BUITENHUIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUITENHUIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.890.894

Publication

17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 13.12.2013 13683-0049-010
13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 08.11.2012 12633-0387-010
27/01/2011
ÿþI II IIII P1IUIU1ijII1U

*11016866"

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neer - *. . in . ter griffie van de akte

MONITEU

DIHECTIC rV

B

p:

BE G1SCH STAq' -S~ ~ E3l=STU JF

TBANK VAN KOOPHANDEL TE UGGE (AFDELING BRUGGE)

0 5 JAN. 2011

O

De griffier.

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming : BUITENHUIS

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8340 DAMME, Dorpsstraat 2

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor notaris Wouter BOSSUYT, te Brugge op. 28/1 2/201 0

IS OPGERICHT DOOR:

De Heer VANHOLLEBEKE Frederik Robert Christine, ongehuwd, geboren te Brugge op zevenentwintig

november negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 8340 Damme Dorpsstraat 2.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "BUITENHUIS".

" ' de maatschappelijke zetel is gevestigd te 8340 Damme, Dorpsstraat 2.

*De vennootschap heeft tot doel:

1.Het onderhoud van tuinen en tuinaanleg in de ruimste zin, bevattende onder meer:

de kleinhandel in een uitgebreid gamma van tuinbouwproducten en..

tuinbouwbenodigdheden voor particulier gebruik in gespecialiseerde tuincentra;

de kleinhandel in bloemen (inclusief snijbloemen) en planten;

het plaatsen van vloer- en wandtegels; -

de bouw van speel-en sportterreinen, zwembaden, enz;

de bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voortuien en

voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails);

aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden;

het snoeien van bomen en heggen;

het snoeien van fruitbomen en wijnstokken;

het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groende gedeelte van

sportvelden;

de installatie van garagepoorten,luiken,zonneblinden,traliewerk,hekken, in metaal, in

hout en kunststof;

2. Het stallen en fokken van paarden, berijden van paarden met of zonder rijtuigen.

3. Het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, deze oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader:

a) het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van. onroerende goederen;

b) zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

c) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de

eigen roerende en onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

890 8:94



mod 2.1

Zij mag alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en handelingen van roerende, onroerende en financiële aard verrichten, zowel in België als in het buitenland, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

Zij zal ondermeer alle leningen of kredietopeningen mogen afsluiten en toestaan,met of zonder hypotheekstelling.

De vennootschap mag belangen nemen door middel van deelneming, inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst, of gelijk welke andere wijze in andere Belgische of buitenlandse maatschappijen of ondernemingen bestaande of nog op te richten en die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk het doel van de vennootschap kan bevorderen.

De hierboven vernielde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. *De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

*Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort door de heer Vanhollebeke Frederik voornoemd.Het is gedeponeerd op een bijzondere rekening,zoals blijkt uit het bewijs van deponering dat de notaris in zijn dossier zal bewaren.

*De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder(s) krijgt (krijgen) de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om aile daden van bestuur en beschikking te stellen die met het doel der vennootschap overeenkomen.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of door onderhavige statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder zijn bevoegdheid.

'Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

*Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

`Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moet de zaakvoerder, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

*De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald.

Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft de enige vennoot of indien er meerdere vennoten zijn ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, dit alles met inachtneming van de gestelde wettelijke bepalingen.

*Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de dertigste juni om achttien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

*Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

*Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

V0ote-beheuden aan het Belgisch " Staatsblad

mod 2.1

De zaakvoerders stellen jaarlijks een verslag op conform de desbetreffende wettelijke bepalingen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen. *Ingeval van ontbinding zal de vereffening geschieden in de tijd en op de manier vastgesteld door de Buitengewone Algemene Vergadering die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden, en die hun macht en bezoldiging zal vaststellen.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID - VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE ' VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige ' oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert heden onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neer-legging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDER

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De Heer VANHOLLEBEKE Frederik Robert Christine, ongehuwd, geboren te Brugge op zevenentwintig ' november negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 8340 Damme (Sijsele), Dorpsstraat 2, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en verklaart dat hij niet getroffen is door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDER

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging -van het uittreksel uit onderhavige-oprichtingsakte-op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de oprichter en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet. EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de dertigste juni van het jaar tweeduizend en twaalf om achttien uur.

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Door de oprichters wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap CBF Adviesburo Sint-Pietersgroenestraat 61 te 8000 Brugge aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor : het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondememingsloket en het verkrijgen van een ondememingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de oprichtingsakte

4

s

Voae-beheuden

aan het

Belgjsch Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BUITENHUIS

Adresse
DORPSSTRAAT 2 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande