BUILDING CREATING AND ENGINEERING GLASSCONCEPTS, AFGEKORT : BC-E GLASS CONCEPTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUILDING CREATING AND ENGINEERING GLASSCONCEPTS, AFGEKORT : BC-E GLASS CONCEPTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.534.188

Publication

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 24.05.2013 13131-0274-011
17/04/2012
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

NEERGEI_EGO

0 4, 04, 2012

FiECHTG.rdttigt'jG; " r-;Al`tDEt_

d.'~,n'ni

1111111111110111111111111

*12074980*

iA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0841.534.188

Benaming

(voluit) : BUILDING CREATING AND ENGINEERING GLASSCONCEPTS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Krommebeekstraat 17B, 8930 MENEN

Onderwerp akte : VERSLAGEN M.B.T. QUASI-INBRENG

Verslag van de zaakvoerders en controleverslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 220 en 222, van het Wetboek van Vennootschappen bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van haar; vennoot.

1 1

Karel DOUTREBON Marc CHR1ST1AENS

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMIlle111.1111

ri jEi ~i~r~ur, DiRE.:.TION

E.ELG:_° "~



0 -12- 2019

~3ELGISCH 5TAAT-Si'L~.~r

BE5 rE.iLJiR

`I. .~~ Y,.~r _

i.r,~~

~G~iffi~  - -

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) :BUILDING CREATING AND ENGINEERiNG GLASSCONCEPTS

(verkort) : BC-t= GLASS COAJ(EPTS'

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Krommebeekstraat 178

8930 Menen

Onderwerp akte :Oprichting

Tekst : Uittreksel uit een akte (D.17163) verleden voor Dirk VAN HAESEBROUCK, geassocieerde notaris te KORTRIJK, op 28 november 2011.

1. Rechtsvorm en naam: de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de' rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd: "BUILDING CREATING AND ENGINEERING GLASSCONCEPTS", afgekort "BC-E; GLASSCONCEPTS"

2. Zetel: de zetel is gevestigd te 8930 Menen, Krommebeekstraat 17B

3. Duur: de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters

De heer DOUTREBON Karel André Luc Georges, ongehuwd, geboren te Kortrijk op 25 juli;

1978, met woonplaats te 8500 Kortrijk, Beverlaai 97.

De heer CHRISTIAENS Marc Raymond, ongehuwd, geboren te Menen op 1 maart 1965,:

met woonplaats te 8930 Menen, Ostenstraat 55.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal: ¬ 20.000,00.

5.B. Gestorte bedrag: ¬ 20.000,00.

6. Samenstelling van het kapitaal: volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van;

ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 28 november 2011 tot 31 december 2012.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te

richten vennootschap hebben plaatsgehad.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst :

Van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstens vijf ten; honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij ge wone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar. het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de' uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het op-: gevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo :

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste 'van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden :

Zijn benoemd tot statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap: de heer Karel Doutrebon, geboren te Kortrijk op 25 juli 1978 en de heer Marc Christiaens, geboren te Menen op 1 maart 1965, die hun opdracht hebben aanvaard.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zitdeze uitoefenen :

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Kwalitatieve beperkingen.

In afwijking met hetgeen hiervoor is bepaald, zal een zaakvoerder het voorafgaandelijk akkoord van de algemene vergadering van de vennoten moeten bekomen voor elke rechtshandeling die verband houdt met de aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap, het aangaan van leningen of kredietopeningen met of zonder vestiging van een hypotheek op de onroerende goederen van de vennootschap, voor deelneming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. Aanwijzing van de commissaris: geen.

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- de aan- en verkoop, fabricatie en productie van glas van alle soorten met inbegrip van isolerend, getemperd, veiligheids- en dubbel glas, alsmede van alle van glas afgeleide of met glas aanverwante producten; de aan- en verkoop van alle grondstoffen en producten die hiermee verband houden; het aanbrengen van alle glasonderdelen in alle mogelijke

" constructies; het oprichten van glasconstructies; het onderhouden en herstellen van deze onderdelen en constructies; het leveren en plaatsen van alle glasproducten en aanverwanten, ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materieel.

- de uitbating van een algemeen bouwbedrijf omvattende naast algemene bouwwerkzaamheden tevens alle ruwbouw, het optrekken van al dan niet geprefabriceerde gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk; - de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, verwerking, opslag en transport van aile

" bouwmaterialen, grondstoffen, machines en werktuigen voor de bouw- en constructienijverheid evenals de uitrusting van gebouwen en binnenhuisinrichting.

- de uitbating van een metaalconstructieonderneming omvattende het vervaardigen, leveren, plaatsen, herstellen en onderhouden van alle metalen schrijn- en ijzerwerk, stellingbouw, leidingen en andere metalen kunstwerken.

- de uitbating van een onderneming voor alle schrijn- en timmerwerk in het algemeen en in het bijzonder de fabricage, plaatsing, onderhoud, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van

wanden, plafonds, vloeren.,. ramen,-rolluiken en tegelsin hout of kunststof; __

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- de uitbating voor plafonneer-, cementeer en alle andere pleisterwerken, omvattende eveneens alle metalen schrijn- en ijzerwerk, stellingbouw, leidingen en andere metalen kunstwerken.

- de uitbating van een onderneming voor sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerken alsmede rioleringswerken.

- de uitbating van een onderneming voor het bedekken, waterdicht maken en droogmaken van gebouwen ondermeer met dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, platen, asfalt en teer.

- de uitbating van een onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom omvattende de installatie van alle hulptoestellen alsmede het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders;

- de uitbating van een onderneming voor het installeren, plaatsen en onderhouden van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van wasverzachters.

- de uitbating van een onderneming voor het vervaardigen, plaatsen, onderhouden en herstellen van tegel- en parketvloeren, mozaïek en alle andere, al dan niet houten, bedekkingen van muren en vloeren.

- de uitbating van een onderneming voor alle schilder-, behang-, garnerings-, versierings-en decoratiewerk en dit zowel op industriële als op niet-industriële wijze.

Alle soorten handel, inclusief de groot- en kleinhandel, evenals de in- en uitvoer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in alle soorten producten, materieel en grondstoffen. - de uitbating van een onderneming voor grondwerken, riolerings- en draineringswerken en waterbouwkundige werken.

- de uitbating van een onderneming van funderingen, heiwerk, damplanken en voor versterkingswerken van de bodem.

- de uitbating van een onderneming voor de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, fabricatie, aanneming, installatie, herstelling, onderhoud, adviesverlening en controle in verband met alle elektrische, elektronische en radio-elektrische installaties, toestellen en leidingen in het algemeen.

- het verstrekken van diensten en prestaties in verband met reiniging, onderhoud en ontsmetting van alle gebouwen, constructies, gevels, daken, ruimten en terreinen evenals van alle roerende goederen en stoffen.

- de uitbating van een onderneming voor het aanleggen, herstellen en onderhouden van funderingen, wegen, opritten en parkings en dit zowel in asfalt, beton, klinkers of enige andersoortige verharding of bedekking.

- de uitbating van een onderneming voor het aanleggen, herstellen en onderhoud van rioleringen en pijpleidingen.

- het uitbaten van een studiebureau voor alle bouwwerken, kunstwerken en immobiliën; het ontwerpen, opmaken en uitwerken van alle studies, plannen en projecten aangaande alle bouwactiviteiten en supervisie van de uitvoering.

- alle werkzaamheden van coërdinatorontwerp en coërdinatorverwezenlijking, zoals deze bepaald zijn in de wet van vier augustus negentienhonderd zesennegentig betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk en het Koninklijk Besluit van vijfentwintig januari tweeduizend en één betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen. - het waarnemen van alle bestuurders- en zaakvoerdersmandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

- het bezitten en beheren van vermogen, bestaande uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop, onverdeelde rechten daarin, effecten, portefeuillewaarden, meubilair en alle roerende goederen, speciën, alle intellectuele en andere onlichamelijke rechten, zowel in België als in het buitenland, en dit voor eigen rekening;

het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

- het verlenen van adviezen en diensten inzake automatisering van organisatie en beheer; - het verlenen van adviezen van juridische, technische of commerciële of administratieve aard. Het in de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en verkoop, productie en algemeen bestuur;

- advies voor selectie, rekrutering en training van personeel, alsmede alle advies inzake :juridisch, sociaal en personeelsbeleid en alle human resources managementactiviteiten, onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen;.---

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste

mod 49.1

- het verstrekken van commercieel advies, verkoopstrainingen ei onderricht inzake algemene, beroeps- of technische vorming met betrekking tot financiële, handels- en sociale aangelegenheden;

- het optreden als tussenpersoon in alle soorten handel, hetzij als agent, makelaar, vertegenwoordiger, verdeler, zaakwaarnemer, concessionaris alsmede alle andere vormen;

- het beleggen, beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen;

- het beheer van een onroerend goed patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium, in de ruimste zin van het woord, meer in het bijzonder, zonder dat deze opsomming beperkend is: de aankoop en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst, onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen;

- het te leen opnemen of te leen geven van gelden, onder welke vorm ook, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden, in de mate toegelaten door de wet en onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen;

- alle leasingoperaties, zowel roerende als onroerende.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en ondermeer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken en rechten aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen; belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit,of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het maatschappelijk doel uit te breiden en te verklaren.

Zij Kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

12.A. Plaats, dag en uur van de iaarvergaderinq van de vennoten:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt

ieder jaar gehouden de derde zaterdag van de maand mei om 11 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende

werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op

gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

12.B. Voorwaarden van toelating: geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht:

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang .de behoorlijk- -opgevraagde --en - opeisbare. stortingen.- niet gedaan -.zijn,---is--de:

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mpd 11.7

uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): geen volmacht(en).

14. Deponering van het gestorte kapitaal:

De instrumenterende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, het voormeld bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE72 7380 3435 6816, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 november 2011 afgeleverd bankattest, dat hem werd overhandigd.

15. Bijzondere volmacht :

Bijzondere volmacht werd verleend aan DKF FIDUCIAIRE, besloten vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, met zetel te 8500 Kortrijk, Kasteelstraat 29a, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde aile administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de btw-administratie, enzovoort.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte oprichting;

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BUILDING CREATING AND ENGINEERING GLASSCONCE…

Adresse
KROMMEBEEKSTRAAT 17B 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande