BRANDARIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRANDARIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.722.556

Publication

22/07/2014
ÿþ111

*14141361*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de_alste

MONITEUR CaGE

14 -07- 20â _GISCH STAATS3Lr-

I II BE

NEggre-c LEG D

Griffie Rechtbank Koophandel

04 JUL 2014

Gent Aeriihe Brugge nia griffier

Ondernemingsnr 0840.722.556

Benaming (voluit): BRANDARIS

(verkort)

Rechtsvorm ^, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Zeedijk 501 bus 7A

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Geruisloze fusie

Er blijkt uit een PV van buitengewone algemene vergadering verleden voor notaris Eline Goovaerts te Mechelen dd 4 juni 2014 met als registratierelaas " Geregistreerd vijf bladen, geen verzendingen, te Mechelen i kantoor der registratie op 12 juni2014, boek 326, blad 15, vak 03. Ontvangen: ¬ 50. De ea, Ontvanger, getekend, MR VAN VLASSELAER" dat de statuten van de bvba BRANDARIS, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk 501 bus 7A met ondernemingsnummer 0840.722.556 RPR Gent afdeling Brugge, gewijzigd werden en meer bepaald

- dat de algemene vergadering besloten heeft tot ontbinding zonder vereffening en tot fusie door overneming van de bvba "BRANDARIS", met ondememingsnummer 0840.722.556 RPR Brugge. Deze overgang is gelijkgesteld met een fusie en gaat gepaard met de ontbinding zonder vereffening van de tegenwoordige vennootschap.

- dat gans het vermogen van de overgenomen vennootschap, met alle rechten en plichten is overgegaan op de overnemende vennootschap zonder kapitaalverhoging (geruisloze fusie).

- dat alle rechten en plichten ontstaan vanaf 1 januari 2014 boekhouding geacht worden te zijn verricht door de overnemende vennootschap.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de statutenwijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2014
ÿþMd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffue van aebRte

1111111t1,1111,1,1tIljill ll

Voe behoL aan I Belgi Staats

RECliTBANK VAN KOOPHANDELTS BRIJGGE(AFDELMBRUGGE)

MON1TEU "ZeLGE 2 6 MU 2814

- 3 -0 Wit...1_________,. ...._

Griffie .

De griffier.

Ondernemingsnr: 0840722556 BELGISCH STAATSBLAD

Benaming

(voluit) : BRANDARIS

(verkort)

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: ZEEDIJK 501/7A, 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neeriegging fusievoorstel

Volgend fusievoorstel wordt neergelegd in overeenstemming met artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

Voorstel tot fusie door overneming van de BBA BRAN DARIS door de NV ADEBAR.

De bestuursorganen, zijnde de zaakvoerders of bestuurders, van de vennootschappen BRAN DARIS BVBA en ADEBAR NV, hebben op 2 februari 2014 gezamenlijk beslist om aan hun vennoten voor te stellen over te gaan tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van de artikel 676 W.Venn. en overeenkomstig de procedure uitgeschreven door de artikelen 719 e.v. W.Venn. tussen enerzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRAN DARIS ("Overgenomen vennootschap") en de naamloze vennootschap ADEBAR ("Overnemende vennootschap").

Het voorstel van de bestuursorganen wordt geformaliseerd in onderhavig fusievoorstel dat werd opgesteld overeenkomstig artikel 719 W.Venn. ( procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen). Dit artikel schrijft voor dat het fusievoorstel ten minste vermeldt

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3' de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

40 ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd

Dit fusievoorstel zal neergelegd worden door de beide bestuursorganen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen en te Brugge.

De vennoten van beide vennootschappen zullen uitgenodigd worden tot een Buitengewone Algemene Vergadering die over de voorgenomen fusie zat beslissen ten minste zes weken na de neerlegging van het fusievoorstel.

A.RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN 1.De ovememende vennootschap

De overnemende vennootschap is ADEBAR. Zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en heeft haar maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Baron Carolylaan 45.

Haar doel luidt ais volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het verlenen en vragen van management consulting services

-Een studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, sociale technische

aangelegenheden te zijn

-Het organiseren van conferenties, seminars, privaat cursussen voor beroeps- en technische vorming.

-Het beheer van onroerend vermogen, zij mag in dit verband aile verrichtingen van aankoop, bouw,

verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren en dit

zowel van het vruchtgebruik, blote eigendom als de volle eigendom.

-Het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen, zij mag in dit verband aile deelnemingen verwerven en valoriseren, evenals bestuursmandaten uitoefenen.

-Het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook.

-De aarkocp, de oprichting, de verbdutuing, de vedcaap, de huur e huur, de pacht, de cancessie

en uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle handelszaken, en alle roerende en onroerende goederen en rechten.

-Verhuring, onderhoud van aile soorten materiaal, gereedschap, machines en installaties.

-Alle licenties, brevetten en merken nemen en uitbaten, alle zelfs niet gebrevetteerde kennis en technieken van valoriseren.

-Dit alles ln de meest ruime zin.

-De vennootschap mag aile burgerlijke, commerciële, financiële en industriële operaties verwezenlijken, welke ook de natuur of het karakter ervan weze, die rechtsreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling van haar doel vergemakkelijkt.

-Zij doet deze operaties hetzij voor eigen rekening, hetzij in haar naam, hetzij voor rekening van derden of in naam van derden of in deelneming met deze laatste.

Gezien de eerste zin van de doelstelling van de overgenomen vennootschap volledig past in het statutair doel van Adebar NV en deze laatste deze specifieke activiteiten wenst verder te zetten is een aanpassing van de doelstelling niet nodig.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 62_000,00 Euro en is vertegenwoordigd door 108

aandelen.

Er zijn geen kapitaalaandelen waaraan bijzondere re'àhten gekoppeld zijn.

De actuele bestuurders zijn: dhr. Carlo Heylen .én mevr. Rite Gielis.

2.0e overgenomen vennootschap

De overgenomen vennootschap is BRANDARIS BVBA, Zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft haar maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk 501.

Haar doel luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

-Het begeleiden van aandeelhouders om hun vennootschap zo te organiseren dat een bedrijfsoverdracht in optimale omstandigheden kan worden aangevat.

-Het uitvoeren van doorlichtingen en het analyseren van die aspecten van een vennootschap die toelaten maatregelen aan te reiken die de overdraagbaarheid van de vennootschap zal vergemakkelijken.

-De bescherming, het beheer en de verbetering van aile aspecten die invloed hebben op de waarde van een onderneming, inclusief reputatie- en risicobeheer.

-Het organiseren van cursussen en opleidingen.

-Het verlenen, rechtstreeks en onrechtstreeks, van adviezen en bijstand van financiële, bedrijfstechnische, organisatorische, commerciële of administratieve aard.

-Het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten, voornamelijk dcch niet uitsluitend onder de vorm van organisatiestudies, expertises, raadgevingen of andere soortgelijke diensten op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

-Het uitvoeren van audits die niet het voorrecht uitmaken van het gereglementeerd beroep van bedrijfsrevisor of accountant, het opstellen van waarderingen en memoranda omtrent bedrijven en hun onderdelen.

-De begeleiding van ondernemingen en/of hun aandeelhouders bij het verkoop- of aankoopproces_

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmacht drager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Verder zal de vennootschap alle industriële, handels-, financiële en burgerlijke operaties mogen uitvoeren die zowel rechtstreeks als onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of van aard zijn het te begunstigen.

-Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren. -Dit alles in de meest ruime zin.

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

-Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van maatschappelijk doel vergemakkelijken.

-In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtsreeks of onrechtstreeks, geheet of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Gezien de eerste zin van de doelstelling van de vennootschap volledig past in het statutair doel van Adebar NV en deze laatste deze specifieke activiteiten wenst verdet te zetten is een aanpassing van de doelstelling niet nodig.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 18.600,00 Euro en is vertegenwoordigd door 186

aandelen.

Er zijn geen kapitaalaandelen waaraan bijzondere rechten gekoppeld zijn.

De actuele zaakvoerder is dhr. Carlo Heyien.

B.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De handelingen van de over te nemen vennootschap BRANDARIS BVBA worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap ADEBAR NV vanaf 1 JUL1 2013.

De fusie zal juridisch tot stand komen vanaf de datum van de overeenstemmende fusiebesluiten door de respectievelijke buitengewone algemene vergadering van BRANDARIS BVBA en ADEBAR NV.

C.RECHTEN DIE DE OVERENEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT MN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK MN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen, welke bijzondere rechten toekennen, gecreëerd zullen worden.

Er bestaan geen andere effecten dan kapitaalaandelen binnen de over te nemen vennootschap.

D.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND MN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de Bestuursorganen van de overgenomen vennootschap, noch aan de Bestuursorganen van de overnemende vennootschap,

Statutenveljzingen

Onmiddellijk na het fusiebesluit zullen de statuten van de overnemende vennootschap gewijzigd worden in de zin van de hierboven opgenomen besluiten..

Onroerende goederen

De overgenomen vennootschap BRANDARIS BVBA verklaart geen eigenaar te zijn van onroerende goederen of titularis van zakelijke rechten (opstal, erfpacht, vruchtgebruik enz.).

Huurcontracten

De overgenomen vennootschap is geen huurder van gebouwen of terreinen.

i

Fiscale uitwerking

De bestuursorganen van de overgenomen en overnemende vennootschap verklaren dat het de bedoeling is van de partijen om de hierbij geplande met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting befastingneutraal te laten plaatsvinden.

Derhalve zal de geplande fusie gerealiseerd worden bij toepassing van:

- de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992); - artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het BTW-Wetboek.

Kosten

De kosten verbonden aan de fusie zullen voor 100 'Yo gedragen worden door de overnemende vennootschap.

Informatie-uitwisseling en confidentialiteit

Teneinde de geplande fusie te realiseren in overeenstemming met de wettelijke en statutaire bepalingen zullen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen elkaar informeren en aan hun vennoten aile nuttige informatie verstrekken op de manier voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de bij de fusie betrokken vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Needegging

De comparanten geven aan ADEBAR NV, 2500 Lier, Baron Carolylaan 45, volmacht met de bevoegdheid van in de plaatsstelling, het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de recht-bank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

De comparanten geven aan dhr, Carlo Heylen, Baron Carolylaan 45, 2500 Lier, volmacht met de bevoegdheid van in de plaats stelling, het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Opgemaakt in 6 exemplaren te Lier op 02.022014.

De 6 originele exemplaren van dit fusievoorstel hebben de volgende bestemming

- één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboek van de overnemende vennootschap; één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboek van de overgenomen vennootschap;

- één exemplaar zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de griffie van de rechtbank van ' koophandel bevoegd voor de overnemende vennootschap en zal daartoe worden overgedragen aan de in dit voorstel vermelde bijzondere gevolmachtigden;

- één exemplaar zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de griffie van de rechtbank van koophandel bevoegd voor de overgenomen vennootschap en zal daartoe worden overgedragen aan de in dit voorstel vermelde bijzondere gevolmachtigden.

- een exemplaar zal bewaard blijven in het dossier van de notaris;

- een exemplaar zal bewaard blijven in het dossier van de accountant.

ADEBAR NV BRANDARIS BVBA

De bestuurders De zaakvoerder

Dhr. Carlo Heylen Dhr. Carlo Heylen

Mevr. Rita Gielis

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Woor-behouden aan het Belgisch

,Staatsblad

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 08.11.2013, NGL 31.12.2013 13704-0032-009
30/11/2012
ÿþ Med wad 11.1

V " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor 11II 1111111" iaisaunis~u*a

behouder

aan het

Belgisch Staatsbia.





vttexfefee, ter ri`fiT rn Reddeg KepI ~t ~d !'û ARil-erp811i op

Griffie 2 1 NOV. 2012

Ondernemingsnr : 0840.722.556

Benaming

(voluit) : BRANDARIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Silversquare Business Center, Uitbreidingstraat 80 - 2600 Berchem (Antwerpen) (volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel vanaf 17 november 2012 overgeplaatst naar Residentie Alicante, Zeedijk 501 - 7A, 8300 Knokke-Heist

Berchem,

18/11/2012

Getekend,

Carlo Heylen, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste lez. van Lu +k g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/11/2011
ÿþmod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

IIIu~du~du~N~u~umn~!u~

" 11171160

glogaeteid fier Fi% von de

badge Veile1te ~

31 retende!

. "cu11 G riffRe Griffier,

Onderrlemingsnr : 0840.722556

BRAN DARIS

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Uitbreidingstraat 80 &t e4,KA4r,.c n.er e ~ 2600 Berchem

Onderwerp akte :Oprichting BVBA

Uittreksel uit een akte verleden voor Eline GOOVAERTS, notaris te Mechelen op 26 oktober 2011, vá6r;

registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichters

-.De heer Heylen Carlo Ghislaine Maurice Louis Corneille, geboren te Lier op 25 september 1957, wonende

te 2500 Lier, Baron Carolylaan 45.

- De naamloze vennootschap ADEBAR, met zetel van de vennootschap te 2500 Lier, Baron Carolylaan 45,; BE 442.246.952 RPR Mechelen. Vertegenwoordigd door haar bestuurder de heer HEYLEN Carlo, voornoemd.

2.a) Rechtsvorm: handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid

b) Naam "BRANDARTS"

3. Zetel : Silversquare Business Center, Uitbreidingstraat 80, 2600 BERCHEM.

4. Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- het begeleiden van aandeelhouders om hun vennootschap zo te organiseren dat een bedrijfsoverdracht in; optimale omstandigheden kan worden aangevat.

het uitvoeren van doorlichtingen en het analyseren van die aspecten van een vennootschap die toelaten; maatregelen aan te reiken die de overdraagbaarheid van de vennootschap zal vergemakkelijken.

- de bescherming, het beheer en de verbetering van alle aspecten die invloed hebben op de waarde van; een onderneming, inclusief reputatie- en risicobeheer.

- het organiseren van cursussen en opleidingen. "

- het verlenen, rechtstreeks en onrechtstreeks, van adviezen en bijstand van financiële, bedrijfstechnische,' organisatorische, commerciële of administratieve aard.

- het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten, voornamelijk doch niet, uitsluitend onder de vorm van organisatiestudies, expertises, raadgevingen of andere soortgelijke diensten op: eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

- het uitvoeren van audits die niet het voorrecht uitmaken van het gereglementeerde beroep van; bedrijfsrevisor of accountant, het opstellen van waarderingen en memoranda omtrent bedrijven en hun: onderdelen.

- de begeleiding van ondernemingen en/of hun aandeelhouders bij het verkoop- of aankoopproces.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen` handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

Verder zal de vennootschap alle industriële, handels-, financiële en burgerlijke operaties mogen uitvoeren; die zowel rechtstreeks als onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of van aard zijn het te: begunstigen. Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te, interpreteren.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als: vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de. verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming :

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

'. Woor-behouden aan let

'e 13elgfsch Staatsblad

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5. Duur :

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal :

18.600 euro dat volledig geplaatst is. Het is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde die ieder 1!1865`8 van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is gestort ten belope van 9.300 euro, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal afgeleverd door KBC Bank.

7. Boekjaar :

Begint op één juli en eindigt dertig juni van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni

tweeduizend dertien.

8. Winstverdeling en reserves- Liquidatiesaldo :

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. deze voorafneming is niet meer verplicht van zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering. De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in vehouding tot hun aandelenbezit, daarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats de tweede vrijdag van november om 18.15 uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van februari tweeduizend dertien. Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot.

Tot gewone niet-statutaire zaakvoerders werd benoemd :

-.De heer HEYLEN Carlo, voornoemd, wonende te Lier, Baron Carolylaan 45.

Hij is bevoegd de vennootschap in en buiten rechte alleen te vertegenwoordigen.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt

beslist.

Niet aanstelling commissaris

De oprichters verzoeken mij notaris, nog te akteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte

schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris

te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen

overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van

één juli tweeduizend en elf.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan de heer Wilfried KUMS, wonende te 2440 Kontoch, Beukendreef 40 en zijn

aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te doen van de

formaliteiten bij rechtspersonen register en bij de Administratie van BTW, alsook bij een ondernemingsloket met

het oog op de inschrijving van de gegevens in de KBO te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van oprichtingsakte.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRANDARIS

Adresse
ZEEDIJK 501, BUS 7A 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande