BUDEDO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUDEDO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.733.194

Publication

09/12/2013
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t1lIi~u~i~u~~i~u~~nuu

131 915

Ondernemingsnr : 0824.733.194

Benaming

(voluit) : BUDEDO

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :



NEER ~.~ELE_GD

Z 7. 11. 2013

RECHTBANK KOOrDHANDEL'

K(1RTRi !iG

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Grote Heerweg 67, 8791 Waregem (Beveren-Leie)

ZETELVERPLAATSING - KAPITAALVERMINDERING NAV AANKOOP EIGEN AANDELEN -AANPASSING STATUTEN

Uit de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Sylvie DELCOUR te Dottignies op eenentwintig november tweeduizend dertien, werd beslist:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8791

Waregem (Beveren-Leie), Grote Heerweg nummer 65.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om het artikel 2 van de statuten aan te passen aan het voorgaand

besluit:

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 8791 Beveren-Leie, Grote Heerweg 65.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, bekend te maken in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om, overeenkomstig artikel 325 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, het maatschappelijk kapitaal te verminderen met vierduizend vijfhonderd euro (¬ 4.500,00), om het van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op twintigduizend vijfhonderd euro (¬ 20.500,00) te brengen.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt mits vernietiging van de vierduizend vijfhonderd nietige aandelen, die de vennootschap in strijd met de bepalingen van artikel 321 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft ingekocht, zonder aanleg van een onbeschikbare reserve, bij gebreke aan voldoende beschikbare reserves.

De kapitaalvermindering dient te worden aangerekend op het maatschappelijk en werkelijk volgestort kapitaal.

LOp.de.laatstel blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(volledig adres) Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De kapitaalvermindering gebeurt voor de afsluiting van het boekjaar tijdens hetwelk de inkoop van eigen aandelen heeft plaatsgevonden.

De kapitaalvermindering geschiedt binnen de bepalingen van artikel 325 § van het Wetboek van Vennootschappen dat de toepassing van artikel 317 van hetzelfde Wetboek uitsluit.

VIERDE BESLISSING

De enige vennoot beslist om het artikel 5 van de statuten aan te passen aan het voorgaand besluit:

ARTIKEL VIJF -- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend vijfhonderd euro (¬ 20.500,00) en is verdeeld in twintigduizend vijfhonderd (20.500) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Historiek

Bij de oprichting van de vennootschap, overeenkomstig de akte opgesteld door de geassocieerd notaris Elisabeth Desimpel, met standplaats te Waregem, op een april tweeduizend en tien, bedroeg het kapitaal vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) en werd het vertegenwoordigd door vijfentwintigduizend (25.000) aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde en volledig volgestort. Op deze aandelen werd ingeschreven in geld.

Overeenkomstig het proces-verbaal opgesteld door de geassocieerd notaris Sylvie Delcour, met standplaats te Dottignies, op eenentwintig november tweeduizend dertien, heeft de buitengewone algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen, ten belope van vierduizend vijfhonderd euro (¬ 4.500,00), teneinde het terug te brengen tot op twintigduizend vijfhonderd euro (¬ 20.500,00), ingevolge de nietigheid van rechtswege van vierduizend vijfhonderd aandelen van de vennootschap, binnen het kader van artikel 325, § 1, van het Wetboek van Vennootschappen.

Plaatsing - Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door het bestuursorgaan vastgestelde tijdstippen volgestort worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst. De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de werkelijke betaling.

Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de eerste verwittiging kan geschieden, en die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, kan het bestuursorgaan de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de vennoot te vorderen. Het bestuursorgaan heeft eveneens de mogelijkheid om de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze te verkopen. Naast de prijs voor de verkoop van de aandelen zal het bestuursorgaan de nodige som ter volstorting vragen aan de koper.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De prijs voor de verkoop van de aandelen zal in de eerste plaats aangewend worden tot de vergoeding van de kosten van de verkoop, de verlopen intresten en de kosten van aanmaning. Het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot.

Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot inkoop overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, mits de prijs gelijk is aan de uitgifteprijs van de betrokken aandelen, verminderd met het niet volgestorte gedeelte.

In geval van verkoop van de aandelen zullen deze onderworpen zijn aan de voorkoop- en goedkeuringsprocedure zoals hierna voorzien in

de statuten.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de vennoten is toepasselijk bij

een kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van

ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de

openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt

het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal

werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het

kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan worden ingeschreven door personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op deze aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de mogelijkheid tot het houden

van een algemene vergadering op afstand. Te dien einde beslist de algemene vergadering om het artikel 21 van de statuten te laten luiden als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

AREumLEENENTreeriG-VERLOOPALGEMNEVERGADERING

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens voor wat betreft de beslissingen waar het Wetboek van vennootschappen een bijzondere meerderheid vereist.

Verdaging jaarvergadering

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Vergadering op afstand

De vennoten hebben de mogelijkheid om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Voor de toepassing van het voorgaande lid moet de vennootschap de hoedanigheid en de identiteit van de vennoot kunnen controleren aan de hand van het gebruikte elektronische communicatiemiddel, hetwelk de vennoot, in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

Notulen en afschriften

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Wanneer vennoten van op afstand hebben deelgenomen aan de algemene vergadering, vermelde de notulen van de algemene vergadering de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de stemming hebben belet of verstoord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan de mogelijkheid tot vereffening van de vennootschap in één akte. Te dien einde beslist de algemene vergadering om het artikel 25 van de statuten te laten luiden als volgt:

ARTIK5L VIJFENTWINTIG - ONTBINDING -- VEREFFENING - VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met cle aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering geeft de notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Bij de coördinatie van de statuten kan eveneens worden overgegaan naar een eventuele hernummering van alle artikels van de statuten

ACHTSTE BESLISSING

De algemene vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat

voorafgaat.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel gecoördineerde statuten,

Tegelijk neergelegd: expeditie van de akte 4. aangehechte stukken, formulier 11

cheque.

De notaris Sylvie DELCOUR

Op de laatsté blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 18.07.2013 13322-0348-013
07/06/2013
ÿþMotl Wav111.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0824733194

Benaming

(voluit) : Budedo

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Grote Heerweg 67, 8791 Beveren-Leie

(voledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 16 september 2011 werd beslist om het ontslag van de heer Luc Dhont, wonende te Drieleienstraat 39 - 9031 Drongen (België), als zaakvoerder van de vennootschap te aanvaarden met ingang vanaf 19 augustus 2011.

Funpraco bvba, Zaakvoerder,

vertegenwoordigd door

Frederic Bulcaen, vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEJR BELGE NEERGELEGG

31 -05- 2013 2 4. 05. 2013

BELGISCH STAATSBLAD RECH`f6glVK kd0p1"IA3VDEF_

. QrifríeTRiJK

Vc behc aar Bell Staal

*13086303"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 21.06.2012 12207-0372-011

Coordonnées
BUDEDO

Adresse
GROTE HEERWEG 67 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande