BRM INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRM INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.224.015

Publication

20/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.04.2014, NGL 16.05.2014 14123-0480-013
06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.04.2013, NGL 02.05.2013 13105-0328-013
03/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11304760*

Neergelegd

01-08-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): BRM Invest

0838224015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8930 Menen, Rijselstraat 139

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Lodewijk VERMEULEN te Menen op één

augustus tweeduizend elf, inhoudende oprichting van de Besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "BRM Invest", met zetel te 8930 Menen,

Rijselstraat 139, ter registratie neer te leggen, blijkt onder meer hetgeen volgt:

VENNOOT

Heer BRAEMS Maxime Jonathan, geboren te Moeskroen op drie april

negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd, wonende te, 8930 Menen,

Rijselstraat 139.

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "BRM Invest".

ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

8930 Menen, Rijselstraat 139.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

a. Management en Consultancy:

Het verlenen van consultancy, bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, communicatie, organisatie, reorganisatie en het besturen van vennootschappen, financiële begeleiding, informatie en advies rond verzekeringen, informatie en advies rond beleggingen; informatie en advies rond fiscaliteit en dit alles in de meest ruime betekenis.

b. Autohandel:

Garagehouder en autohersteller;

Import en export van allerhande auto's en andere voertuigen;

Groot- en kleinhandel auto-onderdelen, diagnosecentrum.

c. Horeca:

Alle activiteiten die behoren tot de horeca-sector in het algemeen en in het bijzonder de uitbating van bierhuizen, cafés, drankhuizen, tea-rooms, drankgelegenheden, tavernes, eethuizen, restaurants, vergader- en feestzalen, daarnaast ook het uitvoeren van recepties, eetgelegenheden en feesten als traiteur, eventueel op andere locaties. De aan- en verkoop van voedingswaren en dranken met inbegrip van alcoholische dranken, wijnen, likeuren en rookartikelen.

d. Vastgoed:

Makelaar in onroerende en roerende goederen, vastgoedbemiddeling.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving of deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandelen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Het beheren van beleggingen en van participaties in

dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf één augustus tweeduizend elf.

KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap is vastgesteld achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder nominale waarde, ieder aandeel één/honderd zesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigende.

Het kapitaal werd volgestort voor twee/derde (2/3) door inbreng in geld. Dit kapitaal werd gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s). Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De opdracht van een zaakvoerder kan steeds herroepen worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan ten allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat rederlijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Iedere zaakvoerder moet tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel zijn hoedanigheid van zaakvoerder bewijzen. ZAAKVOERDERS

Heer Maxime BRAEMS, voornoemd, werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder.

Deze opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbeperkte duur (zonder evenwel statutair te zijn), behoudens uittreding, overlijden of herroeping van het mandaat door de algemene vergadering.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden éénentwintig april van ieder jaar, om negentien uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op zondag éénentwintig april tweeduizend dertien, om negentien uur.

Vertegenwoordiging - Stemrecht

Iedere vennoot mag stemmen in persoon of bij volmacht.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op één augustus tweeduizend elf, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, onkosten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vooraf een afname gedaan van vijf procent bestemd tot het vormen van een wettelijk reservefonds.

Deze voorafname houdt op verplichtend te zijn van zodra dit fonds tien procent van het kapitaal van de vennootschap bereikt heeft.

Over de aanwending van het overige zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden.

De wettelijke bepalingen terzake zullen moeten nageleefd worden. Zij worden thans geregeld door onder meer de artikelen driehonderd negentien en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

VEREFFENING

Bij de ontbinding van de vennootschap, door om het even welke reden zal de vereffening verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag van de schulden aan derden zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel een gelijk recht gevende.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(ondertekend door notaris Lodewijk Vermeulen te Menen)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRM INVEST

Adresse
RIJSELSTRAAT 139 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande