BRAREM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRAREM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.793.209

Publication

14/10/2014
ÿþ &lad 'Mut 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MoiVis": ...R2B0ELGE NEERGELEGD

BELG1:7 14 Criti STAATs2LA - 3 SU. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gea. KORTRIJK



Ondernemingsnr 0508793209

Benaming

(voluit) : BRAREN1

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kanaalweg 13, 8710 Wielsbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel.

Uittreksel uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Vennoten gehouden op 25 juni 201£1 op de maatschappelijke zetel:

De vergadering keurt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van Kanaalweg 13, 8710 Wielsbeke naar Sprietestraat 163, 8792 Desselgem goed, met onmiddellijke ingang.

Braet Antoine

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van JkB vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13300016*

Neergelegd

28-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508793209

Benaming (voluit): BRAREM

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8710 Wielsbeke, Kanaalweg(O) 13

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op achtentwintig december tweeduizend twaalf dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens: Oprichters:

1. De heer BRAET Antoine Robert Remi, geboren te Roeselare op 28 december 1957, en zijn echtgenote,

2. Mevrouw WYDOOGHE Els Julia Paula Rita, geboren te Izegem op 18 juni 1964, samen wonende te

8792 Desselgem (Waregem), Sprietestraat 163.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming:  BRAREM .

Zetel: Kanaalweg(O) 13 te 8710 Wielsbeke.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het nemen van participaties en deel nemingen in andere vennootschappen of ondernemingen;

- het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen;

- het uitoefenen van de functies van manager, bestuurder, directeur, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en uitbreiding van een onroerend patrimonium, vooral door aankoop, verkoop, bouwen, verkavelen, verhuring, in leasing geven en nemen en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst;

- het promoten van bouwprojecten alsmede het optreden als coördinator van immobiliënactiviteiten;

- het verrichten van leasingoperaties met betrekking tot roerende en onroerende goederen;

- het te leen opnemen of te leen geven van gelden, het financieren van investeringen in de mate toegelaten door de wet, onder welke vorm ook, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden;

- het beleggen, het beheren en uitbaten van onroerende goederen en van eigen roerende waarden en bezittingen;

- het uitvoeren of doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen op alle technische gebieden, zoals marketing, productie, ondernemingstechnieken en dergelijke;

- het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen ten voordele van derden;

- de aan- en verkoop, import en export van handelsgoederen in de ruimste zin van het woord, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtsreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband staat met het hare.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, 1° en 2° van de wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991.

Dit alles voor zover als wettelijk toegelaten of voor zover de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet. Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bedrag van het kapitaal: acht miljoen negenhonderdvijfenzeventigduizend euro (8.975.000 EUR), volledig volgestort, deels, ten bedrage van acht miljoen negenhonderd achtenzestigduizend euro (8.968.000,00 EUR), in natura en deels, ten bedrage van zevenduizend euro (7.000,00 EUR), door inbreng in geld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbreng in natura is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting in geld is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij RECORD Bank.

Verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura:

 Ondergetekende, de Burg. v.o.v.v. BVBA J. Degryse ,vertegenwoordigd door de heer J. Degryse, bedrijfsrevisoren, vennoot van de Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & C° met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse steenweg 55, werd aangesteld door de oprichters van de BRAREM BVBA om overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van de voorgaand vermelde aandelen.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat :

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 8.968 aandelen van de vennootschap BRAREM BVBA zonder vermelding van nominale waarde, zijnde een deel van het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigend ¬ 8.968.000. Deze aandelen worden toegekend aan de heer Antoine BRAET.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

op 26 december 2012.

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co,Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg. v.o.v.v. BVBA J. Degryse

vertegenwoordigd door de heer J. DEGRYSE zaakvoerder.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Benoeming zaakvoerder: De heer BRAET Antoine, voornoemd, is benoemd als statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Benoeming statutair opvolger: Mevrouw WYDOOGHE Els, voornoemd, is benoemd als statutair opvolger. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de derde zaterdag van de maand september om veertien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk

Luik B - Vervolg

goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 maart 2014.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Expeditie akte dd. achtentwintig december tweeduizend twaalf

- Verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura

- Verslag van de oprichters over de inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 19.09.2015, NGL 27.10.2015 15655-0531-017

Coordonnées
BRAREM

Adresse
SPRIETESTRAAT 163 8792 DESSELGEM

Code postal : 8792
Localité : Desselgem
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande