BRUGSE PRIVATE VERHUURDERS VAN STUDENTEKAMERS, AFGEKORT : KAMERVERHUURDERS

Association sans but lucratif


Dénomination : BRUGSE PRIVATE VERHUURDERS VAN STUDENTEKAMERS, AFGEKORT : KAMERVERHUURDERS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 476.268.218

Publication

14/08/2013
ÿþ Moo 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

110

lin~iui~~~unwu~u~~

*iii aooa

NEERGELEGD ter GRIFFIE tart

g.t CIiTBANKVANKOOPHANDELTE

RUGGE (Afdeling Brume)

0 2 AUO. 2013

Grif``

Ondernemingsnr : 0476.268.218

Benaming Kamerverhuurders

(voie) : Brugse Private Verhuurders van Studentekamers

(verkort) Vzw Kamerverhuurders

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Maagdenstraat 27 8000 BRUGGE

Onderwerp akte ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Per 24 juli 2013 besluit de Buitengewone Algemene Vergadering van de VZW " Kamerverhuuders - Brugse Private Verhuurders van Studentenkamers " in aanwezigheid van alle overblijvende leden van de vzw, inclusief drie bestuursleden, waaronder de voorzitter, waarnemend penningmeester en secretaris éénparig tot ontbinding en meteen tot vereffening van de vzw over te gaan.

Als vereffenaar wordt aangesteld de Hr Vanackere Juliaan, bedrijfsconsulent KMO en gewezen accountant-belastingconsulent, raadslid en waarnemend peningmeester. Hij stelt vast dat de vzw sinds 2005 geen enkele ledenbijdrage heeft ontvangen en geen enkele activiteit meer heeft gehad. Daarbij werd haar bankrekening, indertijd met nul-saldo, door de KBC-bank geschrapt wegens gebrek aan enige verrichting. Ook is het kassaldo sinds 2005 nul euro. Er zijn nooit andere activa of passiva geweest.

De vereffenaar concludeert dat de kosten van de vereffening, inclusief correspondentie, huidige bijeenkomst, ontbinding en sluiting van de vereffening met publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, worden begroot op 250 ¬ .

Hij verklaart zich bereid dit bedrag in te vorderen bij de overblijvende, hier aanwezige leden van de Vzw. Ondertussen zal hij het nodige bedrag voor de publicatie voorschieten en het vereiste doen voor de bekendmaking.

Hiermee kan de liduidatie van de vennootschap worden afgesloten.

De vereffenaar doet het nodige voor de bewaring van alle documenten van de vzw op zijn adres, Beenhouwersstraat 37 8000 Brugge.

Dit is ook het adres waar alle correspondentie en nog volgende fiscale aangiften zullen gedomicilieerd zijn, aangezien op het adres : Maagdenstraat 27 8000 Brugge niemand van de aanwezigen, noch komt, noch contacten heeft. Ingevolge de liquidatie verdwijnt daar dan ook de maatschappelijke zetel.

Te Brugge op 24 juli 2013, de vereffenaar Juliaan Vanackere.

Op de laatste blz. van Link _B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRUGSE PRIVATE VERHUURDERS VAN STUDENTEKAMER…

Adresse
MAAGDENSTRAAT 27 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande