CAPITAL@RENT SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAPITAL@RENT SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.753.437

Publication

24/12/2014
ÿþ<

Voor- behoude

aan het

BelgiscP

Staatsbia

mod 11.1

I i`%#gis [ i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONiTEuR

NEERGELEGD

17 -12- 2Uwi 1 OKT, 2014

BELGISCH STAATSBLAD Rechtbankvan KOOPHANDEL

Gent, ard. KORTRIJK

9227499

11111111111

ys3L-Lt3q-

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : Capital@Rent Services

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kwadestraat, 153, bus 0.1

8800 Roeselare

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 29 september 2014, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te

Kortrijk, dat er door:

- De naamloze vennootschap "Cennini", met zetel te 8800 Roeselare, Meiboomlaan, 110, belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0463.634.462, rechtspersonenregister Gent  Afdeling Kortrijk;

- De naamloze vennootschap "De Meiboom", met zetel te 8800 Roeselare, Meiboomlaan, 110. Belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0429.214.904, rechtspersonenregister Gent - Afdeling Kortrijk,

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "Capital@Rent Services" met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat, 153, bus 0.1.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die is rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met :

- Het beheren van kredietdossiers in de meeste ruime zin van het woord, met uitzondering van het verlenen van kredieten alsmede de bemiddeling bij het verlenen van kredieten; - Financiële adviesverlening in de ruimste zin van het woord, zoals onder meer: (des)investeringsanalyses, haalbaarheidsstudies, financiële projecties, waardebepalingen, ,, uitwerking van juridische documentatie, financiële en bedrijfseconomische analyses, financiële en juridische begeleiding bij aantrekken van financieringsmiddelen;

- Het verlenen van diensten aan bedrijven op het vlak van financieel beheer, administratieve taken en management, het verstrekken van operationeel advies, dagelijkse leiding en consulting;

- Het uitvoeren en doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen op alle technische gebieden zoals marketing, productie, ondernemingstechnieken en dergelijke; Dit alles voor zover als wettelijk toegelaten of voor zover de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van, of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, 'r

merenigingen_of yennaatschappen zowel_ in Bele, ais. in het_bnitenland,...die_hetzelfde,_ een ___y:

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam ert hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Staatsbiad

z

Voorbehouden aan het Belgisch

gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en werd opgericht op 29 september 2014. Het geplaatst kapitaal bedraagt tweehonderdvijftigduizend euro (250.000,00 EUR) vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdvijftigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van tweehonderdvijftigduizend euro (250.000,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE38 3631 3948 9272 bij de ING Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 26 september 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke

mandataris.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door één zaakvoerder. De jaarvergadering zal gehouden worden de derde dinsdag van de maand mei om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of Lenig ander _middel uermeldin artikel 7,281 uanhet burgerlij k _wetboek en. worden.neergelegd_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

mod 11.1

op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De stemming per brief is niet toegelaten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging op de griffie van een uittreksel van

deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2015.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2016.

2. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder(s)

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op twee en tot deze functie worden benoemd, voor

onbepaalde duur:

1. De heer Claeys Joris Katelijn Hendrik, geboren te Roeselare op 14 janauri 1985, wonende te 8500 Kortrijk, Doorniksewijk, 103;

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Pavia", met zetel te 8500 Kortrijk, Doorniksewijk, 103, belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0841.892.890, rechtspersonenregister Gent  Afdeling Kortrijk;

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer Claeys Joris, voornoemd, en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap de dato 29 september 2014,

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren de opdracht te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 29 september 2014.

Voor-

behouden

aan flet

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Lek B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 30.08.2016 16548-0143-022

Coordonnées
CAPITAL@RENT SERVICES

Adresse
KWADESTRAAT 153, BUS 01 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande