BRANDHOUT DEMEYER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRANDHOUT DEMEYER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.707.223

Publication

28/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

dat ogenblik van kracht zijnde wettelijke rentevoet.

Zo het gaat om een enige vennoot-zaakvoerder zal deze, naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen, vrij bepalen over de later door hem uit te voeren stortingen op de in speciën onderschreven en niet geheel afbetaalde aandelen. Zolang de opgevraagde stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

6. Boekjaar.

Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 juli en wordt afgesloten op 30 juni van het volgend jaar. Het eerste boekjaar zal lopen van het moment waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 30 juni 2016.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

7. Reserves - Winstverdeling - Vereffening.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst minstens vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserves ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gestelkkd van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op gelijk deel in de verdeling van de winsten.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

8. Bestuur - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

De zaakvoerder mag zekere bevoegdheden voor een welbepaald doel overdragen aan gelijk welke persoon. De algemene vergadering mag één of méér bestuurders aanduiden waarvan zij de bevoegdheden en de vergoedingen vaststelt en welke steeds door de algemene vergadering kunnen herroepen worden.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

Wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd : de heer Davy Demeyer welke aanvaardt en dit zonder beperking van duur.

9. Toezicht.

Voor zover en zodra het Wetboek Vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht over de vennootschap aan een of meer commissarissen opgedragen. Deze worden benoemd door de algemene vergadering, die ook hun eventuele vergoeding bepaalt.

Zo geen commissaris dient aangesteld te worden, dan heeft iedere vennoot individueel de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap; hij kan zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap.

Er diende geen commissaris te worden benoemd.

10. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

-Het zagen en schaven van hout en boomstammen, impregneren van hout;

-Vervaardiging van houten emballage;

-Vervaardiging van overige artikelen van hout, van kurk, van riet en van vlechtwerk;

-Vervaardiging van huishoudelijke artikelen en keukenartikelen van hout;

-Groot  en kleinhandel in vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen zoals steenkool, brandhout,

houtskool enzovoort;

-Handelsbemiddeling in brandstoffen, ertsen, metalen en chemische producten, handelsbemiddeling

in hout en bouwmaterialen, handelsbemiddeling in machines, tractoren, werktuigen en toebehoren

voor de land en bosbouw, niet gespecialiseerde handelsbemiddeling;

-Groot en kleinhandel in houtwaren, vlechtwerken en kurkwaren;

-Groot en kleinhandel in onbewerkt hout, producten van de eerste bewerking van hout, panelen en

platen, schrijn- en timmerwerk van hout voor de bouwnijverheid; dit alles in de ruimste zin;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Handelsbemiddeling in sanitaire artikelen;

-Handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren;

-Handelsbemiddeling in loodgietersmateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik en verwarmingsinstallaties;

-Groothandel in huismeubilair;

-Overige groothandel in consumentenartikelen, niet eerder genoemd;

-Groothandel in sanitair: baden, wasbakken, toiletten, enzovoort;

-Groothandel in installatiemateriaal voor loodgieterswerk en verwarming;

-Detailhandel in hout-, bouw en tuinmaterialen in gespecialiseerde winkels;

-Detailhandel in sanitaire artikelen en sanitair installatiemateriaal in gespecialiseerde winkels; -Detailhandel in meubels;

-Detailhandel in vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen in gespecialiseerde winkels, met uitzondering van motorbrandstoffen;

-Verhuur en lease van andere machines en werktuigen en andere materiële goederen.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor derden, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. -De vennootschap mag haar belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel kunnen bevorderen. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten met het oog op rationalisering, samenwerking of associatie of andere, met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

-De vennootschap mag alle burgerlijke, handels, nijverheids-, financiële, roerende, onroerende en andere verrichtingen of handelingen uitvoeren die rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met een of ander deel van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken of die gelden als alternatieve beloningsvormen voor de zaakvoerder of werkende vennoten.

11. Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de tweede vrijdag

van december om 10 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 9 december 2016 om 10 uur.

Overgangsmaatregel.

Alle handelingen door de vennoot-oprichter gesteld vanaf 27 oktober 2014 tot heden, in het kader van de doelomschrijving van de vennootschap, worden geacht te zijn gedaan in naam en voor rekening van de thans opgerichte vennootschap en worden derhalve door de vennootschap aanvaard en aangenomen.

VOLMACHT

De oprichter verleent tenslotte hierbij alle machten aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANCY VAN AS", met zetel te 8500 Kortrijk Morinnestraat 1, en aan zijn aangestelden, met recht van indeplaatsstelling teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze oprichting, met inbegrip van deze inzake het Ondernemingsloket en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bob Bultereys

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 25/11/2014

Coordonnées
BRANDHOUT DEMEYER

Adresse
SINT-MAARTENSSTRAAT 1 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande