BURVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BURVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.210.517

Publication

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 26.08.2013 13467-0079-008
08/02/2012
ÿþ©ndernemingsnr : 0842.210.517

Benaming

(voluit) : BURVAN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moeskroensestraat 54, 8510 Kortrijk (Rollegem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verklaring overeenkomstig art. 219 §3 Wetboek Vennootschappen

Jean Burgraeve

Zaakvoerder

I II1 1111 II li Il 1 11 1

*12034029*

D

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

MONITEUR BELGE

31-01-2012 BELGISCH STAATSB

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "BURVAN".

- De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8510 Kortrijk (Rollegem), Moeskroensestraat 54.

- Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 1.431.415,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 600 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt integraal door de Heer Jean Burgraeve, voornoemd, ingeschreven en wel als volgt:

Inbreng in natura

De Heer Jean Burgraeve verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van 2.449 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VERBEKE-DEVOS , met zetel te 8510 Kortrijk (Rollegem), Moeskroensestraat 54, hebbende als ondernemingsnummer 0448.192.557.

Vennootschap dewelke werd opgericht bij akte verleden voor notaris Christine Bauwens te Tielt op 14 september 1992 onder de naam  Stephan verbeke-Devos , bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 oktober daarna, onder nummer 921002-386.

Waarvan de statuten verschillende malen zijn gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal verleden voor notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op 21 juni 2005, bekend gemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 14 juli daarna, onder nummer 05101615, aldus verklaard.

Deze 2.449 aandelen vertegenwoordigen een waarde van 1.431.415,00 euro.

Comparant verklaart uitdrukkelijk een beroep te doen op artikel 219 §2 Wetboek Vennootschappen ingevolge waarvan artikel 219 §1 niet toepasselijk is, daar hij verklaart aan de voorwaarden van deze tweede paragraaf aangaande het niet toepassen van paragraaf 1 te voldoen.

Comparant verklaart dat hij overeenkomstig artikel 219 §3 van het Wetboek Vennootschappen binnen één maand na de effectieve inbreng de wettelijk vereiste verklaring zal neerleggen ter griffie overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Hij verklaart dienaangaande door ondergetekende notaris te zijn ingelicht en de nodige informatie te hebben ontvangen.

Voorwaarden inbreng

De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf heden. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap voor het lopende boekjaar dat begon op één juli 2011 en eindigt op 30 juni 2012.

De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht.

Bovendien verklaren zij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in hunnen hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere

Benaming (voluit): BURVAN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8510 Kortrijk, Moeskroensestraat(Rol) 54

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 24

december 2011:

IS VERSCHENEN

De Heer BURGRAEVE Jean Marie Leon Ghislain, geboren te Blankenberge op 25 augustus 1966,

wonende te 8510 Kortrijk, Moeskroensestraat 54.

Die ons, ondergetekende notaris, gevraagd heeft bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te

stellen van de hierna genoemde vennootschap.

Ondernemingsnr :

TITEL I: OPRICHTING.

*11307961*

0842210517

Griffie

Neergelegd

28-12-2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

overdrachtsbeperkingen zoals voorzien in de statuten van de vennootschap  Verbeke-Devos , voornoemd,

en/ of aandeelhoudersovereenkomsten.

Vergoeding van de inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van 1.431.415,00 euro worden aan de Heer Jean

Burgraeve zeshonderd (600) volledig volstorte aandelen toegekend.

- De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

TITEL II  STATUTEN (bij uittreksel)

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  BURVAN .

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onder-

houden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een porte-feuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

2. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

5. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart 1976 tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van 6 september 1993; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en / of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

7. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, met uitzondering van deze activiteiten die overeenkomstig de wet zijn voorbehouden aan vergunninghoudende reisbureau s.

8. Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.431.415,00 euro.

Het wordt vertegenwoordigd door 600 aandelen op naam,zonder nominale waarde, die ieder

één/zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden

uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden overeenkomstig de wet uitgenodigd.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 14.- STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21: BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt

en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen

voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie van bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TITEL III.- SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de Heer Jean Burgraeve, voornoemd, die alhier aanwezig verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling dienaangaande.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de fiduciaire B&S te 8800 Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 122, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met de macht om afzonderlijk te handelen, alle nuttige of

noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het

ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap zijn aangegaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 28.08.2015 15564-0456-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16558-0306-010

Coordonnées
BURVAN

Adresse
MOESKROENSESTRAAT 54 8510 ROLLEGEM

Code postal : 8510
Localité : Rollegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande