BRUGEOIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRUGEOIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.296.157

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.07.2014, NGL 22.08.2014 14443-0503-016
21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.08.2013, NGL 20.08.2013 13431-0580-016
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.08.2012, NGL 30.08.2012 12479-0127-016
12/10/2011
ÿþOndernemingsnr : 0473.296.157

Benaming

(voluit) : MIRAMAR

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 8200 Brugge (Sint-Andries), Doornstraat 35

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van; geassocieerd notaris Christophe VANDEURZEN te Koekelare op 28 september, ter registratie op het: registratiekantoor te Torhout aangeboden:

-- dat de maatschappelijke naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "BRUGEOIS".

Dienovereenkomstig wordt artikel 1 van de statuten aangepast, zodat dit zal luiden als volgt:

"Artikel 1. Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar:

naam luidt "BRUGEOIS".

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden

toegevoegd."

dat artikel 2 van de statuten wordt aangepast aan de wijziging van de maatschappelijke zetel.

Bij beslissing van de algemene vergadering van 3 juni 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch:

Staatsblad van 24 juni 2010 onder het nummer 10091920, werd de maatschappelijke zetel van de;

vennootschap verplaatst naar "8200 Brugge (Sint-Andries), Doornstraat 35.

Dienovereenkomstig wordt artikel 2 van de statuten aangepast, zodat dit zal luiden als volgt:

Artikel 2. Zetel

De zetel is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Doomstraat 35.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor

zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke: taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door'. het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland; bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

-- dat het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt gewijzigd door volledige schrapping van de huidige tekst van het doel en vervanging ervan door de volgende tekst :

Wijziging (uitbreiding) van het maatschappelijk doel door volledige schrapping van de huidige tekst van het doel en vervanging ervan door de volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1. De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme'

gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen; "

2. Het bereiden en verkopen als groot- of kleinhandel van roomijs, roomijsproducten en verschillende, vormen zoals hoorntje, in een potje of schaaltje als in een coupe, alsook andere handelsgoederen die, normalerwijze in een horecazaak verkocht kunnen worden;

3. De aankoop, import, export, groot- en kleinhandel in wijn, en van het toebehoren voor het maken van' wijn, de opslag van wijn, gastronomische producten die betrekking hebben op wijn, en alcoholhoudende; dranken in het algemeen;

4. De in- en uitvoer, aan- en verkoop, klein- en groothandel en het plaatsen van allerhande meubels,' decoratievoorwerpen voor binnen en buiten, antiquiteiten en kunstvoorwerpen, artikelen voor binnenhuisinrichting, meubileringartikelen, verlichtingsartikelen, meubelstoffen, gordijnen en andere stoffen,' vloerbekleding allerhande, behangpapier, zonnewering-producten, verfproducten in de uitgebreide zin van het

woord_ en onderhoudsproducten;_ _ _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van deakteNttKutLE GD ter GRIF lE der

Griffie

~fjGL~LhSrÎL

Ktt.,rR-BAN;4 VArl K

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: EP.2011

De greier,

IN

*11153682*

V. behi aai Bel Staa

Bijlagen bij het SeIgiséh Staatsblad -12710/10I ÿÿ Annexes dü Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

5. Interieurinrichting in cie meest ruime zin van het woord;

6. De verkoop van boeken, e-books, e-book readers en bijhorende accessoires, collecties en audiovisuele media aan openbare  en private bibliotheken, onderwijsorganisaties, bedrijven en particulieren;

7. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de eigendommen die er betrekking op hebben;

8. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel;

9. De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden;

10. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden gegeven.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële en financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag onder andere ieder dezer daden stellen, ook in naam en voor rekening van om bet even welke lastgever, en aldus optreden in hoedanigheid van lasthebber, commissionair, makelaar, vertegenwoordiger of tussenpersoon, of onder gelijk welke naam.

Zij mag ook tussenkomen in financiële transacties met derden, zich ermee associëren, inbrengen doen, participeren in bet kapitaal, samensmelten of op gelijk welke wijze deelnemen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, en er waarborgen, zowel persoonlijke als zakelijke, voor verstrekken.

Het bijzonder verslag van de zaakvoerder met betrekking op de doelswijziging werd opgemaakt op 25 september 2011. Aan dit verslag werd een staat van activa en passiva gehecht , afgesloten op 30 juni 2011.

-- dat artikel 14 van de vennootschap betreffende de statuten wordt aangepast zodat de vennootschap kan worden bestuurd door natuurlijke personen of rechtspersonen, die geen vennoot dienen te zijn, en tot toevoeging van een bepaling overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen aangaande het uitoefenen van een bestuursmandaat door een vennootschap en het aanstellen van een vaste vertegenwoordiger.

Dienovereenkomstig besluit de vergadering om artikel 14 van de statuten aan te passen, zodat dit artikel  als artikel 27 in de nieuwe gecoördineerde versie van de statuten zoals navermeld onder punt VI  zal luiden als volgt:

Artikel 27. Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering warden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

-- dat de statuten worden aangevuld met een artikel dat de vennoten de mogelijkheid biedt tot schriftelijke besluitvorming met een praktische procedure de mogelijkheid biedt tot schriftelijke besluitvorming met een praktische procedure.

Dienovereenkomstig wordt volgend artikel aan de statuten toegevoegd, dat  als artikel 25 in de nieuwe gecoördineerde versie van de statuten zoals navermeld onder punt VI  zal luiden als volgt:

Artikel 25. Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

Dienovereenkomstig wordt artikel 19 van de statuten aangepast, zodat dit artikel  als artikel 13 in de nieuwe gecoördineerde versie van de statuten zoals naverrneld onder punt VI  zal luiden als volgt::

Artikel 13. Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur (10h). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld

-- dat de statuten van de vennootschap worden aangepast aan de Corporale Governance Wet en dat de tekst ervan onmiddellijk wordt gecoördineerd, zodat de statuten zullen luiden als volgt:

* Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "BRUGEOIS".

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden toegevoegd.

* Zetel

De zetel is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Doornstraat 35.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten. * Doel

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1. De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen;

2. Het bereiden en verkopen als groot- of kleinhandel van roomijs, roomijsproducten en verschillende vormen zoals hoorntje, in een potje of schaaltje als in een coupe, alsook andere handelsgoederen die normalerwijze in een horecazaak verkocht kunnen worden;

3. De aankoop, import, export, groot- en kleinhandel in wijn, en van het toebehoren voor het maken van wijn, de opslag van wijn, gastronomische producten die betrekking hebben op wijn, en alcoholhoudende dranken in het algemeen;

4. De in- en uitvoer, aan- en verkoop, klein- en groothandel en het plaatsen van allerhande meubels, decoratievoorwerpen voor binnen en buiten, antiquiteiten en kunstvoorwerpen, artikelen voor binnenhuisinrichting, meubileringartikelen, verlichtingsartikelen, meubelstoffen, gordijnen en andere stoffen, vloerbekleding allerhande, behangpapier, zonnewering-producten, verfproducten in de uitgebreide zin van het woord en onderhoudsproducten;

5. Interieurinrichting in de meest ruime zin van het woord;

6. De verkoop van boeken, e-books, e-book readers en bijhorende accessoires, collecties en audiovisuele media aan openbare  en private bibliotheken, onderwijsorganisaties, bedrijven en particulieren;

7. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de eigendommen die er betrekking op hebben;

8. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

9. De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden;

10. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden gegeven.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële en financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag onder andere ieder dezer daden stellen, ook in naam en voor rekening van om bet even welke lastgever, en aldus optreden in hoedanigheid van lasthebber, commissionair, makelaar, vertegenwoordiger of tussenpersoon, of onder gelijk welke naam.

Zij mag ook tussenkomen in financiële transacties met derden, zich ermee associëren, inbrengen doen, participeren in bet kapitaal, samensmelten of op gelijk welke wijze deelnemen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, en er waarborgen, zowel persoonlijke als zakelijke, voor verstrekken.

. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

' Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/twintigste (1/2oste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur (10h). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

* Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot aile agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

* Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste

vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene . vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens ; derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen.

-- dat er machtiging wordt verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te voeren en aan de notaris om de statuten te coordineren.

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare

Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, met aangehechte staat van activa en passiva..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.08.2011, NGL 18.08.2011 11406-0001-015
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 22.06.2010 10195-0568-014
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 10.07.2009 09407-0130-013
04/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.07.2008 08504-0106-014
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.06.2007, NGL 24.07.2007 07488-0278-014
15/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 11.06.2005, NGL 08.09.2005 05672-2000-013
28/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 12.06.2004, NGL 26.07.2004 04510-0038-013
19/08/2003 : VEA019418

Coordonnées
BRUGEOIS

Adresse
DOORNSTRAAT 35 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande