BUYSE - PERSYN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUYSE - PERSYN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.229.956

Publication

15/04/2014
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblai

AAod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

*14081584*



NEERGELEGD

- 1. 04. 2014

kt fillri K.I.K:.'10,31<P1-1ANDEL



Ondernemingsnr: 0870.229.956

Benaming

(voluit): BUYSE-PERSYN

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8930 Lauwe, Lauwbergstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalverhoging statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 26 maart 2014 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

- de vergadering beslist om de nominale waarde per aandeel te schrappen.

- De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 31 december 2013 tot toekenning van een dividend voor een brutobedrag van driehonderd vijfendertigduizend euro(335.000,00 EUR) te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van 10 procent, zijnde drieëndertigduizend vijfhonderd euro (33.500,00 EUR) in totaal dus driehonderd en éénduizend vijfhonderd euro (301.500,00 EUR) netto dividend, in het kader van artikel 537 WIB92.

- De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de, revisor, Dit verslag werd opgemaakt onder de opschortende voorwaarde van daadwerkelijke beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag besluit als volgt:

"BES LU IT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA BUYSE-PERSYN door inbreng in natura van een vordering die werd toegekend aan de heer Lieven BUYSE én een vordering die werd toegekend aan mevrouw Marianne PERSYN naar aanleiding van de dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap ' verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van; waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van; waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de: bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging doorinbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande

rechtsteer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. "

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van d& fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 301.500,00 EUR, Deze toekenning doet geen afbreuk' aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelseL

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende, de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 24 maart 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

_ .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De vergadering beslist een kapitaalverhoging door te voeren om het kapitaal te verhogen met driehonderd en eenduizend vijfhonderd euro (301.500,00 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18,600,00 EUR) te brengen naar driehonderd twintigduizend honderd euro (320:100,00 EUR) door inbreng van schuldvorderingen jegens de vennootschap ten belope van het passend bedrag.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging geschiedt zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

- De vennoten voornoemd verklaren volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten, als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, en verklaren inbreng te doen in verhouding tot hun aandelenbezit van de schuidvordering die zij bezitten jegens de onderhavige vennootschap in rekening-courant ingevolge de voorgaande uitkering van het tussentijds dividend ten belope van het hierna vermelde bedrag:

-in hoofde van de heer Lieven Buyse voornoemd: 150.750,00 euro

-in hoofde van mevrouw Marianne Persyn voornoemd: 150.750,00 euro

- De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemd besluit, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op driehonderd twintigduizend honderd euro (320.100,00 EUR) werd gebracht en is vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder nominale waarde.

- De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissing inzake kapitaalverhoging. Artikel 5 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd twintigduizend en honderd euro (320.100,00 EUR), Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen?

- De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan het huidige Wetboek van vennootschappen door aanpassing als volgt:

1Nervanging van artikel 17 door volgende tekst:

"De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar zaakvoerders en de commissarissen zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

De vragen kunnen schriftelijk en voorafgaandelijk worden gesteld vanaf de mededeling van de oproeping. De vragen kunnen via elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping vermelde adres. De vennootschap moet die schriftelijke vragen ontvangen uiterlijk de zesde dag voor de algemene vergadering,"

2/invoering van een artike119bis inzake de schriftelijke besluitvorming:

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORM1NG

"Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van 20 dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn."

3/Aanpassing van artikel 11 door toevoeging van volgende paragraaf na de eerste twee zinnen:

"Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens 20 dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

4/1avoering van volgende paragraaf na de tweede zin van artikel 27 van de statuten:

"De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen?

- De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijk bepalingen ter zake.

De vergadering beslist om machten toe te kennen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van voormelde beslissingen.

De vergadering beslist tevens volmacht te verlenen aan Burofac-West BVBA te 8930 Lauwe, Lauweplaats 14 bus 001 evenals aan zijn bedienden, aangestelden of lasthebbers met de macht om afzonderlijk te handelen en mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde aangaande voormelde beslissingen alle nog noodnzake-ilijke of nuttige stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale adnni-'nis-'tra-itie, de Belasting over de Toege-'voegde Waarde, KBO, verzekeringskas, ondememingsloketten en aanverwante instanties,

I ~~

~

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

Voor-

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz.van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoed instrumenterende notaris, perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.08.2014, NGL 29.08.2014 14535-0093-010
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 25.07.2012 12340-0148-010
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 29.08.2011 11466-0079-010
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.08.2010, NGL 31.08.2010 10524-0289-010
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 24.08.2009 09605-0377-010
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.08.2008, NGL 23.08.2008 08617-0233-010
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.07.2007, NGL 30.08.2007 07644-0044-010
01/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.08.2006, NGL 30.08.2006 06702-0068-010
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.08.2015, NGL 28.08.2015 15560-0073-010
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 29.08.2016 16502-0145-010

Coordonnées
BUYSE - PERSYN

Adresse
LAUWBERGSTRAAT 13 8930 LAUWE

Code postal : 8930
Localité : Lauwe
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande