C-MEC IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C-MEC IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.240.822

Publication

16/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ELGE

NEERGELEGD

014 2 1 MEI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

.TSBL~` r Gent, aftkilfieTRIJK



iII 111 VIT IIVII II~IIN W M ONITEUR fl 6 -06-

" 19117207*

BEL ISCH STA

Ondernemingsnr : 0894.240.822

Benaming

(voluit) : C-MEC Immo

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Ringlaan 17 - 8501 HEULE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel - Voorstel tot een met fusie gelijkgestelde overneming

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Kortrijk: Het fusievoorstel dd, 01 april 2014, opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van C-MEC Kortrijk NV, met maatschappelijke zetel te Ringlaan 17, 8501 Heule (Kortrijk), ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onde nummer RPR Kortrijk 0894.202.715, en C-MEC Immo BVBA, met maatschappelijke zetel te Ringlaan 17, 8501 HEULE (Kortrijk), ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer RPR 0894.240.822, met het oog op een met fusie gelijkgestelde overneming van C-Mec Immo BVBA,

Uittreksel uit het fusievoorstelxld."01 april2014

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

C-MEC Kortrijk NV werd opgericht op 12 december 2007 bij akte verleden voor notaris Peter Timmermans,

kantoor houdend te Antwerpen. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

van 24 december 2007 onder het nummer 0185579,

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Ringlaan 17 te 8501 KORTRIJK

Doel

Het doel van de vennootschap is:

De handel onder alle vormen, daarin begrepen het ontwerp, de productie, de aankoop, de vertegenwoordiging, de invoer, de uitvoer, het agentschap, de makelarij, de commissie en consignatie handel van producten met betrekking tot metaalbewerking, inclusief de behandeling der materialen voor hun bescherming, zowel wat betreft complete concepten als wat betreft modulaire systemen en

van alle andere producten, materialen en uitrustingsstukken die op één of andere wijze verband houden met de activiteiten of die op nuttige wijze bij deze handelsbedrijvigheid kunnen gevoegd worden.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het onderzoek, de studie, de prospectie, de verkoop en in het algemeen alle handelsdaden met betrekking tot de know-how en engineering op alle gebieden die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de producten van de vennootschap evenals het opmaken, de studie en de verwezenlijking van alle projecten inzake constructie en vestiging van fabrieken, zowel sleutel op de deur als andere, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in België en in het buitenland alle handelingen en verrichtingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor of betrekking hebben op de verwezenlijking van haar doel,

Zij mag eveneens belangennemen, bij wijze van inbreng, fusie, deelneming of iedere andere wijze, in alle aangelegenheden, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, analoog of samenhangend doe of die van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap heeft tot doel het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan  en verkoop, de huur, de ruil, onder meer het aankopen van machines en de verhuur ervan.

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

C-MEC Immo BVBA werd opgericht op 12 december 2007 bij akte verleden voor notaris Peter Timmermans,

kantoorhoudend te Antwerpen. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

van 27 december 2007 onder het nummer 0187019.

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Ringlaan 17 te 8501 KORTRIJK (HEULE)

Doel

Het doel van de vennootschap is

Het beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, De vennootschap mag overgaan tot het aan  en verkopen, verkavelen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, in leasing geven en nemen, opstalrecht verlenen of verkrijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende en roerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld.

De Vennootschap mag tevens de bedrijvigheid coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke,ujtyoering van voltooiïngswerken door onderaannemers.

Het verstrekken van raad en ádvie$ in de ruimste zin. De import en export, de aan  en verkoop, de huur en verhuur van aile roerend-materiaal, maciines en toestellen, met uitzondering van rollend materiaal. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap mag zich toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om het even welke wijze van belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag zich borgstellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

1,2. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 januari 2014.

1.3, Bijzondere rechten (art. 719 3° W. Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden

1.4. Bijzondere voordelen (art. 719 4° W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

' Vd6r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

w

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap en de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap hebben een bijzondere volmacht verleend aan de BVBA V,G. Business Consuiting, Kleine Doornstraaat 263 te 2610 Wilrijk om alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermeld fusievoorstel met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten)

Sven Van Geffen Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik E3, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 29.07.2014 14358-0210-013
09/12/2013
ÿþ Mad Weid 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, Ondernemingsnr : 0894.240.822 Benaming (voluit)

(verkort) .

C-MEC Immo

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ring laan 17 - 8501 HEULE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming commissaris

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 28/10/2013:

1Ontslag commissaris

De bijzondere algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Parmentier Guy-MGI, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier als commissaris van de NV C-MEC immo met ingang vanaf heden.

Er wordt kwijting verleend aan de uittredende commissaris.

2.Benoeming commissaris

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 348 bus 11, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, vanaf heden wordt benoemd tot commissaris voor een termijn van drie jaar.

Sven Van Geffen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 05.08.2013 13394-0136-014
02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 26.06.2012 12216-0066-014
19/02/2015
ÿþi"

mod 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

tilLttle

IONITELR BELGE Ill i 1 -02- 2015 ~ISCi~I _TAATSBLA

NEERGELEGD

2 7 JAN. 2015

Rechtbank van KOC3 TRl AN Genr,Atthe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van - tek B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0894.240.822

Benaming (volut) : C-MEC IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ringlaan 17 te 8501 Heule

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op twaalf, september tweeduizend veertien, blijkt hetgeen volgt:

A. I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de vennoten, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op één april tweeduizend veertien door de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap "C-MEC KORTRIJK" en door de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "C-MEC IMMO", in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk, op éénentwintig mei tweeduizend veertien, de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zestien juni nadien, onder nummer 14117206 en onder nummer 14117207,

II. De enige vennoot bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten;

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennoot-schappen die bij de fusie betrokken is; 3° de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

B. 1. Fusie door overneming door de Naamloze Vennootschap "C-MEC KORTRIJK" en vermogensovergang De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op één april tweeduizend veertien door de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap "C-MEC KORTRIJK" en van de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "C-MEC IMMO", in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk, op éénentwintig mei tweeduizend veertien, de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zestien juni nadien, onder nummer 14117206 en onder nummer 14117207.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de NaamIoze Vennootschap "C-MEC KORTRIJK", hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "C-MEC IMMO", waarvan de zetel gevestigd is te 8501 Heule, Ringlaan 17, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

m o d 11,1

2, Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend veertien geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten

werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor zaakvoerders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang - algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennoot-schap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en Iogo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

1-Iet over te nemen vermogen omvat tevens:

alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga ámnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap "C-MEC IMMO" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht. Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard, De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrij-vingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden zoals blijkt uit de hypothecaire staat verstrekt door het Eerste Hypotheekkantoor te Kortrijk op vijf september tweeduizend veertien.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e Voor-

l3ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

overnemende vennootschap.

C, De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen,

D. Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de bestuurders van de overnemende

vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato twaalf

september tweeduizend veertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f Voorbehouden aan liet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/09/2011
ÿþ MIA2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iI i IV IIIII~III I lvii H I II

V+ beh. aa, Bel Stoa

- . 7- .--,

Onclernemingsnr : 0894.240.822 Benaming

tvolurtr

N17-EU

~rREcrr~~t-G

Î 5 `Og_ 201i

ELGI SC~ s

8 T ~RSIzs!A

,H,~sDI=L

_

C-MEC Immo (voorheen BMTech Immo)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ringlaan 17 - 8501 HEULE

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris-revisor

Uittreksel uit het verslag van de jaarlijkse Algemene Vergadering der aandeelhouders dd. 17/06/2011:

De Algemene Vergadering neemt kennis van het verstrijken van het mandaat van de commissaris en beslist met eenparigheid van stemmen om te herbenoemen als commissaris voor een periode van 3 jaar tot na de algemene vergadering die beslist over het boekjaar dat afsluit per 31 december 2013:

-Guy Parmentier BVBA, Theofiel Van Cauwenberghlei 12A te 2900 Schoten (IBR B00519),

vertegenwoordigd door de heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, wonende Valkenlaan 31 te 2900 Schoten (IBR A01479)

Sven Van Geffen

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de ,nstr menterelde notaris netzij van de pe.sotoinfen) bevoegd de rechtspersoon ter aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

16/08/2011
ÿþ1- ........................ -^ ..... ..... ___ " -

Ondernemingsnr : 0894.240.822

Benaming

(voluit) BMTech Immo

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ringlaan 17 te 8501 Heure

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM  WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster, op datum van zes juli tweeduizend en elf, blijkt hetgeen volgt:

1. De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in

"C-MEC IMMO".

Tevens beslist de vergadering om de derde zin van de huidige tekst van artikel I der statuten te vervangen door

de hierna vermelde tekst, om deze in overeenstemming te brengen met voornoemde beslissing.

"Haar naam luidt: "C-MEC IMMO".

2. De vergadering beslist om de huidige tekst van artikel 13 der statuten te vervangen door de volgende tekst,

om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe wetgeving:

"Artikel 13: Ontbinding - Vereffening

Vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of tijdstip, geschiedt de vereffening door de

zorg van de vereffenaars. De vereffenaars treden pas in functie nadat door de Rechtbank van Koophandel is

overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De

Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle

waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Bij ontstentenis van dergelijke benoeming wordt de vereffening gedaan door de op dat tijdstip in functie zijnde

zaakvoerder(s), handelend in zijn hoedanigheid van vereffeningscomité.

Bevoegdheden

Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheid toegekend door het artikel

186 Wetboek van Vennootschappen.

Procedure van vereffening:

Tijdens de vereffening moet de Rechtbank van Koophandel op de hoogte worden gehouden van de stand van

zaken tijdens de vereffening. Conform artikel 189bis moeten de vereffenaars in de zesde en de twaalfde maand

van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de

griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om

die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar "

verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voor handen zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te plaatsen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van

de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling, in geld of in effecten, ten j

bate van de in hogere verhouding volgestorte aandelen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

1

1

1

11

11

111

11111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte,

NEERGELEGD

IVONITELIF e l_Càh DIRECTtON

ege

*11125905*

15. 07. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL GnmeKOFiTRIJK

rood

BELGISCH STAATSBLAD BEST.,JUR

05 -OB- 2011

f

Clà

DL TO' 1. DL Clà

e

Clà Clà

eq

z



P:

Clà :DL =11 Clà

P:

(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien bewijze van deelgerechtigheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalaandelen, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng."

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend

Liesbeth Muller,

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

I. Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van Buitengewone Algemene Vergadering, de dato zes

juli tweeduizend en elf.

2. Gecoördineerde tekst der statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 18.07.2011 11304-0309-015
08/06/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders dd. 2910412011:

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om volgende zaakvoerder met onmiddellijke ingang te ontslaan:

BMTech Holding NV, met maatschappelijke zetel te 2530 Boechout, Molenlei 62, ingeschreven bij de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 893.781.457 en niet als vaste vertegenwoordiger JasConsult BVBA, via haar zaakvoerders de heren Geert Steurs en Octavien Grigore.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om voormelde zaakvoerder kwijting te verlenen voor zijn mandaat op basis van de boekhoudkundige staat per 31/12/2010, in bijlage toegevoegd. De algemene vergadering en alle aandeelhouders individueel bevestigen op de eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering de kwijting ten aanzien van de ontslagnemende zaakvoerders te herbevestigen.

De Algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om volgende zaakvoerder, die aanwezig is en de benoeming uitdrukkelijk aanvaardt, met onmiddellijke ingang te herbenoemen voor een periode van onbepaalde duur:

Sven Van Geffen, wonende te Kleine Doornstraat 263 te 2610 Wilrijk.

Sven Van Geffen

Zaakvoerder

Opde laatste blz. van L.ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de !rstrumenterende notaris, t'etzij van de.. ers n

-

~ ~arsaic;it,enl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IVNn~n~l~~llllllll I W YIYI

*11085340"

ber ae Be Sta;

RECHTBZW1rZOOPHANiJE L . kul7l

Ondemerningsnr : 0894.240.822

Benaming

(voluit) : BMTech Immo

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ringlaan 17 - 8501 HEULE

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming zaakvoerder

NEERGELEGD

!_

26. 05. 2011

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.07.2010, NGL 27.08.2010 10452-0026-015
02/10/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 01.10.2009 09787-0339-017
23/09/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 22.09.2009 09765-0195-015
08/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 06.07.2009 09351-0168-013

Coordonnées
C-MEC IMMO

Adresse
RINGLAAN 17 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande