BR-BOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BR-BOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.758.177

Publication

10/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

08-09-2014

Griffie

*14307950*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0561758177

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BR-Bouw

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Annelies HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de

burgerlijke maatschap  Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen met zetel te Ieper op vier september tweeduizend veertien, waarvan een expeditie wordt neergelegd vóór registratie, blijkt dat door:

1/ de Heer VERWEIRDER Frederik Karel Marc, geboren te Ieper op vier mei negentienhonderd achtenzeventig, nationaal nummer 78.05.04-127.68, echtgescheiden, wonende te 8900 Ieper, Goesdamstraat 1.

2/ de Heer DELODDER Filip Erik, geboren te Tielt op eenentwintig juni negentienhonderd zevenenvijftig, nationaal nummer 57.06.21-405.10, echtgenoot van mevrouw BRYON Martine, wonende te 8920 Langemark-Poelkapelle, Sint Janstraat 15/D.

3/ de Heer STEFANA Viorel, van Roemeense nationaliteit, geboren te Bals (Roemenië) op dertien juli negentienhonderd achtentachtig, nationaal nummer 88.07.13-525.12, gedomicilieerd te te 8900 Ieper, D hondtstraat 47, doch verblijvende te 8970 Poperinge, Ieperstraat 171.

4/ de Heer STEFANA Marius-Gabriel, van Roemeense nationaliteit, geboren te Bals (Roemenië) op zeventien januari negentienhonderd negentig, nationaal nummer 90.01.17-545.66, gedomicilieerd te te 8900 Ieper, D hondtstraat 47, doch verblijvende te 8970 Poperinge, Ieperstraat 171.

5/ de Heer STEFANA Ion, van Roemeense nationaliteit, geboren te Morunglav (Roemenië) op zesentwintig juni negentienhonderd eenenzeventig, nationaal nummer 71.06.26-639.17, gedomicilieerd te te 8900 Ieper, D hondtstraat 47, doch verblijvende te 8970 Poperinge, Ieperstraat 171.

6/ de Heer STEFANA Gheorghe, van Roemeense nationaliteit, geboren te Morunglav (Roemenië) op vijfentwintig januari negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 68.01.25-621.64, gedomicilieerd te te 8900 Ieper, D hondtstraat 47, doch verblijvende te 8970 Poperinge, Ieperstraat 171.

Een vennootschap werd opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) NAAM : BR-Bouw

3) ZETEL : Bargiestraat 11, 8900 Ieper

4) DOEL : Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, alle

verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de bouwonderneming en het

bouwvak zoals ondermeer :

- Het uitvoeren van alle afbraakwerken, grondwerken, wegenis- en rioleringswerken en het

aanbrengen van chape en funderingen;

- Het aannemen en uitvoeren van algemene bouwwerken;

- Het uitvoeren van voegwerken;

- Het uitvoeren van alle werken met betrekking tot opritten en terrassen;

- Het aanbrengen van geluids- en thermische isolatiematerialen aan gebouwen;

- Het plaatsen van vloeren;

Onderwerp akte :

Bargiestraat 11 8900 Ieper

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het uitvoeren van stukadoor-, schrijn- en timmerwerk;

- De projectontwikkeling en de coördinatie van alle mogelijke bouwwerken die worden uitgevoerd door onderaannemers;

- Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen;

- Alle activiteiten voor wat betreft het kopen en verkopen, huren en verhuren van gebouwen en/of gronden met het oog op het beheer, de verbetering, de instandhouding en de valorisatie van onroerende goederen; Zij kan gebouwen, terreinen en materialen huren en aankopen, inrichten en verbeteren, doorverhuren of zelf uitbaten of verkopen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin.

Zij is voorts bevoegd om bij wijze van overname, fusie, inbreng of participatie, deel te nemen in andere ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopende activiteit ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegeenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal werd afbetaald en volstort als volgt:

1. Door de Heer Frederik Verweirder, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van drieduizend driehonderd achtenveertig euro (¬ 3.348,00) van het kapitaal en waarvan hij duizend honderd zestien euro (¬ 1.116,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem achttien (18) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde (1/3).

2. Door de Heer Filip Delodder, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van drieduizend driehonderd achtenveertig euro (¬ 3.348,00) van het kapitaal en waarvan hij duizend honderd zestien euro (¬ 1.116,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem achttien (18) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde (1/3).

3. Door de Heer Viorel Stefana, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van tweeduizend negenhonderd zesenzeventig euro (¬ 2.976,00) van het kapitaal en waarvan hij negenhonderd twee en negentig euro (¬ 992,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem zestien (16) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde (1/3).

4. Door de Heer Marius Stefana, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van tweeduizend negenhonderd zesenzeventig euro (¬ 2.976,00) van het kapitaal en waarvan hij negenhonderd twee en negentig euro (¬ 992,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem zestien (16) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde (1/3).

5. Door de Heer Ion Stefana, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van tweeduizend

negenhonderd zesenzeventig euro (¬ 2.976,00) van het kapitaal en waarvan hij negenhonderd twee en negentig euro (¬ 992,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem zestien (16) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde (1/3).

6. Door de Heer Gheorghe Stefana, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van tweeduizend negenhonderd zesenzeventig euro (¬ 2.976,00) van het kapitaal en waarvan hij negenhonderd twee en negentig euro (¬ 992,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem zestien (16) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde (1/3).

Ondergetekende notaris bevestigt dat in overeen-stemming met artikel 224 van het Wetboek van Vennoot-schappen een bedrag, groot zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Record Bank, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op zevenentwintig augustus tweeduizend veertien.

6) DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de vennootschap onder firma  Delodder-Bryon , met maatschappelijke zetel te 8920 Langemark-Poelkapelle, Sint-Janstraat 15/D, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0895.047.110, bevoegde Rechtbank van Koophandel te Ieper, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Filip Delodder, wonende te 8920 Langemark-Poelkapelle, Sint-Janstraat 15/D, die verklaart te aanvaarden. Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is heeft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE :

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van het saldo. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totale bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1? het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding. 2? behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2015.

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om achttien uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

b) VOORWAARDEN VOOR TOELATING : Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

c) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : Elk aandeel geeft recht op

één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de

uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

05/05/2015
ÿþr

e e

Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou aan

Bote

Staats







15 637







2.2. APR. 2015

Bijlagen bij het-Belgisch-Staatsblad - 05/05/2015 -Annexes du Moniteur

Ondernemingsnr : 0561 758 177

Benaming

(votum . BR-bouw

Rechtsvorm " Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bargiestraat 11 - 8900 leper

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Op 31 maart 2015 werd op de maatschappelijke zetel te leper, Bargiestraat 11 de bijzondere algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de bvba BR-bouw,

%.Ontslag van de zaakvoerder VOF Delodder-Bryon met als vast vertegenwoordiger Delodder Filip en verlenen van kwijting aan de ontslagnemende zaakvoerder voor zijn mandaat,

De bijzondere algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag van de zaakvoerder te aanvaarden , alsook zich sterk te maken voor de verlening van kwijting aan de vermelde zaakvoerder voor het uitgeoefende mandaat

2. Benoeming van de zaakvoerder VOF VFC met als vast vertegenwoordiger Verweirder Frederik.

Zaakvoerder

VOF VFC

met als vast vertegenwoordiger Verweirder Frederik

Op de le;" 4ste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanignetd ,e an cie i 1strurnerrerende rotan;, lwtzi) van de per ,orern(enr

bevoegd de rechtop; rsann ton aarrzren van Aerden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Coordonnées
BR-BOUW

Adresse
BARGIESTRAAT 11 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande