BRUNO'S BISTRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRUNO'S BISTRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.695.103

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.09.2014, NGL 17.09.2014 14588-0423-014
05/04/2012
ÿþ. ti mod 1 i.t



V ;,

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

s:. " .~~: s,t'~:,:  .:" . _

2 6 MU 2012

griffie

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbloc

iii

*13069153*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O 84 4 69 4- iiej

Benaming (voluit) : Bruno's Bistro

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeedijk 365

8670 Koksijde

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bruno VAN DAMME te Nieuwpoort op tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Nieuwpoort, negen bladen, geen renvooien op 23 maart 2012, boek 5/112, blad 66, vak 06. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De e.a. inspecteur (getekend) Rudy RYCX, houdende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BRUNO'S BISTRO", met zetel te 8670 Koksijde, Zeedijk 365:

1) Dat tussen :

1) De heer SUTTELS Bruno Madeleine Joseph, geboren te Leuven op één februari negentienhonderd tweeënvijftig (identiteitskaart nummer 590-7234820-04, geldig van negenentwintig januari tweeduizend en acht tot negenentwintig januari tweeduizend dertien, rijksregisternummer 52.02.01-469.25), echtgescheiden, wonende te 8670 Koksijde, Zeedijk 290/0101 en

2) Mevrouw VAN GOETHEMD Rita Helena Jean Marie, geboren te Hasselt op zestien juni negentienhonderd zevenenvijftig (identiteitskaart nummer 590-7589326-72, geldig van zevenentwintig maart tweeduizend en acht tot zevenentwintig maart tweeduizend dertien, rijksregisternununer 57.06.16-364.07), wonende te 8670 Koksijde, Zeedijk 290/0101, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «BRUNO'S BISTRO» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8670 Koksijde, Zeedijk 365.

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft :

Hotel en dergelijke accommodatie.

Restaurant traditionele type.

Eetgelegenheid met volledige bediening.

Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enzovoort.

Restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van de eigen cliënteel.

Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken: frietkramen, hotdogstalletjes,

enzovoort.

Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken: snelbuffetten (snackbars,

sandwichbars, enzovoort).

Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken: croissanterie, crêperies en warme

wafelkramen.

Verkoop aan de toog of via de telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken: tearooms, ijssalons, enzovoort.

Cafetaria.

Drive-in restaurants.

Pizzeria's.

Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels.

Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enzovoort.

Overige eetgelegenheden.

Eetgelegenheid met beperkte bediening.

Taverne.

,: metro_--- ___--- _ - ----- - --- - ---------- ----..------ - -. __ .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden ,,aan het Belgisch Staatsblad

Traiteur- en banketaannemer.

Dit alles in de meest ruime zint

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten

of valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel,

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen, zelfs zakelijke, verlenen

voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

De vennootschap mag door inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even welke andere wijze

deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of bijhorend

doel nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze en volgens

de modaliteiten die haar het best voorkomen,

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van

aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder éénhonderdste (1/100S1e) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door

1. De heer Suttels Bruno, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR), waarvoor hem vijftig aandelen werden toegekend.

2. Mevrouw Van Goethemd Rita, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR), waarvoor haar vijftig aandelen werden toegekend.

De verschijners verklaarden dat op ieder aandeel één/derde gestort is, hetzij in totaal zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR),

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire zaakvoerder benoemd: De heer SUTTELS Bruno, wonende te 8670 Koksijde, Zeedijk 290/0101 en mevrouw VAN GOETHEMD Rita, wonende te 8670 Koksijde, Zeedijk 290/0101, die bevestigden dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaarden de hen verleende opdracht te aanvaarden. De niet-statutaire zaakvoerders zullen pas hun taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap ter griffie.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand mei om tien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede vrijdag van de maand mei tweeduizend en veertien om tien uur.

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend en dertien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd., Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen,

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Madou Vandromme Accountancy, met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I laan 174, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.529.344, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Getekend Notaris Bruno Van Dammie

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BRUNO'S BISTRO

Adresse
ZEEDIJK 365 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande