BRUGSE RENOVATIES, AFGEKORT : B.R.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRUGSE RENOVATIES, AFGEKORT : B.R.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.460.769

Publication

02/05/2014 : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS
Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de BVBA B.R. dd. 10 april 2014.

De vergadering neemt kennis van het ontslag en verleent kwijtîng voor het afgelopen en huîdîg boekjaar van

volgende zaakvoerder en dankt hem voor de bewezen diensten:

~De heer Stroom Johan

De vergadering beslist in zijn vervanging te voorzien door benoeming van volgende zaakvoerders:

"De BVBA THEMS met maatschappelïjke zetel te Korte Gotevlïetstraat 10.01.02 - 8000 Brugge, met

ondernemingsnummer 0440.850.152, RPR Brugge.

"De BVBA DJLM met maatschappelïjke zetel te Aalstersesteenweg 109/12 - 9400 Nînove, met

ondernemingsnummer 0546.662.603, RPR Dendermonde

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van BVBA THEMS om in toepassîng van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, de heer Stroom Johan aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

De vergadering neemt tevens kennis van de beslissing van het bestuurdersorgaan van BVBA DJLM om in toepassing van artikel 61 ,$2 van het Wetboek van vennootschappen, de heer Lanckman David aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

STEMMING

Aile voormelde beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen.

SLUITING EN PROCES VERBAAL

Na bespreking van algemene aard en de dagorde afgehandeld zijnde, wordt de vergadering gesloten

verklaard, waarvan tegenwoordig proces-verbaal is opgesteld, gelezen, goedgekeurd en ondertekend door de leden van het bureau alsook door de vennoten en gevolmachtigden die erom verzochten.

De voorzitter,

BVBA THEMS, vertegenwoordigd door

De heer Johan STROOM

De zaakvoerder

BVBA THEMS, Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Stroom Johan.

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
02/06/2014
ÿþf

mod 11.1

,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0860.460.769

Benaming (voluit) z B.R.

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Korte Gotevlietstraat 10

8000 Brugge

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 15 mei 2014:

l/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de BENAMING "B.R." een afkorting is van de volledige benaming "BRUGSE RENOVATIES" waarbij zowel de volledige als de afgekorte benaming afzonderlijk kan worden gebruikt en bijgevolg luidt artikel 1 der statuten als volgt:

Artikel één : Naam

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de benaming "BRUGSE REN OVATIES" of afgekort "B.R."

Aldus kunnen de benaming "BRUGSE RENOVATIES" volledig dan wel de afgekorte benaming "B.R." elk afzonderlijk gebruikt worden.

Deze benaming zal steeds worden voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA".

II/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het correcte adres der zetel door te voeren, te weten Korte Gotevlietstraat 10 bus 00.02 en dienovereenkomstige wijziging van artikel 2 der statuten, als volgt:

Artikel twee : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Korte Gotevlietstraat 10 bus 00.02. Deze zetel kan zonder statutenwijziging naar iedere andere plaats in België in het Nederlandstalig Vlaams Gewest of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder kan ook agentschappen en filialen in binnen- en buitenland oprichten. 111/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om ten gevolge van wetswijzigingen het artikel 40 der statuten betreffende de ontbinding, als volgt te Wijzigen

Artikel veertig : Benoeming van vereffenaars

Ingeval van ontbinding zal de vereffening der vennootschap geschieden door de zorgen van de zaakvoerders, ten ware de algemene vergadering, waarvan zij de machten en de vergoeding zou bepalen indien nodig, te dien einde één of meer vereffenaars aanduidde.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming,

De algemene vergadering bepaalt de manier van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. IV/ De algemene vergadering heeft reeds bu i de bijzondere algemene vergadering van 10 april 2014 beslist het ontslag te aanvaarden van voormelde heer Johan Stroom als statutaire zaakvoerder en hem kwiitina te verlenen voor zijn daden van bestuur tot op datum van 10 april 2014.

De algemene vergadering beslist het ontslag van de gewone zaakvoerder, de heer LIBERT Olivier Orner Denis Ghislain, wonende te 8310 Brugge Assebroek, Weidestraat 162, te aanvaarden en hem eveneens kwiitinq te verlenen voor zijn daden van bestuur.

Bijgevolg luidt artikel 22 der statuten thans als volgt:

Artikel twee en twintig : Zaakvoerders

---vennootschap wordt. bestuurd door één, of meer zaakvoerders1 natuurlijke personen of

. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Beo: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEEH(JE:LELILJ

Griffie Rechtbank Koophandel

21 MEI 2014

Gent AfdelPetttigge

Ue_ rif flet

111111111M18111.1111111

Vc belle aat Bel. Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

rnod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



rechtspersonen, vennoten of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht In eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderliik de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders, zoals hierna onder artikel vierentwintig ook wordt bepaald.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. In aile akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

De statutaire za.kvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechteliike aard heeft dat strlidig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een in artikel 259 § 1 Wetboek van Vennootschappen bedoelde tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een in artikel 259 § 1 Wetboek van Vennootschappen bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen,

V/ De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen,

VOLMACHT

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd, in algemene vergadering, verklaren hierbij uitdrukkelijk volmacht te verlenen aan TS Consult Comm.V te 8210 Loppem, Eikendreef 3 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren,

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad,

Els Van Tuyckom geassocieerd notaris,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik .B vermelden : Recto : Naam en haedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 25.09.2014, NGL 25.09.2014 14604-0458-009
29/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 24.10.2013 13638-0252-009
10/12/2014
ÿþ~

mod 11.1

tn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ldl L F {UkLËÛU

Griffie Rechtbank Koophandel

2 8 NOV 2014

Gent Afdege9rugge

ue grutier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderrtemingsnr : 0860,460.769

Benaming (voluit): BRUGSE RENOVATIE

(verkort) : B.R.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Korte Gotevlietstraat 10 bus 0002

8000 BRUGGE

Onderwerp akte :NEERLEGGING GECOORDINEERDE STATUTEN

Neerlegging van de gecoördineerde statuten naar aanleiding van de buitengewone algemene vergadering verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 15 mei 2014, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 juni 2014 onder nummer 14109951,

Brugge Sint-Kruis, 27 november 2014

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.09.2012, NGL 25.10.2012 12621-0429-011
26/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 20.10.2011 11582-0462-011
20/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.09.2010, NGL 14.10.2010 10579-0359-011
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 30.09.2009, NGL 22.10.2009 09823-0354-011
22/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 16.08.2008, NGL 16.09.2008 08733-0220-012
12/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 18.08.2007, NGL 11.09.2007 07717-0383-014
27/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 20.09.2006, NGL 26.09.2006 06794-2883-016
04/11/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 30.09.2005, NGL 27.10.2005 05841-0556-015
26/06/2003 : BGA019640
25/06/2003 : BGA019640
15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 03.09.2015, NGL 07.09.2015 15583-0538-013

Coordonnées
BRUGSE RENOVATIES, AFGEKORT : B.R.

Adresse
KORTE GOTEVLIETSTRAAT 10, BUS 00.02 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande