CARAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.646.810

Publication

05/03/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR

!I1! 2 4 -02-

3E'GISCH STA

ATSBLAQ 0 1 FEg'r ff0~ Eiteer

r bel al BE Sta

I II I IIII III III III

*12050136*

BLLGENEERGELEGD ter GRIFFIE de"

RECI" l7BANK VAN KOOPHANDEL TE

DRUGGÉ (Afdeling Brugge)

2012 ')p:

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : CARAT

0843 645 810

Rechtsvorm.: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dumortierlaan, 153, 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal van oprichting opgesteld door Meester Steven Podevyn, notaris te Merchtem, op 30 januari 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat de heer Verspecht René Jules Frans en zijn echtgenote mevrouw Gabriella Rosalie Joanna Verbesselt, samenwonende te 8300 Knokke-Heist, Sparrendreef 120 bus 11 en de heer Verspecht Werner Willem Walter, wonende te 8300 Knokke-Heist, Van Bunnenlaan 5-7 app. 52, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600 EUR) euro. Het is volledig geplaatst en volstort ten belopen van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde die Ieder één honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop door de comparant in geld wordt ingeschreven als volgt :

De echtgenoten Verspecht-Verbesselt schrijven samen in op drieënnegentig (93) aandelen op naam voor negenduizend driehonderd (9.300,00 EUR) euro die zij volledig in geld ten belopen van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR)volstorten. Zij blijven de storting van het saldo verschuldigd. De oprichters de echtgenoten VERSPECHT - VERBESSELT voornoemd, verkrijgen samen 93 (drieënnegentig) aandelen op naam. Zij blijven de storting van het saldo verschuldigd.

De heer Werner Verspecht schrijft in op 93 (drieënnegentig) aandelen op naam voor negenduizend driehonderd (9.300,00 EUR) euro die hij volledig in geld ten belopen van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR) volstort. Hij blijft de storting van het saldo verschuldigd. De oprichter de heer Werner VERSPECHT voornoemd, verkrijgt 93 (drieënnegentig) aandelen op naam. Hij blijft de storting van het saldo verschuldigd.

De statuten worden hierna bij uittreksel weergeven:

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vomi aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARAT"

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Dumortierlaan, 153.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs -en beheersopdrachten en mandaten. Advies - , dienstverlening en assistentie op administratief vlak en sociaal vlak in de meest brede zin van het woord.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur- en verhuur van welke aard ook, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het produktief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

3) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waar-depapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

4) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en cordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en onder-nemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemin-gen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrij-ving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op achttienduizend zeshonderd euro euro (18.600,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder

aanduiding van nominale waarde die ieder één honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Artikel 8.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen.

Op het niveau van de bestuursbevoegdheid in afwijking van artikel 257 van het W.Venn kan elke zaakvoerder, zonder toestemming en handtekening de andere zaakvoerder (s), niet besluiten tot rechtshandelingen die de som van vijfduizend euro (5.000,00 EUR) te boven gaan. Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar is gemaakt.

Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op het niveau van de vertegenwoordigingsbevoegdheid: in afwijking van artikel 257 van het W.Venn kan elke zaakvoerder, zonder toestemming en handtekening de andere zaakvoerder (s), niet besluiten tot rechtshandelingen die de som van vijfduizend euro (5.000,00 EUR) te boven gaan. Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar is gemaakt.

Artikel 11.- Algemene vergaderingen.

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden de derde vrijdag van de maand juni om 17.00 uur op de zetel van de vennootschap.

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van het zelfde jaar.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 16.- Gemeen recht.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke beschikkingen. SLOT BESCHIKKINGEN

A.Benoeming van de eerste niet  statutaire zaakvoerders

Worden in hoedanigheid van niet statutaire zaakvoerders aangesteld, de heer René VERSPECHT en de heer Werner VERSPECHT beiden voornoemd voor een onbepaalde duur, de comparanten die verklaren te aanvaarden.

De opdracht, die onbezoldigd is, geldt voor de duur van de vennootschap.

Deze benoeming za! maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

B. Commissaris.

Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen zal voldoen. C.Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap aanvangen en eindigen op één en dertig december tweeduizend en dertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden derde vrijdag van de maand juni tweeduizend en veertien.

MACHTEN

Alle machten worden verleend aan de zaakvoerders ten einde de formaliteiten bij alle ondememingsloket, bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en, in voorkomend geval, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

Luik B  Vervolg Ma



VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Steven Podevyn

Merchtem

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van de akte).

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

~'

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15559-0221-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 30.08.2016 16541-0415-011

Coordonnées
CARAT

Adresse
DUMORTIERLAAN 153 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande