CAMBIEN VERZEKERINGEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CAMBIEN VERZEKERINGEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 414.086.466

Publication

22/07/2014
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegimgÉvRgeman de akte



Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8501 Heule, Vier Linden 58 (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit het fusievoorstel dd, 21 mei 2014 houdende voorstel tot fusie van de NV CAMBIEN' VIERZEKERINGEN, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8501 Heule, Vier Linden 58, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) met ondememingsnummer 0414.086.466, door overneming ven de NV CAMBIFAM, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke), André Demedtslaan 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) met ondernemingsnummer 0446.066.673 in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen:

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

De overnemende vennootschap

De NV CAMBIEN VERZEKERINGEN, vennootschap naar Belgisch recht niet maatschappelijke zetel gevestigd te 8501 Heule, Vier Linden 58, ondernemingsnummer 0414.086.466, RPR Gent (afdeling Kortrijk), werd opgericht blijkens akte dd. 15 maart 1974, verleden voor meester Christiaan De Gomme destijds notaris met standplaats te Desselgem, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. 6 april 1974 onder; , nummer 228-1.

De statuten van de NV CAMBIEN VERZEKERINGEN werden laatst gewijzigd middels akte dd. 26 juni 2001: verleden voor meester Marc De Gomme, notaris met standplaats te Desselgem, inhoudende o.a.; kapitaalverhoging en uitdrukking kapitaal in euro, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18, juli 2001 onder nummer 20010718-749.

Volgens de laatst gecoördineerde statuten heeft de vennootschap tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Alle bewerkingen betreffende makelarij in verzekeringen, levensverzekeringen, herverzekering, immobiliën, hypothecaire leningen, zonder enige beperking.

De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, vereniging, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doen.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden."





Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.500,00 EUR vertegenwoordigd door 250 aandelen zonder; nominale waarde, die elk 1/ 250ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

Voorafgaandelijk aan de fusie wordt beslist de aandelen van de NV CAMBIEN VERZEKERINGEN te, splitsen in 2 aandelen per aandeel. Bijgevolg is het kapitaal van de NV CAMBIEN VERZEKERINGEN'

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Rente: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111

*14141271*

-01-

NEERGELEGD

;H STiAae014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

sir i;.RGEI,ir GD

/

' UNI 'AM

Griffievs" KOOPHANDEL

" `?TR.,f

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr : 0414.086.466

Benaming

(voluit) : CAMBIEN VERZEKERINGEN (verkort) :

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door 500 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/ 500ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De overgenomen vennootschap:

De NV CAMBIFAM, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te 8510 Kortrijk (Marke), André Demedtslaan 14, ondernemingsnummer 0446.066.673, RPR Gent (afdeling Kortrijk), werd opgericht bij akte verleden voor meester Marc De Gomme, notaris met standplaats te Desselgem op DATUM, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 januari 1992 onder nummer 920114-156,

De statuten van de NV CAMBIFAM werden laatst gewijzigd middels akte dd. 4 september 2002 verleden voor meester Marc De Gomme, notaris met standplaats te Desselgem, inhoudende o.a, kapitaalverhoging en uitdrukking kapitaal in euro, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 september 2002 onder nummer 02116938.

Volgens artikel 3 van de gecoördineerde statuten heeft de vennootschap tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer in de ruimste zin van het woord van roerende en onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, de verhuur en onderverhuur, de uitbating, herstelling, de verbetering en de verbouwing, alsmede ter gelegenertijd de aankoop, de oprichting en elke andere toevallige verwerving van roerende en onroerende goederen, om ze ter uitoefening en ter uitbreiding van genoemde beheersactiviteit verder blijven te gebruiken. Vanzelfsprekend mag de vennootschap ook roerende en onroerende goederen vervreemden, indien zulks past in het normale beheer van haar patrimonium,

Het promoveren, uitbaten van alle kennis, praktijk en materiaal betreffende verkoop, management en marketing in het kader van een advies- en organisatiebureau.

Dit alles in de meest ruime zin,

De vennootschap mag zich borg stellen, pand verstrekken en hypotheek op haar onroerende goederen toestaan tot zekerheid van verbintenissen door derden aangegaan.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij kan ook de funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitcefenen,

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders. De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doei nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 61.500,00 EUR vertegenwoordigd door 1.250 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/ 1.250ste van het kapitaal.

Voorafgaandelijk aan de fusie wordt beslist de aandelen van de NV CAMBIFAM te splitsen in 9 aandelen per aandeel, Bijgevolg is het kapitaal van de NV CAMBIFAM vertegenwoordigd door 11.250 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/ 11.250ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Voor de Inbreng van het volledige actief en passief vermogen van de NV CAMBIFAM zullen de aandeelhouders van de NV CAMBIFAM voor hun 11.250 aandelen, 450 nieuw te creëren aandelen van de NV CAMBIEN VERZEKERINGEN ontvangen. Er is geen opleg voorzien.

Samengenomen bedraagt de ruilverhouding aldus 1 nieuw te creëren aandeel van de NV CAMBIEN VERZEKERINGEN voor 25 aandelen van de NV CAMBIFAM.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN TOEGEKEND

De raad van bestuur van de NV CAMBIEN VERZEKERINGEN zal, onmiddellijk na de notariële akte van fusie, 450 nieuwe aandelen creëren van de NV CAMBIEN VERZEKERINGEN (op de manier cfr infra), die zullen toekomen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap pro rata hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap, waarbij navolgende ruilverhouding wordt in acht genomen:

1 nieuw te creëren aandeel van de NV CAMBIEN VERZEKERINGEN voor 25 aandelen van de NV CAMBIFAM.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden

" aan het ~ Belgisch Sta'atsblad

-

~

Tegen voorlegging van bewijs van eigendom van de aandelen van de NV CAMBIFAM zal een inschrijving gebeuren in het register van aandelen op naam van de NV CAMBIEN VERZEKERINGEN à rato van de voornoemde ruilverhouding.

DEELNAME IN DE WINST

De aldus nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de NV CAMBIEN , VERZEKERINGEN gerealiseerd vanaf 1 januari 2014.

Betreffende dit recht wordt verder geen bijzondere regeling getroffen.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen vanaf 1 januari 2014 verricht door de NV CAMBIFAM worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de NV CAMBIEN VERZEKERINGEN.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders niet bijzondere rechten,

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de raden van bestuur van de beide te fuseren vennootschappen.

Aldus getekend voor NV CAMBIEN VERZEKERINGEN

de heer Frederik CAMBIEN

Bestuurder

de heer Bruno CAMBIEN

Bestuurder

de heer Erik CAMBIEN

Bestuurder

NV CAMBIFAM

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Bruno CAMBIEN

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 21 mei 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2014
ÿþII

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0414.086.466

Benaming (voluit) : CAMBIEN VERZEKERINGEN

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Vier Linden 58

8501 HEULE

I III II II III IIl

*14192671*

11

- 5 SEP. 2014

NEERGELEGD

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

MONITEUR BELGE

14 -10- 2014 BELGISCH STAATSBLAD

11

Il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING: VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP- BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - WIJZIGING AANTAL AANDELEN - KAPITAALVERHOGING - VERNIETIGING AANDELEN - DOELWIJZIGING - AANPASSING STATUTEN AAN WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - AANVAARDING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit de akte verleden op 21 augustus 2014 voor Meester WIM TAELMAN, Geassocieerd Notaris te Deerlijk dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CAMBIEN VERZEKERINGEN", volgende besluiten heeft genomen:

TWEEDE BESLISSING: Wijziging aantal aandelen

De vergadering beslist het aantal aandelen van tweehonderd vijftig (250) naar vijfhonderd (500) te brengen, waarbij de participatie van ledere aandeelhouder met dezelfde verhouding wordt vermeerderd.

De vergadering besluit om artikel 5 van de statuten te vervangen zoals weergegeven in de nieuwe versie van de statuten hierna.

DERDE BESLISSING : Kennisname van documenten en verslagen

a) het fusievoorstel de dato 21 mei 2014 opgesteld door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "CAMBIFAM", met maatschappelijke zetel te 8510 Kortrijk (Marke), André Demedtslaan 14, (hierna "de overgenomen vennootschap") enerzijds en van de naamloze vennootschap "CAMBIEN VERZEKERINGEN", met maatschappelijke zetel te 8501 Heule, Vier Linden 58, (hierna "de overnemende vennootschap") anderzijds in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen;

b) het omstandig schriftelijk verslag de dato 18 juli 2014 opgesteld door de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap in toepassing van artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen;

het verslag de dato 26 juli 2014 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", met maatschappelijke zetel te 8660 Wevelgem, Kort-rijkstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 695 van het Wetboek van

" vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

" 7.BESLU1TEN

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de NV CAMBIFAM door de

NV GAMBIEN VERZEKERINGEN uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der

" Bedriffsrevisoren, kan ik besluiten dat:

1. Op basis van een substantiële waardering van de NV CAMBIEN VERZEKERINGEN en van de NV CAMBIFAM op basis van de staat van actief en passief per 31 december 2013 voor de NV CAMBIEN VERZEKERINGEN en de NV CAMBIFAM, een waarde per aandeel wordt bekomen van respectievelijk 7.650,00 EUR en 306,00 EUR. Op basis van de voormelde waarden wordt navolgende ruilverhouding voorgesteld: 25 aandelen van de NV CAMBIFAM voor 1 aandeel van de NV CAMBIEN VERZEKERINGEN. De gehanteerde waarden voor de bestaande aandelen

Op de laatste blz. van Luik vermelden Recto Macin en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

zijn gesteund op be dneseconomische aanvaardbare waardefingsmethoden, lk dien eeni principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten naar aanleiding van bodemsanering ingevolge mogelijke bodemverontreiniging, gezien de huidige bodemgesteldheid van de aanwezige onroerende goederen bij de NV CAMB1EN VERZEKERINGEN mil niet gekend is. ik dien tenslotte een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen van eventuele fiscale controles.

2. Er zijn geen bijzondere problemen geweest bij de waardering.

3. De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, werden bevestigd door de ingewonnen

inlichtingen.

Wevelgem, 26 juif 2014

BVBA Bedriffsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd (ex ultimo) door de heer Piet Dujardin, bedriffsrevisor (getekend)'

- dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passive van het vermogen de

vennootschap hebben voorgedaan sinds de datum van de opstelling van het fusievoorstel en de

datum van huidige algemene vergadering;

- dat zij door het bestuursorgaan van de andere bij de fusie betrokken vennootschap niet in

kennis werd gesteld van enige belangrijke wijzigingen in de activa en passive van haar vermogen

die zich hebben voorgedaan sinds de datum van de opstelling van het fusievoorstel en de datum van

huidige algemene vergadering.

De algemene vergadering neemt kennis van deze mededelingen.

VIJFDE BESLISSING: Fusiebesluit - Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming van de naamloze vennootschap CAMB1FA1VIdoor de naamloze

vennootschap CAMBIEN VERZEKERINGEN en vermogensoverganq

De vergadering keurt het fusievoorstel goed.

De vergadering verleent bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de overnemende

vennootschap, de overgenomen vennootschap bij wijze van fusie overneemt.

" Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

De volgende ruilverhouding zal worden toegepast vijfentwintig (25) aandelen van de overgenomen vennootschap geven recht op één (1) aandeel van de overnemende vennootschap

De nieuwe aandelen nemen deel in de winst vanaf 1 januari 2014.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap warden vanaf 1 januari 2014 boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

Het vermogen van de overgenomen vennootschap omvat aile activa en passiva, die aile, zonder uitzondering en zonder voorbehoud, onder algemene titel overgaan op de overnemende vennootschap, zoals deze blijken uit de staat van actief en passief van de overgenomen vennootschap op 31 december 2013, welke is vermeld in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

ZESDE BESLISSING:

6.1. Kapitaalverhoging ingevolge de fusie

Ingevolge de fusie door overneming, beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met eenenzestig duizend vijfhonderd euro (E 61.500,00) om het te brengen van tweeënzestig duizend vijfhonderd euro (E 62.500,00) op honderd vierentwintig duizend euro (E 124.000,00) met creatie van vierhonderd vijftig (450) nieuwe aandelen die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, volledig volgestort, delend in de winst vanaf 1 januari 2014,

6.3 Vaststelling verwezenlijking kapitaalsverhoging

De vergadering stelt vast dat het kapitaal ingevolge de fusie effectief verhoogd werd met eenenzestig duizend vijfhonderd euro (E 61.500,00) en dat het aldus effectief gebracht werd op honderd vierentwintig duizend euro (E 124.000,00).

6.4 Vernietiging van 496 eigen aandelen

De vergadering stelt vast dat 496 aandelen van de overnemende vennootschap vdôr de fusie (en na de vermeerdering van het aantal aandelen zoals vermeld in het tweede besluit hiervoor) werden aangehouden door de over te nemen vennootschap die volgens het verslag van voormelde bedrijfsrevisor een boekwaarde vertegenwoordigen van vierhonderdtweeënzestigduizend vijfhonderdzeventig euro elf cent (¬ 462.570,11). Dientengevolge verkrijgt de overnemende vennootschap eigen aandelen, overgegaan ten algemene titel overeenkomstig artikel 621, 20W. Venn., waarvoor een onbeschikbare reserve wordt aangelegd.

Op de le.atste biz win LJI5 vermeiden " Rec-to Naam en hoecianicheid ion de ristrumenterende rintaris, hetzij van de perso{o)nfenj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handielteninc,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

pehoudon

aan het

Selgisch

Staatsblad

\\/77

De vergadering beslist de aldus verworven 496 eigen aandelen onmiddellijk fe-vernietigen,-dsook de onbeschikbare reserve ten bedrage van vierhonderdtweeezestigduizend vijfhonderdzeventig euro elf cent (¬ 462.570,11) af te boeken.

ZEVENDE BESLISSING: Wijziging van de statuten.

7.1. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot fusie en de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging en de vernietiging van eigen aandelen die voorafgaan, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen zoals weergegeven in de nieuwe versie van de statuten hierna.

7.2. Aangezien het doel van de vennootschap niet alle op heden door de vennootschap "CAMBIFANI" uitgeoefende activiteiten omvat, beslist de vergadering om het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden niet de activiteiten van de overgenomen vennootschap. Daartoe beslist zij het doel van de vennootschap te wijzigen en te herformuleren door vervanging van de huidige tekst van artikel 3 van de statuten als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Alle bewerkingen betreffende makelarij in verzekeringen, levensverzekeringen, herverzekering, immobiliën, hypothecaire leningen, zonder enige beperking.

De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, vereniging, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doen.

Het beheer in de ruimste zin van het woord van roerende en onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, de verhuur en onderverhuur, de uitbating, herstelling, de verbetering en de verbouwing, alsmede ter gele genertijd de aankoop, de oprichting en elke andere toevallige verwerving van roerende en onroerende goederen, om ze ter uitoefening en ter uitbreiding van genoemde beheersactiviteit verder blijven te gebruiken. Vanzelfsprekend mag de vennootschap ook roerende en onroerende goederen vervreemden, indien zulks past in het normale beheer van haar patrimonium.

Het promoveren, uitbaten van alle kennis, praktijk en materiaal betreffende verkoop, management en marketing in het kader van een advies- en organisatiebureau.

Dit alles in de meest ruime zin

De.vennootschap mag zich borg stellen, pend verstrekken en hypotheek op haar onroerende goederen toestaan tot zekerheid van verbintenissen door derden aangegaan.

Zij kan ook de funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden.»

ACHTSTE BESLISSING - (Her)formulering modaliteiten statuten

De vergadering besluit de modaliteiten te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het negende besluit hierna.

NEGENDE BESLISSING Aanneming nieuwe statuten

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen om ze in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten en het vigerend vennootschapsrecht en dit na herschikking en hernummering van de tekst van de statuten.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel één: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap.

De naam luidt 'GAMBIEN VERZEKERINGEN".

Artikel twee : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8501 Kortrijk (Heule), Vier Linden 58.

Artikel drie: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Alle bewerkingen betreffende makelarij in verzekeringen, levensverzekeringen, herverzekering, hypothecaire leningen, zonder enige beperking.

De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, vereniging, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doen.

Het beheer in de ruimste zin van het woord van roerende en onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, de verhuur en onderverhuur, de uitbating, herstelling, de verbetering en de

op de ste,:te t1,7van Luik vermelden Pacte. Nam en hoedanigheid van de i-islrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

.behouden aan het BeIgisch

Staats blad

mod 11.1

. , . ..

verbouwing, alsmede ter gelegenertijd de aankoop, de oprichting en elke andere toevallige verwerving van roerende en onroerende goederen, om ze ter uitoefening en ter uitbreiding van genoemde beheersactiviteit verder blijven te gebruiken. Vanzelfsprekend mag de vennootschap ook : roerende en onroerende goederen vervreemden, indien zulks past in het normale beheer van haar patrimonium.

Het promoveren, uitbaten van aile kennis, praktijk en materiaal betreffende verkoop,

management en marketing in het kader van een advies- en organisatiebureau.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag zich borg stellen, pand verstrekken en hypotheek op haar onroerende goederen toestaan tot zekerheid van verbintenissen door derden aangegaan.

Zij kan ook de funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders.

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, financiële, industriële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden.

Artikel vier: Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel vijf Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vierentwintig duizend euro (¬ 124.000,00) vertegenwoordigd door vierhonderd vierenvijftig (464) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel elf: Benoemina bestuurders.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit minstens drie leden, lof indien wettelijk toegelaten, minstens twee leden, al dan niet aandeelhouders.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders die hun . santal en de duur van hun mandaat vaststelt en hen ten allen tijde kan ontslaan.

" De mandaten mogen, behalve bij herverkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. De mandaten eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin zij ' vervallen.

De benoeming van de bestuurders geschiedt bij gewone meerderheid van de aanwezige en ; vertegenwoordigde aandelen. Ze zijn herkiesbaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar

eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Artikel dertien Bijeenkomst raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen ln de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroeping, op

uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders.

De raad mag slechts geldig beraadslagen en beslissen wanneer de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elk belet bestuurder mag schriftelijk door middel van een stuk dat hun handtekening draagt (kan voor toepassing hieraan voldoen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek aan één van zijn collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Een bestuurder mag slechts één van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, de stem uitbrengen waarvoor hij volmacht heeft ontvangen.

De beslissingen van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend. Dit geldt evenwel niet in geval de raad van bestuur slechts twee leden telt.

Indien de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document

Op dc -Mste Wa, van Luik B verrnelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterendo notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

yorso " Naam en handtekumng

Voor-,behouden

ear i het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

be

Voon-,behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

grïde-rt-ek-ent. Die 'procedure kan echter niet worden gevOlgd-igOïde vas-tstelling.  Ten--de jaarrekening.

Artikel vijftien: Bevoegdheid raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschappen aanbelangen, te stellen welke nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvan volgens de wet en de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel zestien : Delegatie bevoegdheden

Adviescomité Directiecomité

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die gedelegeerd bestuurder worden genoemd, hetzij aan één of meerdere directeurs. Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, de gedelegeerd bestuurder en de directeur kan ook volmachten verlenen voor bepaalde doeleinden aan een bestuurder of aan derden. Arleen.bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigde verbindt de vennootschap slechts als gewone lasthebber, binnen de perken van de " verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever ingeval van overdreven volmacht.

De raad van bestuur bepaalt de vergoedingen verbonden aan de machtsafvaardigingen. Artikel zeventien: Vertegenwoordiging raad van bestuur

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders gezamenlijk optredende

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Artikel twintig : Vertegenwoordiging op algemene vergadering

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke mandataris of vertegenwoordiger.

De raad van bestuur mag de formulering van de volmachten vaststellen en eisen dat laatstgenoemden neergelegd worden in de door hem aangeduide plaats en termijn.

De vertegenwoordiging kan geschieden door middel van een stuk dat hun handtekening draagt , (kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel tweeëntwintig Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering komt van rechtswege elk jaar samen de laatste vrijdag van de maand juni om vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de gemeente van de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping

Artikel vierentwintig : Toelatingsvoorwaarden

Indien dit in de oproeping tot een algemene vergadering van aandeelhouders wordt vereist, dient elke aandeelhouder, minstens vijf werkdagen vi5x5r de datum die bepaald werd voor de vergadering, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen ter kennis te brengen van de raad van bestuur. De aandeelhouders die dit niet hebben gedaan, worden niet toegelaten tot de algemene vergadering indien dit in de oproeping wordt voorzien.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met

Op de latte bl. van Luik B verrnelden Recta Meurt en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwnordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

raadgevende stem, indien zij de neerlegging voorgeschreven door de eerste alinea van dit artikel hebben verricht.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis nemen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel vijfentwintig Stemrecht - Wijze van stemmen

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouders kunnen hun stem schriftelijk uitbrengen. Daartoe moet de stembrief, gedateerd en ondertekend, de vennootschap bereiken uiterlijk één dag voor de vergadering en het geschrift moet duidelijk blijken in welke zin de aandeelhouder wenst te stemmen.

Artikel éénendertig Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint ieder jaar op één januari en eindigt op éénendertig december daarop.

Artikel tweendertig : Inventaris - jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar maken de bestuurders een inventaris op alsmede een jaarrekening. De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de wet.

Voor zover de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is stellen de bestuurders bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

Artikel drieëndertig : Winstbestemming

Het saldo van de resultatenrekening vormt het te bestemmen resultaat van de vennootschap.

Van de winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overschot van de winst wordt door de gewone algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemmen beslist Geen winstuitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden ultgekeerd.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de dividenden.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften interim-dividenden uit te keren op het resultaat van het lopende boekjaar.

Artikel vierendertig Vereffening

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende

" voorwaarden:

10 er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek

van vennootschappen;

30 alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en

besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de iaatste L. van Luik S vermelden Recto Naam en hoedanigheid vr cc iretrumenterende notaris, hetzij ven de perso(o)n(en) bevoegd de lechtperson ten aanzien van derden te vertegenwourdigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Artikel v iffe n-dertig : Verdeling vereffeningsoverschot

In alle gevallen van ontbinding wordt het maatschappelijk bezit, na afbetaling van alle

maatschappelijke lasten, verdeeld onder alle aandelen, bij gelijke delen, gebeurlijk na voorafgaande

gelijkmaking van de aandelen, wat betreft hun afbetaling.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk

goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

Artikel zesendertig : Omzetting

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere aard mag verwezenlijkt

worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten zoals voorzien in het Wetboek

van Vennootschappen."

TIENDE BESLISSING - (Her)benoeming bestuurders

Aan de voltallige raad van bestuur wordt ontslag verleend, ingaand op heden.

Vervolgens besluit de vergadering over te gaan tot de benoeming van twee bestuurders en

(her)benoemt tot die functie, voor een termijn,,ingaand op heden om te eindigen onmiddellijk na de

jaarvergadering van het jaar 2020:

1. De heer CAMBIEN Bruno, voornoemd;

2. De heer CAM BIEN Frederic, voornoemd,

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De aldus benoemde en aanwezige bestuurders, verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

ELFDE BESLISSING - Coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan de notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake

TWAALFDE BESLISSING - Machtiging aan raad van bestuur.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

DERTIENDE BESLISSING -Volmacht.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Himpe & Co, kantoor houdende te 8540 Deerlijk, Tulpenlaan 167-169, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om aile formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de BTW-administratie,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Wim TAELMAN

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie akte, verslagen in kader van 694 en volgende Wetboek van Vennootschappen en de

gecoördineerde statuten.

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie overeenkomstig artikel 173, 1"bis van het Wetboek der Registratierechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

I A..

 erre".

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

.\\/7

--------- w

Op de b1.7_ van Luik E verrnelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumehterende, netc,ris, h.etzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dercev% le vertegenvictutit9en

Naar- en handtekening

07/09/2012 : KO088639
08/07/2011 : KO088639
23/07/2010 : KO088639
07/09/2009 : KO088639
06/08/2008 : KO088639
06/08/2008 : KO088639
05/08/2008 : KO088639
27/07/2007 : KO088639
25/08/2006 : KO088639
01/07/2005 : KO088639
23/09/2004 : KO088639
09/07/2003 : KO088639
10/02/2003 : KO088639
13/09/2002 : KO088639
26/09/2001 : KO088639
18/07/2001 : KO088639
07/07/2000 : KO088639
15/10/1999 : KO088639
11/09/1996 : KO88639
11/04/1990 : KO88639
02/09/2016 : KO088639
24/11/2017 : KO088639
01/03/2018 : KO088639

Coordonnées
CAMBIEN VERZEKERINGEN

Adresse
VIER LINDEN 58 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande