C & S ACCOUNTANCY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C & S ACCOUNTANCY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.736.747

Publication

04/08/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van_de akte

__NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

MONUTE.l s; CELTE i 5 JUL 2014

2 8 -07 2U

ât

Gent Afdeirugge

il:.,L,GISCH S -AAT BLAD De griffier

Ondernemingsnr : 0545.736.747

Benaming

(voluit) : C & S Accountancy

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koude Keukenstraat 13 te 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 17 juni 2014: Enig besluit:

De vergadering beslist de heer Bert Mesdom, wonende te 9000 Gent, Cyriel Buyssestraat 1, ingeschreven op de lijst der belastingconsulenten van het I.A.B. onder het nummer: 12596 2 N 78 te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder.

Het college van zaakvoerders is voortaan samengesteld als volgt:

De heer Peter Cnockaert (statutair zaakvoerder)

De heer Philippe Salens (statutair zaakvoerder)

De heer David De Graeve (gewone zaakvoerder)

De heer Nico Sucaet (gewone zaakvoerder)

De heer Bert Mesdom (gewone zaakvoerder)

Het college van zaakvoerders besluit bij gewone meerderheid. Geen enkel besluit kan evenwel rechtsgeldig worden genomen zonder de eenparige goedkeuring van de statutaire zaakvoerders. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais. eiser of als verweerder.

De heer Philippe Salens

Zaakvoerder

*19199 13

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze overdracht door partiële splitsing voltrekt zich mits toekenning aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap van tweehonderd vijftig (250) aandelen van de bij deze opgerichte vennootschap  C & S ACCOUNTANCY .

Overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van vennootschappen wordt de partiële splitsing voltrokken wanneer de vennootschap  C & S ACCOUNTANCY is opgericht.

Overeenkomstig artikel 745, laatste lid, en artikel 746, laatste lid, van het Wetboek van Vennootschappen vinden de splitsingsverslagen en de overige formaliteiten vermeld in artikel 748 (in zoverre dit laatste artikel naar de splitsingsverslagen verwijst) van het Wetboek van Vennootschappen, geen toepassing aangezien de aandelen van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap,  C & S ACCOUNTANCY , worden uitgegeven aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap  CNOCKAERT & SALENS evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap.

De comparanten leggen volgende documenten voor die, zonder kosten, meegedeeld zijn en ter beschikking gesteld zijn van de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap binnen de wettelijke termijn:

1. Het splitsingsvoorstel van de vennootschap opgemaakt door de zaakvoerders van de partieel gesplitste vennootschap de dato 28 november 2013, overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge op 29 november 2013, zijnde minstens 6 weken vooraf aan heden. Dit voorstel werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 december daarna, onder nummer 2013-12-11/0185699.

2. Het bijzonder verslag opgemaakt door de oprichters van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap  C & S ACCOUNTANCY , de dato 23 januari 2014, overeenkomstig de artikelen 742 en 219 van het Wetboek van Vennootschappen over de inbreng in natura en het belang van de inbreng voor de vennootschap.

Een exemplaar van dit verslag, ondertekend "ne varietur" door de notaris en de comparanten, zal worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

3. Het controleverslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VAN CAUTER - SAEYS & C° , vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  J. DEGRYSE op haar beurt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jan Degryse, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, ondernemingsnummer 0438.507.702, RPR Dendermonde, de dato 20 januari 2014, overeenkomstig de artikelen 742 en 219 van het Wetboek van Vennootschappen over de beschrijving van de inbreng in natura in het voordeel van de inbreng genietende vennootschap, over de toegepaste methoden van waardering, over de waarden waartoe deze methoden hebben geleid en over de werkelijke vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

 I. Conclusies

Ingevolge toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen onder toepassing van artikel 742 van het Wetboek van Vennootschappen werd ondergetekende door de oprichters van de BV ovve BVBA C & S ACCOUNTANCY aangesteld om een verslag op te maken naar aanleiding van de inbreng in natura bij oprichting.

Het betreft de inbreng van de  bedrijfstak Boekhouding door de BV ovve BVBA CNOCKAERT & SALENS in de BV ovve BVBA C & S ACCOUNTANCY naar aanleiding van een partiële splitsing.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat :

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de toekenning van 250 nieuwe aandelen zonder nominale waarde van de BV ovve BVBA C & S ACCOUNTANCY aan de vennoten van de BV ovve BVBA CNOCKAERT & SALENS. In ruil voor hun inbreng behoudt elke vennoot evenveel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelen van de BV ovve BVBA CNOCKAERT & SALENS en krijgt nieuwe aandelen van de BV ovve

BVBA C & S ACCOUNTANCY à rato van 1 aandeel van de BV ovve BVBA C & S ACCOUNTANCY

voor 1 aandeel van de BV ovve BVBA CNOCKAERT & SALENS.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke,

Op 20 januari 2014

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door Jan Degryse : zaakvoerder

Een exemplaar van dit verslag, ondertekend "ne varietur" door de notaris en de comparanten, zal

worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, samen met een

uitgifte van dit proces-verbaal.

De comparanten zetten uiteen dat krachtens het voormeld proces-verbaal, gesloten voorafgaand

op heden door ondergetekende notaris, de buitengewone algemene vergadering van de vennoten

van de partieel gesplitste vennootschap  CNOCKAERT & SALENS :

1. het splitsingsvoorstel heeft goedgekeurd in al zijn bepalingen en besloten heeft tot de partiële splitsing van de vennootschap  CNOCKAERT & SALENS aan de voorwaarden voorzien in het voormeld splitsingsvoorstel door overdracht van een deel van de activa en de passiva van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap aan de vennootschap  C & S ACCOUNTANCY die wordt opgericht, mits toekenning aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap van tweehonderd vijftig (250) aandelen, zonder nominale waarde, volledig volgestort, aan de ruilverhouding van 1 aandeel  CNOCKAERT & SALENS tegen 1 aandeel  C & S ACCOUNTANCY ;

2. voorgesteld heeft de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  C & S ACCOUNTANCY op te richten en het ontwerp van de oprichtingsakte en de statuten goedgekeurd heeft;

3. heeft vastgesteld dat de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap tevens de vennoten worden van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  C & S ACCOUNTANCY overeenkomstig de verdeling voorzien in het splitsingsvoorstel.

C.2. NA DEZE UITEENZETTING, bevestigen de comparanten, de beslissing tot partiële splitsing door oprichting van deze vennootschap en verklaren aan deze vennootschap volgende bestanddelen van de activa en de passiva over te dragen:

Beschrijving van het overgedragen vermogen

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het overgedragen vermogen ingevolge de partiële splitsing alle welkdanige actief- en passiefbestanddelen omvat, al dan niet uitgedrukt, ontstaan dan wel nog te ontstaan, al dan niet contentieus, van welke aard ook, contractueel dan wel extracontractueel, die verband houden met de bedrijfstak boekhouding, waaronder de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van de activiteiten, van de partieel gesplitste vennootschap, zoals beschreven in het splitsingsvoorstel, opgemaakt overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen en in het controleverslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig de artikelen 742 en 219 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan hierboven sprake.

De vergadering ontslaat de ondergetekende notaris er in deze akte verdere toelichting van te geven.

Indien er, om welke reden ook, een tegenstrijdigheid bestaat tussen het splitsingsvoorstel enerzijds en het verslag van de bedrijfsrevisor anderzijds, krijgt het verslag van de bedrijfsrevisor voorrang.

Overeenkomstig het splitsingsvoorstel bevat de voormelde overdracht geen onroerende goederen.

Voorwaarden en lasten van de overdracht

Deze partiële splitsing wordt gedaan en is aanvaard onder de volgende bedingen en voorwaarden:

1. De actief- en passiefbestanddelen van de ingebrachte vermogensbestanddelen worden ingevolge de partiële splitsing overdragen in de staat waarin zij zich bevinden. De algemene vergadering verklaart volledig op de hoogte te zijn van het overgedragen vermogen en ontslaat de ondergetekende notaris er hier een meer uitvoerige beschrijving van te geven.

2. Alle rechten en verplichtingen, alsook de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap, zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel en de voormelde verslagen, worden vanuit boekhoudkundig standpunt beschouwd als zijnde gedaan voor rekening van de inbreng genietende vennootschap, vanaf 1 juli 2013.

3. Elk vermogensbestanddeel van de partieel gesplitste vennootschap waarover het splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, zal worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

beschouwd als zijnde toegewezen aan de partieel gesplitste vennootschap in de mate ze betrekking hebben op de afgesplitste tak.

4. De inbreng genietende vennootschap vrijwaart de partieel gesplitste vennootschap tegen alle vorderingen en elk verhaal met betrekking tot de overgedragen bestanddelen.

5. De inbreng genietende vennootschap treedt in alle rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen en zal, meerbepaald alle akkoorden en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die de partieel gesplitste vennootschap heeft aangegaan, op zulke wijze dat de partieel gesplitste vennootschap uit dien hoofde niet meer verzocht of verontrust wordt.

6. De op te richten inbreng genietende vennootschap zal alle lasten en belastingen van welke aard ook, gelegd of te leggen op de overgedragen goederen dienen te betalen, vanaf 1 juli 2013.

7. De overdracht omvat tevens de archieven en boekhoudkundige documenten van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen.

8. Alle kosten, lasten en belastingen, van welke aard ook, die voortspruiten uit deze akte zijn ten laste van de inbreng genietende vennootschap.

Vergoeding voor overdracht

Ter vergoeding van deze overdracht worden aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap onmiddellijk en rechtstreeks tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde van de vennootschap  C & S ACCOUNTANCY toegekend, volgens de voormelde ruilverhouding.

Deze tweehonderd vijftig (250) aandelen zijn volledig volgestort.

De vennoten van de partieel gesplitste vennootschap worden bijgevolg direct en rechtstreeks de vennoten van de opgerichte vennootschap  C & S ACCOUNTANCY .

Kapitaal

In uitvoering van de overdracht die voorafgaat, stellen de comparanten vast dat het maatschappelijk kapitaal van de hierbij opgerichte vennootschap door partiële splitsing is vastgesteld op vierduizend driehonderd negenenvijftig euro vijfendertig cent (¬ 4.359,35). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Terstond beslissen de comparanten om dit kapitaal te verhogen tot achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) door incorporatie van de beschikbare reserves ten bedrage van veertien duizend honderd negentig euro vijfenzestig cent (¬ 14.190,65).

20 Doel :

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten. Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 70, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

10 het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

20 zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico s;

30 het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

40 het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

50 het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 60 of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

60 het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 10 tot 50 en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

10 het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

20 het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

30 het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociaIe wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Koude-Keukenstraat 13.

4° Duur : De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5° Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde.

6° boekjaar : Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en veertien. (30/06/2014).

7° Jaarvergadering :

De gewone algemene vergadering zal van rechtswege plaatsvinden op 31 december van elk jaar. Een buitengewone algemene vergadering kan bovendien worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) volgens de vormen voorzien door de wet telkens wanneer het maatschappelijk belang dit vereist. De bijeenroeping is verplicht op aanvraag door de vennoten die samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval dient zij te worden bijeengeroepen binnen de maand na de aanvraag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 31 december tweeduizend en veertien (31/12/2014).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De oproeping tot een buitengewone algemene vergadering geschiedt bij aangetekend schrijven. Deze dient minstens vijftien dagen voor de buitengewone algemene vergadering te worden gericht aan de vennoten.

Het recht tot deelname aan de algemene vergadering hangt af van de inschrijving van de houder van aandelen in het register der aandelen van de vennootschap, ten laatste drie dagen voor de bijeenkomst van de algemene vergadering.

Alle stemgerechtigde vennoten kunnen zelf of per volmacht, al dan niet gegeven aan een vennoot, stemmen.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de vorm van de volmachten vastleggen en eisen dat ze worden neergelegd, op de door haar bepaalde plaats, en dit drie dagen voor de algemene vergadering. Elke vennoot kan stemmen per brief door middel van een formulier met volgende vermeldingen: de voornamen en naam of de maatschappelijke benaming van de vennoot, zijn woonplaats of zijn maatschappelijke zetel, het aantal aandelen waarvoor hij per brief deelneemt aan de stemming, de agenda van de algemene vergadering, de stem zelf (voor of tegen elk van de besluiten) of de onthouding bij elk van de punten ervan en eventueel de geldigheidstermijn van het formulier. De handtekening onderaan dit formulier dient voorafgegaan te worden door de vermelding  gelezen en goedgekeurd .

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan tijdens de vergadering verdaagd worden voor drie weken door het bestuursorgaan, zelfs indien het niet om een uitspraak gaat over de jaarrekening. De tweede vergadering zal zich uitspreken over dezelfde agendapunten.

De formaliteiten waaraan werd voldaan om de eerste vergadering bij te wonen gelden eveneens voor de tweede.

Nieuwe volstortingen van aandelen kunnen worden uitgevoerd met het oog op de tweede vergadering, tijdens dewelke definitief uitspraak wordt gedaan.

Geen enkele algemene vergadering kan zich uitspreken over punten die niet vermeld staan op de agenda, behalve indien alle vennoten daar anders unaniem over beslissen.

Behoudens andersluidende bepaling in de wet worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, wat ook het aantal aandelen is dat vertegenwoordigd is tijdens de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Ingeval van verwerving of het in pand geven door de vennootschap van haar eigen aandelen, wordt het stemrecht dat aan deze aandelen is verbonden, geschorst.

Wanneer de besluiten een statutenwijziging of een vervroegde ontbinding van de vennootschap als voorwerp hebben, dan kan de algemene vergaderig slechts rechtsgeldig beraadslagen indien de voorgestelde wijzigingen uitdrukkelijk vermeld werden in de oproeping en indien de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Geen enkele wijziging kan aangebracht worden indien deze niet goedgekeurd werd door minstens drie vierden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Onder voorbehoud van bijzondere regels, bepaald in deze statuten, beraadslaagt de algemene vergadering volgens de bepalingen zoals voorzien in de artikelen 275 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Ingeval het gaat om een benoeming waarbij geen enkele kandidaat de meerderheid der stemmen behaalt, wordt er overgegaan tot een tweede stembeurt tussen die kandidaten die de meeste stemmen behaalden. Bij staking van stemmen tijdens de tweede stembeurt wordt de oudste kandidaat verkozen.

De beslissingen van de algemene vergadering zijn verplicht voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of dissidenten.

8° Winstverdeling. De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Op deze winst wordt jaarlijks minstens één twintigste afgehouden dat is bestemd voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds.

Deze heffing is niet meer verplicht indien het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal uitmaakt; ze dient te worden hernomen indien de wettelijke reserve wordt aangetast.

De algemene vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist, op voorstel van de zaakvoerder(s), zal een bestemming geven aan het saldo.

Tenzij de ontbinding en vereffening in één akte overeenkomstig de voorwaarden vervat in artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen gebeurt, geldt wat volgt. Ingeval van ontbinding zal (zullen) de zaakvoerder(s) optreden als vereffenaar(s), behalve indien de algemene vergadering zelf een of meerdere vereffenaars aanstelt.

De vereffenaar(s) treedt (treden) evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) of de vereffenaar(s) beschikt (beschikken) daartoe over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

De vereffenaar(s) zendt (zenden) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaar(s).

Na het vereffenen van alle schulden, lasten en vereffenings- of inbewaringgevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte kapitaal terug te betalen.

Indien de aandelen niet allemaal in dezelfde mate werden gestort, houden de vereffenaars, vooraleer ze tot de verdeling overgaan, rekening met deze verscheidenheid aan situaties en herstellen het evenwicht door alle aandelen terug op voet van gelijkheid te stellen, hetzij door het vragen van bijkomende stortingen ten laste van aandelen die niet voldoende gestort werden, hetzij door voorafgaande contante terugbetalingen, ten gunste van de aandelen die in een hogere mate werden volstort.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt (leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.Het saldo wordt eveneens verdeeld onder alle maatschappelijke aandelen.

9° Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag: ·ð een belastingconsulent zijn,

·ð een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

·ð een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

·ð een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

·ð een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

der stemmen. De benoemingen zijn ten allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende zaakvoerder(s) is beëindigd onmiddellijk na de algemene vergadering die overgegaan is tot de herverkiezing.

Worden aangesteld tot statutair zaakvoerders van de vennootschap:

1/ De Heer CNOCKAERT Peter Valeer, belastingconsulent, geboren te Roeselare op tien augustus negentienhonderd zesenzestig, wonende te wonend te 8670 Koksijde, Annastraat 1 bus 502;

2/ De Heer SALENS Philippe Roland, accountant-belastingconsulent, geboren te Brugge op twintig december negentienhonderd achtenzestig, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Generaal Lemanlaan 153;

die aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet. Voormelde statutaire zaakvoerders zijn benoemd voor de duur van de vennootschap. Hun mandaat kan maar worden beëindigd mits eenparig goedvinden van de vennoten of om gewichtige redenen.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels. Het college van zaakvoerders bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten. De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 9, 7de alinea van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de het college van zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent.

De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant of met het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent.

In voorkomend geval bepaalt het bestuur de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die zijn verbonden aan deze functies.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, het bedrag der vaste of evenredige vergoedingen of zitpenningen vastleggen die zullen worden toegewezen aan de zaakvoerder(s) en die in voorkomend geval dienen te worden ingebracht in de algemene kosten onafhankelijk van alle eventuele vertegenwoordigings- , reis- en verplaatsingskosten.

Bekrachtiging

De comparanten-oprichters bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1/ de heer De Graeve David, geboren te Brugge op 27 mei 1970, wonend te 8000 Brugge, Kanunnik Duclosstraat 30;

2/ de heer Sucaet Nico, geboren te Deinze op 3 april 1978, wonend te 9971 Kaprijke (Lembeke), Nieuwstraat 11, die aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Hun mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.12.2014, NGL 14.01.2015 15010-0359-017
05/02/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch St na neerlegging ter griffie v " n de akt ERGELEG

Gr¬ ¬ ïb E?^c~t'r'< «nnf,rrnrlel

MM Waal 11.1

e-maken kopie

MONITEJR B, LGE 1 5 JAN 2015 . 2 T -J1- 2 15

Gent Afdeiing Brugge

BELGISCH STAA SBLAC. ~g~'er

~e..

15,1 X081 4

111111111

Vor-beho aan Belg Staal

Ondernemingsnr : 0545.736.747

Benaming

(voluit) : C & S Accountancy

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koude Keukenstraat 13 te 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 20 december 2014:

Derde besluit:

De vergadering neemt kennis en aanvaardt het ontslag van de heer Nico Sucaet als zaakvoerder.

Het college van zaakvoerders is voortaan samengesteld als volgt:

- De heer Peter Cnockaert (statutair zaakvoerder)

- De heer Philippe Salens (statutair zaakvoerder)

- De heer David De Graeve (gewone zaakvoerder)

- De heer Bert Mesdom (gewone zaakvoerder)

Het college van zaakvoerders besluit bij gewone meerderheid. Geen enkel besluit kan evenwel rechtsgeldig worden genomen zonder de eenparige goedkeuring van de statutaire zaakvoerders. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De heer Philippe Salens

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/05/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0545.736.747

Benaming (voluit) : C & S ACCOUNTANCY (verkort) :

NEERGELE J

Griffie Rechtbank Koophandel

2.7 APR 2015

Griffie

Gert Afdeling Bruljge

De griffier

io III

>15067 93*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koude-Keukenstraat 13

8200 BRUGGE (Sint-Andries)

Onderwerp akte : ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDERS - STATUTENWIJZIGING -

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negen april tweeduizend vijftien, door Meester Tim'' CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder dei; vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C & S ACCOUNTANCY", waarvan de'' zetel gevestigd is te Koude-Keukenstraat 13, 8200 Brugge (Sint-Andries), hierna "de Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Kennisname en aanvaarding van het ontslag van de volgende twee statutaire zaakvoerders:

- de heer Peter Cnockaert;

- de heer Philippe Salens.

De vergadering dankt het voor de door hen geleverde prestaties voor de Vennootschap.

Beslissing om het tiende en elfde lid van artikel 9 van de statuten te verwijderen en niet te vervangen 2° Vervanging van de derde en vierde alinea van artikel 9 van de statuten door de volgende tekst:

"Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden een voorzitter en een', ondervoorzitter. De voorzitter beschikt over een doorslaggevende stem in geval van staking van stemmen.".

3° Wijziging van artikel 10 van de statuten met betrekking tot de vertegenwoordiging van de Vennootschap. Vervanging van de laatste alinea van artikel 10 van de statuten door de volgende tekst:

"Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de voorzitter of ondervoorzitter die alleen optreden, of door twee zaakvoerders-vennoten die gezamenlijk optreden. Deze zullen ten opzichte van derden geen bewijs moeten leveren van een voorafgaand besluit van het College vans, Zaakvoerders.

Voor de uitoefening van een opdracht voor cliënten, met inbegrip van het uitbrengen van offertes en aanbiedingen, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd, met recht van indeplaatsstelling, door een zaakvoerder of vennoot. Binnen het kader van deze opdrachten, vertegenwoordigen deze zaakvoerder en/of vennoot de vennootschap geldig jegens derden en handelen in naam van de vennootschap in rechte als eiser, en als verweerder.

De bevoegdheden aan deze vertegenwoordigers toegekend kunnen hen worden toegekend en ontnomen bij' besluit van het College van Zaakvoerders.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door het College van Zaakvoerders.

De personen aan wie bevoegdheden werden toegekend en die persoonlijk geen lid zijn van het instituut van de Accountants en Belastingconsulenten kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen, rechtstreeks of onrechtstreeks, die voorbehouden zijn aan accountants of belastingconsulenten.".

4° Vervanging van artikel 12 van de statuten met betrekking tot de bezoldiging van de zaakvoerders.

5° Beslissing dat de jaarlijkse algemene vergadering vanaf negen april tweeduizend vijftien op de derde vrijdag van de maand december om elf uur zal gehouden worden.

Vervanging van de eerste alinea van artikel 13 van de statuten door de volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand december om elf

uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone vergadering de volgende werkdag plaats.". Vervollediging van de eerste zin van de derde alinea van artikel 13 van de statuten met de volgende tekst: "tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via

een andere communicatiemiddel te ontvangen.",

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

6° Werden benoemd als niet-statutaire zaakvoerders, vanaf negen april tweeduizend vijftien en voor een onbepaalde duur:

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CT Consult", met zetel te Tempelhof 72, 8000 Brugge, vast vertegenwoordigd door de heer Christ Marc Milo Taghon, wonende te Tempelhof 72, 8000 Brugge;

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "David De Graeve Consult", met zetel te Kanunnik Duclosstraat 30, 8000 Brugge, vast vertegenwoordigd door de heer David Gentil De Graeve, wonende te Kanunnik Duclosstraat 30, 8000 Brugge;

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISK IT", met zetel te Stccpkensstraat 102, 3320 Hoegaarden, vast vertegenwoordigd door mevrouw Kathleen Antonia Renata Natens, wonende te Stoopkensstraat 102, 3320 Hoegaarden;

de heer Philippe Roland Salens, wonende te Generaal Lemanlaan 153, 8310 Brugge;

de heer Peter Valeer Cnockaert, wonende te Jozef van Walleghemstraat 9, 8200 Brugge;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CVM Consult", met zetel te Bosstraat 77,

9810 Nazareth, met als vaste vertegenwoordiger de heer Chris Vandermeersche, wonende te Bosstraat 77,

9810 Nazareth.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn.

7° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD

Ministerie", te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw,

evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de

vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de

gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Betasting

over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS

Werd benoemd als voorzitter van het college van zaakvoerders:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CVM Consult", vast vertegenwoordigd door de

heer Chris Vandermeersche,

Werd benoemd als ondervoorzitter van het college van zaakvoerders

de heer Philippe Salens.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, acht volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vààr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

19/05/2015
ÿþ !Md Word 11.1

lkit~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griff e akte

Griffie Rechtbænh~

Koophandel

0 5 MEI ~01c

~~w

Gent Afdeling

Oe ~"-

Ondarnom' nr: 0545.736.747

Benaming

(vomit) C & S Accountancy

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten venn met b aansprakelijkheid

Zetel / Koude Keukenstraat 131 8200 Sint-And ries, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders

(uittreksel uit de notulen van bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 9 april 2015)

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de volgende personen als zaakvoerders van de vennootschap met onmiddellijke ingang:

- De heer Bert Mesdom, wonende te Cyriel Buyssestraa 1, 9000 Gent en

- De heer David De Graeve, wonende te Kanunnik Duclosstraat 30, 8000 Brugge.

CVM Consult BVBA, door Chris Vandermeersche

Voorzitter van hetcollege van zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

- -

Op de laatsle bîz. van Luik B vermelden: gg: Naam en hoedanigheidinstrumenterende notaris. hetzij van 4eperso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handLekening.

03/07/2015
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie Va e ak NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koopli endel

22 JUN 7015

Gent Afdeling Brugge Dógff titer

i1I11.NE11mm

Ondernemingsnr : 0545.736.747

Benaming

(voluit) : C&S Accountancy

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koude Keukenstraat 13, 8200 Brugge

" Onderwerp akte : Wijziging zètel, Benoemingen en ontslag

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur, zoals vastgesteld op 29 mei 2015: 1.Verplaatsing maatschappelijke zetel

Het College beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 8200 Brugge, Gistelsehteenweg 300, en, dit met ingang vanaf 26 mei 2015.

7.Ontslag voorzitter

Het College aanvaardt het ontslag van de vennootschap CVM Consult BVBA als voorzitter van het College van Zaakvoerders, met ingang vanaf 26 mei 2015.

8.Benoeming ondervoorzitter

Het College beslist de vennootschap CVM Consuit BVBA te benoemen als ondervoorzitter van het College van Zaakvoerders, met ingang vanaf 26 mei 2015. De vennootschap zal bijgevolg twee ondervoorzitters hebben.

9,Voorstel benoeming en ontslág zaakvoerders

Het College zal het ontslag van de volgende zaakvoerders voorleggen aan de algemene vergadering :

ne heer Philippe Salens, wondende te 8310 Brugge, Generaal Lemanlaan 153, met ingang vanaf 27 april'

2015;

DDe heer Peter Cnockaert, wondende te 8200 Brugge, Jozef Van Walleghemstraat 9, met ingang vanaf 23

april 2015.

Het Çollege zal de benoeming van de volgende personen als zaakvoerder voorleggen aan de algemene; vergadering

Q'De BVBA PS Tax Consult, met zetel te 8310 Brugge, Generaal Lemaniaan 153, vast vertegenwoordigd door de heer Philippe Salens, met ingang vanaf 27 april 2015 en dit voor onbepaalde duur;

ODe BVBA PCNT Taks Consult, met zetel te 8200 Brugge, Jozef Van Walleghemstraat 9, vast. vertegenwoordigd door de heer Peter Cnockaert, met ingang vanaf 23 april 2015 en dit voor onbepaalde duur;

00e BVBA H. Schepers & Co, met zetel te 3202 Aarschot, Zont 15, vast vertegenwoordigd door de heer Herman Schepers, met ingang vanaf 26 mei 2015 en dit voor onbepaalde duur.

10.Benoeming voorzitter en ondervoorzitter

ingevolge deze ontslagen en benoemingen, en onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van het ontslag als zaakvoerder van de heer Phlippe Salens door de Algemene Vergadering, komt er tevens een! einde aan het mandaat van de heer Philippe Salens als ondervoorzitter van het College van Zaakvoerders.

Dientengevolge beslists het College om de BVBA H. Schepers & Co, vast vertegenwoordigd door de heer Herman Schepers, aan te stellen als voorzitter van de Vennootschap, en dit met ingang vanaf 26 mei 2015, en; de BVBA PS Tax Consult vast µverte9erawoordigd_door de_ heer, Philippe__ Salens,,_ aan ,te stellen als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 !jIagenfiij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

c

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ondervoorzitter van de vennootschap en dit met ingang vanaf 27 april 2015, onder opschortende voorwaarde van hun benoeming ais zaakvoerder door de algemene vergadering.

12.Volmacht formaliteiten

Het College beslist een volmacht te verlenen aan H. Schepers & Co BVBA, met als vaste vertegenwoordiger', ; de heer Herman Schepers, teneinde de nodige formaliteiten te kunnen vervullen inzake de bekendmaking van besluiten in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Het College beslist een volmacht toe te kennen aan de BVBA AD-Ministerie, met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, met recht van indeplaatsstelling, om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Ondememingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van Ondernemingen, en eventuele andere Administraties, teneinde de ' formaliteiten te vervullen inzake de aanpassing van gegevens van de Vennootschap in het kader van bovenvermelde besluiten.

)6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke Bijzondere Algemene Vergadering, zoals vastgesteld op 1 juni 2015:

-De Algemene Vergadering neemt kennis van en aanvaard het ontslag van de zaakvoerder Philippe Salens ' en dit met ingang vanaf 27 april 2015.

-De Algemene Vergadering neemt kennis van en aanvaard het ontslag van de zaakvoerder Peter Cnockaert en dit met ingang vanaf 23 april 2015.

-De Algemene Vergadering benoemt de BVBA PS Tax Consult, met zetel te 8310 Brugge, Generaal Lemanlaan 153, vast vertegenwoordigd door de heer Phiippe Salens, als zaakvoerder van de Vennootschap, en dit met ingang vanaf 27 april 2015, voor onbepaalde duur.

-De Algemene Vergadering benoemt de BVBA PCNT Taks Consult, met zetel te 8200 Brugge, Jozef Van , Walleghemstraat 9, vast vertegenwoordigd door de heer Peter Cnockaert, ais zaakvoerder van de Vennootschap, en dit niet ingang vanaf 23 april 2015, voor onbepaalde duur.

-De Algemene Vergadering benoemt de BVBA H., Schepers & Co, met zetel te 3202 Aarschot, Zoot 15, vast vertegenwoordigd door de heer Herman Schepers, als zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 26 mei 2015, voor onbepaalde duur.

H. Schepers & Co BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Herman Schepers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
C & S ACCOUNTANCY

Adresse
KOUDE-KEUKENSTRAAT 13 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande