CANNON EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CANNON EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.906.514

Publication

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.11.2013, NGL 27.02.2014 14058-0008-013
15/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302689*

Neergelegd

11-05-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0845906514

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 11 mei 2012, ter registratie aangeboden, dat:

De Heer Gurcharan Tony Singh SANGHERA, geboren te Birmingham (Verenigd Koninkrijk), op 30 december 1975, van Britse nationaliteit, echtgenoot van Mevrouw Kaur Sanghera Mandip, wonende te B61 0QW Bromsgrove (Verenigd Koninkrijk), Brookhouse Farm, Sandylane.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "CANNON EUROPE .

Zetel : te 8020 Oostkamp, Lieverstedestraat 15

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel :

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, of voor samenwerking met derden :

- De groot- en kleinhandel in kledij, onderdelen en accessoires voor

racemotoren, motorfietsen en vrije tijd;

- De groot- en kleinhandel in motorfietsen, bromfietsen en fietsen;

- Kleinhandel in motorfietsen, kledij en accessoires;

- Verhuur van motorfietsen, bromfietsen en fietsen;

- Onderhoud en reparatie van bromfietsen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend

vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en

Benaming (voluit): CANNON EUROPE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Lieverstedestraat 15

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand november, om negentien uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van het jaar daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening :

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30 juni 2013.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de derde dinsdag van de maand november van het jaar 2013.

3. De oprichter benoemt volgende persoon als gewone zaakvoerder:

De Heer Sanghera Gurcharan, voornoemd.

Zijn mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd, behoudens

andersluidende beslissing van de jaarvergadering.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

4. De oprichter geeft bij deze volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Hinnekens BVBA, Aalbeeksesteenweg 76 te 8500 Kortrijk, evenals aan haar/zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het Rechtspersonenregister en/of Ondernemingslokket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk.

Tegelijk met deze neergelegd: afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/04/2015
ÿþMad2.1

111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v n de alftERGELEGD

cirlfie Hechtbank Koophandel

2 7 MRT 2015

Gent Afdeling Brugge

De genre



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Ondernemingsnr : 0845.906.514

Benaming

(voiait) : CANNON EUROPE

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Lieverstedestraat 15 - 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 13 maart 2015 werd met éénparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar de Akkerstraat I te 8020 Oostkamp en dit vanaf 1 maart 2015.

Voor waar en echt verklaard,

De zaakvoerder,

Tony Sanghera

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CANNON EUROPE

Adresse
LIEVERSTEDESTRAAT 15 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande