CADCORNER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CADCORNER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.266.350

Publication

12/08/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111115E11 111111 157,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

- 3 JOLI 2ovi

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

ELGISCH

Ondernemingsnr : 0841.266.350

Benaming

(voluit) : (verkort)

CadCorner

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kortrijksestraat 2, 8501 Kortrijk (Heule)

(volledig adres)

Onderwerp akte kapitaalverhoging - wijziging statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op: dertig juni tweeduizend en veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Cad Corner", niet zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Kortrijksestraat, 2 (B.T.W. BE-0841,266.350; RPR Kortrijk), onder meer de volgende besluiten heeft genomen:

1/ De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen niet een bedrag van vijfenzestig duizend honderd euro (¬ 65.100,00), om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro 18.600,00) op drieëntachtig duizend zevenhonderd euro (¬ 83.700,00).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de creatie en uitgifte van driehonderd vijftig (350) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die van dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen en delen in de winsten van het lopende boekjaar prorata temporis et liberationis.

Er werd onmiddellijk a pari in geld ingeschreven op de driehonderd vijftig (350) nieuwe aandelen tegen de totale prijs van vijfenzestig duizend honderd euro (E 65.100,00), hetzij tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel.

Aile driehonderd vijftig (350) nieuw uitgegeven aandelen zijn op het ogenblik van de inschrijving volledig, volstort, hetzij voor een totaal bedrag van vijfenzestig duizend honderd euro (¬ 65.100,00). Gezegd bedrag van vijfenzestig duizend honderd euro (¬ 65.100,00) werd gestort op een bijzondere rekening met het nummer BE29 0017 3134 9764 op naam van de vennootschap "CadCornee bij BNP Paribas Fortis. Een attest van deponering

' van een totaal bedrag van vijfenzestig duizend honderd euro (¬ 65.100,00) werd in toepassing van artikel 311 van het wetboek van vennootschappen afgeleverd door voornoemde bankinstelling op 30 juni 2014,

De totale intekenprijs ten belope van vijfenzestig duizend honderd euro (E 65.100,00) is aldus volledig geboekt op de rekening ''Kapitaal".

2/ De vergadering stelde vast dat de vooropgestelde kapitaalverhoging door inbreng in geld aldus volledig werd onderschreven en dat elk van de nieuw uitgegeven aandelen bij inschrijving volledig werd volgestort.

De vergadering stelde achtereenvolgens vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd en het kapitaal aldus verhoogd werd tot drieëntachtig duizend zevenhonderd euro (¬ 83.700,00) en wordt vertegenwoordigd door vierhonderd vijftig (450) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/vierhonderd vijftigste (1/450ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

3/ De vergadering besloot artikel 5 van de statuten aan te passen aan het genomen besluit tot

kapitaalverhoging, en dit door vervanging van de volledige tekst van gezegd artikel 5 door de volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieëntachtig duizend zevenhonderd euro (¬ 83.700,00),

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd vijftig (450) aandelen zonder aanduiding van nominale. waarde, die elk één/vierhonderd vijftigste (1/450ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.".

4/ De vergadering stelde formeel vast dat de heer MATHEEUSSEN Mike, statutair zaakvoerder van de vennootschap "CadCorner", thans woonachtig is te 8501 Kortrijk (Heule), Kortrijksestraat 2.

De vergadering besloot vervolgens tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 12 van de statuten, en dit door vervanging in de laatste zin van gezegd artikel 12 van de woorden 'wonende te 8800 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Kasteelstraat 1 bus 22' door de woorden "wonende te 8501 Kortrijk (Heule), Kortrijksestraat, 2.

5/ De vergadering besloot tot aanpassing van artikel 23 van de statuten aan de vigerende wetgeving, en meer in het bijzonder het wetboek van vennootschappen, en dit door vervanging van de volledige tekst van gezegd artikel 23 door de volgende tekst;

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één van de vennoten of de enige vennoot.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders, tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging. De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging of homologatie worden voorgelegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de: vereffening te dekken.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen " die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

ontbinding en vereffening in één akte

Onverminderd artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte evenwel mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in artikel 184, §5 van het wetboek van vennootschappen.".

61 De vergadering verleende machtiging aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen besluiten. De vergadering verleende machtiging aan notaris Philippe Defauw om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 30 juni 2014, 1 volmacht aangehecht;

gecoördineerde tekst van statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

12/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 07.02.2014 14029-0292-016
05/12/2011
ÿþmai 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

----

!! Ondernemingsnr : S 4,1 . e.&, 350

Benaming (voluit) : CadCorner

NEERGELEGD

2 2. 11. 2011

REcntOAIVI~a~~ ~~AN~I=~ I~Jf~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksestraat 2

8501 Kortrijk (Heule)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van Meester Philippe Defauw, notaris met standplaats te Kortrijk, op 16ii

november 2011, ter registratie neergelegd, blijkt er dat

1/ De heer WERBROUCK Xavier André Adelson, gehuwd, geboren te Izegem op twintig mei negentienhonderd>

zevenenzeventig, wonend le 8880 Ledegem (Sint-Eloois- Winkel), Smissestraat 51.

!I2/ De heer MATHEEUSSEN Mike, ongehuwd, geboren te Herentals op tweeëntwintig november:i

negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Kasteelstraat 1 bus 23.

3/ De heer MULKAY Samuel, ongehuwd, geboren te Anderlecht op zesentwintig maart negentienhonderd;;

tachtig, wonend te 8500 Kortrijk, Gentsestraat 7 bus 2.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht hebben opgericht, onder de!

benaming "CadComer", met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Kortrijksestraat 2, waarvan het geplaatst kapitaal'`

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen;:

zonder vermelding van nominale waarde elk één honderdste (1/100519) van het kapitaal vertegenwoordigend.

Het kapitaal werd volledig volstort, zoals blijkt uit het afgeleverde bankattest.

De statuten van de vennootschap bevatten onder meer hetgeen volgt

Artikel 1.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zijs,

draagt de benaming "CadCorner",

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8501 Kortrijk (Heule) Kortrijksestraat 2.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoering mag de zetel naar een andere plaats in België overgebracht worden,;]

mits inachtname van de taalwetgeving.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoering zowel in België als in het buitenland,

exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots oprichten.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in:j

deelneming met derden:

- Het commercialiseren, ontwikkelen en onderhouden van computerprogramma's en software voort toepassingen in bedrijven en instellingen.

- Het commercialiseren, ontwikkelen en onderhouden van zowel eigen als aangekochte;

softwaretoepassingen in de ruimste betekenis;

- Het commercialiseren, ontwikkelen en onderhouden van alle aanverwante software, hardware en: aanverwante producten in de ruimste betekenis met betrekking tot voormelde activiteiten;

- Het voeren van -e-commerce, online-handel en dergelijke activiteiten met betrekking tot voormelde;: activiteiten.

- Het geven van opleidingen, vormingen, cursussen, trainingen en dergelijke met betrekking tot voormelde:: activiteiten;

- Het verlenen van diensten inzake installatie, configuratie, automatisatie, en andere dergelijke services met betrekking tot voormelde activiteiten;

- Het uitvoeren van audit activiteiten en verstrekken van advies en dergelijke services met betrekking tot,; voormelde activiteiten

- Het verlenen van diensten inzake optimalisatie van bedrijfsprocessen en bedrijfssystemen in de ruimste; betekenis;

Op de laatste blz- van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden .aan,het Belgisch Staatsblad

- Het verstrekken van adviezen met betrekking tot de optimalisatie en automatisatie van bedrijfsprocessen en bedrijfssystemen in de ruimste betekenis;

- Het organiseren of deelnemen aan congressen, seminaries, beurzen en dergelijke;

- Het uitoefenen van een consultancybedrijf, alleen of met diverse partners uit verschillende functionele disciplines, ten einde een globaal aanbod van services te kunnen aanbieden;

- Het verrichten van alles wat in de meest uitgebreide zin van het woord verband houdt met het bovenstaande en in functie van aile bestaande en nieuwe technologieën en dit op gebied, weten of onwetend.

- Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze beperkend kunnen zijn;

- Het participeren in start-up bedrijven;

- Het optreden als Holding- en/of participatievennootschap door het verwerven van aandelen of rechten op

aandelen in andere vennootschappen en dit enkel indien zij de exploitatie van de vennootschap

ondersteunen

- Het aan- en verkopen van handelsgoederen in de meest ruime zin van het woord (trading);

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan ', depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten = verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verfenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen. '"

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goedreén en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel ver want of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doet.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL TWEE. KAPITAAL, INBRENGEN, AANDELEN.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). "















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge







Cap de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/1005e) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

= Artikel 7.

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden en waarin het volgende wordt aangetekend: 1) de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen, 2) de gedane stortingen en 3) de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De opdracht van een statutaire zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Tot statutaire zaakvoerders voor onbepaalde tijd worden benoemd:

1. de heer WERBROUCK Xavier André Adelson, geboren te Izegem op 20 mei 1975, wonende te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Smissestraat 51.

2. de heer MATHEEUSSEN Mike, geboren te Herentals op 22 november 1977, wonende te 8880 Ledegem'.

(Sint-Eloois-Winkel), Kasteelstraat 1 bus 22.

Artikel 13.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om alle handelingen te verrichten

die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die

handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder kan tevens bijzondere machten toekennen aan een derde aangestelde van de

vennootschap. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde

rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 14.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt individueel de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 17.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal elk jaar worden gehouden

op de eerste zaterdag van de maand december om 10 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere

plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag

een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van

de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het

kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de

zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Evenwel kunnen de vennoten overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen eenparig en

schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met

uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties of

certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis

nemen.

Artikel 19.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Ieder vennoot mag stemmen in persoon of bij volmacht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf vennoot dient te zijn.

Artikel 21.

Het boekjaar begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 22.

Op de ¬ aatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan.het Belgisch Staatsblad

mod 11_1

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal t bereikt heeft.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van het bestuursorgaan.

De wettelijke beperkingen ter zake zullen moeten nageleefd worden.

Artikel 23.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één van de vennoten of de enige vennoot.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden zal de vereffening verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders, tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen. De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, za! zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorste! van de algemene vergadering.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

BENOEMING ZAAKVOERDER(S)  AANVAARDING(EN)

j De statutaire zaakvoerders, te weten de heren WERBROUCK Xavier en MATHEEUSSEN Mike, beiden hier voornoemd, hebben beiden uitdrukkelijk verklaard voormeld zaakvoerdersmandaat te aanvaarden en hebben bevestigd dat de uitoefening van betrokken functie hen niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

De zaakvoerders zullen hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERGANGSBEPALINGEN

1/ Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal eindigen op 30 juni 2013.

21 De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van december van het jaar 2013 om 10 uur.

i 3/ In toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen neemt de vennootschap alle verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4/ De vergadering verklaart dat volgens ter goede trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het wetboek van vennootschappen en besluit bijgevolg thans geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT

De oprichters en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Boekhoudkantoor A-Census', met zetel te 8930 Menen (Lauwe), Rekkemstraat 30 (RPR Kortrijk  ondernemingsnummer 0458.695.875), aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te i tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Defauw

c Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte dd 16/11/2011

Op de laatste blz. van Luik B verrne¬ den ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aanrhet Belgisch Staatsblad

19/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"



Ondernemingsnr : Benaming 0841.266.350

(voluit) : (verkort) : CadCorner

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksestraat 2, 8501 Kortrijk (Heule)

(volledig adres)

Onderwerp akte : aktename ontslag statutair zaakvoerder wijziging statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op; zestien juli tweeduizend en vijftien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CadCorner', met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), ' Kortrijksestraat, 2 (B.T.W. BE-0841.266.350; RPR Gent afdeling Kortrijk), onder meer de volgende besluiten' heeft genomen:

1/ De vergadering nam formeel akte van het vrijwillig ontslag van de heer MATHEEUSSEN Mike, wonende te 8501 Kortrijk (Heuse), Kortrijksestraat 2, uit zijn functie van statutair zaakvoerder met ingang van 24 juni 2015. Dit ontslag is door de vergadering voor zoveel ais nodig aanvaard.

De vergadering besloot vervolgens tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 12 van de statuten, en dit door vervanging van de laatste alinea van gezegd artikel 12 door de volgende tekst:

"Is benoemd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd:

de heer WERBROUCK Xavier André Adelson, geboren te Izegem op 20 mei 1975, wonende te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Smissestraat 51,

die dit mandaat aanvaardde.".

2/ De vergadering verleende machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering verleende machtiging aan notaris Philippe Defauw om de gecodrdineerde statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 16/07/2015, 1 volmacht aangehecht;

gecoördineerde tekst van statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mij11191J16111

N

18. OT, 2015

iSCH STAATSBLAD

RECHTBANKR~yoANDEL KO

1

BELG

NfTEUR BELGE

1 2 -08- 2015

11

MO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CADCORNER

Adresse
KORTRIJKSESTRAAT 2 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande