BUCSAN DIETER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUCSAN DIETER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.573.772

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 16.04.2014 14093-0216-013
23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 13.05.2013 13124-0110-012
15/10/2012
ÿþmod 11.1

i

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

'12170087*

-------------- ._...------- ----- ----------- ...............----

i7ndernemingsnr : 0885.573.772

Benaming (voluit) : BUGSÁN DIETER

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Menensesteenweg 15

8890 Moorslede

Onderwerp akte ;Doelwijziging - coördinatie van de statuten

Uit een akte verleden voor notaris Philippe STOCKMAN te Moorslede op 27 september 2012, 'Geboekt vier blad geen: verzending te IEPER de 27 SEP 2012 Boek 180 blad 18 vak 20 Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger a.i.; (getekend) Jean-Pierre LEMAIRE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen besloten; heeft hetgeen volgt :

1.-De vergadering erkent lezing gekregen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan de dato 19 september 2012 nopens de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap. De vergadering keurt, na beraadslaging, zelfde verslag; integraal goed. De vergadering erkent tevens kennis te hebben gekregen van een staat van actief en passief, opgemaakt op; 30 juni 2012. De vergadering besluit vervolgens het doel van de vennootschap te wijzigen na schrapping van de bestaande: tekst zoals voorgesteld in het eerste punt van de agenda. Artikel drie van de statuten wordt dienovereenkomstig vervangen: als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon of in: deelneming met derden:

1.

15/10/2012

De aan- en verkoop, verhuring en leasing van machines, waaronder tevens inbegrepen landbouwmachines enJ tractoren.

2. Import en export van machines, waaronder machines dienstig voor landbouwwerken.

3. Het onderhoud, herstel, service en installatie van hydraulisch gestuurde en elektronisch aangedreven machines

hoogtewerkers en landbouwmachines. :

4. Werkzaamheden inzake elektronica en mechanica in het algemeen.

5. Het geven van adviezen en onderrichtingen inzake de werking van elektronica.

6. Onderneming voorde installatie van elektrische bedradingen en toebehoren.

7. Levering en plaatsing van bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen.

8. Levering en plaatsing van elektrische verwarmingsinstallaties.

9. Levering en plaatsing van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

10. Levering en plaatsing van ventilatoren en klimaatregelingstoestellen.

11. Levering en plaatsing van domotica.

12. Het verrichten van expertise opdrachten.

:: 13. Het ontwerpen en tekenen van metaalconstructies.

14. Het verzorgen en onderhouden van de mechanica van metaalconstructies en machinebouw.

15. De algemene metaalbewerking en laswerk, inclusief de aan- en verkoop, in -- en export, de verhuur, de plaatsing en/of; herstelling van de daarbij horende metalen.

16. De vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw, inclusief de aan- en verkoop, in - en; export, de verhuur, de plaatsing en/of herstelling van de daarbij horende metalen.

17. De vervaardiging van metalen constructiewerken voor af of niet industriele uitrusting, inclusief de aan- en verkoop, in _; en export, de verhuur, de plaatsing en/of herstelling van de daarbij horende metalen.

18. De vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend metaal: bouwketen, barakken op bouwterreinen, modulaire tentoonstellingselementen, telefooncellen, enzovoort.

19. De vervaardiging van metalen deuren, vensters, kozijnen, luiken, verplaatsbare wanden, hekken, poorten, trappen,;) leuningen en balustrades, gevelbekleding, roosters, enzovoort.

20. De vervaardiging van metalen scheidingswanden bestemd om aan de grond vastgemaakt te worden.

21. De vervaardiging van metalen meubelen of onderdelen van meubilair, belettering en lichtarmaturen. :; 22. De vervaardiging van aanhangwagens, opleggers en carrosserieën van voertuigen.

23. Het schilderen, takken, graveren en bedrukken van houten, kunststoffen, en metalen constructies.

24. Recuperatie van recyclebaarafval, waaronder metaalafval.

s; 25. De vervaardiging van metalen werkstukken, eventueel voor rekening van derden, door toepassing van diverse;

; technieken: het boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, trekfrezen, vlakken, zagen, sl1Pen, i

popsten, lassen, enzovoort.

26. Het snijden en beschrijven van metalen laserstralen.

: 27. De restauratie van gebouwen en monumenten. :

28. Het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord.

Op de laatste biz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

,14

29. Het oprichten van, of laten oprichten van sleutelklare woningen en gebouwen, het aankopen, verkopen en verhuren van deze woningen en gebouwen.

30. Het aannemingen, uitvoeren of laten uitvoeren van algemene bouwwerken, bouwen van stellingen, voegwerken en reinigen van gevels, de coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord.

31. De onderneming in onroerende goederen, de bouwpromotie.

32. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen stenen, vloerbedekking en wandbekleding.

33. De montage van buiten- en binnen schrijnwerk in metaal, hout of ander stoffen.

34. Het plaatsen van tussenwanden gipsplaten, plafonds, enzovoort in hout of kunststof.

35. Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

36. Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms.

37. Onderneming voor het aanbrengen van chape.

38. Het toezien op de bouwwerkzaamheden zoals ruwbouw, technieken, afwerking en dit bij nieuwbouw, renovatiewerken, omvormingswerken in de ruimste zin van het woord.

39. Het leiden van belangrijke herstellingswerken aan gebouwen of constructies.

40. Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

41. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

42. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, waaronder marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting.

43. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard: in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

44. Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

45. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa.

46. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

47. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

48" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen: de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

49. Het aanleggen en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

50. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren onder om het even welke vorm: in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

51. Zij kan ook deelnemen, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks aan alle handels- en financiële verrichtingen die op directe of indirecte wijze verbonden zijn of deze doelstellingen kunnen helpen verwezenlijken.

52. De vennootschap kan tevens op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze deelnemen in ander vennootschappen die op directe of indirecte wijze met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstellingen kunnen helpen verwezenlijken.

53. De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap.

54. De vennootschap kan eveneens bij wijze van fusie, inbreng, inschrijving of op één of andere wijze deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met gelijkaardige of analoge doelstellingen.

55. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in het België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

56. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en

Koninklijke Besluiten ter zake."

2.-Opdracht tot coördinatie.

VOOR ANALYISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte, bijzonder verslag van het bestuursorgaan, staat van activa en passiva,

gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 20.05.2012, NGL 21.05.2012 12122-0029-009
04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 20.04.2011, NGL 26.04.2011 11096-0047-009
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 08.04.2010, NGL 16.04.2010 10096-0075-009
30/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 15.04.2009, NGL 29.04.2009 09121-0303-009
17/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 10.04.2008, NGL 16.04.2008 08106-0014-009

Coordonnées
BUCSAN DIETER

Adresse
MENENSESTEENWEG 15 8890 MOORSLEDE

Code postal : 8890
Localité : MOORSLEDE
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande