BUILDINGLY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUILDINGLY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.344.022

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 05.06.2014 14160-0199-013
24/12/2013
ÿþ (tll,, ~3 ; Mod waal 11.1

._ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo: behouc

aan h

Belgis Staatst

_ ,.. ,":"1.

,.~r~_

`~

I 2 Er,. ~31J

~~.r, u  _~~ - -

" 131 060

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0844.344.022

Benaming

(voluit) : BUILDINGLY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karperstraat 15A bus 0101 te 9870 Zulte

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, opgemaakt ten zetel op 4 december 2013, blijkt. dat werd beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 1 januari 2014 te'. verplaatsen naar "Gravin Adelahof 4 bus 101 te 8530 Harelbeke".

Aldus opgesteld te Zulte op 4 december 2013.

Lippens Etienne,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/11/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behouden 111111111t111)14111111111

aan het *

Belgisch Staatsblad

i

a 1..{V" 1!.!~t~

f:~

b'r;i : ,_ " `" "

Ondernemingsnr : 0844.344.022

Benaming

(voluit) : BUILDINGLY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karperstraat 15A bus 0101 te 9870 Zulte (Machelen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd, 30109/2013, blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om met ingang vanaf 30/09/2013 het ontslag als zaakvoerder van Mevrouw De Wulf Ingrid te aanvaarden.

Aldus opgesteld te Zulte (Machelen) op 30/09/2013.

Lippens Etienne,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op dé laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 05.06.2013 13154-0138-010
22/03/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1' 2 MAART 2012

RECHTIMIK VAN

KOOPHANbreTE GENT

*12061017*

beh aa Be Stai

Ondernemingsnr :

Benaming (Mun) BUILDINGLY

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karperstraat 15A, bus 0101

9870 Zulte (Machelen)

Onderwerp akte :OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke op 9!

maart 2012

Dat nagenoemden:

1. Mevrouw DE WULF Ingrid Leopoldine, geboren te Deinze op 7 maart 1961, wonende te 9870 Zulte-Machelen, Karperstraat 15A, bus 0101.

2. De heer LIPPENS Etienne Cyriel Theofiel Jozef Elodie, geboren te Assenede op 21 september 1942, wonende te 8510 Kortrijk-Rollegem, Groene Dreef 32.

Een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap;; met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM

De benaming luidt: "BUILDINGLY".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9870 Zulte-Machelen, Karperstraat 15A, bus 0101.

DOEL

De vennootschap heeft in België en in het buitenland tot doel:

De vennootschap zal de vermogens van roerende en onroerende goederen mogenii beheren, aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouder verhuren, huren en verkavelen. Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. Zowel voor eigen rekening als voorij rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derdent om het even welke industriële, burgerlijke, handels, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het bereikeni van het maatschappelijk doel.

Aanneming van algemene bouwwerken en oprichten van gebouwen en woningen voor aIIe gebruik en in de ruimste zin.

Het aannemen en uitvoeren van alle soorten bouw, verbouwing- en veranderingswerken. Onderneming voor industriebouw, bouwwerken, dakwerken, gevelwerken, en alle werkzaamheden in verband met het optrekken en oprichten van gebouwen, inbegrepen:, pleister- en voegwerken, dakbedekkingwerkzaamheden, stukadoorswerken, metsel en

-

bezettingswerken, betegelingswerken, betonwerken, bevloeringswerken, schilder eni

behangwerken, loodgieterij en schrijnwerkerij, alsmede alle werkzaamheden die betrekkingl hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of op de coördinatie van deze voltooiingwerken in de mate dat zij door onderaannemers uitgevoerd worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, verkoop, verhuur, verdeling en verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen.

De aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen.

Administratieve prestaties, secretariaatswerken en overige zakelijke dienstverlening.

Advies en consultancy, het bijstaan en vertegenwoordigen van personen en ondernemingen, computerservices en secretariaatswerk.

Een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels- en sociale aangelegenheden. Advies, ontwerp en begeleiding inzake public relations, media, communicatie, marketing, bedrijfsvoering, reclame, publiciteit en commerciële topics; alle activiteiten in verband met reclamewezen, uitbating van een publiciteitsagentschap, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, het ontwerpen van publicitaire artikelen.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en diensten.

Het leiden van verkoopteams en het uitvoeren van verkoopsactiviteiten voor alle soorten producten, diensten, materialen, enz.

Het leveren van kantoordiensten aan derden in de breedst mogelijke zin van het woord. Het ter beschikking stellen van een extern secretariaat en bedrijvencentrum ten behoeve van particulieren, zelfstandigen en bedrijven.

Het verhuren van al dan niet ingerichte kantoorruimtes en/of magazijnen in of buiten het bedrijvencentrum al of niet gekoppeld aan het secretariaat. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van termen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen die een zelfde gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zou zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Alle handelingen en activiteiten die voorafgaandelijk een goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank en Financiewezen of andere overheidsinstantie vereisen, zijn uitdrukkelijk uitgesloten.

De vennootschap kan deelnemen in, of zich op een andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag tevens een functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen en dit zowel in België als in het buitenland.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL - AANDELEN  VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro).

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/100ste (één honderdste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren en erkennen dat op de 100 aandelen werd ingeschreven door comparanten tegen de prijs van ¬ 186,00 per aandeel.

k/

tl

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij-hetBelgisch-Staatsbldd = 22/03/2012' = -Auttegts ttti Nlonitetïr belgë

mad 1 i.1

Op voormelde aandelen werd door de oprichters een storting gedaan ten bedrage van ¬ 6.200,00.

Deze gedeeltelijke volstorting ten bedrage van ¬ 6.200,00 werd door de oprichters uitgevoerd op een speciale rekening nummer 737-0354889-09 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC derwijze dat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van ¬ 6.200.

BESTUUR

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te j stellen.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd waargenomen, tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist,

ledere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, en tevens in alle akten waaraan een openbaar of een ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei, om 14 u., in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of via een ander communicatiemiddel volmacht geven aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen,

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar. WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afge- - nomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht' van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11.1



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

\\F".

Zo de bevoegde rechtbank weigert om over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT

Zaakvoerder

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig de bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van vennootschappen, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1 Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart de comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 februari 2012.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

2. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Worden als niet-statutaire zaakvoerders aangesteld voor de duur van de vennootschap:

" mevrouw Ingrid DE WULF voornoemd, die aanvaardt. Zij zal haar ambt bezoldigd waarnemen

" de heer Etienne LIPPENS voornoemd, die aanvaardt. Hij zal zijn ambt onbezoldigd waarnemen.

3. Commissaris-revisor

De comparanten stellen vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar de bij de wet gestelde criteria niet overschreden werden. Er wordt bijgevolg besloten geen commissaris aan te stellen.

4. Begin en afsluiting van het eerste boekiaar

Het eerste boekjaar begint met terugwerkende kracht vanaf 2 februari 2012 en zal

worden afgesloten op 31 december 2012,

5. Eerste iaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

6. Volmacht voor administratieve formaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "Fiscovan", met maatschappelijke zetel te', 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2 (ondernemingsnummer 0449.881.446, RPR

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

f&

mod 11.1

Oudenaarde) en de gewone commanditaire vennootschap "Leadservice", met maatschappelijke zetel te 9870 Olsene, Grote Steenweg 50 (ondernemingsnummer 0821.029.477, RPR Kortrijk), met macht om elk afzonderlijk te handelen en op te treden, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige oprichting, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), Ondernemingsloketten, BTW, boekhouding en andere.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/04/2015
ÿþmod 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 7 MAART 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

In

*15051535

Ondernemingsnr : 0844.344.022

Benaming (voluit) : BUILDINGLY

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gravin Adelahof 4 bus 101

8530 Harelbeke

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalsverhoging - statutenwijziging

Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 13 maart 2015, ter registratie neergelegd.

Blijkt dat er op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BUILDINGLY, met zetel te 8530 Harelbeke, Gravin Adelahof 4 bus 101, ondernemingsnummer 0844.344.022, RPR Gent afdeling Kortrijk, en B.T.W nummer BE844.344.022, opgericht bij akte verleden voor Meester Brigitte VERMEERSCH, Notaris te Horebeke - Sint-Maria-Horebeke, op negen maart tweeduizend en twaalf, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig maart daarna, onder nummer 12061017, sedertdien ongewijzigd, waarop met éénparig goedvinden volgende beslissingen werden genomen :

I, De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van zesenvijftigduizend vierhonderd euro (E. 56.400,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Deze kapitaalsverhoging komt tot stand door inbreng in speciën door de Heer Etienne LIPPENS, voornoemd, ten belope van zesenvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 56.400,00). Het bedrag van zesenvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 56.400,00), zijnde het bedrag van de kapitaalsverhoging, werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap BUILD1NGLY bij de naamloze vennootschap KBC BANK met nummer BE25 7430 5857 5482.

Het bewijs van deponering, dat Ons hierbij werd overhandigd, werd door de naamloze vennootschap KBC BANK afgeleverd op vierentwintig februari tweeduizend vijftien.

Il, De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de beslissing genomen bij de behandeling van het voorgaande agendapunt.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd

1) afschrift proces-verbaal dd. 13 maart 2015

2) de gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BUILDINGLY

Adresse
GRAVIN ADELAHOF 4, BUS 101 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande