CARCASSE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARCASSE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 566.981.628

Publication

04/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het organiseren van kooklessen, events, seminaries, opleidingen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichten met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten;

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen, het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- De vennootschap kan ook zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens een contractuele of statutaire benoeming en de in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar bestuurders of elke andere externe vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- De handel onder al zijn verschillende vormen met inbegrip van de import en de export.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend vermogen, de vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het alge¬meen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

- De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden

vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

- In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. Deze lijst van activiteiten en doeleinden is exemplatief en niet beperkend.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, zijnde het vast kapitaal, verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door :

1. De heer Hendrik Dierendonck, voornoemd, schrijft in voor het bedrag van negenduizend euro ¬

9.000,00.

In ruil- hiervoor ontvangt hij negentig (90) aandelen categorie A zonder nominale waarde die ieder

één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparante verklaart en erkent dat deze aandelen volledig werden volstort.

2. Mevrouw Evelyne Penel, voornoemd, schrijft in voor het bedrag van negenduizend euro (¬

9.000,00).

In ruil- hiervoor ontvangt zij negentig (90) aandelen categorie A zonder nominale waarde die ieder

één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparante verklaart en erkent dat deze aandelen volledig werden volstort.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SLAGERIJ DIERENDONCK",

voornoemd, schrijft in voor het bedrag van zeshonderd euro (¬ 600,00).

In ruil- hiervoor ontvangt hij zes (6) aandelen categorie B zonder nominale waarde die ieder

één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparante verklaart en erkent dat deze aandelen volledig werden volstort.

Eventuele latere kapitaalinbrengen vormen het veranderlijk kapitaal, voor wat het vast kapitaal te

boven gaat, deze zullen vertegenwoordigd worden door aandelen categorie C.

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, al dan niet vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Werd voor een termijn van zes jaar te rekenen ingaande vanaf neerlegging van de stukken op de bevoegde griffie tot gewone niet-statutaire bestuurders benoemd:

- als bestuurder voorgedragen door de houders van aandelen type A wordt benoemd:

- De heer DIERENDONCK Hendrik, voornoemd.

- Mevrouw PENEL Evelyne, voornoemd.

- als bestuurder voorgedragen door de houders van aandelen type B wordt benoemd:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SLAGERIJ DIERENDONCK", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Hendrik Dierendonck voornoemd. - De heer Yates Michael, wonende te 8670 Koksijde, Demyttenaerelaan 4 (nationaal nummer: 87.10.06-605.45)

- Mevrouw Van Haecke Marijke, wonende te 2930 Brasschaat, Hulshout 44 (nationaal nummer: 84.05.18-428.55)

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden.

De bestuurders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, waaronder één A-bestuurder en één B-bestuurder, die gezamenlijk optreden, ofwel de gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand september om elf uur , in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in september tweeduizend zestien.

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het volgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig maart tweeduizend en zestien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: de BVBA Accountancy Vierendeels J., te 1500 Halle, Meiboom 22 bus 2, vertegenwoordigd door de heer Luc Agneessens, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Notaris Liselotte DE KOCK

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

12/05/2015
ÿþ Had Wo:d 71.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

181111.111111t1111111111

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koonhrn del Gent

3 0 APR, 2015

Griffie

Afdeling VEL1RNE

Ondernemingsnr : 566.981.628

Benaming

(voluit) : CARCASSE

(verkort) :

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : 8670 KOKSIJDE, H. Christiaenlaan 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van de aandeelhouders van CVBA CARCASSE dd. 20 april 2015 blijkt het ontslag als bestuurder van mevr. Marijke VAN HAECKE met ingang op 30/04/2015.

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van de aandeelhouders van CVBA CARCASSE dd. 20 april 2015 blijkt tevens de benoeming als bestuurder voorgedragen door de houders van aandelen type B van dhr. Harm Rademan, wonende te 8670 OOSTDUINKERKE, Vincentlaan 5, met ingang op 0110512015.

De vergadering geeft opdracht aan Mr. Dirk Merckx, Mr, Dorien Avaux, Mr, Jonas Helaut, Mr. Linde Dierickx, Mr. Michaël Boudry, Mr. Toon Proost, Mr, Sam Wijns, Mr. Nandy Lauriers, Mr. Tim Rassaerts, Mr. Jan Devriendt, Mr. Soetkin Roossens van het kantoor Novius Advocaten, met kantoor te 1600 SINT-PIETERS-LEEUW, V. Nonnemanstraat 15B voor de neerlegging van onderhavige notulen en vereiste formulieren teneinde het ontslag en de benoeming te laten publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Haar bestuurders,

Dhr. Hendrik DIERENDONCK

Namens BVBA SLAGERIJ DIERENDONCK,

Haar zaakvoerder dhr. Hendrik DIERENDONCK

Tijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mad Werd ll.l

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.w..a..... ,. _._...-.



NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

2 0 JULI 2015

Griffie

11111111

*15109913*

Afdeling VEURNE

Ondernemingsnr : 566.981.628 Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : 8670 KOKSIJDE, H. Christiaenlaan 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van de aandeelhouders van CVBA CARCASSE dd, 22 juni 2015 blijkt het ontslag als bestuurder van dhr. Michaël YATES met ingang op 30/06/2015,

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van de aandeelhouders van CVBA CARCASSE dd. 22 juni 2015 blijkt tevens de benoeming als bestuurder voorgedragen door de houders van aandelen type B van dhr. Nicolas WENTEIN, wonende te 2000 ANTWERPEN, Oudevaartplaats 62 2,1, met ingang op 15/08/2015.

De vergadering geeft opdracht aan Mr. Dirk Merckx, Mr. Dorien Aveux, Mn Jonas Helaut, Mr. Linde Dierickx, Mr. Michaël Boudry, Mr. Toon Proost, Mr. Sam VVjns, Mr. Nandy Lauriers, Mn Tim Rassaerts, Mr. Jan Devriendt, Mr. Soetkin Roossens van het kantoor Novius Advocaten, met kantoor te 1600 SINT-PIETERS-LEEUW, V. Nonnemanstraat 15B voor de neerlegging van onderhavige notulen en vereiste formulieren teneinde het ontslag en de benoeming te laten publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Haar bestuurders,

Dhr, Hendrik DIERENDONCK

Namens BVBA SLAGERIJ DIERENDONCK,

Haar zaakvoerder dhr. Hendrik DIERENDONCK

CARCASSE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CARCASSE

Adresse
H. CHRISTIAENLAAN 5 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande