BROKEN TOOTH ENTERPRISES, AFGEKORT : B.T.E.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROKEN TOOTH ENTERPRISES, AFGEKORT : B.T.E.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.658.389

Publication

15/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te

maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

13-05-2014

Griffie

*14304523*

0552658389

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): Broken Tooth Enterprises

(verkort): B.T.E.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Koekuitstraat 46

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Lodewijk VERMEULEN te Menen op dertien mei tweeduizend veertien, inhoudende oprichting van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Broken Tooth Enterprises", met zetel te 8930 Menen, Koekuitstraat 46, ter registratie neer te leggen, blijkt onder meer hetgeen volgt:

VENNOTEN

1. Heer BERNARD Jason Reginald, (nationaal nummer 79.07.11017.03), geboren te Menen op elf juli negentienhonderd negenenzeventig, echtgenoot van Mevrouw Sharon DESPRIET, hierna genoemd, wonende te 8930 Menen, Koekuitstraat 46;

2. Mevrouw DESPRIET Sharon, (nationaal nummer 80.06.27-352.75), geboren te Kortrijk op zevenentwintig juni negentienhonderd tachtig, echtgenoot van Heer Jason BERNARD, voornoemd, wonende te 8930 Menen, Koekuitstraat 46.

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Broken Tooth Enterprises", in het kort B.T.E.

ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

8930 Menen, Koekuitstraat 46.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

De aanmaak op om het even welke wijze, afwerking in om het even welke vorm en verkoop via om het even welk distributiekanaal van hard en soft copies van allerlei aard en van allerlei oorsprong zowel in België als in het buitenland, samen met de levering van alle verwante diensten.

Het ontwerp en de aanmaak op om het even welke wijze, de afwerking in om het even welke vorm en de verkoop via om het even welk distributiekanaal van fysische en elektronische multimedia documenten van om het even welke aard en oorsprong zowel in België als in het buitenland, samen met de levering van alle verwante diensten.

De verkoop via om het even welk distributiekanaal van kantoormaterieel en benodigdheden van om het even welke oorsprong en aard zowel in België als in het buitenland, samen met de levering van alle verwante diensten.

Het grafisch ontwerp en de aanmaak op om het even welke wijze, de afwerking in om het even welke vorm en de verkoop via om het even welk distributiekanaal van fysische en elektronische documenten voor reclame en

Op de laatste bl z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

advertising doeleinden zowel in België als in het buitenland, samen met de levering van alle verwante diensten.

Het verrichten van publishing activiteiten van om het even welke aard en oorsprong, zowel in België al in het buitenland, samen met de levering van alle verwante diensten.

Het leveren van bedrijfsinformatieve software van allerlei aard en oorsprong, zowel in België als in het buitenland, samen met de levering van alle verwante diensten.

Zetten van tekst en beeld op film, fotografisch of normaal papier. Reproductie: productie van boekdrukvormen, offsetproductie- en offsetdrukplaten, diepdrukreproducties en diepdrukcilinders

Detailhandel in computers, randapparatuur, telecommunicatieapparatuur en software.

Overige uitgeverijen van software

Uitgeverijen van muziekopnamen

Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's Computerconsultancy-activiteiten

Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software)

Beheer van computerfaciliteiten

Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant , zowel invoeren van gegevens als volledige verwerking van gegevens

Permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriting) Concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentie-acquisitie) Aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enzovoort.

Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren

Detailhandel in huisdieren, voedsel voor huisdieren en benodigdheden voor het houden en verzorgen van huisdieren.

Het verzorgen, wassen en toiletteren van huisdieren. Alle activiteiten die verband houden met de verzorging en het welzijn van huisdieren, zoals maar niet beperkt tot het houden van een dierenpension.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde ondernemingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan met haar doel of van die aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal-of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire, en in de meest ruime zin alle rechtsverhandelingen stellen om dit doel te realiseren.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op welke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovenstaande opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op die wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen; het optreden als vereffenaar.

Het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand.

Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden in de meest ruime zin van het woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerend een onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van haar doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel natreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen in de zin zoals bepaald door de wetten en de Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap ontzegt zich uitdrukkelijk alle activiteiten waarvoor zij aan de controle van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zou onderworpen zijn.

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf dertien mei tweeduizend veertien.

KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap is vastgesteld achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder nominale waarde, ieder aandeel één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigende.

Het kapitaal werd volgestort ten belope van tienduizend tweehonderd dertig euro (¬ 10.230,00) door inbreng in geld. Dit kapitaal werd gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s). Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De opdracht van een zaakvoerder kan steeds herroepen worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan ten allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat rederlijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Iedere zaakvoerder moet tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel zijn hoedanigheid van zaakvoerder bewijzen. BENOEMING ZAAKVOERDERS

Met eenparigheid van stemmen wordt benoemd tot zaakvoerder:

Heer Jason BERNARD, voornoemd, die deze aanstelling aanvaardde.

Deze opdracht geldt voor onbeperkte duur (zonder evenwel statutair te zijn), behoudens uittreding, overlijden of herroeping van het mandaat door de algemene vergadering.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van de maand december van ieder jaar, om elf uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op zaterdag vijf december tweeduizend vijftien, om elf uur.

Vertegenwoordiging - Stemrecht

Iedere vennoot mag stemmen in persoon of bij volmacht.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op dertien mei tweeduizend veertien, om te eindigen op dertig juni tweeduizend vijftien.

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, onkosten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vooraf een afname gedaan van vijf procent bestemd tot het vormen van een wettelijk reservefonds.

Deze voorafname houdt op verplichtend te zijn van zodra dit fonds tien procent van het kapitaal van de vennootschap bereikt heeft.

Over de aanwending van het overige zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden.

De wettelijke bepalingen terzake zullen moeten nageleefd worden. Zij worden thans geregeld door onder meer de artikelen driehonderd negentien en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

VEREFFENING

Bij de ontbinding van de vennootschap, door om het even welke reden zal de vereffening verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag van de schulden aan derden zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel een gelijk recht gevende.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Luik B - Vervolg

(ondertekend door notaris Lodewijk Vermeulen te Menen)

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 30.01.2016 16033-0184-012

Coordonnées
BROKEN TOOTH ENTERPRISES, AFGEKORT : B.T.E.

Adresse
MOORSELESTRAAT 119 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande