BRISPI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRISPI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.872.778

Publication

06/10/2014
ÿþ Mod Word 1'1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na veerlegging ter griffie van de akte

II

*191813A5*

Ondernemingsar : 0897.872.778 Benaming

(voluit) : BRISPI

(verkort) '

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8953 Wijtschate, leperstraat 129A

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING-AFSLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Meester Nancy Deknudt, notaris te Heuvelland, op 17 september 2014,

BLIJKT

Dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRISPI", met maatschappelijke zetel te 8953 Wijtschate, leperstraat 129A, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing  Verslaggeving  verklaringen zaakvoerder

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap. Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig juni tweeduizend en veertien.

De vergadering beslist de voorzitter tevens te ontslaan van de voorlezing van het controleverslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor over de staat van activa en passiva overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt,

"9, BESLUITEN

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien bij artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de bvba BRISPI' een boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten op 30 juni 2014, opgesteld, welke, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 152.509,63 EUR, en een netto-actief van 141,800,33 EUR, vóór de inhouding van de roerende voorheffing op de liquidatiebonus van 10% die geraamd wordt op 12.320,03 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de staat van activa en passiva de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van de ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op 12.320,03 EUR, die op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering niet geconsigneerd werd.

Er dient evenwel een voorbehoud gemaakt te worden voor een eventueel negatief effect van mogelijke fiscale en sociale controles, welke nog kunnen plaatsvinden.

Brugge, 27 augustus 2014

(getekend)

Voor G. DEGRANDE & C° - Bedrijfsrevisoren BV BVBA

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

De heer Guido DEGRANDE

Bedrijfsrevisor".

De zaakvoerder verklaart dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van deze algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen, en dat alle schulden ten aanzien van derden opgenomen in de staat van activa en passiva of blijkende uit de bijkomende informatie meegedeeld aan de bedrijfsrevisor

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rb. van koophandel Gent Afd. feper

Op de laatste biz. van Luik B vermelden recto " gaar en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

BíjTágëri liij liëfèrgiscYi ~taatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

inmiddels werden betaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, en dat de bewijzen daarvan aan de bedrijfsrevisor werden voorgelegd.

De zaakvoerder verklaart dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op twaalfduizend driehonderd twintig euro drie cent (12.320,03 EUR), die ontstaat op het moment van..het nemen,:van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering niet geconsigneerd werd.

De zaakvoerder verklaart dat er geen nieuwe schulden zijn opgedoken na de opmaak en ondertekening van het controleverslag door de bedrijfsrevisor.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.,

De leden van de vergadering verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

De zaakvoerder erkent erop gewezen te zijn dat, bij gebreke aan benoeming van vereffenaars bij toepassing van artikel 184 §5, eerste lid, 1° van het wetboek van vennootschappen, de zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaar wordt beschouwd bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen,

Tweede beslissing  Goedkeuring verkorte jaarrekening

De vergadering neemt kennis van de verkorte jaarrekening van de vennootschap afgesloten op heden, De zaakvoerder licht deze jaarrekening mondeling toe.

De leden van de vergadering erkennen een volledige kennis te hebben van de financïele toestand van de vennootschap en verlenen goedkeuring aan deze verkorte jaarrekening voor het jaar tweeduizend en veertien.

Derde beslissing  Ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte  kennisname en goedkeuring verdelingsplan - consignatiemaatregelen

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de bijkomende informatie van de zaakvoerder aan de algemene vergadering wegens niet toepassing van artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen en verklaart kennis te hebben genomen van gezegde informatie om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De vergadering stelt vast dat de voorwaarden van artikel 184 §5, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening in één akte vervuld zijn.

De vergadering beslist bijgevolg tot ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte bij toepassing van artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering bespreekt het door de zaakvoerder opgemaakte verdelingsplan met berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening.

De vergadering, beslist het voorgelegde verdelingsplan goed te keuren.

De vergadering verleent mandaat ean,de heer RAMON Frans voor de betaling, in voorkomend geval van de roerende voorheffing en voor de verdeling van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening

De vergadering stelt vast dat er geen bijzondere maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden die aan de vennoten toekomen en die hen niet konden worden afgegeven.

Eventuele teruggaven van teveel betaalde bedragen kunnen teruggestort worden op rekening nummer BE29 0633 9036 9764.

De vergadering bevestigt dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

De vennoten verklaren dat in voorkomend geval het resterend actief door henzelf wordt teruggenomen bij toepassing van artikel 184 §5, derde lid van het Wetboek van vennootschappen;

De vennoten verklaren dat zij in voorkomend geval alle toekomstige activa en passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen,

De vergadering stelt vast dat de vereffening aldus afgelopen is.

Vierde beslissing  Kennisname ontslag zaakvoerder  kwijting

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de zaakvoerder, te weten de heer Ramon Frans, voornoemd, van rechtswege ontslagnemend is.

De vergadering verklaart volledige en algehele kwijting te verlenen, zonder enig voorbehoud of beperking, aan de zaakvoerder van de ontbonden vennootschap voor de uitoefening van zijn opdracht.

Vijfde beslissing  Sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen -- aanduiding plaats bewaren bceken en bescheiden

De vergadering beslist tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap, en stelt vast dat de vennootschap vanaf heden heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende minstens vijf jaar bij en door de heer Ramon Frans.

Zesde beslissing  Diverse volmachten

De vergadering geeft volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Ramon Frans, om ondermeer de roerende voorheffing te betalen en het vereffeningssaldo aan de vennoten uit te keren, de eventueel op de dag van de akte niet gekende schuldvorderingen te innen, en om alle formaliteiten te vervullen bij de financiële instellingen en alle bankverrichtingen met betrekking tot de vennootschap te regelen evenals om alle fiscale verplichtingen na te leven.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Ramon Frans, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

P"

~.- ~

.~

Voer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van ontbinding

- verslag zaakvoerder niet staat van activa en passiva

- verslag bedrijfsrevisor

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie in toepassing van artikel 173, 9°bis van het Wetboek van Registratierechten.

Nancy Deknudt, notaris te Heuvelland.

Aiifiëxës ftü "Mómteur ié7g

Bijiagezr-bijhct~Belgisch-Staratsistad ='06110>Z074

Op de laatste biz. van Luik B vermelden , Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 19.08.2014 14436-0117-012
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 24.07.2013 13344-0290-012
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 21.08.2012 12429-0501-013
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 06.07.2011 11266-0435-012
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.07.2010, NGL 28.07.2010 10366-0413-011

Coordonnées
BRISPI

Adresse
IEPERSTTRAAT 129A 8953 WIJTSCHATE

Code postal : 8953
Localité : Wijtschate
Commune : HEUVELLAND
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande