CAMION LOCATION WALLONIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CAMION LOCATION WALLONIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 480.003.807

Publication

26/07/2014 : KOA022253
14/11/2013 : KOA022253
27/11/2014
ÿþ~l Mod Word 1 1.1

terrijaBi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Recht ankvan~" PHANDEL r±,t.-" :_t, afd. r`TRIJK

Ondernemingsnr : 0480.003.807

Benaming

(voluit) : CAMION LOCATION WALLONIE (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brugsesteenweg 76 bis, 8520 Kuurne (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Uittreksel uit het voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen tussen VIA TRUCK LEASE BENELUX NV, CAMION VERHURING VLAANDEREN BVBA en CAMION LOCATION WALLONIE NV:

1. Voorafgaande uiteenzetting

De naamloze vennootschap "VIA TRUCK LEASE BENELUX", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAMION VERHURING VLAANDEREN" en de naamloze vennootschap "CAMION LOCATIQtu WALLONtE hebben de intentie am een met fusie door overneming geti tcgestetde verlichting door te voeren (hierna de "geruisloze fusie"), waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van CAMION VERHURING VLAANDEREN BVBA en CAMION LOCATION WALLONIE NV door ontbinding zonder vereffening zullen overgaan op VIA TRUCK LEASE BENELUX NV, overeenkomstig artikel 671, juncto artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W. Venn.").

Op 5 november 2014 hebben de bestuursorganen van VIA TRUCK LEASE BENELUX NV, CAMION VERHURING VLAANDEREN BVBA en CAMION LOCATION WALLONIE NV, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken váór de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 719, laatste lid W. Venn.).

Er is besloten om de beoogde herstructurering via de techniek van een "vereenvoudigde fusie door overneming" te verwezenlijken, aangezien (1) sinds 16 september 2014 alle aandelen van CAMION VERHURING VLAANDEREN BVBA en van CAMION LOCATION WALLONIE NV in handen zijn van VIA TRUCK LEASE BENELUX NV en (ii) een rechtsovergang ten algemene titel kan plaatsvinden. Bijgevolg is dit de meest efficiënte en eenvoudige procedure voor de integratie van de drie voornoemde vennootschappen.

Tot slot, zijn de bestuursorganen van de vennootschappen betrokken in de vereenvoudigde fusie, van. oordeel dat de geplande fusie verantwoord is, zowel vanuit economisch als financieel oogpunt.

2. Identificatie van de betrokken vennootschappen (artikel 719, 1" W. Venn.)

De aan de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemende

vennootschappen zijn:

2.1. De overnemende vennootschap:

VIA TRUCK LEASE BENELUX, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 1200 Brussel,

Roodebeeksteenweg 206.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0478.997.876.

Haar maatschappelijk doel is omschreven in artikel 3 van haar statuten en luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel

De algemene aanneming in België en in het buitenland, van het vervoer van goederen over de weg, in al

zijn vormen en op eender welke manier, via spoorweg of andere , en aile handelingen die hiermee direct of

indirect verbonden zijn; en in het bijzonder de verhuring van bedrijfsvoertuigen van alle tonnages met of zonder

Li~~ ,, :, , ~~, " ~ :1



III



MONITEI JR BELGE

2o-i I- 2014

ELGISCH TAATSB!AD

NEERGELEGD

1 4 nov. 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestuurder en aanverwante diensten zoals logistiek, alsook de exploitatie van hersteller van

transportvoertuigen.

De oprichting; de overname in al zijn vormen, de leasing, het uitwisselen, de verkoop, de verhuring op korte of lange termijn, met of zonder verkoopsbelofte; de verwerking, ordening, ontwikkeling en directe of indirecte exploitatie van concessies van eender welke aard, materialen, gereedschappen, machines en voorwerpen van allerlei aard, alsook van alle industriële en commerciële ondernemingen.

En in het algemeen elke onderneming of andere transacties van roerende of onroerende, industriële, commerciële of financiële aard, die direct of indirect verband houden met het maatschappelijk doel en zelfs aile andere objecten die van aard zouden kunnen zijn om de industriële en de handelsactiviteiten van de vennootschap te bevorderen en te ontwikkelen.

De vennootschap kan haar verrichtingen uitvoeren voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en dit hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, in verenigingen of vennootschappen, met alle derden en andere vennootschappen en deze realiseren en uitvoeren in welke vorm dan ook.

Zij kan deelnemen, door middel van inbreng, verkoop, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen met een gelijkaardig of aanverwant doel, of van zulke aard om de realisatie van haar maatschappelijk doel te bevorderen."

De raad van bestuur van deze vennootschap is op heden als volgt samengesteld:

"De heer Jean-Paul Vanassche Gedelegeerd bestuurder

" De heer Emmanuel Saminada Bestuurder

"De heer Philippe Caniot Bestuurder

Zij wordt hierna "VIA TRUCK LEASE BENELUX", of de 'Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2. De Over te Nemen Vennootschappen:

2.2,9. CAMION VERHURING VLAANDEREN, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 8520 Kuurne, Brugsesteenweg 76 bis.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Gent - afdeling Kortrijk) onder het nummer 0877.846.832.

Haar maatschappelijk doel is omschreven in artikel 3 van haar statuten en luidt ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, hetzij door eigen middelen, als door bemiddeling van alle andere ondernemingen of onderaannemingen, de exploitatie van alle personen- en goederenvervoer en het verhuren van gelijk welk voertuig en rollend materieel, met of zonder bestuurder, en alle verrichtingen die rechtstreeks hiermee verband houden of onrechtstreeks.

De vennootschap mag aile rechtshandelingen stellen die direct of indirect kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij mag zich namelijk betrekken door middel van inbrengen, intekeningen, onderschrijvingen, fusies of opslorpingen, financiële tussenkomsten of op elke andere wijze In alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben ais zij zelf of die van aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is op heden als volgt samengesteld:

"De heer Jean-Paul Vanassche Zaakvoerder

" De heer Emmanuel Saminada Zaakvoerder

Zij wordt hierna "CAMION VERHURING VLAANDEREN" genoemd.

2.2.2. CAMION LOCATION WALLONIE, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 8520

Kuurne, Brugsesteenweg 76 bis.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Gent - afdeling Kortrijk) onder het nummer

0480.003.807.

Haar maatschappelijk doel is omschreven in artikel 3 van haar statuten en luidt als volgt:

'De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

De vennootschap heeft tot doel:

Aankoop, verkoop, import, export, huur, verhuur op korte of lange termijn van voertuigen, met of zonder

chauffeur.

Aankoop, verkoop, import, export, huur, verhuur van benzine, olieproducten stookolie en aanverwante

artikelen.

Huur en verhuur van alle artikelen verband houdende met verhuizing, verplaatsing en dergelijke.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovenstaande activiteiten mogen worden uitgeoefend zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, onder de vorm van loonwerk, vertegenwoordiging op commissie, franchising, alle vormen die haar het meest geschikt lijken;

Aankoop, verkoop, huur, verhuur van onroerende goederen in eigen beheer;

Verlenen van managementdiensten;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

De raad van bestuur van deze vennootschap is op heden als volgt samengesteld:

"De heer Jean-Paul Vanassche Gedelegeerd bestuurder

"De heer Emmanuel Saminada Bestuurder

Zij wordt hierna "CAMION LOCATION WALLONIE" genoemd.

CAMION VERHURING VLAANDEREN en CAMION LOCATION WALLONIE worden hierna gezamenlijk

aangeduid als "Overgenomen Vennootschappen" of "Over te Nemen Vennootschappen".

VIA TRUCK LEASE BENELUX, Overnemende Vennootschap, zal alle activa en passiva verkrijgen van

CAMION VERHURING VLAANDEREN en CAMION LOCATION WALLONIE, Overgenomen Vennootschappen.

3. Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719, 2° W. Venn.)

De verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschappen zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap op datum van de juridische uitwerking van de fusie. De fusie zal juridische uitwerking hebben op het moment dat de algemene vergaderingen van ele _bij, de fusie betrokken vennootschappen de fusie goedkeuren. Deze algemene vergaderingen zullen plaatsvinden op 31 december 2014.

4. Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschappen geen aandeelhouders of vennoten noch houders van andere effecten dan aandelen, die bijzondere rechten hebben.

5, Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

Geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de bestuurders en zaakvoerders van de Over te Nemen Vennootschappen.

6. Statutenwijzigingen (artikel 724 W. Venn.)

6.1 Doelwijziging

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap stelt vast dat het doel van de Over te Nemen Vennootschappen niet gelijkaardig is aan dat van de Overnemende Vennootschap.

Bijgevolg zal het doel van de Overnemende Vennootschap op het ogenblik van de fusie worden gewijzigd om de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschappen verder te kunnen verrichten.

Het "Artikel 3: Doel" wordt gewijzigd en zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: de algemene aanneming in België en in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, hetzij door eigen middelen of door bemiddeling van alle andere ondernemingen of onderaannemingen of op eender welke manier, de exploitatie van alle transport van personen en goederen, via autowegen, spoorwegen of andere, alsook alle handelingen die hiermee direct of indirect verbonden zijn; en in het bijzonder de verhuring van bedrijfsvoertuigen van alle tonnages en van roltend materieel met of zonder bestuurder en aanverwante diensten zoals logistiek, alsook de exploitatie van hersteller van transportvoertuigen.

De oprichting, de overname in al zijn vormen, de leasing, het uitwisselen, de aankoop, de verkoop, de import, de export, de verhuring op korte of lange termijn, met of zonder verkoopsbelofte, de verwerking, de ordening, de ontwikkeling en directe of indirecte exploitatie van voertuigen, met of zonder chauffeur, van concessies van eender welke aard, van materialen, van gereedschappen, van machines en voorwerpen van allerlei aard, alsook van alle industriële en commerciële ondernemingen.

Aankoop, verkoop, import, export, huur, verhuur van benzine, olieproducten, stookolie en aanverwante artikelen.

Huur en verhuur van alle artikelen verband houdende met verhuizing, verplaatsing en dergelijke.

Aankoop, verkoop, huur, verhuur van onroerende goederen in eigen beheer. Verlenen van managementdiensten.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. En in het algemeen elke onderneming of andere transacties van roerende of onroerende, industriële, commerciële of financiële aard, die direct of indirect verband houden met het maatschappelijk doel en zelfs alle andere objecten die van aard zouden kunnen zijn om de industriële en de handelsactiviteiten van de vennootschap te bevorderen en te ontwikkelen of om de realisatie hiervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan haar verrichtingen uitvoeren voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en dit hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, in verenigingen of vennootschappen, met alle derden en andere vennootschappen en deze realiseren en uitvoeren in welke vorm dan ook.

Zij kan deelnemen, door middel van inbreng, verkoop, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen met een gelijkaardig of aanverwant doel, of van zulke aard om de realisatie van haar maatschappelijk doel te bevorderen.."

62 Actualisering

Tot slot, zullen de statuten van de Overnemende Vennootschap in overeenstemming worden gebracht en worden aangepast inzake de Wet van 20 december 2010 betreffende de uitoefening van bepaalde rechten van aandeelhouders van genoteerde vennootschappen, en dit met betrekking tot het vraagrecht en het elektronisch stemrecht.

7, Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschappen bezitten geen onroerende goederen en hebben geen zakelijke rechten op enige onroerende goederen gelegen in België, daarom kwalificeert de geplande vereenvoudigde fusie niet ais een "overdracht van grond" en valt deze niet binnen het toepassingsgebied van de huidige Regionale bodemsaneringwetgevingen.

8. Procedure en andere formaliteiten

In overeenstemming met de procedure van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zoals beschreven in de artikelen 719 tot 727 W. Venn., dient er geen bijzonder fusieverslag of commissarisverslag te worden opgesteld.

De respectieve bestuursorganen stellen aan de aandeelhouders en vennoten van de bij de fusie betrokken vennootschappen voor om, voor zover nodig, te verzaken aan de mogelijkheid voorzien in artikel 720 § 2, 4 ° in fine W. Venn., meer specifiek het recht van de aandeelhouders en vennoten om kennis te nemen van de tussentijdse staat van activa en passiva van elke bij de fusie betrokken vennootschap.

Tot slot, niettegenstaande de mogelijkheid voorzien bij artikel 722 §6 W. Venn., zal in het onderhavige geval een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders worden bijeengeroepen door elke bij de fusie betrokken vennootschap.

9. Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het onderhavig fusievoorstel door de onderscheiden buitengewone algemene vergaderingen is vastgesteld op 31 december 2014.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

10. Aanduiding van een bijzonder gevolmachtigde ter ondertekening van het fusievoorstel

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen besluiten om mijnheer Saminada aan te duiden als bijzonder gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, die belast wordt met de ondertekening van het fusievoorstel en alle andere documenten die verband houden met bedoelde fusie, in naam en voor rekening van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

11. Neerlegging en ondertekening van de publicatieformulieren

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen besluiten met eenparigheid van stemmen om Mr. Wouter Lauwers, Mr. Olivier Deweerdt, Mr. Candice Kunkera, Mr. Michael Kopec en mevrouw Hannelore De Ly van K law burg. CVBA, elk individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, aan te duiden als bijzonder gevolmachtigde, om alle formaliteiten te vervullen met het oog op de neerlegging van het onderhavige fusievoorstel ter griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel en ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent  afdeling Kortrijk, en de publicatie daarvan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, in het bijzonder zijn de voornoemde personen gemachtigd om de publicatieformulieren te ondertekenen met het oog op de neerlegging en publicatie van een uittreksel van het fusievoorstel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

12. Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal

beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de

artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het BJ.W.-Wetboek.

Voor analytisch uittreksel

Olivier Deweerdt

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd: - voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen tussen VIA TRUCK LEASE BENELUX NV, CAMION VERHURING VLAANDEREN BVBA en CAMION LOCATION WALLONIE NV

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

29/07/2013 : KOA022253
15/03/2013 : KOA022253
26/01/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ r ~

MkU

Voorbehoudt

aan he Belgiso Staatsbl

ASotl Word 11,1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

MONITEUR BELGE

1 6 -D1- 2015 3ELGlSCH STAATSBL Ar

N

2 6 t10V, Z01k Rechtbankvan KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

Ondernemingsnr : 0480.003.807

Benaming

(voluit) : CAMION LOCATION WALLONIE

(verkort) .

Rechtsvoren : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BRUGSESTEENWEG 76 BIS, 8520 KUURNE

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering de dato 27 juni 2014:

Op voorstel van de raad van bestuur besluit de vergadering, eveneens met eenparigheid van stemmen, PwC Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, (BTW BE-0429.501.9441 RPR Brussel), met zetel te Woluwe Garden, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door mevrouw Christelle Gilles, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Woluwe Garden, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, tot commissaris te herbenoemen voor een periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

Jean-Paul Vanassche

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz fan LU B vermelden Recto Naam en hoedanigheid fan de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vars° Naam an handtekerni+,g

10/07/2012 : KOA022253
17/02/2015
ÿþ4

Motl Wort[ 11.1

LA{i:s É; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

20'5

0 9 -02

*150 089

III

B

Vt behc aar Bei( Staa

r

MONITEUR BELGE

ELGISCH 4TAATS81_Ar:

NEERGELEteO

1 9 JAN. 2015

Rechtbank van k .00PrIANDEL Ge t, afd. KORTRIJK

riffte_ --~---



Qndernemingsnr : 0480,003.807

Benaming

(voluit) : CAMION LOCATION WALLONIE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brugsesteenweg 76 bis te 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING OVERGENOMEN

VENNOOTSCHAP

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 31

december 2014.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, en haar overneming bij wijze van een met fusie gelijkgestelde verrichting, door de naamloze vennootschap VIA TRUCK LEASE BENELUX, overeenkomstig het fusievoorstel.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de naamloze vennootschap CAMION LOCATION WALLONIE, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, over op de naamloze vennootschap VIA TRUCK LEASE BENELUX, met maatschappelijke zetel te Sint-Lambrechts-Woluwe (1200 Brussel), Roodebeeksteenweg 206, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder nummer 0478.997.876 die reeds eigenares is van aI haar aandelen.

De verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 31 december 2014.

Zoals blijkt uit het proces-verbaal dat hiervan werd opgesteld door notaris Jean Philippe Lagae te Brussel, op 31 december 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de overnemende vennootschap overeenstemmende besluiten genomen.

De vennootschap CAMION LOCATION WALLONIE heeft opgehouden te bestaan.

2. volmacht te geven aan Wouter Lauwers, Olivier Deweerdt en Hannelore De Ly van K law burgerlijke CVBA, met maatschappelijke zetel gelegen te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel (met de macht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van substitutie) om de vennootschap te schrappen bij het ondernemingsloket, om de stopzetting van haar activiteiten aan te geven bij de BTW en om haar uit te schrijven bij het sociaal verzekeringsfonds.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, een volmacht.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

09 -02- 2015 NEERGELEGD

~~~~~~~~ ~~ ~~ ~Y _ ..: _,~

I11

BELGISCH STAATSBLAI< 1 9 lAN. 2015

Rechtbank van ~ CL

Ggnt,ard ~RJK I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0480.003.807

Benaming

(voluit) : CAMION LOCATION WALLONIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brugsesteenweg 76 bis te 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING OVERGENOMEN

VENNOOTSCHAP

Extrait du procès-verbal dressé par le Notaire Jean-Philippe LAGAE, à Bruxelles, le 31 décembre

2014.

L'assemblée générale extraordinaire a décidé :

1, de dissoudre la société, sans liquidation, et son absorption, par voie d'une opération assimilée à fusion, par la société anonyme VIA TRUCK LEASE BENELUX, conformément au projet de fusion. Par cette opération, l'intégralité du patrimoine, activement et passivement, de la société anonyme CAMION LOCATION WALLONIE est transférée par suite de sa dissolution sans Iiquidation, à la société anonyme VIA TRUCK LEASE BENELUX, ayant son siège social à Woluwe-Saint-Lambert (1200 Bruxelles), chaussée de Roodebeek 206, immatriculée au registre des personnes morales (Bruxelles), sous le numéro 0478997,876, qui est déjà titulaire de toutes ses actions.

Les opérations de la société absorbée sont considérées du point de vue comptable et fiscal comme accomplies pour le compte de la société absorbante à compter du 31 décembre 2014,

L'assemblée générale extraordinaire de la société absorbante a pris des décisions concordantes dans un procès-verbal dressé par le Notaire Jean-Philippe Lagae, à Bruxelles, le 31 décembre 2014.

La société CAMION LOCATION WALLONIE a cessé d'exister.

2, de conférer tous pouvoirs à Wouter Lauwers, Olivier Deweerdt et Hannelore De Ly de K lave

SCRL civile, ayant son siège social avenue du Bourget 40, à 1130 Bruxelles (agissant séparément et

avec pouvoir de substitution), pour radier la société auprès du guichet d'entreprises, pour déclarer la

cessation de son activité à la TVA et pour la démissionner de la caisse sociale d'assurances.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Signé : Jean-Philippe Lagae, Notaire

Déposées en même temps : une expédition, une procuration.

Op de Eaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/01/2012 : KOA022253
14/11/2011 : KOA022253
02/08/2011 : KOA022253
28/07/2010 : KOA022253
26/03/2010 : KOA022253
19/08/2009 : KOA022253
25/07/2008 : KOA022253
26/07/2007 : KOA022253
30/06/2006 : KOA022253
12/09/2005 : KOA022253
07/07/2005 : KOA022253
22/04/2003 : KOA022253

Coordonnées
CAMION LOCATION WALLONIE

Adresse
BRUGSESTEENWEG 76 BIS 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande