BRASSERIE FLORES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRASSERIE FLORES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.871.847

Publication

02/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311036*

Neergelegd

30-06-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Onledegoedstraat 2A Bus bus 1.2.

Ondernemingsnummer :

0632871847

Benaming (voluit) : BRASSERIE FLORES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

~~Uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Caroline Vanlerberghe te Hooglede op 26 juni 2015, ter registratie, blijkt dat:

1. De heer FORÉ Anthony Laurens, geboren te Roeselare op 30 maart 1992, ongehuwd, wonende te 8830 Hooglede, Delaeystraat 1.

2. Mevrouw VYAENE Eline Linda Annie, geboren te Tielt op 15 september 1993, ongehuwd, wonende te 8830 Hooglede, Delaeystraat 1.

3. De heer CALLEBERT Dave Robert, geboren te Roeselare op 10 september 1977, ongehuwd en die verklaart met mevrouw Ilse Ramon een verklaring van wettelijke samenwoning heeft afgelegd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand van de stad Roeselare op 8 juni 2009, wonende te 8800 Roeselare, Onledegoedstraat 2a bus 1.2.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wensen op te richten, waarvan een uittreksel van de statuten luidt als volgt:

Rechtsvorm en naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  BRASSERIE FLORES .

Zetel.

8800 Roeselare, Onledegoedstraat 2a bus 1.2..

Doel.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland: - Uitbating van een restaurant, tearoom, drank  en dansgelegenheid, ijssalon, verhuur seminarie ruimte, uitbating van B&B en hotelexploitatie; - Commercialisering van telecom, vermogen elektronica, machines, wagens, tweewielers en aanverwante producten. -Uitvoeren van allerhande marketing activiteiten, uitvoeren van design opdrachten en beheer van designbureau s. -Groot- en kleinhandel, export, import van telecom- en informaticamateriaal. -Studie-, organisatie- en raadgevend kantoor inzake financiële-, handels-, verzekerings-,en fiscale aangelegenheden. - Ontwerp, realisatie en support van alle digitale publicaties en middelen. -Soft- en hardware bureau en uitvoering diverse cateringactiviteiten. -Beheer in andere vennootschappen, externe dienstverlening en management, consulting. -Bemiddeling in aankoop en verkoop en tussenhandel van goederen en diensten van industriële en commerciële inrichting. -Beheer, aan- en verkoop, verhuur van (eigen) roerende en onroerende goederen. -De bestudering, de oprichting, de verwerving, de verkoop, het productief maken, de exploitatie, de aanvoering, het beheer, de organisatie, de financiering, het toezicht van alle activiteiten of industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bedrijven. Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen en groeperingen, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen

8800 Roeselare

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen  behalve in de gevallen waarin dit niet toegelaten is  uitoefenen.

Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderd zes en tachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) gelijke aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderd zes en tachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op deze kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt:

1. door de heer Anthony Foré voornoemd ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 Eur), hetzij voor twee en zestig (62) aandelen;

2. door mevrouw Eline Vyaene voornoemd ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 Eur), hetzij voor twee en zestig (62) aandelen;

3. door de heer Dave Callebert voornoemd ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 Eur), hetzij voor twee en zestig (62) aandelen;

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volstort is ten belope van één/derde.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd voorgelegd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend driehonderd euro (6.300 Eur). OVERNAME VAN VERBINTENISSEN.

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2015 en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

Algemene vergadering.

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvoorafgaande werkdag plaats. De zaterdag wordt in het kader van dit artikel niet als een werkdag beschouwd. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen worden per aangetekende brief, ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten. De vervulling van deze formaliteit is evenmin vereist in geval van vertegenwoordiging. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschik¬king worden gesteld. Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (eventueel een digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd. Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder of ingeval er meerdere zijn door de oudst benoemde, en bij gelijke anciënniteit door de oudste in jaren, of ingeval er een collectief bestuursorgaan is door de voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan, en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden. Het bestuursorgaan heeft het recht voor of tijdens de zitting elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering een enkele maal drie weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van een of meer aandeelhouders die tenminste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Zulk een vergadering maakt een einde aan de beraadslaging en doet alle genomen besluiten vervallen, ook die welke niet de jaarrekening betreffen. Alle aandeelhouders, ook zij die aan de eerste vergadering niet persoonlijk of door gemachtigde hebben deelgenomen, worden tot de volgende vergadering opgeroepen en toegelaten mits zij de door de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld. Op de tweede vergadering wordt de agenda van de eerste vergadering geheel afgehandeld, wat ook het aantal aanwezige aandeelhouders zou zijn. Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Wanneer de algemene aandeelhoudersvergadering moet beslissen over: - een fusie of splitsing van de vennootschap; - een verhoging of vermindering van het maatschappe¬lijk kapitaal ; - de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde ; - de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving ; - de ontbinding van de vennootschap; - enige wijziging van de statuten, dan moet het voorwerp van de te nemen beslissing speci¬aal vermeld zijn in de oproe-pingen voor de vergadering en moet tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegen¬woordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe verga¬dering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegen¬woordigde aandelen. De beslissingen over bovengenoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthou¬ding wordt als een negatieve stem be-schouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsver¬eisten voorzien door het Wetboek van vennootschappen, met betrek¬king tot de wijzi¬ging van het maatschappe¬lijk doel, het verwer¬ven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennoot¬schap, de omzetting van de vennootschap in een ven¬noot-schap met een andere juridische vorm, en de ontbin¬ding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maat¬schappelijk kapitaal. Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben het recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen. De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergade¬rin-gen bestemd voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak¬voer¬ders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering voor de tijdsduur door hen vast te stellen. De algemene vergadering mag de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor de door hen verrichte prestaties als voor hun reis-, verplaatsingskosten en representatiekosten, welke onder de algemene kosten in rekening zullen gebracht worden. Aan de zaakvoerders kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld. Iedere zaakvoerder kan, afzonderlijk optredend, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, al dan niet vennoot. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op een januari van ieder jaar en eindigt op een en dertig december van ieder jaar.

Winstverdeling.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aanspra-kelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtsper¬soon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbin¬tenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de ven¬nootschap wordt opgenomen of tot aan de bekend¬making van haar ontbinding. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-aktief gedaald is tot minder dan de helft van het maat¬schappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bij¬een-komen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastge-steld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statuten¬wijziging zijn gesteld, te beraadsla¬gen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatre¬gelen. Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzon¬der verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschik¬king van de vennoten wordt gesteld. Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzet¬ting van de maatre¬gelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepings¬brief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 223 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ontbinding en vereffening.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffe¬naars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in funktie zijnde zaakvoerders van rechtswege als veref¬fenaars be¬schouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te ver¬effenen, en niet alleen ten overstaan van derden  niet vennoten, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergade¬ring kan evenwel ten allen tijde deze bevoegd¬heden bij gewone meerder¬heid beperken. Zolang wettelijk vereist, dient de aanstelling van de vereffenaars gehomologeerd te worden door de bevoegde rechtbank. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volge-stort herstellen de vereffe¬naars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan¬delijke betalingen te doen. Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECH¬TS EEN VENNOOT TELT.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toe¬pas¬selijk wanneer de vennoot-schap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid. Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaak¬voer¬der. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die be¬voegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doelein¬den. Van de be¬sluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDERS

Vervolgens hebben de oprichters beslist de heer Anthony Foré en de heer Dave Callebert voornoemd te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoer¬ders, en dit voor onbepaalde duur. Zij aanvaarden dit mandaat. Het mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

VOLMACHT BTW/HANDELSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA  MADAFISC , met maatschappelijke zetel te 8830 Hooglede, Azaleastraat 1 vertegenwoordigd door de heer Tom Maekelberg en de BVBA  LUMINAD , met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem - Gullegem, Hoge Voetweg 14, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de in¬schrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en te dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean Pierre Lesage

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

samen neergelegd expeditie van de akte.

Staatsblad

Coordonnées
BRASSERIE FLORES

Adresse
ONLEDEGOEDSTRAAT 2A, BUS 1.2. 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande