswerken omvat het reinigen van waterlopen alsmede het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen.

" Onderneming voor het uitvoeren van aanplantingen.

" Onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) eveneens voor het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens en andere soortgelijke werken omvat het metselwerk van ovens, en het plaatsen van alle vuurvaste producten.

" Onderneming voor het optrekken van niet-metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken omvat het werk in de werkplaats van de ondernemingen waarvan de activiteit normaal en hoofdzakelijk is gericht op het plaatsen van de producten die zij vervaardigen omvat de onderneming voor het optrekken van niet-metalen bungalows en houten chalets en het optrekken van geprefabriceerde woningen.

" Onderneming voor het uitvoeren van bekistings- en ijzervlechtwerken.

" Onderneming voor het zandstralen en chemisch reinigen van gevels.

" Onderneming voor het reinigen, sableren en ontvetten van metalen, van metalen gebinten en van metalen constructies, van houten balken en van houten constructies.

" Onderneming voor industrieel spuit en lakwerk, pistoolschilderen.

" Onderneming voor het annodiseren en galvaniseren van metalen.

" Onderneming voor het droogmaken van muren door fusie en injectie door middel van waterdichte mortels en andere producten.

" Onderneming voor het waterdicht maken van gevels.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Onderneming voor het herstellen van beton- en metselwerken bijkomstig bij gevelreiniging en restauratie en voegwerken.

" Onderneming voor het aanbrengen van synthetische vloeren (kunstharsen).

" Onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels.

" Onderneming voor het slopen van gebouwen en kunstwerken omvat het effenen en het wegruimen ervan.

" Onderneming voor plaatsen van afsluitingen.

" Onderneming voor het bouwen van niet metalen kunstwerken met uitzondering van de zee- en rivierwerken.

" Onderneming voor het steenhouwen van grafmonumenten en het herstellen van kerken, publieke en private monumenten en van stijlgevels en andere, beoogt niet de steengroeven.

" Onderneming voor het bewerken, polijsten en plaatsen van marmer voor gebouwen, fabricatie en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen in marmer of steen.

" Onderneming voor het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer omvat het dekken van daken met asfalt of koolwaterstofhoudende producten eventueel gecombineerd met metalen.

" Onderneming voor het droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer.

" Onderneming voor het bedekken van gebouwen, met dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen en platen van asbestcement omvat niet de bedekking met non ferrometalen of de bedekking met asfalt of teer.

" Onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van andere wand- en vloerbekledingen, met uitzondering van hout.

" Onderneming voor het leggen van parketvloeren en het plaatsen van houten wand en vloerbekledingen. Sluit bij deze onderneming aan die dewelke de plaatsing verzekert van scheidingswanden of valse zolderingen van hout omvat het werk in de werkplaats van ondernemingen waarvan de activiteit normaal en hoofdzakelijk is gericht op het plaatsen van dergelijke bedekkingsmaterialen.

" Onderneming voor warmte- en geluidsisolering.

" Onderneming voor plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken omvat de berapingwerken, het plaatsen van chapes en de gips- en staffwerken.

" Onderneming voor het behangen en garneren omvat het plaatsen van binnenbehang, gordijnen en parketbekleding alsmede van alle andere wand- en vloerbekledingen van synthetische stoffen, en voornamelijk van kunststof.

" Onderneming voor het schilderen van gebouwen, omvat alle schilderwerk van de voorbereidende werkzaamheden, tot de volledige afwerking. Omvat ook het kalken en het bestrijken met waterverf.

" Onderneming van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, omvat het werk in de werkplaats van ondernemingen waarvan de activiteit normaal en hoofdzakelijk is gericht op het plaatsen van allerhande houten voorwerpen en producten die zij vervaardigen, omvat ook het plaatsen van stoten en ijzerwaren voor bouwwerken en het plaatsen van deuren en plinten in kunststof.

" Onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van houten, vensterluiken omvat de fabricatie en het plaatsen van luiken van kunststof.

" Onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk. omvat het plaatsen van roosters, intrekbare- en roldeuren en van buitenrolluiken (met inbegrip van het werk in de werkplaats gevolgd door plaatsing) alsmede het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

" Onderneming voor het plaatsen van ruiten, glas alsook glas in lood, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig matenaal omvat de glaswerken in het algemeen, het plaatsen van spiegelglas, het vervaardigen en plaatsen van gekleurde ramen, het plaatsen van alle doorschijnend of doorzichtig matenaal het bouwen van wanden en bedekkingen van doorschijnend beton, alsmede alle voorbereidende en bijkomstig werken die daarvoor nodig zijn.

" Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom, omvat de installatie van hulptoestellen.

" Onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van tuchtregeling en van industriële pijpleidingen omvat de luchtregeling en van de industriële pijpleidingen omvat de ondernemingen die zich hoofdzakelijk bezighouden met het thermisch isoleren van pijpleidingen en kanalisaties.

" Onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het leveren en plaatsen van waterverzachters omvat eveneens de daken van non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters.

" Onderneming voor het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische installaties en metaalconstructies.

" De coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, studie- en raadgevend bureau.

" De onderneming in het fabriceren en plaatsen, van alle bouwmaterialen, de aanneming en uitvoering ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" De fabricatie en de groot- en kleinhandel van alle geprefabriceerde betonelementen Het verkopen, verhuren of herstellen van alle aannemers- en vervoermateriaal, alsook afzetbakken, het vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden.

" De groot- en kleinhandel in bouwmaterialen en antiquiteiten.

" Onderneming in het verhandelen van onroerende goederen, de bouwpromotie en de aan- en verkoop ervan.

" Het aankopen en verkopen, al dan niet na restauratie, van oude meubelen, gebruiksgoederen bijzondere materialen, antiquiteiten, curiosa, alsmede van alle onroerende goederen.

" Het uitvoeren van restauraties het optreden als makelaar, zowel in roerende als in onroerende zaken.

" Het uitvoeren van expertises, zowel voor private personen als voor openbare besturen.

" Het vervaardigen van bouwstoffen, materialen, gebruiksvoorwerpen, volgens oude procédés. Groot-, halfgroot- en kleinhandel in bouwstoffen, materialen, gebruiksvoorwerpen, meubelen, antiquiteiten en curiosa.

" Het ondernemen en verrichten van alles wat in de ruimste zin met het voorgaande geacht kan worden verband te houden en het verrichten van alles wat het doel van de vennootschap kan bevorderen, dit in de meest uitgebreide zin, dit zowel in groot- en kleinhandel, zowel het leveren als het plaatsen.

" Algemene interieurinrichtingen.

" De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging voor om het even welke goederen.

" Het geven van cursussen en het organiseren van conferenties en manifestaties.

" Het nemen, beheren en verhandelen van patenten, merken, octrooien, licenties, know-how en domeinnamen.

" Het verlenen van dienstprestaties allerlei en managementprestaties.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde persoon aangegaan die het genot zou hebben van deze roerende goederen.

" Het aanleggen , het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elk andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Zij kan de functie of het mandaat van zaakvoerder/bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in Vlaanderen, als in België en als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden niet het maatschappelijk doel, en/of de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel te binnen- als buitenland.

De zetel is gevestigd te 8793 Waregem, Lindetuin 19 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt: achttienduizend negenhonderd euro (18.900 EUR), samengesteld door inbreng in geld, volstort tot beloop van 6.615,00 ¬ .

De comparant sub 1 heeft ingetekend op drieënzestig (63) aandelen voor zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00), volstort tot beloop van tweeduizend tweehonderd en vijf euro (¬ 2.205,00).

De comparant sub 2 heeft ingetekend op drieënzestig (63) aandelen voor zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00), volstort tot beloop van tweeduizend tweehonderd en vijf euro (¬ 2.205,00).

De comparant sub 3 heeft ingetekend op drieënzestig (63) aandelen voor zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00), volstort tot beloop van tweeduizend tweehonderd en vijf euro (¬ 2.205,00).

Samen: Honderd negenentachtig (189) aandelen, voor achttienduizend negenhonderd euro (18.900 EUR), volstort tot beloop van zesduizend zeshonderd en vijftien euro (¬ 6.615,00).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend zeshonderd en vijftien euro (¬ 6.615,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd

Luik B - Vervolg

werd op een bijzondere rekening nummer BE45.7512.0677.0189 bij AXA Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 28 november 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De heer Bert Verstraete, de heer Pieter Verstraete en de heer Mike Seyns, allen voornoemd werden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder;

Krachtens artikel 7.2. der statuten is hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit.

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 30 september 2015.

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde maandag van de maand maart om 18.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Frederic Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/02/2015
ÿþ~

1111fl1.111011

nI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

2 3 -01- 2015

BELGISCH STAATSH

NEERGELEGD

~1_AC-

t 6 DEC. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent. afd. KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0542789432

Benaming

(voluit) : BPM CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LINDETUIN '19 - 8793 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

Bij beslissing van de zaakvoerder Verstraete Bert van 1 december 2014 werd de zetel van de vennootschap vanaf 1 december 2014 verplaatst naar Vlierstraat nr. 3 te 8790 Waregem.

Verstraete Bert

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

etpi tkz~jl~~~ IL4ut3~ ~6~~~) ~ ~ ~t¬ ~r~t~rittefflepvawcftgrefte

Coordonnées
BPM CONSTRUCT

Adresse
LINDETUIN 19 8793 SINT-ELOOIS-VIJVE

Code postal : 8793
Localité : Sint-Eloois-Vijve
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande