BRUSTOR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BRUSTOR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.751.318

Publication

27/06/2014
ÿþMod Word 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0435.751.318

Benaming

(voluit) : BRUSTOR

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MUIZELSTRAAT 20 - 8560 GULLEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING

UITTREKSEL UIT HET VOORSTEL TOT PARTIELE SPLITSING DD, 27 MEI 2014 OPGEMAAKT DOOR DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE NV BRUSTOR:

Op heden is de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "BRUSTOR" (hierna ook genoemd de "overdragende vennootschap") overgegaan tot het opstellen van het voorstel van partiële splitsing, overeenkomstig de artikelen 677 en 742 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het voorstel als volgt:

" A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, HET DOEL EN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE BIJ DE PARTIELE SPLITSING ZIJN BETROKKEN

1. De overdragende vennootschap

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Naam: BRUSTOR

Doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

1) De handel onder al zijn vormen (groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export,

vertegenwoordiging, makelarij, commissie...) alsook de fabricatie, de herstelling, de installatie en het onderhoud van:

- alle benodigdheden en bijhorigheden voor caravans, campingcars, motorhomes, dekzeilen, tenten en voor het kamperen in het algemeen;

- alle tuinmeubelen en artikelen voor de tuindecoratie, tuinhuisjes en alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de tuinaanleg;

- allerhande sportartikelen en andere benodigdheden die behoren tot het gebied van de vrijetijdsbesteding;

- allerhande artikelen tot verbetering en verfraaiing van de woningen;

- alle huishoud- en andere elektrische apparaten;

- allerhande zonweringen;

- allerhande ventilatiesystemen;

- alle materialen gebruikt bij het opwekken van zonne- en windenergie en de toepassingen ervan;

- alle materialen gebruikt bij het bouwen en verbouwen van woningen.

2) de handel onder al zijn vormen alsook de bewerking en de verwerking van alle soorten textielstoffen voor nijverheidsgebruik.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enigé andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NONITEU BELG



2 0 -06 " 2014

BELGISCH STAATSB

NEERGELEGD

-2 JUNI 2011}

Rechtbank van KOOPHANDEL _AD Gent, afd. KORTRIJK

brkffie

9125 28

13.ijiagen bilbe B.elgisçh_Staatsbiad 171_0,612Q14_= Annexes .dv.lYlomiit.eur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin."

Zetel: 8560 Gullegem  Muizelstraat 20.

2. De verkrijgende vennootschap

De vennootschap in oprichting "SUNSHINE RV" zal opgericht worden met onder meer volgende kenmerken: Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Naam: SUNSHINE RV

Doel; De vennootschap zal als doel hebben:

"De vennootschap heeft als doel:

1. Specifieke activiteiten

De handel onder al zijn vormen (groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export, vertegenwoordiging, makelarij, commissie...) alsook de fabricatie, de herstelling, de installatie en het onderhoud van zonneweringssystemen, benodigdheden en accessoires voor caravans, campingcars, motorhomes, enzovoort.

E!. Beheer van een eigen roerend en eigen onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, in leasing nemen, in leasing geven, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

111. Algemene activiteiten

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, en in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Dl Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, met inbegrip van mandaten van vereffenaar.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G! De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om he even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

1/ Het stellen van zakelijke of persoonlijke zekerheden ten voordele van derden.

1V. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Zetel: 8940 Wervik (Geluwe)  Leu rdesstraat 84.

B. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN, IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN DE OPLEG

1. Huidige situatie

De overdragende vennootschap "BRUSTOR" heeft een kapitaal van ¬ 4.064.300,00, vertegenwoordigd door 50.100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De verkrijgende vennootschap "SUNSHINE RV" zal worden opgericht met een kapitaal van ¬ 212.705,59, vertegenwoordigd door 50.100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

2. Ruilverhouding

Ter vergoeding van de inbreng van de activa- en passivabestanddeten gerelateerd aan de over te dragen bedrijfstak "de productie van en handel in luifels voor caravans en campera" van de overdragende vennootschap "BRUSTOR" zullen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap in totaal 50.100 aandelen worden toegekend. De verdeling van deze 50.100 aandelen tussen voormelde aandeelhouders zal geschieden a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, in die zin dat elke aandeelhouder één (1) aandeel verkrijgt van de op te richten naamloze vennootschap "SUNSHINE RV" per (1) aandeel dat hij aanhoudt in de naamloze vennootschap "BRUSTOR", te weten:

- de stichting "STOR Administratiekantoor": 50.099 aandelen;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LISACO HOLDING": 1 aandeel.

3. Opleg

Er is geen opleg verschuldigd.

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De 50.100 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap "SUNSHINE RV", die aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "BRUSTOR" worden toegekend in ruil voor de partiële splitsingsinbreng zullen op naam zijn.

Na het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid van de verkrijgende vennootschap, zal het bestuursorgaan van

de verkrijgende vennootschap "SUNSHINE RV" een register van aandelen van de verkrijgende vennootschap

aanleggen waarin de volgende gegevens worden vernield:

-de identiteit van de aandeelhouders (aandeelhouders van de overdragende vennootschap);

-het aantal aandelen van de verkrijgende vennootschap dat aan elk van de aandeelhouders

(aandeelhouders van de overdragende vennootschap) toekomt;

-de datum van het besluit tot partiële splitsing.

De inschrijvingen worden door de respectieve aandeelhouders of hun gevolmachtigden ondertekend. Van deze inschrijvingen worden aan de aandeelhouders of hun respectieve gevolmachtigden certificaten overhandigd.

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De 50.100 nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de partiële splitsing, zullen deelnemen in de winst vanaf de oprichting van de verkrijgende vennootschap.

E. DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP MET BETREKKING TOT HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Het overgedragen vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de overdragende vennootschap, gaat over naar de verkrijgende vennootschap op basis van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2013;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

alle verrichtingen verwezenlijkt door de overdragende vennootschap met betrekking tot het overgedragen vermogen, worden boekhoudkundig vanaf 1 januari 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

F. DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de overdragende vennootschap zijn geen aandelen uitgegeven die bijzondere rechten hebben.

Aan de 50.100 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap, die in ruil voor de partiële splitsing van de overdragende vennootschap zullen worden uitgegeven, worden ook géén bijzondere rechten toegekend.

Buiten de kapitaalsaandelen heeft de overdragende vennootschap geen andere effecten uitgegeven.

G. BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE BEDRIJFSREVISOR OF EXTERNE ACCOUNTANT BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 746 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE VERSLAG

Aangezien, overeenkomstig artikel 746 laatste lid W.Venn., de aandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap, dient er geen verslag over het splitsingsvoorstel door een bedrijfsrevisor of externe accountant opgemaakt te worden zodat er dan ook geen bijzondere bezoldiging zal verschuldigd zijn voor de redactie van het verslag bedoeld in voormeld artikel 746 W.Venn.

Ingevolge deze afstand van de splitsingsverslaggeving, zal een aan te stellen bedrijfsrevisor het verslag overeenkomstig artikel 444 §1 van het Wetboek van vennootschappen opmaken ten behoeve van de verkrijgende vennootschap.

H. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIeLE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de [eden van de bestuursorganen van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I. BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEN

1. De af te splitsen activa- en passivabestanddelen van de naamloze vennootschap "BRUSTOR" die samen de bedrijfstak "de productie van en handel in luifels voor caravans en campers" vormen, zijn als volgt opgenomen in de jaarrekening afgesloten per 31 december 2013, met name:

ACTIVA

VASTE ACTIVA

Ill. Materiële vaste activa E. 22.476,83

B. Installaties, machines en uitrusting E. 22.476,83

VLOTTENDE ACTIVA

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering ¬ 1.207.563,00

A. Voorraden

4. Handelsgoederen ¬ 1.207.563,00

TOTAAL: ¬ 1.230.039,83

B. PASSIVA  SCHULDEN

IX. Schulden op ten hoogste één jaar ¬ 40.049,31

E. Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen

en sociale lasten ¬ 40.049,31

1. Belastingen ¬ 4.927,99

2. Bezoldigingen en sociale lasten ¬ 35.121,32

TOTAAL: ¬ 40.049,31

Netto-inbreng: ¬ 1.189.990,52

Over te dragen eigen vermogen

Het over te dragen netto-actief van de overdragende vennootschap dat op grond van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2013 één miljoen honderd negenentachtigduizend negenhonderd negentig euro tweeënvijftig cent (¬ 1.189.990,52) beloopt, wordt als volgt opgedeeld:

1. KAPITAAL ¬ 212.705,59

A. Geplaatst kapitaal ¬ 212.705,59

(V. RESERVES ¬ 977.284,93

A. Wettelijke reserve ¬ 21.270,56

D. Beschikbare reserves ¬ 956.014,37

2. Alle met betrekking tot de afgesplitste bedrijfstak niet geboekte, op heden niet gekende of vergeten passiva, alsook alle met betrekking tot de afgesplitste activiteit later ontdekte passiva blijven bij de overdragende vennootschap, met uitzondering enkel van de waarborgverplichtingen en de dienst-na-verkoop in verband met eerder door de overdragende vennootschap verkochte luifels voor caravans en campers, welke waarborgverplichtingen en dienst-na-verkoop door de verkrijgende vennootschap warden overgenomen. Alle met betrekking tot de afgesplitste bedrijfstak niet geboekte, op heden niet gekende of vergeten activa, alsook aile met betrekking tot de afgesplitste activiteit later ontdekte activa behoren aan de verkrijgende vennootschap.

Behouden eigen vermogen

Het behouden netto-actief van de overdragende vennootschap "BRUSTOR" dat op grond van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2013, éénentwintig miljoen vijfhonderd zevenenveertigduizend negenhonderd en negen euro zevenenvijftig cent (¬ 21.547.909,57) beloopt, wordt als volgt opgedeeld:

I. KAPITAAL ¬ 3.851.594,41

A. Geplaatst kapitaal ¬ 3.851.594,41

IV. RESERVES ¬ 17.696.315,16

A. Wettelijke reserve ¬ 385.159,44

D. Beschikbare reserves ¬ 17.311.155,72

J. DE VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP, ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Zoals voormeld zullen de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "BRUSTOR" mits voorlegging van het bewijs van aandeelhouderschap in de naamloze vennootschap "BRUSTOR", per aandeel van de overdragende vennootschap één (1) aandeel van de nieuw op te richten naamloze vennootschap "SUNSHINE RV" toebedeeld krijgen.

K. WIJZIGING STATUTEN

In de statuten van de overdragende vennootschap "BRUSTOR" zullen ondermeer de vergende wijzigingen worden aangebracht:

- het kapitaal wordt aangepast omdat, gezien de partiële splitsing, het kapitaal verminderd wordt in verhouding tot de netto afsplitsing tot een bedrag van ¬ 3.851.594,41;

- andere wijzigingen van de statuten kunnen geschieden op voorstel van de raad van bestuur van de overdragende vennootschap.

L. SLOTVERKLARINGEN

De ondergetekenden verklaren dat deze partiële splitsing beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 alsmede de artikelen 11 en 18 §3 van het BTW Wetboek.

De partiële splitsing gebeurt onder de opschortende voorwaarde van de oprichting van de verkrijgende vennootschap.

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: voorstel tot partiële splitsing de dato 27 mei 2014 betreffende de overdracht door de NV "BRUSTOR" van de bedrijfstak "de productie van en handel in luifels voor caravans en campers" naar de NV in oprichting "SUNSHINE R1. r.

Voor de NV LIBEL

Lieven Brutsaert

gedetegeeerd bestuurder

Voor-

behouden aan liet Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

11/09/2014
ÿþ Mod Word Itt

leet-1_5z In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONITELl R BELGE

- 2014 TAATSBLAD

NEERGELEGD

2 4 MU 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gtoitiffie KORTRIJK

04 -09 ELGISCH S

1111!1,1,111111111111

be

a

B st

Ondernemingsnr : 0435.751.318

Benaming

(voluit) : BRUSTOR

(verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: MUIZELSTRAAT 20 - 8560 GULLEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 20 december 2013:

De vergadering neemt kennis van het ontslag ais bestuurder, ter zitting aangeboden met ingang van heden, van mevrouw Anny GELOOF, wonende te 8930 Menen, Korkijkstraat 426.

De vergadering dankt de ontslag nemende bestuurder voor de diensten die zij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen .

Voor de gedelegeerd bestuurder

NV LIBEL

Lieven Brutsaert

15/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IONJTE

0 8 -0

3 I S H

Voorbehouden aan het Seigisch Staatsblad 11111*1)11)16ij11111111

IR BELGE

NEERGELEGD

e- 2014 2 8 Mil 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

TAATSBLAp GenterfleORTRIJK



Ondernemingsnr : 0435.761.318

Benaming

(voluit) BRUSTOR

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Muizelstraat 20, 8660 Guiiegem

(volledig adres)

Onderwerp akte: HERBENOEMING

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 22 mei 2014:

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016'.

- WHITE HALL Comm. VA, (Ondememingsnummer 0425.704.393/ RPR Gent, afdeling Kortrijk) met zetel te Kortrijkstraat 426, 8930 Menen, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Louis Brutsaert, Kortrijkstraat 426, 8930 Menen

- LIBEL NV, (BTW BE-0876283,746 / RPR Gent, afdeling Kortrijk) met zetel te Muizelstraat 20, 8560 Gullegem, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Lieven Brutsaert, Kanteinstraat 1, 8554 Sint-Denijs.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 22 mei 2014:

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015:

- WHITE HALL Comm. VA, Kortrijkstraat 426, 8930 Menen, tot voorzitter van de raad van bestuur,

- LIBEL NV, Muizelstraat 20, 8560 Gullegem, tot gedelegeerd bestuurder.

Algemene vertegenwoordigingsbevaegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door één gedelegeerd bestuurder of door de voorzitter van de Raad van Bestuur, elk afzonderlijk optredend, zoals bepaald in artikel 16 van de statuten.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag,

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Voor de NV LIBEL

Lieven Brutsaert

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz:j van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/09/2014
ÿþ Mod 'Nord lid

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITE

19 -0

ELG1SCH

Voor

behouc

aan hi

Belgis

Staatsb

" Ondernemingshr : 0435.761.318

" Benaming

(voluit) BRUSTOR

(verkort)

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: Muizelstraat 20 te 8560 Wevelgem (Gullegem)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Partiële splitsing

Uit een akte verleden voor notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op elf augustus tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie te Brugge, blijkt dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap Brustor te 8560 Wevelgem (Gullegem), Muizelstraat 20, KBO BTW BE 0435.751.318, RPR Gent (afdeling Kortrijk) volgende beslissing heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME WIJZIGING VERMOGENSTOESTAND

De vergadering nam kennis van artikel 747 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering uiteen gezet dat mits de aandelen van de nieuw op te richten naamloze vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de overdragende vennootschap evenredig aan hun rechten in het, kapitaal van deze laatste vennootschap, artikel 747 in fine van het Wetboek van vennootschappen kan worden toegepast, zodat bijgevolg de raad van bestuur van de overdragende vennootschap de algemene vergadering niet op de hoogte dient te stellen van de belangrijke wijzigingen die zich in de activa en passive van het vermogen van de overdragende vennootschap hebben voorgedaan tussen de datum van het opstellen van het voorstel tot partiële splitsing en de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering,

TWEEDE BESLUIT  AFSTAND VAN DE SPLITSINGSVERSLAGEN

De vergadering nam kennis van de artikelen 745 in fine en 746 in fine van het Wetboek van vennootschappen en zij stelde vast dat, mits de aandelen van de nieuw op te richten naamloze vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de overdragende vennootschap evenredig aan hun rechten in het. kapitaal van deze laatste vennootschap, er noch een omstandig schriftelijk verslag van het bestuursorgaan, noch een deskundigenverslag over het voorstel tot partiële splitsing dient te worden opgemaakt.

DERDE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING VAN STUKKEN EN VERSLAGEN

ANoorstel tot partiële splitsing

Na kennisneming aanvaardt de algemene vergadering van de overdragende vennootschap de uiteenzetting vervat in het voorstel tot partiële splitsing dat door het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap op zevenentwintig mei tweeduizend veertien werd opgesteld in toepassing van artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit voorstel werd door de overdragende vennootschap op twee juni tweeduizend veertien neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel Gent (afdeling Kortrijk).

Deze neerlegging werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig juni daarna, onder nummer 14125128.

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

B.De verslagen met betrekking tot de inbreng in natura opgesteld in toepassing van artikel 444 §1 van hei Wetboek van vennootschappen

Vervolgens neemt de vergadering kennis van de verslagen met betrekking tot de inbreng in nature opgesteld in toepassing van artikel 444 §1 van het Wetboek van vennootschappen door de bedrijfsrevisor aangeduid door de oprichter van de verkrijgende vennootschap, te weten de voormelde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de voornoemde heer Bart Roobrouck, en door de oprichter van de verkrijgende vennootschap. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"Vil. BESLUIT

De oprichting door inbreng in de naamloze vennootschap "SUNSHINE RV", bestaat uit de inbreng van activa- en passive bestanddelen van de naamloze vennootschap 'BRUSTOR" die samen de bedrijfstak "de productie van en handel in luifels voor caravans en campers" voor een totale nettowaarde van 1.189.990,52 EUR, in het kader van een partiële splitsing..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

.1 Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge -de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

-de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode is verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leidt tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 50.100 nieuw gecreëerde aandelen van de NV

"SUNSHINE zonder aanduiding van nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 444 van het Wetboek van

Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 17 juli 2014

(getekend)

BV CVBA "Vander Donckt - Roobrouck Christiaens Bedrijfsrevisoren"

Vertegenwoordigd door

Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voornoemde verslagen en verklaart in

te stemmen met aile gegevens en besluiten erin vervat.

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal

neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT  BESLUIT TOT PARTIËLE SPLITSING EN OPRICHTING VAN DE NAAMLOZE

VENNOOTSCHAP "SUNSHINE

A. PARTIELE SPLITSINGSVERRICHTING  KAPITAALVERMINDERING

A.1. Partiële splitsing

De vergadering besluit, onder de opschortende voorwaarde van de oprichting van de naamloze vennootschap "SUNSHINE RV", het voorstel tot partiële splitsing goed te keuren. De vergadering besluit derhalve tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 742 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden uiteengezet in het desbetreffende voorstel tot partiële splitsing, door inbreng van activa- en passivabestanddelen die samen de bedrijfstak "de productie van en handel in luifels voor caravans en campers" vormen, door de overdragende naamloze vennootschap -BRusToRn in een nieuw op te richten naamloze vennootschap "SUNSHINE RV", en waarbij de overdragende naamloze vennootschap 'BRUSTOR" niet ophoudt te bestaan.

Bijgevolg zullen de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap met aile rechten en verplichtingen overgaan op de nieuw op te richten naamloze vennootschap "SUNSHINE RV".

A.2. Kapitaalvermindering

Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de overdragende vennootschap 'BRUSTOR" verminderd met tweehonderd twaalfduizend zevenhonderd en vijf euro negenenvijftig cent (¬ 212.705,59) om het kapitaal te brengen van vier miljoen vierenzestigduizend driehonderd euro (¬ 4.064.300,00) op drie miljoen achthonderd éénenvijftigduizend vijfhonderd vierennegentig euro éénenveertig cent (¬ . 3.851.594,41) en dit door afsplitsing van de hierna vermelde vem-logensbestanddelen van de overdragende vennootschap, naar de nieuw op te richten vennootschap, zonder vernietiging van aandelen en door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

E3. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING

De vergadering keurt de eigendomsoverdracht van de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen die samen de bedrijfstak "de productie van en handel in luifels voor caravans en campers" vormen naar de nieuw op te richten naamloze vennootschap "SUNSHINE RV" goed, en verzoekt mij, notaris, een omschrijving te geven van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het afgescheiden wordt naar de nieuw op te richten vennootschap,

E3.1. Algemene beschrijving van de inbreng

De overgegane activa- en passivabestanddelen zijn opgesomd in de jaarrekening van de overdragende vennootschap per éénendertig december tweeduizend dertien, met name:

ACTIVA

VASTE ACTIVA

Materiële vaste activa ¬ 22.476,83

13.1nstallaties, machines en uitrusting ¬ 22.476,83 VLOTTENDE ACTIVA

VI, Voorraden en bestellingen in uitvoering ¬ 1.207.563,00

Voorraden

4, Handelsgoederen E 1.207,563,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

TOTAAL ACTIVA: E 1.230.039,83

PASSIVA (SCHULDEN)

IX. Schulden op ten hoogste één jaar ¬ 40.049,31

E. Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 40.049,31

1, Belastingen ¬ 4.927,99

2. Bezoldigingen en sociale lasten E 35.121,32

TOTAAL PASSIVA: 40.049,31

Aldus wordt van het netto-actief van de overdragende vennootschap één miljoen honderd negenentachtigduizend negenhonderd negentig euro tweeënvijftig cent

(E 1,189.990,52) overgedragen naar de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap, de naamloze vennootschap "SUNSHINE RV".

B.2. Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde activa- en passivabestanddelen die samen de bedrijfstak "de productie van en handel in luifels voor caravans en campers" vormen, worden afgesplitst naar de nieuw op te richten naamloze vennootschap "SUNSHINE RV" volgens de hierna vernielde voorwaarden:

a.de inbreng geschiedt op basis van de jaarrekening van de overdragende vennootschap per éénendertig december tweeduizend dertien;

b.alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend veertien met betrekking tot de ingebrachte activa- en passive bestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap;

c.Onder vaarbehoud van wat is bepaald in punt h) hierna omvat de inbreng door de overdragende vennootschap in de verkrijgende vennootschap omvat de geheelheid van activa- en passivabestanddelen verbonden aan haar bedrijfstak "de productie van en handel in luifels voor caravans en camper?, inclusief de eventuele immateriële bestanddelen verbonden aan deze bedrijfstak.

Tevens omvat deze inbreng ingevolge partiële splitsing, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, aile lopende overeenkomsten die de overdragende vennootschap heeft aangegaan in het kader van haar bedrijfstak "de productie van en handel in luifels voor caravans en camper?.

Alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, gaan onverkort over op de nieuwe vennootschap "SUNSHINE RV", met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat met uitzondering voor wat betreft de overgang van de intellectuele eigendom, enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

De verkrijgende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overdragende vennootschap met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen;

d. de verkrijgende vennootschap heeft de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa- en passivabestanddelen vanaf haar oprichting; De hiervoor genoemde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap gaan boekhoudkundig met aile rechten en plichten per één januari tweeduizend veertien over op de verkrijgende vennootschap;

e, in overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomst nummer 32bis, bekrachtigd door het Koninklijk Besluit van vijfentwintig juli negentienhonderd vijfentachtig, worden door de verkrijgende vennootschap de personeelsleden van de overdragende vennootschap die verbonden zijn aan de afgesplitste bedrijfstak en die op datum van de ondertekening van onderhavige akte gebonden zijn door een arbeidsovereenkomst met de overdragende vennootschap overgenomen. Deze overdracht van personeel Impliceert derhalve de overdracht van aile arbeidsovereenkomsten van de personeelsleden verbonden aan de afgesplitste bedrijfstak en bijgevolg van rechtswege het behoud van anciënniteit en de arbeidsvoorwaarden in hoofde van de desbetreffende werknemers.

Daarbij zal de verkrijgende vennootschap de arbeidsovereenkomsten, zoals die op het ogenblik van de effectieve overgang bestaan tussen de voomoemde personeelsleden en de overdragende vennootschap, verder uitvoeren met behoud van aile van toepassing zijnde individuele en collectieve arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten.

Met betrekking tot de overeenkomsten door de overdragende vennootschap gesloten met haar voormelde werknemers, is door de bestuurders van deze vennootschap een lijst opgesteld waarin wordt opgegeven: de identiteit van iedere werknemer, zijn bezoldiging, zijn anciënniteit, de omschrijving van zijn taak. De hierna vermelde aandeelhouders van de verkrijgende vennootschap verklaren kennis te hebben van deze lijst;

f, overeenkomstig artikel 767 van het Wetboek van vennootschappen blijft de overdragende vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap; de aansprakelijkheid is beperkt tot het netto-actief dat de overdragende vennootschap behoudt buiten het ingebrachte vermogen;

g, de verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activa- en passivabestanddelen; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de overdragende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de verkrijgende vennootschap en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op haar verzoek echtverklaarde afschriften van bekomen;

h. Alle met betrekking tot de afgesplitste bedrijfstak niet geboekte, op heden niet gekende of vergeten passive, alsook aile met betrekking tot de afgesplitste activiteit later ontdekte passive blijven bij de overdragende vennootschap, met uitzondering enkel van de waarborgverplichtingen en de dienst-na-verkoop in verband met eerder door de overdragende vennootschap verkochte luifels voor caravans en campes, welke waarborgverplichtingen en dienst-na-verkoop door de verkrijgende vennootschap worden overgenomen. Alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

met betrekking tot de afgesplitste bedrijfstak niet geboekte, op heden niet gekende of vergeten activa, alsook aile met betrekking tot de afgesplitste activiteit later ontdekte activa behoren aan de verkrijgende vennootschap; L de bedrijfstak wordt overgedragen voor vrij en onbelast.

C. BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING

Vervolgens verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van de hierboven beschreven afgesplitste activa- en passivabestand delen die door de overdragende vennootschap "BRUSTOR" worden ingebracht in de nieuw op te richten vennootschap "SUNSHINE RV", op grand van de jaarrekening van de overdragende vennootschap per éénendertig december tweeduizend dertien, gelijk is aan één miljoen honderd negenentachtigduizend negenhonderd negentig euro tweeënvijftig cent

(¬ 1.189.990,52) en als volgt onttrokken wordt aan de bestanddelen van het eigen vermogen van de overdragende vennootschap en geboekt wordt in de verkrijgende vennootschap:

.tweehonderd twaalfduizend zevenhonderd en vijf euro negenenvijftig cent

(¬ 212105,59) afkomstig van het kapitaal van de overdragende vennootschap, wordt aangewend voor de

vorming van het kapitaal in de verkrijgende vennootschap;

" éénentwintigduizend tweehonderd zeventig euro zesenvijftig cent (E 21.270,56) afkomstig van de wettelijke reserve van de overdragende vennootschap wordt aangewend voor de vorming van de wettelijke reserve in de verkrijgende vennootschap;

" negenhonderd zesenvijftigduizend veertien euro zevenendertig cent (¬ 956.014,37) afkomstig van de beschikbare reserves van de overdragende vennootschap wordt aangewend voor de vorming van de beschikbare reserves van de verkrijgende vennootschap.

D. OPRICHTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "SUNSHINE RV"

Vervolgens verzoekt de algemene vergadering mij, notaris, de oprichting van de naamloze vennootschap "SUNSHINE RV" vast te stellen als volgt;

D.1. Financieel plan

Váár de oprichting van de vennootschap heeft de oprichter aan de optredende notaris een financieel plan overhandigd, waarin hij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt.

D.2, inschrijving op het kapitaal

Op liet kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap wordt volledig ingeschreven door inbreng in nature, en dit als volgt:

- de inbreng in nature bestaat uit de inbreng van de hiervoor vermelde activa- en passivabestanddelen die samen de bedrijfstak "de productie van en handel in luifels voor caravans en campus' vormen door de overdragende vennootschap "BRUSTOR" tegen de modaliteiten en voorwaarden zoals hiervoor bepaald;

- ais vergoeding voor deze inbreng worden er aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap in totaal vijftigduizend honderd (50,100) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend en dit evenredig aan hun rechten in het kapitaal van de overdragende vennootschap, zodat elke aandeelhouder één (1) aandeel verkrijgt van de verkrijgende vennootschap voor elk aandeel dat hij aanhoudt in de overdragende vennootschap, te weten;

* aan de voormelde private stichting "STOR ADMINISTRATIEKANTOOR', vertegenwoordigd zoals voormeld, die aanvaardt, worden vijftigduizend negenennegentig (50.099) aandelen toegekend, genummerd van één (1) tot en met vijftigduizend negenennegentig (50.099);

" aan de voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LISACO HOLDING",

vertegenwoordigd zoals voormeld, die aanvaardt, wordt één (1) aandeel toegekend, met nummer vijftigduizend

honderd (50.100).

Vermits de aandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de

overdragende vennootschap, evenredig aan hun rechten in het kapitaal van de overdragende vennootschap,

diende zoals bepaald in het eerste en tweede besluit hiervoor:

-het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap, overeenkomstig artikel 747 in fine van het

Wetboek van vennootschappen, de algemene vergadering niet op de hoogte te stellen van de belangrijke

wijzigingen die zich in de activa en passive van het vermogen van de overdragende vennootschap hebben

voorgedaan;

-er overeenkomstig artikel 745 in fine van het Wetboek van vennootschappen, geen omstandig schriftelijk

verslag van het bestuursorgaan over het voorstel tot partiële splitsing te worden opgemaakt;

-er overeenkomstig artikel 746 in fine van het Wetboek van vennootschappen geen deskundigenverslag

over het voorstel tot partiële splitsing te worden opgemaakt.

Plaatsing kapitaal

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig

geplaatst en volgestort is.

D.3. Goedkeuring statuten

Vervolgens besluit de vergadering, na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, de

statuten van de naamloze vennootschap "SUNSHINE R\r' vast te leggen als volgt;

STATUTEN

TITEL I  RECHTSVORM  NAAM  ZETEL DOEL  DUUR

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt

de naam "SUNSHINE RV".

ARTIKEL TWEE ZETEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, bekend te maken in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten,

ARTIKEL DRIE DOEL

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

De handel onder al zijn vormen (groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export, vertegenwoordiging, makelarij, commissie...) alsook de fabricatie, de herstelling, de installatie en het onderhoud van zonneweringssystemen, benodigdheden en accessoires voor caravans, campingcars, motorhomes, enzovoort,

Il. Beheer van een eigen roerend en eigen onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen Jean derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, in leasing nemen, in leasing geven, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- ei verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alla verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IH. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, en in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Cl Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

D/ Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, met inbegrip van mandaten van vereffenaar.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

II Het stellen van zakelijke of persoonlijke zekerheden ten voordele van derden,

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermagensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL VI ER  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neeriegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TITEL KAPITAAL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd twaalfduizend zevenhonderd en vijf euro negenenvijftig cent (¬ 212.705,59) en is verdeeld in vijftigduizend honderd (50.100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de aandeelhouders is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld en bij de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer de raad van bestuur kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal hij hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en, dus zijn eventuele intekening afhankelijk tê maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volte eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de aandeelhouders, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de aandeelhouders die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen. Alleen wanneer ook laatstgenoemden geen aandelen meer wensen op te nemen en er dan nog aandelen niet zijn opgenomen, kunnen derden intekenen op de uit te geven nieuwe aandelen.

ARTIKEL TIEN  SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien, ln dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

ARTIKEL ELF VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit,

ARTIKEL TWAALF  VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf voile dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie voile dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen,igenomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de reststelling van de jaarrekeningen en de eventuele aanwending van het toegestane kapitaal

ARTIKEL DERTIEN  NOTULEN RAAD VAN BESTUUR

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

ARTIKEL VEERTIEN  BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

AI wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

ARTIKEL VIJFTIEN1 OPDRACHTEN

DIRECTIECOMITÉ

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoéming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend ais auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

BIJZONDERE OPDRACHTEN

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL ZESTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-BEVOEGDHEID

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders, gezamenlijk optredend of één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling,

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL ZEVENTIEN  CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenonnen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

TITEL V  ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL ACHTflEN  BIJEENKOMST BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand mei om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vernielden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of bouder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden, ARTIKEL NEGENTIEN  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde, al dan niet aandeelhouder. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend;

gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het

stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

ARTIKEL TWINTIG  TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

De houders van effecten op naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te

hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf voile werkdagen voor de datum van de

vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij

vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

ARTIKEL EENENTWINTIG  BUREAU ALGEMENE VERGADERING

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens

afwezigheid, door de persoon gekozen zoals aangeduid hiervoor.

De voorzitter stelt een secretaris aan die hij vrij kan kiezen ook buiten de aandeelhouders.

De vergadering kiest, indien gewenst, één of meerdere stemopnemers.

Deze personen vormen het bureau.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG  VERLOOP ALGEMENE VERGADERING

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze

aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van

stemmen, behoudens voor wat betreft de beslissingen waarvoor het Wetboek van vennootschappen een

bijzondere meerderheid voorziet.

Verdaging jaarvergadering

De read van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van

de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering

heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of

schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van

gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap

of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen door de aandeelhouders, tijdens de vergadering

of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten

niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de

vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden,

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun

taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag ver de algemene vergadering

ontvangen.

Notulen en afschriften

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

aandeelhouders die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden

bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden,

moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door een bestuurder.

TITEL VI  BOEKJAAR  WINSTBESTEDING

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één endertig december van elk jaar.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing,

de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend

toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan; het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2, behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passive van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden váár de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

TITEL VII ONTBINDING  VEREFFENING OMZETTING

ARTIKEL VIJFENTWINTIG ONTBINDING VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de wettelijk voorziene voorwaarden.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf,

D.4. Verklaringen r "

1. De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 8940 Wervik (Geluwe), Lourdesstraat 84.

2, Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien, met dien verstande dat de verkrijgende vennootschap "SUNSHiNE RV" de verrichtingen door de overdragende vennootschap "BRUSTOR" gesteld betreffende de in de nieuwe vennootschap ingebrachte vermogensbestanddelen, sedert één januari tweeduizend veertien boekhoudkundig voor haar rekening neemt.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de eerste vrijdag van de maand mei van het jaar tweeduizend vijftien.

D.5. Benoemingen aanvaardingen  bezoldigingen

1. Bestuurders

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te acteren dat benoemd worden tot bestuurders voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend twintig:

-de voormelde naamloze vennootschap "LIBEL", met ais vaste vertegenwoordiger, de heer Lieven E3RUTSAERT;

-de voormelde commanditaire vennootschap op aandelen "WHITE HALL", met als vaste vertegenwoordiger, de heer Louis BRUTSAERT,

Aile aldus benoemde bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

De voormelde vennootschappen worden alhier vertegenwoordigd door de voornoemde heer Olivier ROGIEST, handelend krachtens een schriftelijke volmacht van 11 en 16 juli tweeduizend veertien, dewelke hieraan gehecht blijft.

2. De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

3. De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden ais voimachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van raad van bestuur en van gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoeming ook na de neerlegging zal blijven gelden voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de terzake geldende wettelijke bepalingen.

4. Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen terzake. D.6. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen warden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

VIJFDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING OPSCHORTENDE VOORWAARDE EN PARTIËLE SPLITSING

De vergadering stelt vast dat de oprichting van de naamloze vennootschap "SUNSHINE RV", zoals vermeld in het vierde besluit hiervoor, effectief verwezenlijkt is. De vergadering stelt dientengevolge vast dat de opschortende voorwaarde voor de partiële splitsing eveneens verwezenlijkt is, en dat de afsplitsing van de hiervoor vermelde activa- en passivabestanddelen die samen de bedrijfstak "de productie van en handel in luifels voor caravans en campers" vormen van de overdragende vennootschap definitief is geworden.

De ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de partiële splitsing in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ZESDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING IN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP DOOR INLIJVING RESERVES

De vergadering besluit het kapitaal van de overdragende vennootschap te verhogen met tweehonderd twaalfduizend zevenhonderd en vijf euro negenenvijftig cent

(E 212.705,59) om het kapitaal te brengen van drie miljoen achthonderd éénenvijitigdufzend vijfhonderd vierennegentig euro éénenveertig cent (¬ 3.851_594,41) op vier miljoen vierenzestigduizend driehonderd euro (E 4.064.300,00), en dit door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERMINDERING EN - VERHOGING AANPASSING STATUTEN OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalvermindering en -verhoging effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de overdragende vennootschap thans vier miljoen vierenzestigduizend driehonderd euro (¬ 4.064.300,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vijftigduizend honderd (50,100) aandelen.

De vergadering stelt bijgevolg vast dat het bedrag van het kapitaal van de overdragende vennootschap terug werd gebracht tot het bedrag van het kapitaal zoals dit in de statuten wordt vermeld (te weten het kapitaal van vaar het besluit tot partiële splitsing) en dat het aantal aandelen van de overdragende vennootschap niet werd gewijzigd, zodat artikel 5 van de statuten van de overdragende vennootschap niet dient te worden aangepast.

ACHTSTE BESLUIT AANPASSING VAN ARTIKEL 10 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit tot de aanpassing van artikel 10 van de statuten van de overdragende vennootschap aan de verplichte aanstelling van een vaste vertegenwoordiger in geval van benoeming van een bestuurder-rechtspersoon en tot herformulering van het artikel als volgt:

"ARTIKEL TIEN SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering."

NEGENDE BESLUIT AANPASSING VAN ARTIKEL 15 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit tot herformulering van artikel 16 van de statuten van de onverdragende vennootschap inzake het dagelijks bestuur en bijzondere opdrachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daarnaast besluit de vergadering om in voormeld artikel tevens de mogelijkheid tot invoering van een directie- en auditcomité te voorzien, waardoor het voortaan gaat luiden als volgt:

"ARTIKEL VIJFTIEN  OPDRACHTEN

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald dooide raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een auclitcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

ln die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden.. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten."

TIENDE BBSLUlT AANPASSING VAN ARTIKEL 17 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit tot aanpassing en herformulering van artikel 17 van de statuten van de overdragende vennootschap inzake de controle en dit als volgt:

"ARTIKEL ZEVENTIEN  CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ledere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant."

ELFDE BESLUIT AANPASSING VAN ARTIKEL 18 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit om het gedeelte van artikel 18 van de statuten van de overdragende vennootschap inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering aan te passen als volgt:

"ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST BIJEENROEPING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig

de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een

openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit

TWAALFDE BESLUIT AANPASSING VAN ARTIKEL 19 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit om de eerste alinea van artikel 19 van de statuten van de overdragende vennootschap inzake de vertegenwoordiging op de algemene vergadering aan te passen en dit als volgt:

"ARTIKEL NEGENTIEN  VERTEGENWOORDIGING OP DE ALGEMENE VERGADERING  STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere gemachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden eveneens geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

DERTIENDE BESLUIT AANPASSING VAN ARTIKEL 20 VAN DE STATUTEN

De Vergadering besluit tot de aanpassing van artikel 20 van de statutenkian de overdragende vennootschap inzake de toelating tot de algemene vergadering aan het feit dat alle aandelân op naam zijn en dit als volgt: "ARTIKEL TWINTIG  TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf voile werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend."

VEERTIENDE BESLUIT AANPASSING VAN ARTIKEL 22 VAN DE STATUTEN

Ingevolge de wijziging van artikel 540 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering om het gedeelte van artikel 22 van de statuten van de overdragende vennootschap inzake het vraagrecht van de aandeelhouders aan te passen als volgt:

"Vraagrecht

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk warden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag \ré& de algemene vergadering ontvangen."

VIJFTIENDE BESLU1T  AANPASSING VAN ARTIKEL 24 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit om in artikel 24 van de statuten van de overdragende vennootschap inzake de winstbesteding na de derde alinea een nieuwe vierde paragraaf in te voegen, luidend als volgt:

"Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling,

ZESTIENDE BESLUIT  AANPASSING VAN ARTIKEL 25 VAN DE STATUTEN INZAKE ONTBINDING  VEREFFENING

De vergadering besluit om artikel 25 van de statuten van de overdragende vennootschap inzake de ontbinding en de vereffening aan te passen aan de gewijzigde wetgeving terzake, en dit als volgt:

"ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet warden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die ln meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

p. ..Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de wettelijk voorziene voorwaarden.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf."

ZEVENTIENDE BESLUIT OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterencie notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de overdragende vennootschap. De vergadering en de hier aanwezige bestuurder(s) van de overdregende vennootschap stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers

, van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te Kortrijk, Prdsident Kennedypark 8/A:



Mevrouw Isabelle Vansteenkiste;

Mevrouw Linde Martens;

Mevrouw Eugénie Carrez.

--voor eensluidende analytisch uittreksel --

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

(getekend) notaris Thomas Dusselier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/11/2013
ÿþ Mod word 11.1

iiit1< ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

IIIoI iii iuuiiii

>13 70902*

HhI'I

11 11I

NEERGELEGD

30. 10, 2013

: k~OiiTI;At~~ 'r,'~-~~EL

1~.. lr.+ra4y~r~tvC~

Y

Ondernemingsnr : 0435.751.318 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MUIZELSTRAAT 20 - 8560 GULLEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT PARTIÈLE SPLITSING

UITTREKSEL UIT HET VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING DD, 24 OKTOBER 2013 OPGEMAAKT DOOR DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE NV BRUSTOR:

Op heden is de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "BRUSTOR" (hierna ook genoemd de "overdragende vennootschap") overgegaan tot het opstellen van het voorstel van partiële splitsing, overeenkomstig de artikelen 677 en 742 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het voorstel als volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, I-lET DOEL EN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE BIJ DE PARTIËLE SPLITSING ZIJN BETROKKEN

1. De overdragende vennootschap

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Naam: BRUSTOR

Doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

1) De handel onder al zijn vormen (groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export,

vertegenwoordiging, makelarij, commissie...) alsook de fabricatie, de herstelling, de installatie en het onderhoud

van:

- alle benodigdheden en bijhorigheden voor caravans, campingcars, motorhomes, dekzeilen, tenten en voor

het kamperen in het algemeen;

- alle tuinmeubelen en artikelen voor de tuindecoratie, tuinhuisjes en alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks

verband houdt met de tuinaanleg;

- allerhande sportartikelen en andere benodigdheden die behoren tot het gebied van de vrijetijdsbesteding;

allerhande artikelen tot verbetering en verfraaiing van de woningen;

- alle huishoud- en andere elektrische apparaten;

- allerhande zonweringen;

- allerhande ventilatiesystemen;

- aile materialen gebruikt bij het opwekken van zonne- en windenergie en de toepassingen ervan; alle materialen gebruikt bij het bouwen en verbouwen van woningen.

2) de handel onder al zijn vormen alsook de bewerking en de verwerking van alle soorten textielstoffen voor nijverheidsgebruik.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doei.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffen aar.

BRUSTOR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin."

Zetel: 8560 Gullegem  Muizeistraat 20.

2. De verkrijgende vennootschap

De vennootschap in oprichting "PROSTOR RV" zal opgericht worden met onder meer volgende kenmerken: Rechtsvorm; naamloze vennootschap

Naam: PROSTOR RV

Doel: De vennootschap zal als doel hebben:

"De vennootschap heeft ais doel;

I. Specifieke activiteiten

De handel onder ai zijn vormen (groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export,

vertegenwoordiging, makelarij, commissie...) alsook de fabricatie, de herstelling, de installatie en het onderhoud van zonneweringssystemen, benodigdheden en accessoires voor caravans, campingcars, motorhomes, enzovoort.

Il. Beheer van een eigen roerend en eigen onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, in leasing nemen, in leasing geven, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Algemene activiteiten

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, en in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, met inbegrip van mandaten van vereffenaar.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe prcducten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II Het stellen van zakelijke of persoonlijke zekerheden ten voordele van derden.

IV, Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Zetel: 8940 Wervik (Geluwe) -- Lourdesstraat 84.

B. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN, IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN DE OPLEG

1. Huidige situatie

De overdragende vennootschap "BRUSTOR" heeft een kapitaal van ¬ 4.064.300,00, vertegenwoordigd door 50.100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

De verkrijgende vennootschap "PROSTOR RV" zal worden opgericht met een kapitaal van ¬ 227.525,25, vertegenwoordigd door 50.100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

2. Ruilverhouding

Ter vergoeding van de inbreng van de activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de over te dragen bedrijfstak "de productie van en handel in luifels voor caravans en campers" van de overdragende vennootschap "BRUSTOR" zullen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap in totaal 50.100 aandelen worden toegekend. De verdeling van deze 50,100 aandelen tussen voormelde aandeelhouders zal geschieden a rata van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, in die zin dat elke aandeelhouder één (1) aandeel verkrijgt van de op te richten naamloze vennootschap "PROSTOR RV" per (1) aandeel dat hij aanhoudt in de naamloze vennootschap "BRUSTOR", te weten:

- de stichting "STOR Administratiekantoor": 50.099 aandelen;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LISACO HOLDING": 1 aandeel.

3, Opleg

Er is geen opleg verschuldigd.

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De 50.100 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap "PROSTOR RV", die aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "BRUSTOR" worden toegekend in ruil voor de partiële splitsingsinbreng zullen op naam zijn.

Na het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid van de verkrijgende vennootschap, zal het bestuursorgaan van

de verkrijgende vennootschap "PROSTOR RV" een register van aandelen van de verkrijgende vennootschap

aanleggen waarin de volgende gegevens worden vermeld:

-de identiteit van de aandeelhouders (aandeelhouders van de overdragende vennootschap);

-het aantal aandelen van de verkrijgende vennootschap dat aan elk van de aandeelhouders

(aandeelhouders van de overdragende vennootschap) toekomt;

-de datum van het besluit tot partiële splitsing.

De inschrijvingen worden door de respectieve aandeelhouders of hun gevolmachtigden ondertekend. Van deze inschrijvingen worden aan de aandeelhouders of hun respectieve gevolmachtigden certificaten overhandigd.

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De 50.100 nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de partiële splitsing, zullen deelnemen in de winst vanaf de oprichting van de verkrijgende vennootschap,

~

.J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

E, DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP MET BETREKKING TOT HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Het overgedragen vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de overdragende vennootschap, gaat over naar de verkrijgende vennootschap op basis van de tussentijdse toestand per 30 september 2013; alle verrichtingen verwezenlijkt door de overdragende vennootschap met betrekking tot het overgedragen vermogen, worden boekhoudkundig vanaf 1 oktober 2013 geacht te zijn gedaan voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

F. DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de overdragende vennootschap zijn geen aandelen uitgegeven die bijzondere rechten hebben.

Aan de 50.100 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap, die in ruil voor de partiële splitsing van de overdragende vennootschap zullen worden uitgegeven, worden ook géén bijzondere rechten toegekend.

Buiten de kapitaalsaandelen heeft de overdragende vennootschap geen andere effecten uitgegeven.

G. BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE BEDRIJFSREVISOR OF EXTERNE ACCOUNTANT BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 746 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE VERSLAG

Aangezien, overeenkomstig artikel 746 laatste lid W.Venn., de aandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap, dient er geen verslag over het splitsingsvoorstel door een bedrijfsrevisor of externe accountant opgemaakt te worden zodat er dan ook geen bijzondere bezoldiging zal verschuldigd zijn voor de redactie van het verslag bedoeld in voormeld artikel 746 W.Venn,

Ingevolge deze afstand van Ste splitsingsverslaggeving, zal een aan te stellen bedrijfsrevisor het verslag overeenkomstig artikel 444 §1 van het Wetboek van vennootschappen opmaken ten behoeve van de verkrijgende vennootschap.

H. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIËLE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I. BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE- AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEM

1. De af te splitsen activa- en passivabestanddelen van de naamloze vennootschap "BRUSTOR" die samen de bedrijfstak "de productie van en handel in luifels voor caravans en campers" vormen, zijn als volgt opgenomen in de tussentijdse toestand per 30 september 2013, met name:

ACTIVA

VASTE ACTIVA

III. Materiële vaste activa ¬ 30.637,62

B. Installaties, machines en uitrusting ¬ 30.637,62

VLOTTENDE ACTIVA

VI, Voorraden en bestellingen in uitvoering ¬ 1.320.244,90

A. Voorraden

4. Handelsgoederen ¬ 1.320.244,90

TOTAAL: ¬ 1.350.882,52

B, PASSIVA  SCHULDEN

IX. Schulden op ten hoogste één jaar ¬ 31.212,93

E, Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten ¬ 31.212,93

1. Belastingen ¬ 1.389,00

2, Bezoldigingen en sociale lasten ¬ 29.823,93

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

V

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, yan Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

TOTAAL: ¬ 31212,93

Netto-inbreng: ¬ 1.319.669,59

Over te dragen eigen vermogen

Het over te dragen netto-actief van de overdragende vennootschap dat op grond van de tussentijdse toestand per 30 september 2013 één miljoen driehonderd negentienduizend zeshonderd negenenzestig euro negenenvijftig cent (¬ 1.319.669,59) beloopt, wordt als volgt opgedeeld:

I. KAPITAAL ¬ 227.525,25

A. Geplaatst kapitaal ¬ 227.525,25

IV. RESERVES ¬ 890.089,51

A. Wettelijke reserve ¬ 22.752,53

D. Beschikbare reserves ¬ 867.336,98

V. OVERGEDRAGEN WINST ¬ 202.054,83

2. Aile met betrekking tot de afgesplitste bedrijfstak niet geboekte, op heden niet gekende of vergeten activa en passiva alsook alle met betrekking tot de afgesplitste activiteit later ontdekte activa en passiva, behoren toe aan de verkrijgende vennootschap.

Alle overige activa en passiva blijven behouden in de overdragende vennootschap.

Behouden eigen vermogen

Het behouden netto-actief van de overdragende vennootschap "BRUSTOR" dat op grond van de tussentijdse toestand per 30 september 2013, tweeëntwintig miljoen tweehonderd drieënvijftigduizend zeshonderd drieëntachtig euro tweeënzestig cent (¬ 22.253,683,62) beloopt, wordt als volgt opgedeeld:

I. KAPITAAL ¬ 3.836.774,75

A. Geplaatst kapitaal ¬ 3.836.774,75

IV. RESERVES A Wettelijke reserve ¬ 15.009.643,60

¬ 383.677,47

D. Beschikbare reserves ¬ 14,625.966,13

V. OVERGEDRAGEN WINST ¬ 3.407.265,27

J. DE VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP, ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Zoals voormeld zullen de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "BRUSTOR" mits voorlegging van het bewijs van aandeelhouderschap in de naamloze vennootschap "BRUSTOR", per aandeel van de overdragende vennootschap één (1) aandeel van de nieuw op te richten naamloze vennootschap "PROSTOR RV" toebedeeld krijgen.

K. WIJZIGING STATUTEN

In de statuten van de overdragende vennootschap "BRUSTOR" zullen ondermeer de volgende wijzigingen worden aangebracht:

- het kapitaal wordt aangepast omdat, gezien de partiële splitsing, het kapitaal verminderd wordt in verhouding tot de netto afsplitsing tot een bedrag van ¬ 3.836.774,75;

- andere wijzigingen van de statuten kunnen geschieden op voorstel van de raad van bestuur van de overdragende vennootschap.

L SLOTVERKLARINGEN

De ondergetekenden verklaren dat deze partiële splitsing beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 alsmede de artikelen 11 en 18 §3 van het BTW Wetboek.

De partiële splitsing gebeurt onder de opschortende voorwaarde van de oprichting van de verkrijgende vennootschap.

Voor de NV LIBEL

Lieven Brutsaert

gedelegeeerd bestuurder

04/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr . 0435.751.318

Benaming

(voluit) ' BRUSTOR

(verkort)

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbia.

NEERGELEGD

z a 10, 2013

RECI-Upe KOOPKHANDEL

TRIJ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Muizelstraat 20, 8560 Gullegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 29 juni 2013:

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2014:

- WHITE HALL Comm, VA, Kortrijkstraat 426, 8930 Menen, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Louis Brutsaert, Kortrijkstraat 426, 8930 Menen

- LEBEL NV, Muizelstraat 20, 8560 Gullegem, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Lieven Brutsaert, Kanteinstraat 1, 8554 Sint-Denijs

- mevrouw Anny Geldof, Kortrijkstraat 426, 8930 Menen

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 29 juni 2013:

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2014:

- WHITE HALL Comm, VA, Kortrijkstraat 426, 8930 Menen, tot voorzitter van de raad van bestuur,

- LIBEL NV, Muizelstraat 20, 8560 Gullegem, tot gedelegeerd bestuurder.

De vennootschap zal in en buiten rechte vertegenwoordigd worden, door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend of de voorzitter van de raad van bestuur, alleen optredend, zoals bepaald in artikel 16 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder aile rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle venichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag. Hij zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

Voor de NV LIBEL

Lieven Brutsaert

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste orz van Luik 3 vermelden Restti Naam en hoedanigheid Stan de instrumenterende notaris, hetzij Jan de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/10/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 08.10.2013 13629-0476-017
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 26.07.2013 13364-0057-017
18/04/2013 : IE037310
01/08/2012 : IE037310
29/09/2011 : IE037310
20/07/2011 : IE037310
21/09/2010 : IE037310
26/07/2010 : IE037310
08/07/2009 : IE037310
29/06/2009 : IE037310
02/09/2008 : IE037310
18/07/2008 : IE037310
19/09/2007 : IE037310
11/09/2007 : IE037310
30/07/2007 : IE037310
11/01/2007 : IE037310
28/12/2006 : IE037310
25/07/2006 : IE037310
05/01/2006 : IE037310
27/07/2005 : IE037310
09/06/2004 : IE037310
07/04/2004 : IE037310
27/01/2004 : IE037310
27/01/2004 : IE037310
15/09/2003 : IE037310
19/07/2002 : IE037310
30/04/2002 : IE037310
10/03/2001 : IE037310
03/03/2000 : IE037310
27/01/2000 : IE037310
05/08/1997 : IE37310
01/01/1997 : IE37310
01/01/1996 : KO116894
01/01/1995 : KO116894
04/11/1994 : KO116894
01/01/1990 : KO116894

Coordonnées
BRUSTOR

Adresse
MUIZELSTRAAT 20 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande